FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri Iarna 2009-2010

«1212223242534»
razvan2822.01.2010 20:37

Intr-adevar ciobanu va lasa Steaua cand va vedea ca nu ii mai aduce profit dar cine ar avea curaj sa ia o echipa de la 0 chiar daca e Steaua ? Oameni precum Porumboiu si Paszkany nu cred ca sunt multi...

Judy22.01.2010 21:35

baieti ... Ghionea era ceva de capu lui... pe cand Dayro imi place technica lui, dar merita sa plece pentru cate prostii a facut...

ati auzit declaratia lui grjelak :) ... cica Becali ii face de :shit: =))

sper ca nu vine si Goian la CFR ca ar face astia o echipa ...:( de hamutolvski se mai aude ceva? sper ca nu vine la dinam0

vinde pleaca mori!

Andrei^22.01.2010 22:29

Eu nu cred in revenirea lui Goian in tara. Si-a dorit asa de mult plecarea si acum sa se reintoarca doar ca sa incerce sa ia un titlu cu CFR.

Nu va faceti griji, ca nu ramanem fara fundasi centrali. Sunt aproape sigur ca vom mai aduce cel putin un jucator. Ceea ce mi se pare mie o mega-prostie este strategia asta de a cumpara jucatori pe care se presupune ca i-ar cunoaste Stoichita. De ce nu a plecat Panduru la Cupa Africii, ca ar fi gasit cel putin 3-4 jucatori bunicei care sa accepte salariul impus de bec@li. Cat despre Kone si Dayro: Kone e un jucator pe care eu il apreciez dar nu il vad venind la Steaua sau avand mari rezultate in viitor, iar Dayro e de asemenea un jucator talentat, ce s-ar putea impune ca titular. Dar nu are bec@li rabdare cu el, si nu stie nici sa il abordeze.

razvan2822.01.2010 23:22

Dayro e talentat dar nu e pus in valoare.Daca la Steaua ar veni sa zicem prin absurd un antrenor precum Hiddink sau Prandelli , Dayro cred ca ar iesi goalgetter detasat

MoWeed22.01.2010 23:33
Ros-albastrii ofera pentru Rui Duarte 500 de mii de euro in aceasta iarna si 100 de mii de euro in iarna. Brasovenii sunt de acord cu suma pe care urmeaza sa o incaseze in acest moment, insa solicita inca 200 de mii de euro in vara.

"Ne trebuie neaparat doi fundasi laterali si unul de marcaj. Rui Duarte mi-a placut mai mult decat Ezequias. Cand l-am intrebat pe Piturca despre Ezequias, mi-a spus sa il iau pe Rui Duarte", a spus Gigi Becali la gsptv.

Ceea ce Gigi Becali nu stie este ca Rui Duarte nu s-a intors inca din Portugalia, desi brasovenii au plecat deja in cantonament. Duarte a facut la fel si anul trecut, cand a intarziat cateva saptamani.

Pe langa Rui Duarte, Gigi Becali a mai anuntat inca un transfer surpriza. "Veti avea o surpriza mare! Este un jucator foarte bun, nu vreau sa spun cine este inca", a precizat Becali.

Onlinesport

Ronnie23.01.2010 10:08
"Cu privire la transferul jucatorului Dayro Moreno, luati act că ne-am retras din orice negociere. Consideram că oferta noastră a fost corecta iar introducerea intr-o licitatie fantomatică ne expunea unui risc pe care eu nu l-am acceptat. La sfatul celui mandatat, si mă refer la Daniel Stanciu am hotarat să renunțăm si să anulam oferta. Le multumim celor de la Steaua pentru corectitudine si modul in care au derulat tratativele, dar pretentiile exagerate si lipsa argumentelor in sustinerea acestora, ale jucatorului au facut imposibilă finalizarea transferului."

(Marian Iancu, presedinte Consiliu de Administratie al FC Timisoara)

Uite ca nu mai pleaca Super-Dayro la Timisoara.

David23.01.2010 11:20

Noua nu ne trebuie inca un fundas central.Noua ne trebuie o intreaga linie de fund si un inchizator.Emeghara e proaspat revenit dupa accidentare,a jucat un singur meci,Baciu e jucator de Liga a IIa,Tudose nu are experienta,asta mai are multa slanina de mancat pana sa conteze din punct de vedere defensiv,P.Marin e cel mai bun fundas momentan,insa la varsta lui nu mai poate dura mult,iar de la Lovinel incoace,nu avem nici mijlocasi defensiv.Degeaba are Steaua de la mijloc in sus echipa,daca din momentul cand cineva a trecut de mijloc depinde doar de Zapata daca luam sau nu gol.Intre mijloc si Zapata nu va exista nici un filtru,iar Steaua este din nou norocoasa cu un portar atat de bun.Cu fundasi centrali buni,cu un inchizator bun,cu un portar ca Zapata,cu jucatori precum Tanase,Kapetanos,Stancu,Szekely de la mijloc in sus,cu oameni cu minte in staff care sa reuseasca sa il valorizeze pe Moreno,cu Bergodi pastrat,Steaua ar fi iesit probabil din grupele EL,ar fi fost tot atat de sus in campionat si ar fi ramas probabil si in Cupa Romaniei.Exista doar un oier care nu permite ca lucrurile sa mearga bine!

Ma reintorc in aparare.Dupa ce am avut vreo 4 ani de zile cea mai buna aparare din campionat,in 2 ani de criza Jiji a reusit sa o spulbere!Ogararu,Goian,Radoi,Ghionea,Petre Marin,Nesu,Rada!Nici unul dintre acest jucatori nu a plecat pentru un motiv serios.A,ca a avut Jiji nevoie de bani de donat la jocuri de noroc,a avut nevoie de Maybach,de palat in Pipera de dat la presa si de donat la toti cocalarii pentru a-si rezolva cultul personalitatii,asta e altceva.

Hai sa fim seriosi!Cum sa nu-l injuri?

Astristul23.01.2010 11:35

Campania de transferuri din iarna asta mi se pare cea mai dezastruoasa din ultimii ani! :|

David23.01.2010 11:41

Vezi tu la vara.

Kapetan0s23.01.2010 11:45
Campania de transferuri din iarna asta mi se pare cea mai dezastruoasa din ultimii ani! :|

Simplu Gigi in loc sa intareasca echipa el mai mult o slabeste, daca ciobanu crede ca poate sa ia campionatu cu Baciu si Jelev are niste probleme cu capu'...

Astristul23.01.2010 14:12

Si pe langa asta, simt un MARE HAOS.

Chiar si asa, simt ca Steaua va iesi campioana. Nu stiu de ce, dar asa simt de la terminarea turului. Si nu poti sa zici ca avem lot de campioana. :rolleyes:

razvan2824.01.2010 00:21

Nu avem lot nici de Europa League cu cateva exceptii.Ca lot sunt CFR , Vaslui si chiar si Dinamo care ne-o iau clar inainte.

David24.01.2010 17:55

<<Rwandezul Edwin Ouon este tot mai aproape de Steaua, acolo unde va fi imprumutat pana in vara, anunta Mihai Stoichita. Acesta urmareste si alti jucatori.

"Nu sunt deloc ingrijorat de transferuri, sunt sigur ca vom rezolva problema si vom acoperi posturile deficitare. Nu e un secret ca suntem in discutii cu jucatori din Cipru, asa ca nu se pune problema unor probleme de ordin fizic, acei fotbalisti sunt in plin campionat.

Panduru si Argaseala incearca, prin toate metodele, sa convinga tintele pe care noi ni le-am fixat. Avem sanse sa il luam pe Ouon, desi acesta are oferte si de la alte echipe. Din ce am inteles, il vom lua sub forma de imprumut, cu optiune de cumparare. Mai suntem in tratative si cu alti jucatori, nu imi fac probleme.

Rada si Ghionea sunt pierderi grele. Ghionea trebuia inteles, a facut atatea pentru echipa, a jucat atatia ani aici si era normal sa simta nevoia de o schimbare. In ceea ce il priveste pe Rada, eu spun ca este bine ca am reusit sa il dam pe 300.000 de euro. Pana sa vin eu la Steaua, el nu prea prindea echipa, a jucat sub comanda mea si acum a plecat pe o suma buna", a spus Stoichita la gsptv>>

Telenovela!

<<Atacantul Vali Badea a revenit la Steaua, insa la echipa a doua, alaturi de care face pregatirea de iarna.

Ramas fara echipa dupa ce Universitatea Craiova i-a reziliat contractul, Badea a revenit la Steaua II, acolo unde a primit acceptul lui Leo Strizu de a efectua pregatirea de iarna pana cand isi va gasi o echipa. >>

Tare mi l-as dori titular.Daca l-am avea si pe asta atacant,de la mijloc in sus eu nu mai am pretentii.

<<Gigi Becali este dispus sa dea 700.000 de euro pentru Ouon de la Limassol, insa adevaratul transfer al iernii va fi un atacant de 6 milioane de euro. Asta le promite Becali stelistilor, cu o singura conditie insa.

Ouon, aproape de Steaua!

"Este vorba de 700.000 de euro, in doua transe pentru Ouon. In principiu ne-am inteles. Jucatorului ii dau 10 mii de euro pe luna. Diferenta pana la cat vrea el ii voi da doar daca vom castiga campionatul. Ei au cerut 1 milion de euro, insa au scazut la 700.

Acum nu pot sa dezvalui tot ce negociez eu cu jucatorii. Poate pe langa cei 10.000 de euro pe luna ii voi da si bani la semnatura. Dar nu mai zic nimic, sa nu mai stie ANAF-ul. Stoichita l-a dorit foarte mult, dar mai avem jucatori cu care negociem. Stoichita il vrea si spune ca este exact ceea ce isi doreste el in acest moment.

Este un jucator care iese cu mingea la picior. De mult nu a mai avut noi asa ceva. Nici macar Mirel Radoi nu era asa. Eu vreau un jucator gen Chivu. " a declarat Becali la gsptv.

Becali mai spera la Rui Duarte!

"Cred ca o sa-l luam si pe Rui Duarte. Am mai vorbit cu Dinu Gheorghe, eu sunt sigur ca vom reusi sa-l aducem la Steaua. E cel mai bun fundas dreapta din tara.

Pe langa cei doi, va mai veni inca un fundas de valoare." a mai declarat Becali.

Atacant-BOMBA la Steaua!

"Daca imi iese mie acum o afacere care trebuie sa imi iasa, o sa iau un atacant de 5-6 milioane de euro! L-am vazut, il stiu deja, insa nu vreau sa dau acum banii astia pe el. Daca imi iese afacerea asta, sigur il iau! Nu e problema cu salariul, ii dau prima de instalare!" a incheiat Becali.>>

Dupa cioban nu ma mai iau.

SuperstaR1824.01.2010 18:05
Atacant-BOMBA la Steaua!

"Daca imi iese mie acum o afacere care trebuie sa imi iasa, o sa iau un atacant de 5-6 milioane de euro! L-am vazut, il stiu deja, insa nu vreau sa dau acum banii astia pe el. Daca imi iese afacerea asta, sigur il iau! Nu e problema cu salariul, ii dau prima de instalare!" a incheiat Becali.>>

Dupa cioban nu ma mai iau.

Intr-o tara relativ normala, s-ar fi autosesizat psihologi care sa ii faca teste astuia. Ori ia cocaina inainte sa apara la gspTV ori e pur si simplu nebun. LOCO!

Eu cred ca in lumea lui chiar isi imagineaza ca poate cumpara un atacant de 5-6 milioane de euro.

Pfff cat mi-as dori si eu un investitor cum au cei de la Shahtior Donetsk de exemplu. Ce transferuri bai baiatule :| Douglas Costa si Alex Texeira. Si in pana mea sa nu isi spele asa rufele in public. Bine nu sunt atat de naiv incat sa nu cred ca si Ahmetov a facut multe "combinatii" la viata lui...

David24.01.2010 18:21

Si daca ia un african obscur de 6mil si se trezeste ca a patit ca si cu Dayro? :D Plm,cum sa zica asa ceva,cand in sezonul trecut a intretinut echipa din banii de pe Radoi?

KERATOCONUS24.01.2010 18:28

Un atacant pe care dai 5-6 milioane de euro, iti cere un salariu anual de cel putin 1 milion de euro, deci e imposibil asa ceva, deoarece plafonul salarial impus de cioban e de 120 de mii de euro pe an.

David24.01.2010 18:30

Eu altceva nu inteleg.Ba,e normal ca Ghionea sa se transfere la o echipa rusa pe care o bate si Glori Bistrita?in primul rand,care organizeaza amicale cu echipe atat de slabe.

danimarcu24.01.2010 18:46
Eu altceva nu inteleg.Ba,e normal ca Ghionea sa se transfere la o echipa rusa pe care o bate si Glori Bistrita?in primul rand,care organizeaza amicale cu echipe atat de slabe.

Si pe noi nu ne-a batut Gloria Bistrita?In Liga,nu in amicale!Pe langa alte "mari" echipe din subsolul clasamentului...

Ghionea are la rusi un salariu mai mare,liniste,respect si un final de cariera linistit.Ce isi putea dori mai mult?

David24.01.2010 19:27

Macar il cunoaste Oleg.

razvan2824.01.2010 19:58

Daca nu era Oleg Protasov la Rostov putea sa ii dea si 800 de mii pe an ca tot nu venea...la fel ca si Zenga - Goian a contat si aici antrenorul.

dragos_ghinea24.01.2010 20:59

Declaratiile astea cu transferuri bomba sunt pentru romanii tarani care isi fac sperante ca idolul lor isi face treaba.

Daca imi iese afacerea asta, sigur il iau!

Zici ca e dealer de droguri, asa vorbeste. :)) sau poate are de vandut vreo 200 de oi.

Stryker25.01.2010 09:05

Stoichita: "Cu lotul asta, nu garantez nici cupele europene"

Macar nu se imbata cu apa chioara ca altii ... totusi e un pic cam drastic, in cel mai rau caz un loc 5-6 de cupa europeana tot prindem

David25.01.2010 12:14

Dupa aia a zis ca declaratia a fost fabricata,si ca el nu a declarat nimic,de genul. :finger:

ktalyn25.01.2010 12:23

Parerea mea ca Jelev e o achizitie f buna... un jucator care mi-a placut de la inceput si care marcheaza destul de mult(peste Goian ca medie).

Cred ca noul cuplu Baciu-Jelev se poate ridica la nivelul Ghionea-Rada ...

David25.01.2010 12:29

Faptul ca un fundas care vine la 31 de ani de la Otelul ne multumeste arata cat de slabi suntem.Avem o linie de fund de aproximativ 100 de ani!

LE.124 de ani!

«1212223242534»