Nu se califica Brazilia. Si daca nu vor pierde, Koreenii pot spera chiar la mai mult decat o simpla prezenta.
Nu se califica Brazilia. Si daca nu vor pierde, Koreenii pot spera chiar la mai mult decat o simpla prezenta.
Nu se califica Brazilia.
Imposibil. ![]()
Dar minute bune n-am vazut Brazilia iesind pe atac,ba chiar au facut si vreo 2 faulturi prin care i-au stopat pe nord-coreeni.Cum anticipam,asiaticii joaca dupa doctrina.
Daca ati auzit la TV,ce mi se pare socant dar poate cei mai in varsta stiu :
-meciurile nu li se transmit decat daca sunt victorii,iar asta abia dupa 1-2 zile
-se transmit meciurile dusmanilor SUA,Japonia si Coreea de Sud,doar daca au infrangeri...
Nu se califica Brazilia.
Ar fi culmea...Sper sa nu fie asa,nu cred...Probabil ca pana la urma au sa invinga si azi,dar chinuit...
Si parca altceva joaca se joaca in repriza a 2-a.
E greu pana se deschide scorul.
Maicon nu a terminat munitia din meciul cu Juve:D
1-0. Hai cu Samba do Brasil.
Robinho, Bastos, Marcelo... ce dracu' mananca astia de seamana asa bine intre ei? ![]()
Ce lovitura libera a dat la ,,faultul'' asupra lui Kaka , care e o fetita razgaiata.Marea Brazilie.. daca a ajuns sa cerceasca dastea cu Coreea de Nord .. e clar :-j.Arbitrul e tampit.Dupa ce ca Brazilia are un lot de 10 ori mai puternic ii mai si impinge de la spate ![]()
Alta atitudine dupa pauza la brazilieni,mai multa determinare,cam nu prea mai trec de centrul terenului coreenii...
Robinho, Bastos, Marcelo... ce dracu' mananca astia de seamana asa bine intre ei?![]()
Or avea o singura mama. ![]()
daca a ajuns sa cerceasca dastea cu Coreea de Nord .. e clar :-j.Arbitrul e tampit.Dupa ce ca Brazilia are un lot de 10 ori mai puternic ii mai si impinge de la spate![]()
E clar ce ?
O dai in paranoia.
Nu rupe gura targului nici Brazilia.
E de departe cea mai echilibrata grupa din ce am vazut pana acum...
2-1.
Frumoasa patrundere a nord-coreeanului.
Da,frumos gol...Ar fi culmea sa egaleze coreenii! ![]()
Cea mai frumoasa repriza de la mondial!
Pana acum,echipele mari au cam dezamagit.In general a fost un turneu destul de slabut.Cele mai bune prestatii cred ca le-au avut Germania si Olanda...Sa vedem maine Spania!!!
cel mai de rahat campionat mondial.. fara vlaga.. pisamas in vuvuzelele lor
FlashNews : Dupa golul primit de portarul nord-coreean,doua dintre rudele acestuia au fost condamnate la 4 ani de temnita,pana la urmatorul Mondial.
Bere Press
Comentatorul s-a contrazis in ceea ce priveste difuzarea meciurilor in Coreea de Nord.
Coreea my love.
E clar ce ?
O dai in paranoia.
Nu ma intereseaza parerea ta,dar nu mi-a placut deloc atitudinea lui Kaka.Oricum era clar ca pana la urma se vor impune,doar ca isi strica ,,putin'' imaginea.Si bineinteles arbitrul sa conformat si a dat lovitura libera din care era cat pe ce sa iasa golul.
.
Oricum era clar ca pana la urma se vor impune,doar ca isi strica ,,putin'' imaginea.
Ce imagine, ma ? Stii ce vorbesti ? In fotbal faci orice ca sa obtii victoria indiferent de adversar.
Normal ca stiu sa vorbesc.Si Kaka n-a procedat bine.Si nu vreau sa intru in discutii cu tine,doar mi-am spus parerea despre acea faza.Pur si simplu nu cred ca este bine ce a facut.Si nici fair-play
,na ca tot fac ei reclame cu fair-play :-j. Daca facea asa un jucator de la Coreea de Nord,Noua Zeelanda mai intelegeam..domne fac si ei ce pot,cum pot dar Kaka.. ![]()
Azi intra in scena La Rojaaa ![]()

te-ai tuns?