Daca mai zici ceva rau de Bugs Bunny ne suparam....
Eu cred ca ar trebui sa luam fundasi din ghetourile africane ca sunt tinere talente , sigur a ochit Mache vreun viitor Kolo Toure in Gambia , eventual un viitor Adebayor in Djibouti sau Benin
Daca mai zici ceva rau de Bugs Bunny ne suparam....
Eu cred ca ar trebui sa luam fundasi din ghetourile africane ca sunt tinere talente , sigur a ochit Mache vreun viitor Kolo Toure in Gambia , eventual un viitor Adebayor in Djibouti sau Benin
mai e vre'un jucator roman care a plecat de la Steaua in strainatate...si sa reintors ca, sapunaru la rapid refuzand oferte mult mult mai bune decat la rapid???...
uitati o fii un tigan etc cum ii spun uni..dar Steaua nu are jucatorii care ar face asta..:-?
totii jucatorii marii a lui Steaua asta noua sau reintors in tara:-?la Urziceni, Cluj etc:-?
George Ogararu.
George Ogararu.
da am uitat..George Ogararu si atat..nici Radoi nu ar mai face asta...
mai e vre'un jucator roman care a plecat de la Steaua in strainatate...si sa reintors ca, sapunaru la rapid refuzand oferte mult mult mai bune decat la rapid???...uitati o fii un tigan etc cum ii spun uni..dar Steaua nu are jucatorii care ar face asta..:-?
totii jucatorii marii a lui Steaua asta noua sau reintors in tara:-?la Urziceni, Cluj etc:-?
Nu sunt aceleasi conditii... trebuie sa fii si dorit!
Paraschiv ar mai fi un exemplu... A asteptat vreo luna un semn de la Steaua inainte de a semna cu Urziceniul, in timp ce nea jj il forta pe Lovin sa-l dea pentru cateva sute de mii...
Oricum, baietii nu sunt de acuzat, ei vin, isi primesc banii si pleaca.
Sau vin,isi primesc aproape toti banii si pleaca in suturi in fund si facuti albie de porci de cioban... ![]()
Aproape toti adica cam 70 %....asta e caracteristic lui Jiji
Andrei Ionescu se intoarce la Craiova!
Gigi Becali si Adrian Mititelu au batut, marti seara, palma pentru intoarcerea lui Andrei Ionescu la Universitatea Craiova, inca din aceasta iarna.
Cel poreclit "Micul Balaci" va reveni la Craiova in schimbul a 200.000 de mii de euro, bani pe care Adrian Mititelu ii va plati in vara. Steaua platise pentru jumatate din drepturile federative ale lui Ionescu 500 de mii de euro, ceea ce reprezinta inca o afacere negativa pentru Gigi Becali
Andrei Ionescu este platit in Ghencea cu 140 de mii de euro, dar Adrian Mititelu nu isi face griji ca nu ii va putea asigura salariul.
Jucatorul in varsta de 22 de ani a evoluat doar in opt meciuri pentru echipa din Ghencea, insa a intrat in dizgratie de la venirea lui Mihai Stoichita.
Sursa: OnlineSport
Inca o dovada a imbecilitatii extreme de care da dovada patronul nostru
Asta e nelimitat de prost.
La ce va revoltati, bah? Pai daca toate planurile se duc pe maximum 5 luni, ce pretentii aveti?
Nu m-ar mira sa vad ca o sa ia jucatori pentru un meci. Adica sa faca si contractul de asa natura, ca exemplul Abel Moreno e mai mult decat elocvent pentru niste chestii...
Andrei Ionescu a stat peste un an in Ghencea. Nu a aratat nimic. Mare pierdere nu e. Daca un jucator de 22 de ani a ramas acelasi ca la 18 ani e un mare semn de intrebare...
@f234567k
Cand sa arate, nene, ceva, cand toata lumea l-a sutuit si, cand a venit Bergodi a fost si accidentat?
Nu spun (ca Marius
) ca Andrei Ionescu chiar e "micul Balaci". Spun doar ca nimeni nu prea i-a dat cu adevarat sanse in mod constant.
Lari, o sa vedem la Craiova ce mare branza o sa faca. Banuiesc ca domnul Wotte o sa ii acorde mai multe sanse.
Pai cum,l-a dat Jiji pe Ionescu?Zicea la inceputul sezonului ca e cel mai cel,ca o sa ajunga mare,ca el garanteaza pentru el...
Mare lucru nu se mai intelege la Steaua,dai pe Ionescu si Onicas,cand puteai barem in lot sa-i tii...Dar ca sa poata sa isi aduca Pippi toti copilasii din tara si Cipru...
Lari, o sa vedem la Craiova ce mare branza o sa faca. Banuiesc ca domnul Wotte o sa ii acorde mai multe sanse.
Crede-ma, si eu sunt curios ce se va intampla cu el. Potential are, insa tare ma tem ca il cam omoara emotivitatea si lipsa chefului de munca.
Si lipsa unui fizic pe masura
Si lipsa unui fizic pe masura
Lasa ca are Messi fizic...
Lasa ca are Messi fizic...
Messi nu joaca in centru
Ideea e ca pippi ne goneste "tineretul" ca el (ca si "maestrul" Lacatus) nu poate sa ia titlul cu pusti, ci cu jucatori experimentati (a se citi batrani). El va ratat titlul si va pleca la vara si noi o sa ramanem cu "batraneii"! ![]()
"El va rata titlul si va pleca la vara"
Amin
Ideea e ca pippi ne goneste "tineretul" ca el (ca si "maestrul" Lacatus) nu poate sa ia titlul cu pusti, ci cu jucatori experimentati (a se citi batrani). El va ratat titlul si va pleca la vara si noi o sa ramanem cu "batraneii"!![]()
Nu are pipi nimic special ,asa e antrenoru roman o pisda fricoasa care nu se risca sa promoveze pe cineva nici daca ar cadea ceru pe el.Toti au aceeasi placa obosita "nu pot sa joc cu ei ca nu au experienta" de parca experienta o sa le vina pe banca , sau o sa se trezeasca cu ea de dimineata.Asa e peste tot in tara cu antrenorii astia de 2 lei ,pai am un amic care a luat campionatu la juniori cu Faru (performanta nemaintalnita la club de pe vremea lui Hagi) si din echipa campioana nu s-a promovat nici un jucator la echipa mare , care era plina de nonvalori ...........Asa e in Romania
Andrei Ionescu este trimis la Craiova sub forma de imprumut sau este vandut???
Daca e vandut, nu mai este nimic de zis. Pacat ca era unul dintre putinii jucatori din lot care putea controla mingea cum trebuie.
Pe zi ce trece, echipa asta dispare din sufletul meu.
Daca il vinde se vede inca o data ca Jiji e un idiot , ca nu isi da seama cum arata un jucator valoros..