Si iar tragem concluzii dupa primul meci ..
Chiar si fara vuvuzele,tot mi s-ar parea prost acest CM.Poate din faza 2 a grupelor,cind echipele vor fi obligate sa mai si atace,nu doar sa nu piarda sa avem si un pic de show.
Danemarca mi se par foarte slabi. Cred ca vor pierde si cu Japonia si Camerun.
Leii si-au pastrat cumpatul pana s-a terminat meciul. N-am inteles de ce nu au riscat un pic, nu au accelerat, nu au incercat actiuni individuale, sa destabilizeze apararea foarte buna a asiaticilor. Bine bine, organizare, disciplina tactica, dar in minutul 80 sa fii condus cu 1-0, sa pasezi numai de-a latul terenului, cu propriul portar pe post de playmaker..
Pe italieni nu-i vad facand mare branza daca se mentin in criza asta de idei. E greu sa nu treaca de asa grupa usoara, dar din optimi e alta treaba.
Da,ma.Daca ai dreptate o sa recunosc public faptul ca esti cel mai priceput analist sportiv din Romania,cel putin.Mi-am dat si eu cu parerea,nu am puterea sa trag concluzii.
Astazi,15.06.2010,Campionatul Mondial de Fotbal-Africa de Sud:
Noua Zeelanda vs Slovacia , 14:30 ,Rustenburg via TvR1
Coasta de Fildes vs Portugalia , 17:00, Port Elizabeth via TvR1
Brazilia vs Coreea de Nord , 21:00 , Ellis Park via TvR1
Da,ma.Daca ai dreptate o sa recunosc public faptul ca esti cel mai priceput analist sportiv din Romania
Pai invers e. Eu nu am analizat nici o partida ca nu sunt in masura si nici nu pot afirma ca Gattuso juca mai bine decat Pepe, astazi, daca era convocat.
Ajung cativa ani de fotbal sa te pricepi putin la acest joc si sa-ti dai cu parerea despre evolutia vreunui jucator.
Italia la cat de prost joaca sigur ajunge in finala. Despre Totti da parca s-a retras , dar cat despre selectia lotului , am vazut foarte multi jucatori de la Juve si in rest cate 1 de ici de colo.
Coasta de Fildes vs Portugalia , 17:00, Port Elizabeth via TvR1
Ar trebui sa fie meci frumos
Italia la cat de prost joaca sigur ajunge in finala. Despre Totti da parca s-a retras , dar cat despre selectia lotului , am vazut foarte multi jucatori de la Juve si in rest cate 1 de ici de colo.
6 jucatori are Batrana Doamna,mai sunt de la Udinese,Milan si Sampdoria
uitati-va bine la lotul italiei. Juve si Napoli au cei mai multi. 2 sau 3 de la Milan, niciunul de la inter si restul de pe la roma, genoa, doria si udinese.
Se stie ca Lippi are o simpatie pentru jucatorii de la Juventus. Cred ca mult mai util ar fi fost Davide Santon pe stanga decat Criscito (care eu stiam ca e fundas central), Baloteli in locul lui Iaquinta. Nici Camoranesi nu inteleg ce mai cauta in lot.
Santon a jucat prea putin,aproape deloc sezonul trecut.Nu stiu daca nu a fost si accidentat.In rest,de la Inter,nu prea avea pe cine sa ia,avand in vedere ca ei au jucat multe meciuri fara nici un italian,mai intra pe final Materazzi...In locul lui Iaquinta,cel mai indicat era sa-l ia pe Borriello,golgheter la Milan...
Pentru cine vrea sa vada Noua Zeelanda-Slovacia fara comentariu TVR-ist click aici
Noua Zeelanda 0 - 0 Slovacia min. 44
O prima repriza foarte frumoasa. In sfarsit vedem un fotbal de calitate cu foarte multe ocazii.
noua zeelanda face punct la mondial si noi ne uitam la televizor ![]()
Urmeaza prima intalnire de foc de la acest mondial: Portugalia - Coasta de Fildes. E o partida in care cine se va impune va fi in proportii de 90% calificat mai departe. De cealalta parte, cine pierde este obligat sa invinga Brazilia pentru a mai spera la calificare.
Vamos Portugal!
In grupa sunt 3 echipe de prima mana/prima urna valorica[nu regionala],Brazilia,Portugalia si Coasta de Fildes.In opinia mea Portugalia si Coasta de Fildes se bat azi pentru locul 2,insa deocamdata nu am vazut Brazilia la treaba.
Pronostic Portugalia-Coasa de Fildes 1,x
http://live.sporza.be/cm/lmc/voetbal/inter...2.9993/1.795437
Comentariul in flamanda. Calitate imagine ok.
Ce analize fac astia in pauza, bravo lor. Iti explica fiecare faza in parte, iti scaote in evidenta daca ceva a fost gresit, etc.
bravo lor! Plus comentariul din timpul meciului. La noi se promoveaza prostia peste tot, indiferent de domeniu.Astia nu au sefi???? Nu raspund in fata nimanui????![]()
Un Portugalia-Coasta de Fildes sub asteptari dar care totusi, nu a fost un meci foarte prost. Am impresia ca daca Brazilia nu va pune osul la treaba in grupa asta am putea asista la o surpriza mare de tot.
Eu n-am inteles de ce ivorienii n-au vrut sa bata ultimul corner, cand deja expirasera si prelungirile si practic era ultima faza. Dintr-un exces de fair play?
Cristiano Ronaldo a fost iar mai interesat de jocul de scena, decat sa-si ajute echipa. Atitudinea lui numai de capitan de echipa nu mi se pare ca este.
Slovacii au meritat din plin golul egalizator, tinand cont de halul in care jucau cu amatorii din Noua Zeelanda.
Un Portugalia-Coasta de Fildes sub asteptari dar care totusi, nu a fost un meci foarte prost. Am impresia ca daca Brazilia nu va pune osul la treaba in grupa asta am putea asista la o surpriza mare de tot.
Cred ca Brazilia e abonata la primul loc,iar pt 2 se bat Portugalia si Coasta de Fildes.
Meciul de azi a fost sub semnul echilibrului si a fricii de infrangere.
Pacat de Portugalia,au jucatori buni,dar nu au antrenor.
Slovacii au meritat din plin golul egalizator, tinand cont de halul in care jucau cu amatorii din Noua Zeelanda.
Sau tinand cont ca au marcat din offside.
Brazilia - Coreea de Nord
Si e timpul sa vedem si ceva spectacol.
Cred ca mai avem de asteptat.
Brazilia - Coreea de Nord
Si e timpul sa vedem si ceva spectacol.
La pauza 0-0...Prea putin spectacol...Dezamagitor si Brazilia...Sper ca barem dupa pauza sa isi dea drumul la joc.
Portugalia-Coasta de Fildes un meci destul de slabut,fara prea multe ocazii.Va fi interesanta lupta pentru calificare,africanii pot produce surpriza...Ce teapa si-au luat slovacii cu Noua Zeelanda!Erau siguri de victorie! ![]()
Cred ca mai avem de asteptat.
Mda. Nord-coreenii se apara foarte bine pe 2 linii.