FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri Iarna 2009-2010

«1141516171834»
Astristul05.01.2010 19:26
Ce se mai aude de transferul lui Federico Macheda de la Manchester United la Steaua 2003?

Buna asta! :)) Si ca sa-ti raspund sincer, se pare ca nu se inteleg la salariu. :D

Fan FC Steaua05.01.2010 19:59
sa aduci Gigi pe Dica inapoi la Steaua

sal aduci Gigi pe dic inapoi la Steaua

sal aduci Gigi pe dic inapoi la Steaua

si pe Dica de la catania

Il baneaza cineva pe pro-becalistul-idiot-si-dinamovist-analfabet "adimutu" ?

PS: BĂ', mutule, BĂ', asta nu e forumul lui Becali, si dacă vrei să-i spui ceva lui, marș la stană la el! Noi suntem impotriva lui!

MoWeed05.01.2010 20:58

Lasati mah, e mai bine ca aduce numai panarame. Ne va indeplini, fara sa vrea, dezideratul de a nu vedea pe Steaua la toamna in cupele europene

zloty05.01.2010 21:15

Jelev la schimb cu Ochirosii? sper ca e o gluma

Astristul05.01.2010 21:20

Din pacate e real! :(

@ Mo: Normal asa cred ca gandeste oricine, dar parca-l vad ca termina cu o panarama de echipa printre primele locuri. Oricum ideea e ca Steaua, sau pardon Fc Steaua, a ajuns rau. :( Si ca sa termin intr-o nota pozitiva (desi nu prea merge in situatia asta), se putea si mai rau!

Maye05.01.2010 21:32

Asta are 31 de ani , cica mai vine un atacant de 32 ..uite ce frumos ne intinerim echipa ...

Hai nea ciobane , mai adu ceva sange din asta proaspat.

danimarcu05.01.2010 21:37
Il baneaza cineva pe pro-becalistul-idiot-si-dinamovist-analfabet "adimutu" ?

PS: BĂ', mutule, BĂ', asta nu e forumul lui Becali, si dacă vrei să-i spui ceva lui, marș la stană la el! Noi suntem impotriva lui!

Lasa-l ,ca a tras pe nas. :thumbdown:

Cred ca e o greseala cedarea lui Ochi la schimb cu Jelev,precum si izgonirea lui Ionescu.Daca Razvan tot promite de cativa ani si pare sa moara in stadiul de "speranta",Ionescu a jucat prea putin,cred ca poate mult mai mult.Eu i-as prefera totusi pe tinerii astia doi ,decat sa vina jucatori batrani care azi-maine ies la pensie...

The Game05.01.2010 23:04

Sunt atatea zeci sute zvonuri,ca vine Jelev,ca vin Iovov cu Ouon,ca pleaca si Nicolita la arabi,ca pleaca Ghionea la Vaslui,ca pleaca Ochirosii la Galati,incat nimeni nu mai intelege nimic,cine pleaca sau cine vine la Steaua.Un singur transfer imi doresc de la mercato ala: pe Gigi AFARA DIN Ghencea! Nu imi trebuie niciun Jelev,niciun Ouon,niciun Iovov sau cine plm mai trebuie sa vina in Ghencea,imi doresc ca Gigi sa fie transferat departe departe de Ghencea,si el si lingaul ala ordinar de Argaseala....

pytycrys06.01.2010 08:43

E bine ca a venit jelev in locul lui Ochirosii.E clar,vom avea fundasi centrali pe Baciu si Tudose.

Ce om ba.

Mai bine ii aduce pe Pele,Maradona,Hagi sa joace.Deh,intinerim echipa.

@_@

udaradu06.01.2010 12:00
Din pacate e real! :(

@ Mo: Normal asa cred ca gandeste oricine, dar parca-l vad ca termina cu o panarama de echipa printre primele locuri. Oricum ideea e ca Steaua, sau pardon Fc Steaua, a ajuns rau. :( Si ca sa termin intr-o nota pozitiva (desi nu prea merge in situatia asta), se putea si mai rau!

Transferuri marca Stoichita...stai sa-si aminteasca mosul Stoichita pe unde a mai fost in transhumanta si cu cine a ramas pretenas sa-i aduca pe toti pensionarii lui.Doi dobitoci.CACAREAZA IMPARAT SI ANTRENORUL LIMBY.

Fan FC Steaua06.01.2010 14:52

Ce "surpriza placuta" de anul nou...

S-a intors macaronarul sifonar pedrazzini............. un transfer nereusit.... ma rog, nu e chiar transfer, e mai mult o stire negativa...

scuze daca a mai fost postata stirea, dar eu acum am aflat...

MoWeed06.01.2010 14:54

Ce mah, s-a intors papagalul ala? Habar nu aveam..

dragos_ghinea06.01.2010 18:28

ba eu nu am inteles bine sau doar nu imi vine sa cred ca s-a facut o treaba atat de proasta.

jelev la schimb cu Ochirosii, definitiv, adica nu imprumut?? deci Ochirosii este jucatorul lui Otelul, chiar daca avem un kkt de 50% dintr-un eventual transfer???

astia sunt dobitori rau.

legat de Andrei Ionescu. el este jucatorul care controleaza cel mai bine mingea din lotul Stelei. Poate doar Tanase se misca mai bine cu mingea la picior...

Daniel-Ionut06.01.2010 18:35

Ma... din cate am inteles Ochirosii este un fel de imprumut acolo si nu prea... are 50-50%, dar dupa un an Steaua ar putea sa il ia oricand inapoi.

danimarcu06.01.2010 18:41

Stati ma linistiti,e o afacere marca "Gigi Becali".

Am mare incredere ca Stan nu s-a inselat nici de data asta,dupa cum nu s-a inselat mai mereu pe piata transferurilor cand a luat jucatori cu 50.000 si i-a vandut pe sute de mii sau chiar milioane...

E clar ca l-a tepuit pe marele manager al Stelei...

dragos_ghinea06.01.2010 18:46
Ma... din cate am inteles Ochirosii este un fel de imprumut acolo si nu prea... are 50-50%, dar dupa un an Steaua ar putea sa il ia oricand inapoi.

asa este. am citit si eu dupaia topicul stirilor. la TV si pe net nu ma mai uit de mult la stiri ca sunt de kkt. sunt satul de pupincuristi.

Astristul06.01.2010 19:25
Ce "surpriza placuta" de anul nou...

S-a intors macaronarul sifonar pedrazzini............. un transfer nereusit.... ma rog, nu e chiar transfer, e mai mult o stire negativa...

scuze daca a mai fost postata stirea, dar eu acum am aflat...

Wow ... ce stire! :|

Oricum mersi pentru ca m-ai informat. Nici eu nu stiam de asta. ;)

@ Daniel: Eu am inteles ca e schimb direct Jelev-Ochirosii. :(

Stryker07.01.2010 16:30

Eu nu am inteles tentetiva asta de transfer cu Yovov ... adica Bibishkov care a venit de postura de golgheter in Bulgaria , nu a corespuns si acest Yovov care a fost mai slab in campionatul bulgar , reprezinta o solutie ?

Jelev ca tot a venit , cred ca poate fi mai mult considerat "o plomba" si cederea lui Ochirosii , chiar si in coproprietatea este o greseala , daca ne gandim ca el este un jucator tanar, de viitor , pe care s-ar putea sa-l regretam in timp ...

Langa Kapetanos ne trebuie un atacant de viteza , Surdu este slab , nu poate fi o solutie , poate ca un Dayro mai serios si mai disciplinat era o posibilitate, insa se pare ca se fac eforturi pt ca acesta sa fie inlaturat de la echipa si e pacat

Astristul07.01.2010 19:07

Bai, pai ce nu intelegi? Pippi nu il stie/stia pe Bibishkov, dar il stie pe Yovov. E normal. Isi aduce oamenii cu care a lucrat in trecut! Ce mai conteaza ca imbatraneste echipa cu inca 10 ani?

Stryker07.01.2010 19:56

Il stie atat de bine incat parca vezi o sa faca din el un super-fotbalist :)) ...

E chiar patetic ca se duce dupa el in bulgaria sa-l roage sa vina !

andra170608.01.2010 13:05
Langa Kapetanos ne trebuie un atacant de viteza , Surdu este slab , nu poate fi o solutie , poate ca un Dayro mai serios si mai disciplinat era o posibilitate, insa se pare ca se fac eforturi pt ca acesta sa fie inlaturat de la echipa si e pacat

daca isi revine moral B.Stancu nu mai trebuie atacant

poate doar sa il inlocuiasca pe surdu pe banca , care nu ar trebui sa fie in primii 25

Daniel-Ionut08.01.2010 15:26

Jivko Jelev sau Zhivko Zhelev ?! :hmmm:

Ronnie08.01.2010 15:57

Jivko Jelev.

Cola sau Pepsi?

Daniel-Ionut08.01.2010 15:59
Jivko Jelev.

Cola sau Pepsi?

Aa... manelistu' tot manelist ramane :blink:

cred totusi ca Zhelev e corect, ca si pe Wikipedia la fel scrie...

Fan FC Steaua08.01.2010 16:53
daca isi revine moral B.Stancu nu mai trebuie atacant

poate doar sa il inlocuiasca pe surdu pe banca , care nu ar trebui sa fie in primii 25

Sa speram ca nu-si revine b.Stancu, si sa speram ca si kapetanos sa plece sau sa aiba evolutii slabe.

Eu mai sper ca prostia lui Guie Migi sa-l bage in poarta pe Țațărusanu ca sa luam goluri pe banda rulanta.

Sau ce-ar fi sa-la duca din nou pe Carlos? Ar fi instare guie migi.

Echipa Fc Steaua Perfecta:

--- Carlos ---

-Saban-Tudose-Baciu-ninu

-onicas-Lovin-toja-Banel

-arthuro-bibiskov

adica toate rebuturile de pana acum.

antrenor: macaronarul sifonar pierdazzini

scouter: mache

imn: Steaua e numai una

preparator fizic: fane dediu

poate ii schimba si culorile, pune alb si negru (nonculori) in dungi orizontale, cu sponsor Jilava

Cu echipa asta sigur va iesi printre ultimele :)) si cel putin 6 goluri primite pe meci, 0 date.

Totusi eu inca sper sa mai plece kapetanos si zapata.

PS: Veste buna: Sigur va cadea transferul lui Ouon.

«1141516171834»