FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri Iarna 2009-2010

«1232425262734»
David27.01.2010 14:08

Da mai,are Banel un calcau....

Andrei^27.01.2010 16:18
Mijlocasul sarb Nikola Lazetici spune că ar veni in Romania dacă Steaua Rosie Belgrad ar accepta oferta clubului din Ghencea.

"Agentul meu a vorbit cu niste persoane din Romania despre un transfer al meu. Mai multe nu pot să vă zic. O echipă ca Steaua Bucuresti nu se refuza dar acum sunt la o echipă mare din Serbia, Steaua Rosie Belgrad. Am pană in vară contract, dar dacă clubul va primi o ofertă bună si-mi va da drumul, voi pleca", a declarat Nikola Lazetic.

Nikola Lazetici, 31 de ani, a mai jucat pentru echipe ca Fenerbahce, Chievo, Genoa, Siena, Livorno si Torino.

@ stelisti.ro

razvan2827.01.2010 17:55

Omu' a jucat la echipe bune , asta inseamna ca e ceva de el nu e chiar un bananier.Nu e un jucator tanar dar daca ajuta mult echipa nu conteaza.Problema ar fi ca asta cere 200 000 de euro salariu , omu nu cred ca ar fi idiot sa vina pe 120 000 de euro.

Andrei^27.01.2010 19:30

Nu cred ca a jucat pentru toate echipele alea. Cat despre salariu, are 31 de ani, probabil se gandeste sa se retraga cat de curand, si 120.000 euro pe sezon nu cred ca suna chiar asa de rau.

razvan2827.01.2010 20:23

Daca ar veni ar fi bine...cred ca ar putea fi titular , are ca rival pe post pe Ovidiu Petre si Plesan...

Stryker27.01.2010 23:17

Lazetici eu un jucator de banda destul de bun , l-am vazut la TV in cateva meciuri, cred ar fi un castig pt echipa daca ar veni , insa daca are cum am citit pe undeva 250.000 de euro salariu la Steaua Rosie , e imposibil sa vina la noi pe jumatate din aceasta suma !

razvan2828.01.2010 13:16

Nici io nu cred ca va veni...de la 250 000 de euro si capitan sa vina la 100 000...nu cred

Daniel-Ionut28.01.2010 17:31

Trec zilele, trec mereu, mereu... si sa transferam ceva e tot mai greu...

Am facut si rima :)

strezahuzum29.01.2010 11:50

Dupa celebrii (la ei pe in bloc si poate la vecini) Tudela, Jelev, Ouon si compania, geniala noastra conducere isi indreapta atentia spre alte mega-vedete internationale.

Stoichiță, Panduru si Argaseală au definitivat ieri lista cu fundasii centrali pe care ii au in vedere si din care speră să aducă macar unul pină la inceputul returului. Printre tintele primordiale este un stoper costarican. Numele lui: Michael Umana. Are 1,84 metri si e liber de contract după ce a evoluat ultima oară la echipa Guanacastecas, in prima ligă din tara sa.

Chiar dacă singura experiență in afara țării sale a fost un transfer la L.A. Galaxy, in urmă cu 5 ani, Umana a fost o prezență constantă in "nationala" țării sale in perioada 2004-2010. Are nu mai putin de 43 de meciuri pentru Costa Rica, ultimele două fiind chiar barajul pentru calificarea la CM din Africa de Sud, 0-1 si 1-1 cu Honduras.

Umana, in virstă de 27 de ani si jumatate, a participat la Campionatul Mondial din 2006, unde a bifat toate cele 3 meciuri ale echipei sale: 2-4 cu Germania, 0-3 cu Ecuador si 1-2 Polonia.

"E un fotbalist foarte interesant acest costarican, are multe prezente in echipa nationala ne interesează foarte mult"

Mihai Stoichiță

Sursa : fituica-ce-aproape-ca-nu-merita-folosita-ca-hartie-igienica.

Astept (ca si altii) cu mult interes viitoarele transferuri : dupa Tudela, cel a carui performanta maxima a fost faptul ca a intrat pe teren impreuna cu fostul rege al cocalarilor, Beckham, sa speram ca nea Jiji ne va mai aduce jucatori cu performante gen :

- a trecut pe langa terenul de antrenament al lui Real Madrid si s-a uitat Roberto Carlos la el ;

- cand avea 10 ani, i-a aruncat mingea inapoi lui Romario la un antrenament ;

- a cumparat o apa minerala si un tricou de firma din acelasi magazin prin care a trecut Raul cu 2 ani inainte ;

- a jucat jumatate de sezon la o echipa ultra-obscura, dupa care nici acolo nu a mai avut loc, dar are DVD si film de prezentare pe youtube ;

- etc, etc (mai completati daca va mai vine vreo idee :D ).

Guardian29.01.2010 13:26

in acest moment karamienii sunt pacaliti de Gigi :)

Astristul29.01.2010 14:19

Karamienii s-au inteles cu Steaua!

Fratii Karamian si-au negociat, vineri, contractele cu Steaua si au plecat multumiti de la palatul lui Gigi Becali. Ei vor semna in curand contractul cu echipa din Ghencea si vor merge in cel de-al doilea cantonament al ros-albastrilor, din Antalya.

Cei doi gemeni care si-au reziliat de curand contractul cu FC Timisoara au ajuns la palatul lui Gigi Becali in jurul orei 14:30, fiind asteptati la discutii si de Mihai Stoichita, Valeriu Argaseala si Basarab Panduru.

Dupa aproximativ o ora si jumatate de discutii, fratii Karamian au fost convinsi sa accepte conditiile contractuale si vor pleca in cantonament cu Steaua.

Sursa: OnlineSport

gio_stgloria29.01.2010 14:49

Fotbal de calitate sa joace , nu mai comentati aiurea despre karamyeni.

Daniel-Ionut29.01.2010 15:27

Karamienii au fost unii dintre cei mai buni straini care au venit in Romania, sau cel putin unul dintre ei... ala mai bun, ca nu ii deosebesc :D

Ronnie29.01.2010 15:30

Mda, mari talente. Vin fratii Da Silva de Armenia la Steaua! Super :rolleyes:

Daniel-Ionut29.01.2010 15:32
Mda, mari talente. Vin fratii Da Silva de Armenia la Steaua! Super :rolleyes:

Da cine vrei ma sa vina... Roberto Carlos si Ronaldo????

Ronnie29.01.2010 15:34

Nu, nu. Lasa ca mai vin cica 2 fundasi. Unul "tecnic" din viitoarea campioana mondiala Costa Rica si inca unul inalt de peste 2 metri. Vamos ne-a Gigi!

Le reseau pansant29.01.2010 16:03

sa ii aia in gura pe aia din conducerea clubului cu politica lor de transferuri, de vreo 3 ani incoace parca e lege bai frate sa transfere batalioane de maimutoi si alte aratanii. In mama ei de treaba numai negrii, sau aratanii nu foarte departe, asta ca sa nu mai spun de calitatile lor profesionale care sunt mai mici decat ale unui pustan din curtea scolii.

Au transformat echipa asta intr-o adunatura de strani uneori mi se face sila sa ma uit la meciuri cand vad trei sferturi numai straini.

Daniel-Ionut29.01.2010 16:17

Pai zi niste jucatori romani de valoare... daca nu ii iei din propria curte, este foarte greu sa iei jucatori romani buni de la alte echipe din Romania, pentru ca astia sunt nebuni si cer niste sume astronomice pentru Liga 1.

ultrash29.01.2010 16:24

Eu, unul, nu-i inghit pe baietii astia doi...parerea mea!

gio_stgloria29.01.2010 16:28

Sunteti mai rai ca Gigi . Sa joace si dupa sa vina aprecierile la adresa lor, bune sau rele.

Maye29.01.2010 17:26

Vin besitii astia doi...pfff.

bodanelu29.01.2010 17:49

@gio cand muiau echipa impreuna cu peluza rapidista era bine?

gio_stgloria29.01.2010 17:54

Nu iau in seama jignirile aduse de anonimi. Daca e sa vorbim de jigniri care ranesc si enerveaza la culme, pot sa aduc aminte de Trica.

bogdanbog29.01.2010 18:11
Nu iau in seama jignirile aduse de anonimi. Daca e sa vorbim de jigniri care ranesc si enerveaza la culme, pot sa aduc aminte de Trica.

Un mare nesimtit, si vreau sa cred ca Dica nu va face la fel. :)

Astristul29.01.2010 18:14
Eu, unul, nu-i inghit pe baietii astia doi...parerea mea!

Nu esti singurul!

«1232425262734»