Cica Tall ala este imprumutat pentru o "vacanta de vara", adica 3 luni.
Cica Tall ala este imprumutat pentru o "vacanta de vara", adica 3 luni.
Andrei Ionescu este trimis la Craiova sub forma de imprumut sau este vandut???
Daca e vandut, nu mai este nimic de zis. Pacat ca era unul dintre putinii jucatori din lot care putea controla mingea cum trebuie.
Pe zi ce trece, echipa asta dispare din sufletul meu.
Se pare ca transferul nu mai e de actualitate pentru ca ar deveni indezirabil daca s-ar intoarce la Craiova.
Agathoklis Agathokleous, impresarul lui Stelios Parpas, spune că transferul stoperului cipriot in Ghencea e rezolvat: "Știu că si el, si Gora Tall vor ajunge in Romania". Parpas, 24 de ani, vine de la AEL Limassol, iar Tall, 25 de ani, e un fundaș senegalez legitimat la APOP. Africanul va juca azi ultimul lui meci in Cipru, in Cupa impotriva lui ARIS.
gsp.ro
Stoichiță: "Pepe Moreno imi place pentru că spune că vine si pe jos la Steaua!"
Vin si eu pe jos la Steaua.
si eu vin pe jos ![]()
gsp.ro
Vin si eu pe jos la Steaua.
Tocmai din Columbia??? Se termina campionatul pana atunci. Si nea Gigi are nevoie de jucatori doar pana la vara. Si nu mai punem la numaratoare ca trebuie sa inoate in Atlantic. Asta daca nu o gasi vreo ruta ocolitoare.
Gluma-i gluma. Toate contractele astea pana la vara facute de nea Gigi ma fac sa cred ca Oierul incearca din rasputeri sa intre in CL pentru a lua bani de acolo pentru a-si face cumparaturi la privatizare. Daca rateaza Liga nu cumva se gandeste sa renunte la Steaua????
Stiti ca el se gandea sa vanda Steaua,dar fara jucatori. Nu cred ca un potential cumparator si-ar "permite" sa-i ia pe fabulosii Karamieni. Si decat sa ramana nea Gigi cu balastul pe cap mai bine ii lasa in plata Domnului. Are si un final fericit(speram) politica asta lui nea Cacareaza.
In fiecare perioada de transferuri ii luam ori pe Armenteros si Camus, ori pe Pepe Moreno
Pepe Moreno e liber de contract , Armenteros si Camus nu sunt ![]()
Oricum "super" campanie de transferuri am facut, ne-am plombat, pardon intarit toate compartimentele cu Jelev,Tall,Parpas,Tudela, Karamienii , mai nou si Pepe
pana cand dureaza campania asta de transferuri la noi?
Pana cu 48 de ore inainte de startul primului meci din retur!
daca il va lua pe varga..va fii singurul transfer bun..cel mai bun al Stelei in ultimi 2 3 anii..
dc nu il aduce si pe mendoza? sa ii puna mingile pe cap lui kapetanos si pepe:-?
daca il va lua pe varga..va fii singurul transfer bun..cel mai bun al Stelei in ultimi 2 3 anii..
Da Tanase ce e?
Da Tanase ce e?
varga e peste tanase si nu cred ca va stralucii in 2 luni o sa fie ca totii ceilalti marii jucatorii veniti la Steaua
Da Tanase ce e?
sa speram ca Tanase va prinde viteza in retur. Eu cred ca cele mai bune transferuri ale Stelei sunt Tanase si Stancu in cazul in care cei doi se vor eschiva de accidentari.
V-a adu-ce ne-a Gigi multi jucatori valorosi ca s-a castiga-m canpionatu si s-a ajuge-m in sempions lig. v-a aduce ne-a Gigi pe Real Madrid dinou pe Ghencea. traiasc-a ne-a Gigi~!!!
huliganilor lasa-ti pe ne-a Gigi sa investeasca l-a echipa!
Ciobanul asta idiot continua sa isi bata joc de Steaua. De parca asta ar fi o noutate... Tall adus pe 3 luni, Parvas sau cum dracu il cheama si Tudela sunt toti jucatori de viitor... NOT.
Pana unde poate merge ciobanul asta infect?!
varga e peste tanase si nu cred ca va stralucii in 2 luni o sa fie ca totii ceilalti marii jucatorii veniti la Steaua
Varga e inconstant si uneori delasator. Nu prea as avea mare incredere in el daca va veni!
eu nu il vad asa mare jucator pe varga..
eu nu il vad asa mare jucator pe varga..
Si eu cred ca nu e asa mare jucator Varga,plus ca nu mai e nici asa tanar...Si cine stie daca s-ar adapta sistemului de joc folosit de Pippi...
Varga chiar este un alcoolic.
Era "bici" intr'o vara, aici in Brasov, intr'un club. Cu alcoolul in freza si cu tigarile Davidoff, se tragea in poze cu niste tovarasi.
vai de capul lui Varga, sper sa nu vina la Steaua ca sigur nu face fata, si nu-l vad pe el sa asa determinat sa faca o figura frumoasa. in plus, n-ar trebui sa marim numarul de cocalari din lot.
varga sa mearga la rapid sau unde plm vrea el..mi se pare slab si in varsta
Eu nu stiu ce e cu toata tevatura asta cu Varga, o fi el vreun mare fotbalist si noi nu stim ?
Daca vine bine, daca nu vine , nu se supara nimeni
Tevatura asta cu Varga este creata de presa cu, sa-i zicem, ceva impuls de la domn' Siman. Asa ca tot vrea sa-l vanda de ani buni, dar nimeni nu e nebun sa-i dea cat cere pe ei.
Siman e idiot rau.Cere pe Varga 2 milioane de euro , cand cu 2 milioane poti lua jucatori mult mai buni.Stiu ca spunea azi la sport.ro ceva in genu "Am primit o oferta pentru Varga de 1,5 milioane dar nu il dau pe atat de putini bani"
Cica,totusi Varga ar zbura peste Podul Grant,la noi nu prea mai sunt sanse sa ajunga...S-ar putea sa-l ia Copos si pe Balan...
Ce a patit Copos de baga asa mult in transferuri ? ![]()