Treziti-va, in fotbalul modern inchizatorul nu mai este un cioban care sa nu fie in stare sa joace in fata, sa dea un sut decent de la distanta, sa construiasca jocul. Inchizatorul modern este si tehnic, capabil sa fie elementul surpriza si pe faza ofensiva. Trebuie sa creeze superioritate si pe faza ofensiva, mai ales la echipe cum era Steaua atunci, impotriva carora marea majoritate a adversarilor se apara supraaglomerat. Uite-te la marea majoritate a echipelor importante in Europa ce inchizatori tehnici au.
Ori Lovin numai asta nu este. Nu este capabil sa joace in fata si orice pasa mai lunga de 10 metri o greseste in 90% din cazuri. De dribbling sau viziune a jocului nu are rost sa discutam. Plus ca si pe faza defensiva era depasit lejer de un mijlocas peste medie .
Plus ca eu nu consider un jucator ca Lovin de Steaua din punct de vedere al caracterului. Nu stiu ce vreti voi de la jucatorii Stelei, dar eu nu doresc ca un milog care se bucura pe Giulesti cand a oprit arbitrul meciul de parca ar fi castigat CL sa ma reprezinte, ca stelist, in teren.