Iar mananca sport.ro, si spune ca ar veni Dorel Stoica la Steaua...
Decat asta,mai bine n-aducem pe nimeni...
Iar mananca sport.ro, si spune ca ar veni Dorel Stoica la Steaua...
Decat asta,mai bine n-aducem pe nimeni...
Motiv de fericire si incantare dragi colegi,utilizatori si utilizatoare!Cititi numai acest articol,apoi sa tinem pumnii pentru un transfer al dracu' de reusit!
"Nicolita ESTE SI EL DORIT DE AL NASR!IN VARA ARABII VOR FACE OFERTA CONCRETA!
Șefii clubului din Dubai i-au anuntat pe stelisti că in iunie vor face o ofertă greu de refuzat pentru mijlocasul dreapta Banel Nicoliță, lucru pe care l-au spus si in presa localaDupă ce si-au asigurat serviciile lui Ionuț Rada, seicii clubului din Dubai i-au dezvaluit lui Valeriu Argaseală care este urmatoarea tintă a lor. E vorba de Banel Nicoliță, lucru anuntat de seici ieri, in presa locală!
Chiar dacă li s-a transmis că Nicoliță e fotbalist de echipă natională si că este mult mai scump decit Rada, pe care cei de la Al Nasr au platit 270.000 de euro, sefii clubului n-au dat inapoi si au spus că la vară vor trimite o ofertă concretă si consistenta
Propunerea pe care Al Nasr o va face peste o jumatate de an va fi de minimum 2,5 milioane de euro, de zece ori pretul platit pe Nicoliță in momentul in care a fost adus, ianuarie 2005!
Arabii au si argumentat de ce abia la vara si nu acum, vor incerca să-l achizitioneze pe Banel. Bugetul lor de achizitii nu depășeste o jumatate de milion de euro in asa-zisa pauză de iarna in vreme ce in iunie-iulie se vor putea baza pe 4-5 milioane de euro."
gsp.ro
Mama lui de buget de iarna!
du-te banele, du-te!
Anus Contra Naturii: "Fundasul pe care il vom lua trebuie sa aibă o treime din valoarea lui Chivu"
Strict pe partea economica asta inseamnă urmatoarele:
Valoarea lui Chivu cand s-a transferat la Inter a fost de 16 mil euro. Prin urmare, (16 × 30) / 100 = 4,8.
De asemenea, salariul lui Chivu la Inter este de 4,5 mil euro. Matematic, (4,5 × 30) / 100 = 1,35.
Deci, fundasul-mesia trebuie să valoreze 4,8 mil euro si să i se ofere 1,35 mil euro salariu pe an. La care se adauga si indexarea cu inflatia din 2007 si pana acum.
O solutie disperata este sa joce Petre Marin fundas central... Deci lina de fund ar putea fi
golanski dreapta, Marin Ghionea centrali si emegara stanga
Hahahaha...
asta e ce'a mai proasta solutie pe care am auzit'o... cum ba sa joace Petre Marin fundas central???
cand a mai jucat el fundas central...!?!
Poate te referi la Ovidiu Petre!
Anus Contra Naturii: "Fundasul pe care il vom lua trebuie sa aibă o treime din valoarea lui Chivu"
Sa astepte el mult si bine sa gaseasca un fundas valoros, liber de contract si dispus sa primeasca un salariu mic(comparativ cu alte echipe, chiar din Romania)
Hahahaha...asta e ce'a mai proasta solutie pe care am auzit'o... cum ba sa joace Petre Marin fundas central???
cand a mai jucat el fundas central...!?!
Poate te referi la Ovidiu Petre!
Idem. Deci cu P. Marin si Golanski fundasi centrali am fi de tot rasul in Liga 1! ![]()
Mai frumos ar fi fost cu P. Marin & Nesu fundasi centrali.
Eu ii vreau pe Kapetanos si Zapata fundasi centrali.
Sa astepte el mult si bine sa gaseasca un fundas valoros, liber de contract si dispus sa primeasca un salariu mic(comparativ cu alte echipe, chiar din Romania)
...si sa accepte cu umilinta iesirile idiotului!
...si bine-cunoscutele suturi in fund cand n-o mai fi nevoie de el!
ce tot il lauzi asa pe Radoi? uiti ca era iubit doar pt ca era finul lui Becali? uiti ca e creatia lui Becali? uiti ca a pus si el mana la blaturi? ce jucator era ala? accidentat nonstop si ca fotbalist aproape 0..... Radoi n-are loc in istoria Stelei... Radoi inseamna ceva doar pentru cei care tin cu Steaua de cand e Becali la echipa...e simbolul echipei Fc Steaua.... pentru Steaua a facut absolut nimic, a fost doar un alt jucator care iesea si dadea cu ciocul prin presa si zicea ca Steaua face Steaua drege si va iubim pe toti.... Steaua n-a stat niciodata in Radoi, nici macar Fc Steaua.
rada a fost peste Radoi cu mult, si peste Ghionea este sigur la toate capitolele. Baciu e doar o rezerva care-si face treaba cand e nevoie de el... daca joaca prea mult o face prost...
Da...din cate vad cineva se apuca sa bea gaz inainte de 12 noaptea. TU ai fost vreodata pe stadion la vreun meci cu Radoi in teren? Sa-l vezi cu strangea din dinti dupa talpile primite,cum a jucat cu Rapidul pana la pauza cu ruptura dupa intrarea maestrului Rada? Ai fost cand ne-a scapat de 0-2 cu Liverpool pana la pauza? Eu cred ca NU, pentru ca altfel nu poti sa-l vorbesti pe Radoi decat de bine. Nimeni nu-l iubea pe Radoi,si nimeni nu-l iubeste pentru ca este finul lui Becali ci pentru Motivarea cu care intra in teren si pentru respectul afisat fata de fanii Stelei. Radoi este atat de terminat incat castiga intr-un an cat n-ai tu valize sa-i cari si de "prost fotbalist" ce este si cat de slab este pe langa Rada saracul se trezeste mereu cu tricoul nationalei in brate. Da ...ce pot sa zic RADA este discriminat de fotbalul romanesc si de selectioneri. Poate nu-ti amintesti cand ne-am luat doua goluri de la Arsenal la ei acasa ca Rada fugea din fata atacantilor. Rada era prea slab ca jucator incat sa reziste la Steaua,din cauza asta a si plecat in ASIA, nici o echipa din Romania nu doreste un "responsabil cu declaratiile prin presa".
Daca Steaua n-a sta niciodata in Radoi, atunci de ce de cand El a stat mai mult pe bara Steaua a inceput sa nu mai faca performanta? Il aveai pe Dica si pe alti buni jucatori, dar le lipsea CAPITANUL.
Radoi si-a castigat dreptul de a spune ce vrea in presa pentru ca demonstra in teren ca moare pentru Steaua, acum din lotul actual da-mi un exemplu de jucator care la primul fault nu se tavaleste pana pe banca de rezerve si apoi in teren.
Pana ca si dinamovistii spun ca Radoi este cel mai bun jucator al Stelei din 2000 pana in prezent insa tu il gasesti mai slab decat Rada.....ce pot sa spun, te pricepi la fotbal ![]()
Normal ca am fost, ca doar nu sunt jighirici de canapea (suporter Fc Steaua) sa tin cu Steaua doar la TV. Radoi nu mi-a placut niciodata, nu stiu ce ti-a placut tie la el. Tot ce a facut e sa fie la locul potrivit ca sa se loveasca mingea de el, si nimic mai mult.
Dupa cum am zis, Radoi e simbolul Fc Steaua, si il iubesc doar cei care nu stiu cum erau jucatorii la Steaua inaintea satanei din loje.
Demult candva, toti jucatorii strangeau din dinti si isi rupeau oasele pentru Steaua, nu e Radoi singurul care face asta.
Radoi era laudat de presa doua saptamani la rand numai daca atingea mingea, si se scria despre Radoi nonstop... si il aratau de multe ori acasa la Becali cand ranjea fasolea la teancul de bani scos de ghibon din buzunar.... Radoi n-a facut nimic in comparatie cu un jucator din anii 80 care de exemplu a si fost uitat acum ... Radoi = Becali + presa + prealaudatsidegeaba
As vrea sa vina la Steaua cativa de la gloria buzalau, sa ne bage in premier league din B...poate ca asa pleaca satana si vom avea Steaua noastra...
...si sa accepte cu umilinta iesirile idiotului!...si bine-cunoscutele suturi in fund cand n-o mai fi nevoie de el!
asta nu e prea greu. daca e din congo sau burkina faso ori somalia s-ar putea sa nu cunoasca comportamentul animalic al ciobanului. sau daca e unu gen parvulescu care e masochist si zice ca i-ar face placere sa lucreze cu maimutoiul de la loja
<<Tehnica 'succesului' la Steaua? Cumperi 3 jucatori cu aproximativ 5 milioane de euro si ii dai pe mai putin de un milion de euro.
Gigi Becali isi pune cenusa in cap si recunoaste ca Steaua a platit scump transferurile facute!
Seful Stelei a admis ieri la Sport.ro ca este dispus sa cedeze 3 jucatori pe Dayro, Rada (transferat deja la Al Nasr) si Plesan pe o suma de 5 ori mai mica decat cea cu care i-a cumparat!
"Rada m-a costat un 1 milion jumatate de euro, Plesan m-a costat si el un milion jumate, Dayro m-a costat 2 milioane de dolari ( 1,5 milioane de euro)
Acum nu vreau pe Rada decat 270.000 de euro, 100.0000 de euro pe Plesan si 500.000 de euro pe Dayro. Asta e! Gresesti si platesti in viata" a spus Gigi Becali.>>
prost.ro
In afara de rahaturile de rigoare,cum ca coibanul(am scirs asa din gresala dar imi place cum a iesit!!
) isi pune cenusa in cap,bla bla bla-bla bla bla,se mai da inca o dovada ametitoare a ceea ce Argaseala numea "un management comparabil cu cel al celor mai mari cluburi de nivel mondial"!
Pe Plesan nu inteleg de ce il vinde ca joaca destul de bine momentan.Managementul nostru comparabil cu al marilor cluburi e doar din gura , cand o data la 9-10 luni mai scot Ghirghisorii si Argaselii de la Steaua cate un magazin , cate un tarc pentru copii la stadion sau revelatia deceniului - Muzeu ![]()
A plecat Rada, jucator de calitate dupa parerea mea, urmeaza Ghionea. Filosofia lui Jiji cu pastrarea jucatorilor s-a dus. O sa fim de rasu lumii , cu putin noroc ca Dinamo , care de atata timp o suge in europa , si se descurca mediocru in campionat . Steaua vrea peste tot, cel putin asa ne-am invatat noi suporterii, dar in viitor o sa fim din ce in ce mai dezamagiti. N-o sa apara de la Steaua II niciun Radoi , vreun Dica, sau vreun Goian si nici oameni capabili sa gaseasca asa ceva nu avem.
Suntem aproape in curu gol.
Pai nu prea mai are cum sa apara vreun Radoi,Goian sau Dica pentru ca atunci aveam o conducere bine pusa la punct,aveam oameni ca Piturca,MM Stoica,Olaroiu, oameni care aveau deciziile in mana si faceau aceasta treaba foarte bine.Acum Oierul decide tot , in mandatul lui Stoichita vad ca nu mai face primul 11 insa in rest le spune jucatorilor si ce sa faca in pat cu femeile. Nu poti face performante,Nu poti face un Radoi din Onicas sau un Dica vitezist din Cristi Tanase daca stai mereu sa-i critici,daca nu le faci recuperari asa cum trebuie si daca nu le oferi incredere. Sa afirmi despre Tanase ca vei scoate milioane pe el la 2 saptamani dupa ce a venit este un lucru inacceptabil,Tanase trebuie sa demonstreze in primul rand ca merita tricoul Stelei.
Vorbe-n vant! Nu trebuie sa demonstreze niciun jucator din lotul actual, sau viitor, ca merita sa poarte tricoul Stelei. Trebuie sa demonstreze ca sunt pe placul ciobanului si ca merita sa poarte tricoul echipei LUI, adica Fc Steaua Pipera S.A. .
Lucru foarte usor de facut, din moment ce el zice ca Nicolita e cel mai bun jucator din tara, si dupa fiecare meci jucatorul care a iesit cel mai mult in evidenta e comparat cu cel mai bun jucator din lume iar Fc Steaua Pipera S.A. comparata cu Liverpool sau arsenal de Romania....
Fiti realisti si voi odata, si acceptati ca asta nu e Steaua, nici macar echipa noastra nu e, e Fc Steaua Pipera S.A., si e numai a ciobanului.
Sper sa ii esueze toate transferurile, sa ajunga sa vanda jucatorii care tin echipa pentru sume foarte mici si salarii profitabile pentru acei jucatori, si sa radă si Mutu de el.
La multi ani, Becali George (in puscarie)!
[OFFTOPIC]
Si din fericire, nu va avea nici viitorul Radoi.... nu mai avem nevoie de inca un jucator ca Radoi care sa fie umflat de presa si sa-si dea cu stangu-n-dreptul in realitate, si sa fie numai gura de el, si pe langa asta sa mai puna si mana sa faca blaturi, ca deh, caramizile alea de le scotea Gigi din buzunar erau bune...
Pentru Free_Steaua, iubitorul lui Radoi, simbolul echipei Fc Steaua Pipera S.A. :

Continuarea aici, pentru cei care inca n-au vazut: http://stelisti.gsp.ro/galerie/11033/steno...ia.htm?id=15410
Caramizi....ce e asa rau ??
Ii ajuta Gigi pe cei de la U Cluj sa renoveze stadionu ![]()
Habar n-am de ce iti tot place tie sa te contrazici, stim cu totii acele stenograme si nu-mi vei schimba parerea despre Radoi. El a fost singurul capitan in ultimii 10 ani la Steaua. Cand a plecat el aceasta echipa a ajuns o echipa de fetite care se tavalesc pe jos la cea mai mica atingere. Pe Banel degeaba il contesti tu din moment ce nu prea gasim in tara un jucator care sa alerge atat de mult ca el cu toate ca este la pamant cu tehnica. Cand o sa gasim altul mai bun ca el probabil Banel va sterge praful pe banca de rezerva insa pana atunci altul mai bun nu avem asa ca nu prea ai ce face. Imi place de tine ca exista vointa in spusele tale, insa cand vine vorba de a face ceva concret impotriva ciobanului cea mai buna solutie o gasesti prin a nu fii de acord. Pentru a rezolva o problema trebuie s-o accepti, iar daca asta nu este Steaua(cu problemele ei) atunci fugi la Armata si renaste tu Steaua.
Deocamdata pentru eliberarea Stelei nu exista nici o solutie si pana va exista fie ca vrem fie ca nu vrem fiecare stelist trebuie sa suporte echipa asta si Oierul din tribune. Eu fac pariu cu tine ca daca da drumu la Peluza N din retur se umple si nu injura nimeni pe Becali. S-au dus oamenii aia care se luptau pentru Steaua, acum pustimea vrea doar sa asculte vreo manea cu Steaua si sa manace seminte pe stadion.
Cred ca problema ta este ca inca n-ai aflat ca fotbalul este o chestie care este condusa de patroni, iar sa inlaturi un patron este foarte dificil si nu reusesti asta urland pe forumuri si crezand ca esti vreun erou militand pentru "Eliberarea ON Line a Stelei". Daca vrei sa faci ceva, arde-l la buzunare si o sa-ti dau dreptate pana atunci degeaba vorbesti, Becali a castigat de mult prima parte a razboiului cu noi....problema este ca nu ne mai regrupam.
Cica Lubinkovic la schimb cu Ghionea.
E o afacere de rahat dar ma bucur ca o sa fie foarte greu pentru echipa. Ala nu a mai dat un gol de un an jumate si ca sa intre in forma o sa aiba nevoie de intreg returul. Steaua ramane fara inca un fundas si jegul o sa suga ce zice peluza, cand o sa termine campionatul pe 5.
Parerea mea e ca asta cu Ljubinkovic este doar un zvon lansat de catre presa!
La multi ani! va rog lamuriti-ma si pe mine la meciul urmator avem voie sa intram?Dinamo **** Dinamo
Cica Lubinkovic la schimb cu Ghionea.E o afacere de rahat dar ma bucur ca o sa fie foarte greu pentru echipa. Ala nu a mai dat un gol de un an jumate si ca sa intre in forma o sa aiba nevoie de intreg returul. Steaua ramane fara inca un fundas si jegul o sa suga ce zice peluza, cand o sa termine campionatul pe 5.
'ai sa imi bag p... ! Deja se bate orice record de amatorism! Dam ultimul fundas capabil din lot (si "intamplator" singurul cu atitudine de lider din echipa, exact tipul de jucator pe care Jijik nu il vrea la echipa ) pe un mijlocas care a fost rezerva pana acuma la o echipa de kkt.
Becali vrea oi ascultatoare in lot, nu jucatori cu coloana vertebrala! ![]()
Ce face Gigi?