FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri Iarna 2009-2010

«131323334»
razvan2820.02.2010 12:01

Pe Tatarusanu a dat o gramada de bani degeaba.Ala nu e portar.A facut 2-3 meciuri bune la Bistrita si imediat a sarit oieru , mare scautar normal cu banii vazand in el un nou Duckadam , urmasul lui Buffon si alte minuni.E intr-adevar un bufon , de fiecare data cand a fost bagat nu a reusit sa iasa in evidenta , ba mai mult a reusit sa greseasca chiar in meciul cel mai important , cel cu Dinamo de oe Ghencea.

RobYnho20.02.2010 12:32

Nu'i putem pune la indoiala valoarea lui Tatarusanu, fiind un portar talentat, de perspectiva si tanar, dar din pacate pentru el, Zapata este titular incontestabil si pe merit.

razvan2821.02.2010 12:26

Are 22 sau 23 de ani nu stiu cat mai poate sa creasca avand in vedere ca in momentul de fata e 0 , singurul lucru care stie sa il faca cat de cat e sa boxeze mingea la cornere.

Daniel-Ionut21.02.2010 12:27
Are 22 sau 23 de ani nu stiu cat mai poate sa creasca avand in vedere ca in momentul de fata e 0 , singurul lucru care stie sa il faca cat de cat e sa boxeze mingea la cornere.

:rolleyes:

Si ce batran este el la 22-23 de ani... :no:

razvan2821.02.2010 18:50

Nu am spus ca e batran , din contra.Dar vreau sa spun ca nu stiu cat va creste el din moment ce acum este 0.Si nu vad la Steaua vreun super antrenor cu portarii care sa il faca ca la 25 de ani bun la 1vs1 , la cornere si sa aiba reflexele lui Zapata

RobYnho21.02.2010 19:19
in momentul de fata e 0 , singurul lucru care stie sa il faca cat de cat e sa boxeze mingea la cornere.

M'am frecat la ochi de 2-3 ori in timp ce citeam postarea asta. Imi place Zapata, are valoare chiar daca o mai comite si este un mare caracter, dar nu stiu unde ai vazut tu ca Tatarusanu "e 0". Sau poate asisti la fiecare antrenament si il vezi acolo.

bogdanbog21.02.2010 19:24
M'am frecat la ochi de 2-3 ori in timp ce citeam postarea asta. Imi place Zapata, are valoare chiar daca o mai comite si este un mare caracter, dar nu stiu unde ai vazut tu ca Tatarusanu "e 0". Sau poate asisti la fiecare antrenament si il vezi acolo.

Dar stai linistit ca nici la footbal manager nu suntem.

Mai degraba Lungu decat asta care a venit pe bani multi si degeaba.

RobYnho21.02.2010 19:30

Cum poti afirma ca un jucator este zero cand tu nu'l vezi evoluand ?

Astristul21.02.2010 19:33

Voi va dati seama ca vorbiti de Tatarusanu? Titularul nationalei U21 si in acelasi timp, "ala" care il tine pe banca de rezerve pe Pantilimon?! Bine nu zic ca e super-talent, dar nici "0" nu e! ;)

bogdanbog21.02.2010 20:04
Cum poti afirma ca un jucator este zero cand tu nu'l vezi evoluand ?

A avut si el sansa lui si nu prea a rupt gura targului.De Zapata imi aduc aminte o gramada.

zloty21.02.2010 20:27
Voi va dati seama ca vorbiti de Tatarusanu? Titularul nationalei U21 si in acelasi timp, "ala" care il tine pe banca de rezerve pe Pantilimon?! Bine nu zic ca e super-talent, dar nici "0" nu e! ;)

Sa fim serios daca la o echipa fara presiune gafeaza atata ,da la Steaua .Eu nu inteleg de ce pe Tatarusanu sau dat o gramada de bani cand ai in propria curte alt international de tineret ala care il tine pe banca pe titularul de la Craiova.

Daniel-Ionut23.02.2010 11:42

Oficial!

FC Steaua Bucuresti anunta transferul jucatorului Gora Tall de la clubul cipriot de prima divizie APOP Kinyras.

Este vorba despre un imprumut pina la finalul actualului campionat, cu optiune de cumparare din vara. In actualul sezon, Tall a jucat in 21 de meciuri in campionat si in doua partide din preliminariile Europa League si a marcat 3 goluri. Fundasul senegalez in varsta de 24 de ani are 1,90 metri inaltime si va sosi in Romania in aceasta seara.

red&blue_boy23.02.2010 12:37

Uau,vine Tall din puternicul campionat al Ciprului!Gata,nea Lippi ne va aduce titlul !

Maye23.02.2010 13:01

Alta "bomba" FC Steaua 2003.

blindica23.02.2010 13:19
Uau,vine Tall din puternicul campionat al Ciprului!Gata,nea Lippi ne va aduce titlul !

Offtopic : Gluma ca gluma,dar ia să vedem any team din Divizia A vs Anorthosis?Sau Romania vs. Cipru.Ca să nu mai zic că ăștia sunt inaintea noastră ,ca tara...din toate punctele de vedere.Stai să-l vedem cum joaca ,ai ceva de pierdut,mai mult decat ai pierdut cu Baciu si Jelev?

Robynho,nu l-ai vazut evoluand pe Tatarusanu?Nu e 0,cum zice baiatul acela,dar tu esti si foarte diplomat cand vorbesti despre el.

Astristul23.02.2010 14:32

Deja pregatesc sampania! :))

Judy23.02.2010 14:49

sper ca nu e Baciu 2:)) :finger::finger:

MoWeed23.02.2010 15:42

Alt transfer marca Becali. Acum sigur luam titlul.

Forzza Steaua! Forzza Banel! Forzza ne-a Gigi! Rusine huliganilor si nazistilor!

RobYnho23.02.2010 15:58
Robynho,nu l-ai vazut evoluand pe Tatarusanu?Nu e 0,cum zice baiatul acela,dar tu esti si foarte diplomat cand vorbesti despre el.

Nu'l idolatrizez pe Tatarusanu, chiar deloc, insa nu ai cum sa afirmi despre el ca este un jucator 0 (zero).

vlad23.02.2010 16:52

Mie imi pare rau ca a venit senegalezul asta. Poate chiar e mai bun decat Baciu. Si ce am rezolvat in situatia asta?

Asa prost-crescut cum era Eugen Baciu,era mana cereasca in vremurile astea grele pentru noi. Cu el in teren ,apararea era si mai varza. Speram ca Tall sa-l depaseasca pe Baciu la capitolul tampenii (pe teren).

FC Steaua 2003 NU trebuie sa iasa nici macar pe 2 anul acesta. Este foarte important. O sa vedeti. Cer ca moderatorii sa ma baneze daca ma voi insela. :)

Cum a cerut si Bogdan_p :)

Fan FC Steaua23.02.2010 17:26

Tall. Inalt ca o prajina, prost ca o basina Sper sa fie Baciu 2.

razvan2823.02.2010 21:05

Pariez ca e un dala care stie sa respinga doar la cornere dar e varza la marcaj , la tackling , inafara de cornere va fi A1 si A2 pe langa el :))

bogdanbog23.02.2010 21:08
A1 si A2 pe langa el :))

Aici va fi Ghionea 2 :D

sirFlorin23.02.2010 22:33
Aici va fi Ghionea 2 :D

ii va lipsi banderola:))))

mstef24.02.2010 07:52

Adrian Mihalcea: "Mă crucesc cind vad că Steaua a apelat la Tall"

[...]

- Dar ce-l face să fie atit de slab?

- Să-ți zic intii ce e bun la el: dă bine cu capul. Omu' e inalt, greu de depășit in aer. Mai departe, nu te impresionează cu nimic. Adică e usor de depășit in viteza e rudimentar, se precipită cind are mingea la picior. În plus, cind am jucat eu contra lui, l-am vazut că nici nu se coordonează deloc cu colegii din aparare.

- Te-a sunat cineva din Ghencea să te intrebe de Tall?

- Nu. De altfel, am mai vorbit pe aici, prin Cipru, cu oameni din fotbal. Toti se mira nu pricep rostul acestui transfer. Mă intrebau ce se intimplă cu Steaua!

- Cum adica

- Pai, Steaua e un nume important din fotbalul european. Aici, in Cipru, are imaginea unui club puternic, d-aia ei se miră toti că Tall a ajuns să joace acolo.

"Nu-mi cere să-l compar pe Tall cu Dorin Goian, fiindcă nu pot. E diferență intre ei, nu cred că africanul se aseamană in vreun fel cu fostul fundaș al Stelei!"

Adrian Mihalcea, atacant Aris Limassol

«131323334»