FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri Iarna 2009-2010

«1181920212234»
razvan2818.01.2010 17:14

Ar fi prea frumos sa vedem in 2-3 ani o echipa Steaua in care 3-4 jucatori sa fie de la propia Academie sau sa fie tineri romanai talentati...da ce sa faci Jiji ramane Jiji

RobYnho18.01.2010 17:31
Ar fi prea frumos sa vedem in 2-3 ani o echipa Steaua in care 3-4 jucatori sa fie de la propia Academie

Crezi ca ne'ar incalzii cu ceva ? Nimic nu ar indulcii situatia, doar plecarea ciobanuului.

Alex88pl19.01.2010 03:23

nici nu conteaza cine vine..problema e ca avem surplus in conducere de vreo 3,4 oameni, care ar trebui sa isi gaseasca alt club in alta tara pe alt continent cat mai repede ca se termina perioada de transferuri

ViNdE pLeAkA mOrY19.01.2010 06:40
Merge cineva la mecii? astept rsp ms. :X:
Ronnie19.01.2010 14:41
Finantatorul Gigi Becali a declarat că jucatorul american Josh Tudela a semnat deja un contract valabil pe trei ani cu FC Steaua, pentru 5.000 de euro pe luna urmand ca formatia "roș-albastră" să parafeze acordul dacă Mihai Stoichiță este multumit de el.

"Am inteles că Stoichiță are o impresie foarte bună de american la prima vedere. Am facut deja contract cu el, pe trei ani. A semnat el, dar n-am semnat si eu. Are 5.000 de euro pe lună si la angajator e alb, n-am pus incă semnatura cand vine de acolo imi zice Stoichiță dacă punem stampila sau nu", a spus Becali.

Prosport.ro

David19.01.2010 14:59

Conducerea Stelei a inaintat o oferta pentru transferul atacantului cu origini ivoriene Yssouf Kone, pe care Arpad Paszkany l-a pus pe lista de transferuri din cauza evolutiilor slabe. Yssouf Kone este vazut de stelisti varianta ideala pentru inlocuirea grecului Pantelis Kapetanos.Gigi Becali le-a propus ardelenilor sa il transfere pe Yssouf Kone in schimbul sumei de 1 milion de euro, insa Iuliu Muresan i-a transmis ca doreste cu 500 de mii de euro mai mult.

Atacantul nationalei Burkina Fasso a intrat in dizgratia lui Arpad Paszkany, care a afirmat in mai multe randuri ca nu vrea sa il mai vada pe Kone in Gruia.

Yssouf Kone a fost mai mult accidentat in turul campionatului, reusind sa inscrie de patru ori.

Steaua l-a ofertat pe Yssouf Kone pentru a-l inlocui pe Pantelis Kapetanos, pentru care ros-albastrii au primit o propunere de 2.5 milioane de euro din Arabia Saudita.

onlinesport

Astristul19.01.2010 15:07

Daca nu era ciobanul la conducere poate eram nitel entuziasmat cu posibilitatea acestui transfer, dar asa, sper sa ne refuze si asta!

Stryker19.01.2010 16:21

Kone ar fi un transfer bun , dar asta in conditiile in care ar ramane si Kape ...

David19.01.2010 17:17

Cu Kone,Kape si Stancu/Tanase s-ar putea numi atac decent.

Adrian19.01.2010 17:32

Bai, voi sunteti prosti?!

Ce plm, acum puneti botul la toate stirile de rahat care apar pe dracu stie unde?!

De unde un milion jumate pentru ala? Pai, credeti ca ungurul e prost? Vine cioara de la cupa africii si, daca joaca bine acolo, il da pe cel putin 2 milioane.

De unde credeti voi ca are becalii un milion de euro? Ala e varza acum! S-a dus cashul, pa, pa!

Kone ala e un atacant mediocru. Il pupa toata lumea in fund pentru ca il pupa toata presa in fund. Ia comparati-l cu Kapetanos, sa vedeti care e mai eficient, sa vedeti care a dat mai multe goluri si in cate meciuri. Kapetanos e cu vreo 3-4 clase peste tigan.

Ca are fizic..aratati-mi mie african care nu are fizic. Ca toti is asa. Daca iti trebe un atacant cu fizic, du-te la Etoille du Sahel si sigur iti gasesti unu de 190 care fuge de mananca pamantul pentru 30 de mii de euro pe an.

Cateodata ma surprindeti, pe cuvant.

Sa nu credeti ca o duc ungurii asa de rau financiar incat sa le trebuiasca neaparat 1 milion jumate de euro ca nu e asa. Chiar m-am mirat cum de nu au facut ei oferte pentru jucatori de la Steaua, dar probabil ca preturile aruncate de becalii sunt vorbe.

Repet, stirea aia e o poveste.

1. Kone are salariu foarte mare si becalii nu l-ar putea convinge sa reduca la 120 de mii(din cate tin minte castiga 350 de mii pe an deci de 3 ori mai mult)

2. Diferenta aia de 500 de mii nu e asa de mare deci, daca chiar il voia, il putea lua. Si, daca e 500 de mii e mult, atunci si 1 milion e mult. Deci becalii nu ar fi dat atat pe el. Am citit undeva ca ciobanul il voia imprumut pana la vara si abia apoi sa il cumpere. Asta cu siguranta e posibil.

3. CFRistii nu au probleme financiare. Vor sa schimbe lotul pentru ca jucatorii actuali au expirat deja. Doar unii din ei mai joaca ceva. Restul s-au cam dus dracului.

razvan2819.01.2010 20:11

Intr-adevar ce ai spus tu e adevarat dar toti vrem sa spunem ca ar fi un transfer bun.Nu e peste Kapetanos dar clar e peste Surdu , Bibiskov si poate chiar Stancu.

Adrian19.01.2010 22:25

Voi nu pricepeti ca nu e transfer!

Ala nu o sa fie niciodata transfer cat e becalii acolo. Lasati visele ca nu-s de noi acum. Noi trebuie sa rezolvam cosmarul. Apoi sa visam.

Alexander19.01.2010 22:53

V-a luat ochii stirea asta. Stati linistiti, nu vine nimeni.

Stryker20.01.2010 00:08

@ Adrian

Noi aici discutam ipotetic despre acest transfer, ca de altfel, despre majoritatea "transferurilor" facute de Steaua in aceasta pauza competitionala ...

Am inteles ca nu-ti place atacantul Kone, dar asta nu inseamna ca el este neaparat un jucator mediocru :) , e drept nu se compara cu Kape la eficienta , dar este un jucator cu potential , peste media atacantilor acestui campionat ...

red&blue_boy20.01.2010 08:01

Nu vine Kone la Steaua,doar nu da atatia bani Jiji pe el,plus ca ar cere si salariu mare,doar nu vine pe 10000 pe luna...Sincer,nici n-as vrea sa vina,nu mi se pare asa eficient,plus ca e si cam capricios...

Adrian20.01.2010 09:09

Stryker

Nu exista ipotetic. Acest transfer nu va fi. Trebuie sa fiti realisti. Cat despre potential, baiatul are 28 de ani(asa zice el), ce potential mai poate avea? De crescut in valoare nu mai creste.

Alex88pl20.01.2010 11:34

Lumea vrea transferuri bune..ca sa ajungem in sampion lig sa ia ciobanu bani..mai bine locul 7 sa nu prindem nici E.L. si poate pleaca toata conducerea..

Ronnie20.01.2010 13:23

Sunt destui jucatori in Liga 1 cu care se poate face o echipa buna. Si in primul rand ma refer la jucatori romani, care sa puna osul si sa faca treaba. Din pacate, doar Timisoara vad ca merge pe aceasta idee si cumpara tot ce e bun si promitor produs romanesc, gen Goga, Curtean, Sepsi, Bourceanu. Daca ei ar avea si un antrenor bun (Petrescu, R.Lucescu) ar castiga la pas campionatul.

MoWeed20.01.2010 13:29

Mie Sepsi nu mi se pare cine stie ce. Nici macar la Santander nu s-a putut impune...

Marius20.01.2010 13:47

nici goga sau curtean nu-s asa buni.

Ronnie20.01.2010 13:55

Eu pe Curtean chiar l-am urmarit si mi-a placut foarte mult la Gaz Metan. De restul, doar ce am auzit prin presa ca sunt promitatori si de la alte persoane.

Adrian20.01.2010 15:19

Sa-mi zica cineva si mie diferenta intre Lovin si Bourceanu. Ca vad ca tot il laudati pe asta de la Timisoara.

Ronnie20.01.2010 15:27

Bourceanu pe langa ca este un jucator cu cap pe gazon (nu se baga la fente, stie ca nu se pricepe) are si un fizic foarte bun pentru postul lui, si joaca simplu, nu prin pase a la Beckham, cum o facea "Lampard din Ghencea".

Astristul20.01.2010 15:30

Lovin e mai bun. :) Sau bine, era, ca e accidentat acum! :(

Adrian20.01.2010 15:43

Bourceanu e varza si ar fi ramas aceeasi varza daca nu il pupa presa in fund dupa convocarea lui pitzi. Ce stie sa faca in afara de a da pase in spate?

0 diferenta intre el si Lovin. De fapt, exista una, Lovin nu a fost pupat in fund in ultimul hal de catre presa.

Daca si ratatul de bourceanu a ajuns sa fie considerat fotbalist si, pe deasupra, bun de Steaua, e clar cat de rau am ajuns in ceea ce priveste fotbalul. Tiago era cu cel putin 20 de clase peste el.

«1181920212234»