FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri Iarna 2009-2010

«1161718192034»
razvan2810.01.2010 01:49

Ce la pas , sa vezi acum cu Yovov si Stoichita il luam si la galop

ssinpadureacualune10.01.2010 11:05

Am innebunit cu Iovov asta. Nu il mai suport si nici macar nu a venit la Steaua inca. Prea mare caz se face. Noi avem nevoie de fundas central si de banda ca de aer si ei aduc atacant caruia ii promit locul de titular. Asta este profesionalismul la Steaua.

MoWeed10.01.2010 11:43
Am innebunit cu Iovov asta. Nu il mai suport si nici macar nu a venit la Steaua inca. Prea mare caz se face. Noi avem nevoie de fundas central si de banda ca de aer si ei aduc atacant caruia ii promit locul de titular. Asta este profesionalismul la Steaua.

Si asta tinand cont ca grecul Kapetanos, contracandidatul lui pe post este golgheterul ligii 1....

Judy10.01.2010 11:56

parca vad ca o sa avem un cuplu de atac yovov si kapetanos in loc de surdu[kapetanos] si Stancu:|

Andrei^10.01.2010 18:50

Surdu nu merita sa joace in atac ca titular. Si nici bulgarul asta nu o sa reziste mult. Tot Stancu si Kapetanos vor ramane principalele "arme". Dar avem alte probleme mult mai mari in lot decat Yovov asta, la mijloc nu vom face fata si constructia va fi la fel ca si pana acum (0), deci ne vom baza pe norocuri din minutul 85+.

Astristul11.01.2010 17:43
dragos_ghinea11.01.2010 20:22

Nu cred ca pleaca.

Legat de Yovov. Ala e pe finalul carierei si se gandeste daca Steaua este clubul potrivit sa isi incheie cariera. Stai sa vezi cum pleaca si el Grzelak si o sa regrete momentul in care a hotarat sa vina in Ghencea.

gio_stgloria12.01.2010 13:16

Steaua e in tratative cu Josh Tudela . In varsta de 25 de ani, acesta este liber de contract si a evoluat ultima data la LA Galaxy, ca mijlocas defensiv.

CV-ul lui nu-mi zice nimic :

Americanul a trecut la seniori in 2003, cand s-a dus la West Michigan Edge. Acolo a prins doar 4 meciuri, iar un an mai tarziu s-a dus la Fort Wayne Fever, unde a prins 24 de meicuri si 8 goluri, fiind cea mai buna perioada a sa in fotbalul profesionist.

In 2006 a jucat la Kalamazoo Kingdom, perioada incheiata cu doar 6 meciuri prinse si 3 goluri marcate.

In 2007 s-a dus la cea mai cunoscuta echipa de "soccer" din America in Europa, LA Galaxy, unde n-a dat niciun gol in 2 ani si a prins 23 de meciuri. Galaxy l-a luat in MLS SuperDraft, Josh Tudela fiind al doilea jucator luat in draft.

Galaxy l-a tinut insa imprumutat in aceasta perioada la California Victory, unde a prins doar 6 meciuri, nereusind sa marcheze.

Kapetan0s12.01.2010 13:48
Steaua e in tratative cu Josh Tudela . In varsta de 25 de ani, acesta este liber de contract si a evoluat ultima data la LA Galaxy, ca mijlocas defensiv.

CV-ul lui nu-mi zice nimic :

Americanul a trecut la seniori in 2003, cand s-a dus la West Michigan Edge. Acolo a prins doar 4 meciuri, iar un an mai tarziu s-a dus la Fort Wayne Fever, unde a prins 24 de meicuri si 8 goluri, fiind cea mai buna perioada a sa in fotbalul profesionist.

In 2006 a jucat la Kalamazoo Kingdom, perioada incheiata cu doar 6 meciuri prinse si 3 goluri marcate.

In 2007 s-a dus la cea mai cunoscuta echipa de "soccer" din America in Europa, LA Galaxy, unde n-a dat niciun gol in 2 ani si a prins 23 de meciuri. Galaxy l-a luat in MLS SuperDraft, Josh Tudela fiind al doilea jucator luat in draft.

Galaxy l-a tinut insa imprumutat in aceasta perioada la California Victory, unde a prins doar 6 meciuri, nereusind sa marcheze.

Uraa inca un rebut in Ghencea sau mai bine zis Toja 2 :)) cu astia vrea ciobanu sa ia titlu? In retur am o singura dorinta sa batem cRapid, shefere, dinam0 in afara de astia putem sa luam bataie de la toti poate pleaca Gigi!

nusi_sacalul12.01.2010 16:01

nu neaparat rebut,dar sigur inca un jucator pe banca Stelei

Daniel-Ionut12.01.2010 16:09

Trebuie sa largeasca astia bancile de rezerve...

David12.01.2010 16:09

"Americanul Josh Tudela a sosit in jurul orei 17:00 in Romania pentru a da probe de joc la Steaua. El a afirmat ca nu stie nimic despre viitoarea sa echipa, dar nici despre fotbalul romanesc."Nu stiu nici o echipa din Romania. Despre Steaua mi-au spus prietenii mei, dar nu stiu mai nimic. Gigi Becali? Cine e? Nu am auzit despre el", a spus jucatorul american.

Acesta a mai mentionat ca asteapta sprijinul lui Juan Carlos Toja in incercarea de a trece probele. "Il stiu doar pe Toja, am fost adversari. Sper sa ma ajute cu acomodarea si sa trec cu bine de perioada de pregatire", a adaugat Tudela.

Mijlocasul in varsta de 25 de ani va pleca in urmatoarele zile in cantonament cu Steaua, unde va da probe de joc, iar daca il va convinge pe Mihai Stoichita va fi pastrat in lot.

Fostul coleg al lui David Beckham de la LA Galaxy este liber de contract de sase luni."

Onlinesport

Ronnie12.01.2010 16:52

Cand a venit Kapetanos la Steaua am crezut ca este cel mai prost jucator care a calcat un gazon de fotbal din istoria fotbalului mondial, mai ales ca jucase doar 52 de minute in ultimii 2 ani. Asa ca hai sa vedem ce stie si americanul asta, poate este ceva de capul lui totusi.

Judy12.01.2010 17:20

alta petarda in Ghencea...:| asta pe ce post mai joaca?

MoWeed12.01.2010 18:15

@Ronnie

Bulan ca in cazul lui Kapetanos ai odata in viata. Zic bulan deoarece sunt convins ca a fost transferat dupa ureche, ca toti ceilalti straini adusi in Ghencea in ultimii 3 ani

Astristul12.01.2010 19:04
Cand a venit Kapetanos la Steaua am crezut ca este cel mai prost jucator care a calcat un gazon de fotbal din istoria fotbalului mondial, mai ales ca jucase doar 52 de minute in ultimii 2 ani. Asa ca hai sa vedem ce stie si americanul asta, poate este ceva de capul lui totusi.

Si eu credeam la fel. :))

@ MoWeed: Kapetanos a fost transferat pentru ca venea liber de contract, adica la parametrii 0 (zero). Nu ca au urmarit ei felul lui de a juca sau mai stiu eu ce. Si inca ceva, si in ziua de astazi, la fel se fac transferurile in Ghencea. :(

pytycrys12.01.2010 19:12

Va rog frumos sa nu comparati acest necunoscut cu Toja.

Pe langa el,care nu are nici o selectie in nationala SUA (care este una foarte slaba btw) , Toja are destule selectii la nationala Columbiei.

Deci ciocu` mic deocamdata ca Toja e printre cei mai buni jucatori de la Steaua.

danimarcu12.01.2010 19:16

Pe langa el,care nu are nici o selectie in nationala SUA (care este una foarte slaba btw) , Toja are destule selectii la nationala Columbiei.

Deci ciocu` mic deocamdata ca Toja e printre cei mai buni jucatori de la Steaua.

Iti dai seama la ce nivel suntem daca a ajuns Toja sa fie printre cei mai buni?..))

Mie mi se pare Toja un limitat,dezorientat si inutil.Se invarte mereu in cerc,iar cand scoate un adversar din joc se intoarce cu mingea inapoi ajungand intr-o pozitie mai proasta decat inainte.Are doar piciorul stang,da fapt crosa,nu picior.Pe dreptul se bazeaza doar pt echilibru sau ca sa iasa la numar.

Astristul12.01.2010 19:21

Asta puteai s-o spui la CM 1994. De atunci fotbalul de la ei a progresat foarte mult si, poate te va surprinde, dar nationala lor, este in momentul asta mai buna decat nationala noastra!

razvan2812.01.2010 20:44

Singurii jucatori buni in nationala USA sunt Tim Howard si Landon Donovan...in rest cam slabi

dragos_ghinea12.01.2010 21:07

cam slabi??????

aia valoreaza de 3 ori mai mult decat ilustra nationala a Romaniei, reprezentativa noastra, unde jucatorii vin ca sa mai petreaca cu Mutu si sa bea cu sapunaru.

Legat de transferul baiatului asta, o sa joace putin mai mult ca Abel Moreno, iar toja o sa il integreze in cluburi si orgii...

Se pare ca Yovov a plecat in cantonament cu levski.

razvan2812.01.2010 21:09

Yovov nu stiu de ce plangeti dupa el...are 32 de ani totusi.Se vorbea de o intinerire a lotului dar luam pe Jelev si Yovov de 29 si 32 ani ? Mda...foarte bun management.

De Tudela asta nu stiu nimic dar sa nu vorbim , sa il lasam sa ne arate ce stie si poate e ceva de el.

Alex88pl12.01.2010 21:31

o campanie de transferuri absolut senzationala.a plecat rada si vine..ouon?!?!?o sa fim beton cu Ghionea si Baciu pe linia de fund.bv argatule.strasnica aparare ne-ai facut.tudela?hahahaha.a dat un gol 1 nush cate zeci de meciuri(e mijlocas ofensiv cica) si in ultimele luni unde a jucat?nunti si botezuri.kapetanos mergi la arabi si ia-l si pe zapata.ce bine ar fi...

Andrei^12.01.2010 21:32

E in probe, momentan. Vorba lui Ronnie, si despre Kapetanos s-a crezut la fel, ca e un transfer de umplutura. Probabil ca asa a si fost, dar printr-un noroc imens a ajuns golgeterul Ligii I.

Fan FC Steaua13.01.2010 05:17

Nu mai vine nici ouon nici iovov. A venit un "star" de la "LA galaxy". Sper sa fie la fel de varza ca toja, sa se dea cap in cap si sa concureze pentru cel mai prost jucator de la Fc Steaua.

A inceput sa-mi placa toja, pentru ca nu joaca nimic! Sper sa terminam pe un loc in afara europei, sa faca Becali spume la gura si sa-l dea si pe stoichinuita afara si sa vanda Steaua!

«1161718192034»