FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri Iarna 2009-2010

«1262728293034»
Maye31.01.2010 17:31

Trica doar la pachet cu Lorena.

vlad31.01.2010 17:33

Lorena -Balena. :)

Maye31.01.2010 17:33
Lorena -Balena. :)

Necurva.

boggie31.01.2010 17:57

Apropo de "padurea cu alune": http://www.fcsteaua.ro/index/section/articles/article/2221

Tineati "si cu" Rapidul ?

Acum ceva timp am scris un articol in care explicam de ce cred ca trebuie sa tinem cu Dinamo intr-un meci o echipa anonima de prin Slovacia. Vorbeam atunci despre coeficient si despre imaginea fotbalului romanesc; ei bine, mi-am dat seama intre timp cat de mult am putut sa gresesc. V-ati uitat joi seara la stirile din sport ? Daca da, ati avut ocazia sa-i vedeti pe jucatorii Rapidului in vestiar cantand ca "in viata lor n-au fost aurolaci". Stiti la cine se refereau ? Eu cred ca da. L-ati vazut pe Karamian in Piata Universitatii ? Ati auzit ce canta acolo cu suporterii ? "In padurea cu alune aveau casa doi pitici, vine pupaza si spune: **** Steaua, **** Steaua, etc.". V-ati simtit bine ? E frumos sa tii cu Rapidul si sa te vezi dupa meci facut aurolac si invitat la **** ? Eu unul m-as fi simtit penibil intr-o asemenea situatie.

Mai intelegi ca pe stadion sunt "fortati" dar si la universitate l-au pus tiganii sa scandeze?

zloty31.01.2010 18:08

Daniel -din echipa ta lipseste zburatorul , deci sa faci repede schimbarea acolo sa nu cumva sa lipseasca "sufletistul" da?

danimarcu31.01.2010 18:12

Pe Lorena nu stiu daca o ia ne-a Gigi ca mananca cat pentru 2 si e criza!... :D

Ronnie31.01.2010 18:20
"Eu am vorbit cu Șiman si ieri, dar trebuia să imi dea un raspuns azi. El mi-a spus că Varga vrea să meargă in strainatate. I-am spus sa se antreneze cu noi si dacă iși gaseste o echipă in strainatate, să plece, dar dacă nu, să ramană cu noi. El poate să plece si din vară din Ghencea, nu e nicio problema De la Steaua pleacă mai repede decat de la Urziceni. Și aici poate câștiga mai bine ca la Urziceni. Plus că aici poate juca mult mai bine. De asta il vreau pe Varga, pentru că eu vreau să jucam returul asta in vijelie, mai in viteza Pac-pac, minutul 10 2-0! Nu vă dati seama ce benzi fac daca il iau si pe Dacian? Cu Banel, cu Szekely, cu Karamyenii? Numai in viteza", a declarat Becali la gsptv.

Poftim, uite cum se fac transferurile la Steaua. Jucatorii vin doar ca sa plece mai repede. In halul asta a ajuns Steaua.

razvan2831.01.2010 19:51

Inainte jucatorii se bateau sa vina la Steaua si acum abia asteapta sa plece.Nu m-ar mira sa zica maine Karamyenii ca au venit la Steaua si spera ca daca se califica in UCL sa plece la o echipa mai buna..

Free_Steaua01.02.2010 06:28
Poftim, uite cum se fac transferurile la Steaua. Jucatorii vin doar ca sa plece mai repede. In halul asta a ajuns Steaua.

Hai sa fim seriosi, de la Valentin Ceausescu , doar Oierul a mai tinut jucatorii sa nu plece imediat ce confirma. In rest ii vindeam si noi pe banda rulanta la prima oferta concreta.Nu stiu cum va creati voi o imagine atat de buna despre Steaua ca idee din moment ce toti veneau inainte sa se lanseze in strainatate, numai ca nu era presa pe ei. Iar singurii conducatori care au reusit sa tina jucatorii la echipa sunt doua mentalitati comuniste: Valentin Ceausescu si oierul, in rest ne-am vandut valorile la fel de repede ca rapid si Dinamo.

Adrian01.02.2010 09:56

Free_Steaua

Gresesti. S-a dovedit acum ca ideile de a tine jucatori pentru a face performanta nu ii apartin oierului. Alea au fost ale lui Piturca si MM. Ca ei isi doreau astfel de realizari mai mult decat banii. Imediat dupa ce a plecat MM, au inceput sa zboare toti jucatorii buni. Si, daca te gandesti bine: Therea, Paraschiv, etc. Am dreptate?

Si doi la mana, comparatia cu ce era pe vremuri nu merge. In anii 90, intr-adevar, Steaua vindea fara probleme jucatorii. Adi Ilie, Galca, Filipescu, etc. Cum veneau oferte bune, cum plecau. Diferenta fata de perioada aia si cea in care ne aflam acum e faptul ca atunci erau adusi in locul lor alti jucatori de valoare: Catalin Munteanu, Denis Serban, Danciulescu, etc.

Free_Steaua01.02.2010 10:07
Free_Steaua

Gresesti. S-a dovedit acum ca ideile de a tine jucatori pentru a face performanta nu ii apartin oierului. Alea au fost ale lui Piturca si MM. Ca ei isi doreau astfel de realizari mai mult decat banii. Imediat dupa ce a plecat MM, au inceput sa zboare toti jucatorii buni. Si, daca te gandesti bine: Therea, Paraschiv, etc. Am dreptate?

Si doi la mana, comparatia cu ce era pe vremuri nu merge. In anii 90, intr-adevar, Steaua vindea fara probleme jucatorii. Adi Ilie, Galca, Filipescu, etc. Cum veneau oferte bune, cum plecau. Diferenta fata de perioada aia si cea in care ne aflam acum e faptul ca atunci erau adusi in locul lor alti jucatori de valoare: Catalin Munteanu, Denis Serban, Danciulescu, etc.

Ideile erau ale lui Meme si Piti insa fara banii oierului nu puteau sa tina jucatori ca Radoi si Dica sau Goian. Thereau sincer nu mi s-a parut un jucator extraordinar(C.Raducanu era mai bun cu cel putin 20%) asa cum spun multi. In dreptul lui Para, ai dreptate, dar eu cred ca cele mai mari pierderi pentru Steaua sunt Radoi,Dica si Paraschiv

Din cate vad au inceput sa vina jucatori de valoare...cel putin valoarea Karamienilor nu poate fi contestata de nimeni,insa ei trebuia sa ajunga la noi pe la 22-25 de ani nu la 30.

Steaua are o problema de organizare la nivel administrativ cu si fara Becali, plecarea lui nu ne va ajuta foarte mult daca ramanem pe acelasi plan de organizare.

MoWeed01.02.2010 10:11

Thereau a fost cel mai bun atacant care a trecut pe la Steaua in ultimii 6 ani, daca nu chiar mai mult.

Avea tehnica, viteza decenta, era bun si in jocul aerian. Era un atacant complet si eficient, avea o rata de goluri mai buna de 1 gol la 2 meciuri.

nec-teo01.02.2010 10:30

GORA TALL 54577_gora_tall.jpg

STELIOS PARPAS pro_parpas.jpg

fular-campionii:steag_cruce_invers:

red&blue_boy01.02.2010 11:30

Multumim Jiji pentru aceste transferuri,de-i aduci si pe astia doi,alaturi de Karamieni,desi toti stim cat e de greu sa transferi jucatori din Cipru,cat ti-e de greu sa dai atatia bani pe jucatori,rupem tot,iar o sa jucam in Champions League!!!Sa vina Barca,Chelsea!!!

Adrian01.02.2010 11:35
Ideile erau ale lui Meme si Piti insa fara banii oierului nu puteau sa tina jucatori ca Radoi si Dica sau Goian. Thereau sincer nu mi s-a parut un jucator extraordinar(C.Raducanu era mai bun cu cel putin 20%) asa cum spun multi. In dreptul lui Para, ai dreptate, dar eu cred ca cele mai mari pierderi pentru Steaua sunt Radoi,Dica si Paraschiv

Din cate vad au inceput sa vina jucatori de valoare...cel putin valoarea Karamienilor nu poate fi contestata de nimeni,insa ei trebuia sa ajunga la noi pe la 22-25 de ani nu la 30.

Steaua are o problema de organizare la nivel administrativ cu si fara Becali, plecarea lui nu ne va ajuta foarte mult daca ramanem pe acelasi plan de organizare.

Banii lu' Gigi, banii lu' Gigi... ce banii lu' Gigi?! Steaua se autofinanta atunci. A inceput sa se autofinanteze din momentul in care a ajuns pentru prima data in grupele Europa League. Chiar zicea ciobanul ca toti banii care vin de la UEFA nu sunt destui pentru profit dar ca acopera toate cheltuielile.

Steaua nu era o echipa care sa consume chiar atat de mult si sa aibe nevoie de bugete enorme de peste 5 mil euro. Daca stam sa ne gandim bine, Steaua are doar de prin sezonul 2007-2008 un buget mai mare de 5 mil. Pana atunci era sub.

RobYnho01.02.2010 13:07
GORA TALL 54577_gora_tall.jpg

STELIOS PARPAS pro_parpas.jpg

fular-campionii:steag_cruce_invers:

Cine's bucatarii astia ?

STELIST 8601.02.2010 13:11

Doamne,ce se intampla la Steaua???Stiu ce se intampla dar,din zi in zi il urasc pe Becali!

Maye01.02.2010 13:25
Cine's bucatarii astia ?

Eu nu as manca din mana lor.

STELIST 8601.02.2010 13:27

Primu parca-i 2pac

Andrei^01.02.2010 14:08

Nu stiu de ce am eu impresia ca Tall va putea confirma la Steaua.

Hai sa fim seriosi, de la Valentin Ceausescu , doar Oierul a mai tinut jucatorii sa nu plece imediat ce confirma.

Da? Thereau, Mendoza, Pepe Moreno, Thiago etc. Astia-s jucatori care au confirmat. Ii mai vezi tu cumva la echipa? Nu!

Tu probabil te referi la Dica, Goian, Radoi. Ei bine, pe Dica si pe Goian iti garantez ca i-a tinut doar ca sa le creasca valoarea. Iar pe Radoi ... sa fim seriosi, e finul lui. L-a tinut atat timp cat a vrut el sa ramana.

STELIST 8601.02.2010 14:11

Cre' ca va fi noul Goian.Nu glumesc.

Da,Thereau era meserias nu gluma,Dica,Radoi,Goian=LEGENDE!Ar merge si Thereau aici.

zloty01.02.2010 14:27

Noul Goian?:)) poate noul Nibombe :hmmm:

STELIST 8601.02.2010 14:40

Ma referam la inaltime.Apropo,cat metri au astia 2?

Ronnie01.02.2010 15:27

Tall ala chiar arata a fundas central. Acum depind si ce poate face cu basica. Oricum, baietii nu sunt de acuzat, ei vin, isi primesc banii si pleaca.

strezahuzum01.02.2010 15:33

Nu va fie frica ! Daca nu vine Tall, am gasit eu inlocuitorul ideal : Joe Roger . E titular in internationala statului Vanuatu ( o superputere in zona Oceaniei, acolo intre insulite, palmieri si rechini ). Si daca se intampla cumva sa plece Kapetanos, avem inlocuitor si pentru el : Moise Poida ( vedeti, il cheama Moise, sigur e credincios si citeste Biblia in fiecare seara ). E un super-atacant si poate ajuta Steaua sa castige banii din ... aaaa, pardon, am vrut sa zic titlul al 24-lea. Filmulete pe youtube cu astia doi inca n-am gasit, dar sunt convins ca poate face Mache rost de ceva DVD-uri. Eventual cu Bugs Bunny, ca la cat se pricepe la fotbal, ar avea acelasi rezultate la "scouting".

«1262728293034»