Aia cu Lubinkovici la schimb cu Ghionea nu o cred, dar venirea lui Jelev cred ca e posibila... cati metri are Jelev asta?
stiu ca are 31 de ani... si parca mai era chemat la lotul national al Bulgariei ![]()
Aia cu Lubinkovici la schimb cu Ghionea nu o cred, dar venirea lui Jelev cred ca e posibila... cati metri are Jelev asta?
stiu ca are 31 de ani... si parca mai era chemat la lotul national al Bulgariei ![]()
Ghionea putea fi lasat sa plece , nu era o pierdere , insa nu dupa ce l-am pierdut pe Rada si nu avem inca un inlocuitor decent pentru acesta , situatia se poate complica , oricum el se afla intr-un regres clar si mai devreme sau mai tarziu trebuie lasat sa plece
Ljubinkovici este un jucator cu potential , a demonstrat-o si cu noi in anii trecuti, insa este intr-o forma mai slaba in ultimul sezon , greu de zis daca ar putea face treaba la noi , poate dupa o perioada de acomodare ...
Jelev ar putea fi o solutie , dar una mai mult de avarie cred , plus ca cei de la Galati nu-l vor ceda gratis pana la vara asa ca sunt sanse reduse sa ajunga la noi acum in iarna
Decat sa il luam pe Jelev mai bine Baciu.Ghionea - Ljubinkovici nu mi se pare o idee buna , eu nu as vrea sa plece Ghionea in tara.Macar daca pleaca si el de la Steaua sa se duca in strainatate , chiar si la arabi.
Mai bine sa ne orientam catre piata sarba sau croata , aia au fundasi foarte buni.Stiu ca am vazut pe net acum o luna si ceva un meci din campionatul Serbiei ca nu aveam ce face si era Steaua Rosie cu o echipa de acolo (nu mai tin minte numele).Au un fundas inalt Savic parca nu stiu exact cati ani are dar e inalt si era destul de bun.In general Croatia , Serbia si mai nou Bosnia dau fundasi buni.
Pe ce post joaca Ljubinkovici?
Eu stiam ca-i mijlocas ofensiv.
Daca schimbul se va materializa, va fi de departe cel mai prost transfer din sezonul asta.
Eu sper sa vina un cutitar.
ce tot il lauzi asa pe Radoi? uiti ca era iubit doar pt ca era finul lui Becali? uiti ca e creatia lui Becali? uiti ca a pus si el mana la blaturi? ce jucator era ala? accidentat nonstop si ca fotbalist aproape 0..... Radoi n-are loc in istoria Stelei... Radoi inseamna ceva doar pentru cei care tin cu Steaua de cand e Becali la echipa...e simbolul echipei Fc Steaua.... pentru Steaua a facut absolut nimic, a fost doar un alt jucator care iesea si dadea cu ciocul prin presa si zicea ca Steaua face Steaua drege si va iubim pe toti.... Steaua n-a stat niciodata in Radoi, nici macar Fc Steaua.
rada a fost peste Radoi cu mult, si peste Ghionea este sigur la toate capitolele. Baciu e doar o rezerva care-si face treaba cand e nevoie de el... daca joaca prea mult o face prost...
No comment pentru tine omule..
chiar nu am cuvinte..
poate doar.. DU+TE TARE ![]()
ce tot il lauzi asa pe Radoi? uiti ca era iubit doar pt ca era finul lui Becali? uiti ca e creatia lui Becali? uiti ca a pus si el mana la blaturi? ce jucator era ala? accidentat nonstop si ca fotbalist aproape 0..... Radoi n-are loc in istoria Stelei... Radoi inseamna ceva doar pentru cei care tin cu Steaua de cand e Becali la echipa...e simbolul echipei Fc Steaua.... pentru Steaua a facut absolut nimic, a fost doar un alt jucator care iesea si dadea cu ciocul prin presa si zicea ca Steaua face Steaua drege si va iubim pe toti.... Steaua n-a stat niciodata in Radoi, nici macar Fc Steaua.
rada a fost peste Radoi cu mult, si peste Ghionea este sigur la toate capitolele. Baciu e doar o rezerva care-si face treaba cand e nevoie de el... daca joaca prea mult o face prost...
Hai frate ca exagerezi. Recunosc ca nici mie nu mi-a placut faza cu caramizile dar de la aia pana la a zice ca era iubit doar pentru ca era finul lui Gigi e cale lunga. Radoi a fost un fotbalist foarte bun, unul dintre cei mai buni daca nu cel mai bun din ultimii 10 ani. A castigat fanii prin ce facea pe teren si nu uita ca era deja foarte iubit inainte sa se accidenteze.
Am inteles ca nu iti place de el dar nu are rost sa tot inventezi acuzatii.
Mirel Radoi tu esti unic pentru noi!
atat am vrut sa zic.
![]()
Mirel Radoi tu esti unic pentru noi!
atat am vrut sa zic.
Mirel Radoi este unul dintre noi ba ![]()
Sorin Ghionea a ajuns la FC Vaslui pentru 150000 Euro! ![]()
http://www.onlinesport.ro/stiri/fotbal/fot...tru-Ghionea.htm
Sorin Ghionea a ajuns la FC Vaslui pentru 150000 Euro!http://www.onlinesport.ro/stiri/fotbal/fot...tru-Ghionea.htm
Taranu tot taran ramane...
Si Jelev cica a semnat... adica Ghionea e batran la 30 de ani, da Jelev la 31 e bun... ![]()
Daca ciobanu' n-are cu ce gandi, ce sa-i faci?! Operatiunea vindem tot a inceput cu Rada! ![]()
Totusi, aici scrie ca transferul lui Jelev nu este chiar atat de sigur:
http://www.onlinesport.ro/stiri/fotbal/fot...t-cu-Steaua.htm
Ba vinde... da problema e ca vinde p sume minuscule...si aduce niste neica' nimeni...
Doamne cat de prost e ciobanu asta, vinzi jucatori mediocrii care macar faceau ceva si cumperi rebuturi care nu fac nimic doar freaca banca de rezerve gen Bibishkov...
Pusca si cureaua lata... ce fundasi aveam odata... ![]()
sa aduci Gigi pe Dica inapoi la Steaua
sal aduci Gigi pe dic inapoi la Steaua
si pe Dica de la catania
sa aduci Gigi pe Dica inapoi la Steaua
Of Doamne... cu copiii tai...
Marian Iancu a anuntat, marti seara, ca este gata sa ii cedeze pe fratii Karamian la Steaua in aceasta iarna, in cazul in care cei doi nu isi vor prelungi contractul scadent in vara.
In schimbul fratilor Karamian, Marian Iancu il cere la Timisoara pe Andrei Ionescu, pentru care Steaua a negociat cu Andrei Ionescu in ultimele saptamani.
"Este o idee de-a mea. Andrei Ionescu este un jucator tanar, in timp ce Karamienii au 30 de ani si vor sa isi asigure spatele. Daca nu ajung la un acord cu ei, sunt obligat sa ii las sa plece chiar si la o contracandidata, pentru a nu-i pierde gratis", a declarat Marian Iancu la gsptv.
Artiom Karamian s-a aflat in mai multe randuri in atentia Stelei, dar transferul a picat de fiecare data din cauza sumei mari solicitata de FC Timisoara.
"Trebuie sa vedem ce salarii vor cei doi Karamieni. Am vrut sa dau 1 milion de euro in trecut pentru Karamian, dar mi-a zis ca vrea 600 de mii de euro salariu", a replicat Gigi Becali.
Un plus in concretizarea transferului celor doi frati in Ghencea este Mihai Stoichita, antrenorul care i-a adus in Romania.
Onlinesport
Marian Iancu a anuntat, marti seara, ca este gata sa ii cedeze pe fratii Karamian la Steaua in aceasta iarna, in cazul in care cei doi nu isi vor prelungi contractul scadent in vara.
In schimbul fratilor Karamian, Marian Iancu il cere la Timisoara pe Andrei Ionescu, pentru care Steaua a negociat cu Andrei Ionescu in ultimele saptamani.
"Este o idee de-a mea. Andrei Ionescu este un jucator tanar, in timp ce Karamienii au 30 de ani si vor sa isi asigure spatele. Daca nu ajung la un acord cu ei, sunt obligat sa ii las sa plece chiar si la o contracandidata, pentru a nu-i pierde gratis", a declarat Marian Iancu la gsptv.
Artiom Karamian s-a aflat in mai multe randuri in atentia Stelei, dar transferul a picat de fiecare data din cauza sumei mari solicitata de FC Timisoara.
"Trebuie sa vedem ce salarii vor cei doi Karamieni. Am vrut sa dau 1 milion de euro in trecut pentru Karamian, dar mi-a zis ca vrea 600 de mii de euro salariu", a replicat Gigi Becali.
Un plus in concretizarea transferului celor doi frati in Ghencea este Mihai Stoichita, antrenorul care i-a adus in Romania.
Onlinesport
Nu pot sa spun decat TEAPA TEAPA TEAPA si iar TEAPA...sper ca ciobanu o sa se pacaleasca si isi va dea seama ca A.Ionescu este unul dintre cei mai buni mijlocasi din actualul lot al Stelei!
Telenovela Jelev la Steaua s-a sfarsit in această seară! Becali i-a ascultat Dorinta lui Stoichiță si a adus un fundaș central! Bulgarul a semnat cu gruparea din Ghencea si se va alatura lotului "roș-albastrilor".
În schimbul stoperului, galățenii il vor primi pe Razvan Ochirosii, jucator dorit insistent de Marius Stan. Mijlocasul va fi detinut in coproprietate de Steaua si Otelul, in cote egale, 50%-50%.
prostsport
Bravooo mai baiatule mai....mai aduceti din astia buni.
Nicolita, acontat de arabi pe 5 milioane de euro
Steaua a ajuns la un acord verbal pentru transferul din vara al lui Banel Nicolita la Al Nasr Dubai, formatie la care recent s-a transferat si Ionut Rada. Suma de transfer este a doua din istoria Stelei, 5 milioane de euro.
Gigi Becali a discutat cu seicii lui Al-Nasr Dubai, care l-au cerut pe Banel Nicolita inca din aceasta iarna.
"Degeaba il vor ei, pentru ca le-am spus ca doar din vara pot sa il ia pe 5 milioane de euro. Au fost de acord cu suma", a afirmat Gigi Becali la gsptv.
Banel Nicolita este al patrulea jucator pe care Steaua l-ar putea vinde in zona Golfului, dupa Elton Xavier Gomez, Mirel Radoi si Ionut Rada.
De asemenea, in cazul in care mutarea s-ar realiza, Banel Nicolita ar deveni al doilea jucator in topul celor mai scumpe transferuri din istoria Stelei, dupa Mirel Radoi, plecat la Al Hilal pe 6 milioane de euro.
Sursa: OnlineSport
Au revoir!
Ce se mai aude de transferul lui Federico Macheda de la Manchester United la Steaua 2003?
L-am luat pe Jelev!!!!
Am pierdut un fundas mult mai bun si mai tanar iar in plus am cedat unul dintre cei mai promitatori tineri pentru un jucator de 31 de ani si se spune ca aproape sigur va veni si Ouon ala...Sincer mai bine promovam niste pusti de la echipa 2 sau cumparam unii de prin B de 19,20 de ani si cred ca aveam mai multe sanse la titlu asa...La Otelul sunt niste jucatori tineri extraordinari ex:Sarghi,Iorga,Rapa si noi am luat unul care mai joac vreo 2 ani,trebuie sa-ti asumi niste sanse daca vrei echipa...Uitati-va la inter cum il tot baga pe Alibec in fata la 19 ani sau sa dau chiar si un exemplu de la noi Ionita ala de la Rapid care a jucat ca nu aveau altul si ce atacant au descoperit sau am vazut ca unul Gica Grozav de la Alba Iulia e aproape de Standard Liege.La noi nu au loc de Bibiskov,Pinto,Miranda,Ouon,djakarika etc.