FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri Iarna 2009-2010

«1293031323334»
Astristul05.02.2010 20:49

Ti se pare. Copos n-a facut cine stie ce investitii in ultimul timp. Dovada si cantonamentul din iarna asta cu alergari pe soselele de langa proCrapid.

Co-Steaua05.02.2010 22:36

Mie Copos asta mi se pare cel mai tare dintre investitori astia din Bucuresti si prin asta nu ma refer ca ar fi vreun super investitor,doar ca daca se enerveaza e in stare sa-l aduca si pe Ronaldo la Bucuresti cu manevrele lui.Parerea mea e ca au facut cele mai tari transferuri sau poate la egalitate cu CFR-ul.Noi ne chinuim sa aducem niste ratati de prin Cipru care isi permit sa ne ia la misto,pai eu daca eram manager la Steaua si facea si cel mai bun jucator din Cipru vreo figura il dadeam dracu una doua,mi se pare jenant ca Steaua sa se roage de niste anonimi din Cipru sa vina la ea.Nici nu ne trebuia toata nebunia asta pentru ca ii aveam deja pe Ghionea si Rada si cu Jelev in plus,cred ca aveam o aparare chiar foarte buna,alta data parca abia asteptam sa inceapa returul,numaram minutele ca sa vin la stadion,anul asta e o plictiseala totala,chiar nu am nimic de asteptat,decat dezamagire si panarama multa in continuare...

Adrian06.02.2010 11:43

Tudela e out.

Alex88pl06.02.2010 11:59

si la ce te asteptai?..

Astristul06.02.2010 12:28
Tudela e out.

Era de asteptat. Nu a aratat ceva extraordinar si 100% nu era de Steaua!

Stryker07.02.2010 12:19
Tudela e out.

S-au gandit ca decat sa faca sandvisuri cu "nutela" mai bine raman la cele cu urda, sunt mai sanatoase ...

Oricum inca o "campanie de transfer" de ras, plombarea echipei si cam atat, si plombele cam proaste

Alexandru H.07.02.2010 12:35
Mie Copos asta mi se pare cel mai tare dintre investitori astia din Bucuresti si prin asta nu ma refer ca ar fi vreun super investitor,doar ca daca se enerveaza e in stare sa-l aduca si pe Ronaldo la Bucuresti cu manevrele lui.Parerea mea e ca au facut cele mai tari transferuri sau poate la egalitate cu CFR-ul.Noi ne chinuim sa aducem niste ratati de prin Cipru care isi permit sa ne ia la misto,pai eu daca eram manager la Steaua si facea si cel mai bun jucator din Cipru vreo figura il dadeam dracu una doua,mi se pare jenant ca Steaua sa se roage de niste anonimi din Cipru sa vina la ea.Nici nu ne trebuia toata nebunia asta pentru ca ii aveam deja pe Ghionea si Rada si cu Jelev in plus,cred ca aveam o aparare chiar foarte buna,alta data parca abia asteptam sa inceapa returul,numaram minutele ca sa vin la stadion,anul asta e o plictiseala totala,chiar nu am nimic de asteptat,decat dezamagire si panarama multa in continuare...

Ghionea? Rada? Frate, voi sunteti totusi interesati de echipa asta?

stoica07.02.2010 16:43

Salut .

Cine poate sa faca rost de bilete la Dinamo-Steaua sa ma contacteze privat .

zamainmenu07.02.2010 16:52

Fratii Karamazov sau Karamyan sau cum naiba ii cheama - sunt o noua teapa data de elefant oierului. O teapa de prima clasa. I-am urmarit cu atentie in meciurile europene ale Timisoarei si pot spune ca sunt complet depasiti de fotbalul modern...Sunt sub-submediocri. Vor fi niste petarde mai mari decat Plesan sau Ovidel Rolex cu genunchi de sticla. Dar ce pretentii sa mai ai cand noi ii dam pe Ionescu si Onicas si-l pastram pe pictorul de icoane a carui suprema realizare in fotbal a fost, este si va ramane, un gol cu Poli Iasi. La Steaua isi gasesc refugiul tot felul de ciudati, de la americani adusi direct din cazinouri pana la soferi ce parcheaza masini prin hoteluri de lux. Mai bine ne-am numi Mama ranitilor, stupizilor, incompetentilor, pupincuristilor si adapostul mediocritatii fotbalistice.

Andrei^07.02.2010 17:28
... niste petarde mai mari decat Plesan sau Ovidel Rolex cu genunchi de sticla

Nu stiu cum ai ajuns la concluzia ca Plesan sau Petre sunt petarde. Ideea e ca te inseli, Plesan nu a apucat sa arate tot ce are de aratat, si sunt 90% sigur ca va avea un cuvant de spus in jocul Stelei din returul campionatului. Iar Ov. Petre poate ca nu mai e ce a fost acum cateva sezoane, dar ramane un jucator important si bun.

Dar ce pretentii sa mai ai cand noi ii dam pe Ionescu si Onicas si-l pastram pe pictorul de icoane a carui suprema realizare in fotbal a fost, este si va ramane, un gol cu Poli Iasi

Daca suprema realizare in fotbal a lui Bicfalvi este golul cu Poli Iasi, spune-mi o realizare de-a lui Ionescu la Steaua, oricat de neinsemnata sau mareata ar fi. Nici nu avea ce cauta la Steaua acel jucator, si ma bucur nespus ca am scapat de el.

Daniel-Ionut08.02.2010 08:33
Steaua e aproape sa se inteleaga cu nigerianul Isaac Okoronkwo, fost jucator la Sahtior si FC Moscova.

Nigerianul va ajunge astazi in cantonamentul Stelei din Antalya, informeaza Gazeta Sporturilor, unde va negocia un contract cu oficialii din Ghencea.

Isaac Okoronkwo are 31 de ani, 1.82 inaltime si o carte de vizita destul de stufoasa.

Si-a inceput cariera la FC Lagos, pentru ca in decursul carierei sale sa treaca pe la echipe cu un nume mai putin sonor, precum: Enyimba, Iwuanyanwu Nationale, Julius Berger, Al-Rayya, Alania Vladikavkaz, dar si pe la cluburi ca Wolverhampton Wanderers, Sheriff Tiraspol, Sahtior Donetk (intre 2000 si 2003) si FC Moscova (intre 2006 si 2009)

In 2006 a fost numit jucatorul anului la FC Moscova.

La nationala Nigeriei, Okoronkwo a adunat 26 de selectii.

Un alt nume pe lista Stelei.

Isaac Okoronkwo

FC%20Moscow%20v%20CSKA%20Moscow%20Russia

Lari08.02.2010 08:56

Nu rezista mult, ca are plete, e negru si se inchina la fel ca N'Doye.

Astristul08.02.2010 10:33

Ala daca vine, ar fi cel mai important transfer din iarna asta. Singurul mai "rasarit"! Dar nu prea cred ca o sa vina.

gio_stgloria08.02.2010 10:48

da ma, a jucat in rusia si la shaktar si vine la Becali pe 120 000.

Andrei^08.02.2010 15:04

Tot un jucator de 31 de ani? E vreo politica noua sa-i luam noi pe toti anonimii de peste 30 de ani?

David08.02.2010 15:07
Steaua a rezolvat imprumutul lui Pepe Moreno de la America de Cali!

Stoichiță a obtinut o dublură pentru Pantelis Kapetanos. Pepe Moreno revine la Steaua in curind, imediat ce primeste viza. Columbianul a fost imprumutat gratis pentru cinci luni de la America de Cali.

Ca să-l transfere definitiv, clubul din Ghencea va trebui să achite la vară 450.000 de euro. Pină atunci, ii asigură sud-americanului un salariu lunat de 10.000 de euro.

Pepe Moreno (28 de ani) a mai evoluat in roș-albastru in prima parte a anului 2008, cind a reusit să marcheze de 5 ori in Liga I, dar echipa a ratat titlul.

"Acum sunt in Columbia. Cum am viza, cum plec spre Turcia! Mă intorc cu placere la Steaua, fiindcă iubesc si clubul, si Romania! Sper să confirm asteptarile si sefii clubului să mă achizitioneze definitiv. Am incredere că pot să contribui la cîștigarea campionatului", a declarat Moreno aseara

1 gol a marcat Pepe Moreno in sezonul trecut pentru Juan Aurich, echipa peruană la care a fost imprumutat de America de Cali

Andrei^08.02.2010 15:20

L-as numi un transfer important, dar avand in vedere ca a fost imprumutat pana la vara gratis, si ca 450.000 de euro inseamna probabil mai mult decat isi permite jyjy bec@li sa dea pe un jucator, nu il pot cataloga ca un transfer adevarat. Daca nu era gratis si nu il batea stoichy atata la cap, Pepe Moreno nici nu ajungea in Ghencea.

razvan2808.02.2010 17:09

Okoronkwo ala pare a fi ceva de el dar e totusi batran.Ar merge ca eu nu vad in Parpas o solutie buna pt aparare.Totusi ar fi mai bine sa transferam sarbi , croati , bosniaci sau muntenegreni.Sunt inalti , puternici si dau tot ce pot pe teren...

Andrei^08.02.2010 17:31

Gasesti mai greu jucatori sarbi sau croati care pe langa ce ai enumerat tu sa joace si fotbal pe bune, si sa iti vina la Steaua in conditiile astea. Gandeste-te ca nu s-ar lasa calcati in picioare de iubitul nostru patron asa cum o fac cei din Romania.

Astristul08.02.2010 18:00

Dupa cum am prognozat, nigerianul nu va veni la Steaua! :)

Transferul lui Okoronkwo la Steaua a picat!

Transferul fundasului central nigerian Isaac Okoronkwo nu mai este de actualitate. Motivul pentru care nigerianul nu va ajunge in Ghencea este legat de salariul mare pe care il are.

Managerul sportiv al ros-albastrilor, Basarab Panduru, a explicat, luni seara, motivul pentru care Okoronkwo nu va mai ajunge in Ghencea.

"Okoronkwo cred ca ar veni si maine, daca i-am da salariul de 1 milion de euro la Steaua. Am inteles ca atat castiga acolo (n.n. la FC Moscova). Ne-a fost putina rusine sa-i spunem de salariul de 10 mii de euro, pentru ca el ar da imediat cu piciorul salariului de 1 milion de euro", a glumit Basarab Panduru la gsptv.

Basarab Panduru a mai afirmat ca are semne de intrebare ca Okoronkwo are doar 31 de ani, asa cum apare in pasaportul sau.

Agentul lui Isaac Okoronkwo afirmase in prealabil ca discuta cu sefii Stelei posibilitatea venirii jucatorului nigerian in Ghencea, dand ca sigura aceasta mutare.

Sursa: OnlineSport

Andrei^08.02.2010 21:02
Steaua a negociat deja cu Isaac Okoronkwo si fotbalistul de 31 de ani va fi azi in Turcia, in cantonamentul roș-albastrilor. Informatia a fost confirmată de agentul jucatorului, Arsen Minasov: "sunt sanse mari ca transferul să se perfecteze. Isaac va fi luni dimineață in Turcia!".

Cat despre cat castiga el la Moscova, eu zic ca e exagerata suma de 1 milion de euro.

mountytoma10.02.2010 07:14

cand platesti pe niste nulitati sume echivalebnte cu cat ai incasat pe Ghionea, Neaga, Bostinasi, V Badea si V Iacob la un loc, ori esti prostul universului ori vrei sa falimentezi propriul club.

din ce a venit iarna asta, doar cipriotul pare sa stie fotbal si sa vrea sa puna osul si capul la contributie. jelev e la fel de timid ca si bicfalvi, iar karamienii ma ingrozesc pur si simplu, pentru ca acum avem tripletii Banel si parca ii vad pe toti trei titulari!

Andrei^10.02.2010 09:43

Inclin sa cred ca se potriveste mai bine prima varianta, cu prostul Universului.

RobYnho10.02.2010 09:45
Steaua anunță pe siteul sau oficial că fundasul central Boubacar Diarra(30 de ani) va sosi miercuri seară in cantonamentul echipei din Antalya. Aparatorul a evoluat in ultimele două sezoane pentru elvetienii de la FC Lucerna.Anterior, Diarra a fost legitimat pentru zece sezoane la Freiburg, intre 1997-2007. Internationalul din Mali a strans 22 de selectii pentru nationala țării sale.
Astristul10.02.2010 17:12

Asta nu inseamna ca a si semnat cu Steaua. Poate vine in probe.

«1293031323334»