Am impresia ca Germania si Italia o sa fie surprizele. Prevad o finala a lor
Germania pare cu siguranta o candidata puternica.
Sunt curios cum se va prezenta Spania
.Curios,putini sunt cei ce crediteaza Brazilia cu sanse la castigarea trofeului.
Am impresia ca Germania si Italia o sa fie surprizele. Prevad o finala a lor
Sunt curios cum se va prezenta Spania
.Curios,putini sunt cei ce crediteaza Brazilia cu sanse la castigarea trofeului.
E cam devreme sa tragem asemenea concluzii.
@funnky, ai putea sa nu mai copiezi articole de prin ziare, si sa scrii tu ceva din capul tau? te rugam ![]()
Azi, este de urmarit evoluatia Italiei ![]()
Pronostic finala:BRAZILIA-SPANIA...merg pe spanioli.
spania este intr-o forma excelente - pct forte ( campioana europei , centrul de greutate marca Barcelona , tehnica in regim de viteza ) - pct slabe (rezultate slabe la turneele finale , 3 piese de baza abia refacute Cesc , Torres , Iniesta )germania 4-0 australia - pct forte ( forta fizica , spirit de lupta nemtesc , prezenta pe podium in 2002 si 2006 ) - pct slabe ( portarul , absenta lui ballack , ineficienta atacantilor )
anglia 1-1 SUA -pct forte (selectionerul,forta fizica,atmosfera,dieta japoneza)-pct slabe ( absenta lui beckam si owen , n-a mai luat titlul din 1966)
argentina 1-0 nigeria - pct forte ( valorile individuale(Messi,milito,mascherano) , traditia , lipsa presiunii ) - pct slabe ( selectionerul duce lipsa unui plan de joc , slabiciunile defensivei,misterul randamentului slab la nationala a lui Messi )
Glumesti? Argentina e lipsita de presiune, cand Maradona si Messi au datoria de a demonstra publicului + ca sunt cotati de multi ca favoriti la castigarea Cupei?
Cat despre Anglia, nu stiu ce relevanta are faptul ca nu a mai luat titlul din 1966. Iar cele doua absente nu sunt chiar asa de importante, oricum nu mai valorau prea mult si probabil ca nu aveau mari sanse sa prinda "primul 11".
Eu cred, si sper, ca o echipa din Europa va cuceri trofeul. As zice ca ori Spania, ori Franta, ori Olanda.
Pronostic finala:BRAZILIA-SPANIA...merg pe spanioli.
Sper sa nu se intalneasca inca din optimi,depinde cum termina in grupe...
Daca nici la meciul dintre 2 nationale europene nu am scapat de vuvuzele , nici nu mai scapam de ele.
Finala argentina - spania => argentina [1-0] spania
Olanda 2 - 0 Danemarca ![]()
Olanda arata de ce este o echipa favorita.O victorie meritat.Favoritele dupa parerea mea sunt : Spania,Germania,Argentina,Brazilia si Olanda.
Eto'o :Camerun poate castiga Mondialul .
. Daca trec de grupe e bine. ![]()
Sa vedem si Italia la treaba.
Cateva mentiuni pentru Olanda vs Danemarca:
-Sorensen a aparat super.
-Elja pare o noua vedeta.
-Transmisiune profesionista,cadre video excelente.
M-a bucurat victoria Olandei.Sper sa revina cat mai repede si Robben...Sunt curios cum se descurca si Italia in primul meci,nu prea au cine stie ce echipa...
Italia - Paraguay
Un inceput cu un ritm bun. ![]()
Italia-Paraguay 0-1 la pauza...Ce gol si-au luat italienii,atat de laudati cu apararea lor...Fara Nesta e greu...
Italia - Paraguay
Un inceput cu un ritm bun.
Nasol de squadra fara Pirlo. Da mai interesant e faptul ca Totti nu e in lot. Lippi chiar a selectionat tot lotul lui Juve ![]()
Ce echipa au paraguayenii daca Cardozo si Santa Cruz sunt rezerve.
Frumos meci, as zice ca Italia merita mai mult.
Au jucatori buni in atac paraguayenii,dar golul l-a dat un fundas central!
...Italia mi s-a parut ca a jucat destul de haotic in atac.Pana la urma,cred ca a fost echitabil rezultatul de egalitate...
@Metzzz,din cate stiu eu,Totti s-a retras de mult.Este semnul globalizarii fotbalului italian,tot mai multi jucatori straini au venit la echipele de top,jucatorii italieni ramanand pe plajele din Sardegna.
Inter,spre exemplu,parca nu a avut vreun italian pe teren,Materazzi (nesimtitul din 2006) intrand doar pentru trecerea timpului in finala UCL.
Din punctul meu de vedere,Lippi a gresit lasandu-l acasa pe Boriello (Milan AC),si netitularizandu-i pe Di Natale si Pazzini.
Iar Gattuso,cred ca era peste Simone Pepe la determinare,asta daca tot a jucat cu Zambrotta...
Iar Gattuso,cred ca era peste Simone Pepe la determinare
Simone Pepe chiar a zburdat pe teren. A avut si cateva ocazii. Nu a jucat rau deloc.
Din punctul meu de vedere,Lippi a gresit lasandu-l acasa pe Boriello (Milan AC),si netitularizandu-i pe Di Natale si Pazzini.Iar Gattuso,cred ca era peste Simone Pepe la determinare,asta daca tot a jucat cu Zambrotta...
Las' ca e mai bun Iaquinta.
Si Lippi are o obsesie cu jucatorii de la Juventus.Borriello trebuia convocat...Poate Gattuso aducea mai multa determinare in joc,desi n-a a vut nici el un sezon prea bun la Milan...
@Roby,stii cum e : si Banel zburda...
Zisesem de Di Natale fiindca era golgeter-ul sezonului incheiat si de Pazzini,un marcator cu sange rece.Daca omu` a ucis de unul singur AS Roma,cand Sampdoria putea sa nu lupte foarte mult,dar a tinut sa arate ca joaca fotbal.
Iaquinta ,nu prea l-am remarcat,m-am uitat la meci,totusi golul italian a venit pe fondul gafei portarului paraguayan.
Paraguay a aratat un devotament incredibil in seara aceasta.
@Roby,stii cum e : si Banel zburda...
Nu are nici o legatura.
Eram sigur c-o sa zici asta,dar am vrut sa evidentiez intr-un fel ca degeaba a zburdat.Pana una-alta,au amandoi o participare la un turneu final.
Prima repriza,pe dreapta,a fost inexistent chiar daca a primit multe pase,iar in a 2 a,pe stanga,s-a cam incurcat cu Domenico Criscito,care nu stiu ce cauta si acela in lot.Experimentul Grosso nu iese mereu.
Italia e in reconstructie,s-ar putea sa aiba probleme,eu o vad maxim in optimi.