FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri Iarna 2009-2010

«1202122232434»
red&blue_boy21.01.2010 07:22

Referitor la Bourceanu si mie mi se pare ca e un jucator vazut mai valoros decat e in realitate.Nu stiu,nu-l prea vad progresand,sa fie mai bun in viitor.Poate o fi mai bun,adica putin mai tehnic,decat Lovin,dar eu nu l-as vrea la Steaua.

Cat priveste plecarea lui Ghionea,dupa cea a lui Rada,nu mi se pare ok,normal sa schimbi ambii fundasi centrali titulari in intersezon...Sa vedem ce va fi,daca mai aducem pe cineva...

MoWeed21.01.2010 08:50
Parerea mea e ca e o diferenta IMENSA intre ce reprezinta Lovin pentru fotbalul romanesc de club (bwahahaha cum suna) fata de Bourceanu. In primul rand Lovin are meciuri in cupele europene (UEFA + CL) cat are Bourceanu in prima Liga. Bourceanu pur si simplu a fost prespalat de Piturca la nationala si de presa vanduta pe 2 arginti ca sa il vand verii pe undeva. Apoi in plm, cand Lovin inscria la penalty-uri cu Valencia Bourceanu lucra ca zilier sau ce era el.

Mai toti au o parere proasta despre Lovin pentru ca retin doar ultimele sezoane ( mai ales ultimul care a fost dezastruos) si pentru faptul ca jijik il transformase intr`un scut uman si tribunele aveau impresia ca e jucator aparat de machidon si impus in echipa. Dar pana mea... asa sunt suporterii romani uita imediat ce a facut un jucator pentru o echipa. Mai ales cand e vorba de echipa noastra :|

Lovin a jucat vreo 150 de meciuri la Steaua. Zi-mi 10 in care sa fi fost printre cei mai buni de pe teren...

Lovin a fost praf de la inceput. Am retinut ultimele sezoane pentru ca, la inceput, era rezerva si intra numai pe final.

bodanelu21.01.2010 08:57
1.Corect. Nu negam.Aia sunt cei mai pupati.

2.Cred ca alea erau planurile lui Bergodi, nu ale ciobanului. Ca, atunci cand a venit Stoichita, s-a schimbat totul.

erau planurile lu Becali. Vroia sa creasca tineri si sa traga banii din club. Dar tinerii nu cresc peste noapte.. si banii s-au terminat. Si mai are nevoie de alti bani si rezulta: vanzarea oricarui jucator si titlul cu orice pret.

Dar, vanzand ambii fundasi central, investitii pauza mi-e greu sa cred ca luam campionatul.

Doar daca-l castiga la "masa verde", pe datorie. Si sa plateasca "cadourile" cand vin banii din Liga..

MoWeed21.01.2010 09:03

Bogdane, problema este ca mai multe echipe vor sa castige titlul la masa verde. Mai e si chefereu, si Dinamo, poate chiar si Vaslui(stim prea bine ce arbitraje erau odata la Vaslui)

bodanelu21.01.2010 09:05

da.. diferenta intre ei si noi: ei au bani. Poate Dinamo nu are..dar Timisoara, CFR, vasluiul chiar mai au niste bani pe acolo prin conturi.

SuperstaR1821.01.2010 13:23
Lovin a jucat vreo 150 de meciuri la Steaua. Zi-mi 10 in care sa fi fost printre cei mai buni de pe teren...

Lovin a fost praf de la inceput. Am retinut ultimele sezoane pentru ca, la inceput, era rezerva si intra numai pe final.

Nu l-am urmarit pe Lovin :P sa vad cum joaca pentru ca sa fim sinceri... cati mijlocasi defensivi devin modele de urmat pentru fani? Si intr-adevar atunci cand antrenorii Stelei se incapatanau sa ii titularizeze atat pe Ov Petre cat si pe Lovin meciurile deveneau incredibil de plictisitoare (desi nici in alte ocazii nu aveam ritm de Premier League, sa fim seriosi)

In continuare imi mentin ideea ca presa aservita lui Jiji si unii suporteri au transformat o parte din jucatorii din ultimii ani in niste personaje negative care vezi-Doamne nu au ce cauta la un club de nivelul Stelei. Care nivel? Asta`i problema! Ca in ultimii ani am ajuns la nivelul lui Sheriff Tiraspol. In unele cazuri este benefica presiunea. Dar nu asa cum de exemplu e pusa pe Dayro (e doar un exemplu, ca au fost mult mai multi). In plm daca ii place sa se uite in oglinda si sa se dea cu gel, LASATI~L CA E VIATA LUI ! Am ajuns sa urmarim fiecare detaliu din viata unui jucator; normal ca daca ala vede in ziar sau pe net ca il acuza 219510219101221 de mii de oameni ca e gay, nu mai sta cu gandul la fotbal. Coroborat si cu faptul ca profesionalismul la club e cam de nivelul unei gradinite... e clar. Dar bine, deja am dat`o off-topic rau.

Astristul21.01.2010 13:49
Nu l-am urmarit pe Lovin :P sa vad cum joaca pentru ca sa fim sinceri... cati mijlocasi defensivi devin modele de urmat pentru fani?

Steven Gerrard - FC Liverpool :)

Mirel Radoi - Al Hilal (ex-FC Steaua).

Exagerezi cu tirada asta anti-Lovin.

Ronnie21.01.2010 13:51

Gerrard numai mijlocas defensiv nu e el. De ani grei joaca al doilea varf la Liverpool.

MoWeed21.01.2010 14:00

Treziti-va, in fotbalul modern inchizatorul nu mai este un cioban care sa nu fie in stare sa joace in fata, sa dea un sut decent de la distanta, sa construiasca jocul. Inchizatorul modern este si tehnic, capabil sa fie elementul surpriza si pe faza ofensiva. Trebuie sa creeze superioritate si pe faza ofensiva, mai ales la echipe cum era Steaua atunci, impotriva carora marea majoritate a adversarilor se apara supraaglomerat. Uite-te la marea majoritate a echipelor importante in Europa ce inchizatori tehnici au.

Ori Lovin numai asta nu este. Nu este capabil sa joace in fata si orice pasa mai lunga de 10 metri o greseste in 90% din cazuri. De dribbling sau viziune a jocului nu are rost sa discutam. Plus ca si pe faza defensiva era depasit lejer de un mijlocas peste medie .

Plus ca eu nu consider un jucator ca Lovin de Steaua din punct de vedere al caracterului. Nu stiu ce vreti voi de la jucatorii Stelei, dar eu nu doresc ca un milog care se bucura pe Giulesti cand a oprit arbitrul meciul de parca ar fi castigat CL sa ma reprezinte, ca stelist, in teren.

Ronnie21.01.2010 14:05
Treziti-va, in fotbalul modern inchizatorul nu mai este un cioban care sa [...] Inchizatorul modern este si tehnic, capabil sa fie elementul surpriza si pe faza ofensiva [...]

Eu ma uit la Mascherano, Lassana Diarra, Bousquets, Melo sau Gatusso si nu vad deloc niste jucatori tehnici care pot face diferenta. Asta nu inseamna ca ii iau apararea lui Lovin, care poate daca avea si minte, era un fotbalist acceptabil. Dar dupa ce ca este 0 din punct de vedere tehnic, mai este si un prostovan si jumatate (incearca calcaie, suturi de la 50 de metri, pase dintr-un careu in altul, driblinguri inutile etc.). Tocmai asta vad eu ca are Bourceanu in plus. Baiatul ala stie pana unde ii este limita si stie exact care este rolul sau pe teren.

zloty21.01.2010 15:30

Fratilor traim in Romania in tara in care nici un jucator nu progreseaza, deci ce vedem la unii jucatori o sa fie acelasi lucru pe care o sa il faca in multi ani.Poate Lovin sau Bourceanu daca erau la un club normal din afara ar fi avut sansa sa progreseze dar jucand in Liga lu mitica in cel mai bun caz ar fi stagnat.

Astristul21.01.2010 15:57
Gerrard numai mijlocas defensiv nu e el. De ani grei joaca al doilea varf la Liverpool.

Asa a inceput fotbalul si asa si-a castigat locul de titular in prima echipa a lui Liverpool la inceputul carierei sale de jucator! ;) Ca acum joaca in spatele atacantilor e altceva. :rolleyes:

MoWeed21.01.2010 16:07
Eu ma uit la Mascherano, Lassana Diarra, Bousquets, Melo sau Gatusso si nu vad deloc niste jucatori tehnici care pot face diferenta. Asta nu inseamna ca ii iau apararea lui Lovin, care poate daca avea si minte, era un fotbalist acceptabil. Dar dupa ce ca este 0 din punct de vedere tehnic, mai este si un prostovan si jumatate (incearca calcaie, suturi de la 50 de metri, pase dintr-un careu in altul, driblinguri inutile etc.). Tocmai asta vad eu ca are Bourceanu in plus. Baiatul ala stie pana unde ii este limita si stie exact care este rolul sau pe teren.

Corect, sunt si jucatori care nu pot face diferenta. Dar nici nu sunt inexistenti din punct de vedere tehnic

razvan2821.01.2010 20:33

Melo si Busquets sunt cat de cat tehnici adica stiu sa fac 1-2 driblinguri nu sunt chiar atat de atehnici.

MoWeed22.01.2010 07:56

Telenovela Ouon continua

Ros-albastrii spera sa ii convinga pe cipriotii de la AEL Limassol sa il lase in Ghencea in schimbul a 500 de mii de euro, suma de doua ori mai mica decat cea ceruta initial.

Dupa ultimele negocieri, cipriotii si-au redus pretentiile pana la 700 de mii de euro, dar stelistii nu au fost dispusi sa achite aceasta suma.

Plecarea lui Sorin Ghionea la FC Rostov a lasat un gol imens, Steaua ramanand doar in trei fundasi centrali. Mihai Stoichita asteapta primul jucator de acest profil pana pe 26 ianuarie, cand Steaua va juca primul meci amical.

In cazul in care nu vor reusi sa il ia pe Ouon, stelistii mai au cateva variante de la echipe modeste din Portugalia.

Intr-adevar ne intarim pentru titlu

Astristul22.01.2010 08:56

Zici ca-l aduc pe Messi de tot vorbesc astia de Ouon! :|

red&blue_boy22.01.2010 09:14
Zici ca-l aduc pe Messi de tot vorbesc astia de Ouon! :|

Da,cine stie cat e de bun si asta,mai ales cand vine si dintr-un campionat destul de slab...Oricum,halal profesionalism la Steaua,nu ca ar trebui sa ne mai miram,dar sa iti dai amandoi fundasii centrali titulari si sa nu fi adus pe altcineva in loc...

razvan2822.01.2010 14:25

La ce fundasi centrali avem acum Ouon va fi vedeta apararii daca putem spune asa :))

Judy22.01.2010 15:11

a semnat Dayro cu Timisoara:(

Daniel-Ionut22.01.2010 15:29
a semnat Dayro cu Timisoara:(

Si?

Stam sa plangem dupa un jucator strain cu figuri in cap?! O avea el talent, dar daca nu joaca ce sa'i facem??

Mai :( este transferul lui Dica la CFR si posibila venire a lui Dorin Goian la CFR sau Dinamo!!!

MoWeed22.01.2010 15:30

Du-te invartindu-te Naomi

c.golazo22.01.2010 17:17

imi pare bine ca a plecat Ghionea

razvan2822.01.2010 17:26

De ce ? Te bucuri ca vom avea o aparare Baciu - Jelev de 60 ani impreuna si ca rezerva Tudose de care si-a batut joc Achim de la Ceahlaul in tur ?

gio_stgloria22.01.2010 17:32

Nu se mai vede pic de glorie la Steaua in viitor. O sa ne batem an de an pentru locurile care nu contau odata pentru noi.

dragos_ghinea22.01.2010 18:23

@razvan28: probabil se bucura din acelas motiv ca si mine. Echipa se slabeste considerabil, sanse mici pentru locuri superioare in clasament la finalul sezonului, eventual fara bani din europa ==> ciobanul e mort si pe langa asta isi mai pierde si fanii cocalari.

«1202122232434»