Sa curga tequilla. ![]()
Sa curga tequilla. ![]()
Domenech,cel mai slab antrenor de la CM Africa de Sud.
Mi se pare mie,sau nu prea s-au mai auzit vuvuzelele la meciul Mexic vs Franta? Oricum,fanii mexicani au fost de nota 10.
Sa curga tequilla.![]()
Arriba! Arriba!
Oricum,fanii mexicani au fost de nota 10.
Mai ales cand degaja Lloris.
Mi se pare mie,sau nu prea s-au mai auzit vuvuzelele la meciul Mexic vs Franta?
Da,parca nu s-au mai auzit asa tare...N-au decat sa sufle aia in vuvuzele la meciul Africa de Sud-Franta!!! ![]()
Sa curga tequilla.![]()
Sa curga.
Franta e mediocra, nu se va califica. Ceea ce inseamna ca in toamna o sa fie si de revansa...
Imi e ca, pana in toamna isi revin. Cum ar fi si normal.
Goooooooooooooooooooooooool
1-0 Serbia !!!!!!!!!
Mexic - Uruguay , meci clar de X.
Din cate am inteles cine castiga meciul asta evita Argentina in optimi. Nu e chiar de X.
In sfarsit, de mult n-am mai avut asa emotii la un meci de fotbal.
Din cate am inteles cine castiga meciul asta evita Argentina in optimi. Nu e chiar de X.
Cine pierde meciul e posibil sa piarda si calificarea.
Sarbii se vor califica.
Vor invinge si Australia si Germania.
Hai mosule , inca una.
Hai mosule , inca una.
Daca sarbii ii bat pe australieni si astia iau bataie si de la ganezi, si nemtii ii bat pe ganezi in finala, cine merge ? Ghana si Germania ?
Depinde de golaveraj.
Mersi.
Nu stiam daca se ia asa sau la meci direct.
Incredibil!
Daca Slovenia bate SUA, si este foarte probabil avand in vedere ca este 2-0 la pauza, devine prima echipa care este calificata matematic in optimi. Slovenia, frate! Slovenia...
PS: Slovenia este echipa aia care a luat gol de la Banel in 2007.
Daca Slovenia bate SUA, si este foarte probabil avand in vedere ca este 2-0 la pauza, devine prima echipa care este calificata matematic in optimi. Slovenia, frate! Slovenia...
Argentina e deja calificata
Prima calificata!
SUA nu pierde.
PS: Slovenia este echipa aia care a luat gol de la Banel in 2007.
Si Vidic este ala care a facut penalty cu Germania.
ON: Frumoase meciuri au fost azi, astept ca Anglia sa puna cireasa in varf.
Argentina e deja calificataPrima calificata!
SUA nu pierde.
Matematic nu sunt nici argentinienii calificati. Pot pierde calificarea daca pierd cu grecii la scor... E greu de crezut insa.
Gooool yankeii !! 2-2 ![]()
Ce meci frumos. Se pare ca abia acum incepe Cupa Mondiala. ![]()
Cupa Mondiala a inceput la Germania - Australia. Mie imi pare rau de Franta, chiar am crezut ca isi vor reveni, ca in 2006. Asta e!
SUA nu pierde.
Geniule!
Matematic nu sunt nici argentinienii calificati. Pot pierde calificarea daca pierd cu grecii la scor... E greu de crezut insa.
Dupa cum spuneam.Sunt primii calificati.
Daca sarbii ii bat pe australieni si astia iau bataie si de la ganezi, si nemtii ii bat pe ganezi in finala, cine merge ? Ghana si Germania ?
Cel mai bine ar fi ca Ghana sa nu bata Australia, iar in ultima etapa sa invinga si Serbia si Germania.
Americanii au avut gol valabil, trebuiau sa castige. Nu-i suport pe sloveni, noiembrie 2001 nu se uita, nu se iarta.
Matematic, nicio echipa nu e deocamdata calificata.
Matematic, nicio echipa nu e deocamdata calificata.
Matematic, desi stam toti infrigurati pentru sansele Argentinei.
Cat de slab joaca viitoarea campioana mondiala ![]()