FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri Iarna 2009-2010

«1111213141534»
David27.12.2009 19:28
Baieti, cand o sa pricepeti ca site-ul sport.ro nu are nicio legatura cu sportul?

MAi am vazut acolo o stire senzationala cu Benzema aproape de moarte datorita unui acicdent in care a lovit un zid de beton.Ma uit la filmare,nu tu zid,nu tu distrugere,doar masina lui Benzema oprita intr-un sant mic cu roata cazuta si cu jucatorul Realului dand interviu. :shit:

Vlad Bogdan27.12.2009 21:54

Defapt "masina distrusa" are doar janta de la roata fata-dreapta distrusa si cateva zgarieturi pe aripa.

prost.ro = :shit:

Free_Steaua27.12.2009 22:45

Acum vreo doua saptamani facuse un articol despre cantonamentul lui Inter ("Chivu singurul jucator al lui Inter care se antreneaza in pantaloni scurti"), si era laudat Chivu ca era singurul care facea alergari in pantaloni scurti pe nameti insa Eto nu aparea in poze si Zlatan era in vreo 3 poze(erau poze din primavara lui 2009).Asa ca nu stiu de ce va surprinde Sport.ro din moment ce 80% din articole sunt preluari de pe prosport iar restul sunt inventii sau invechituri readuse la viata in alta forma mincinoasa.

razvan2828.12.2009 01:23

In schimb baga goluri si goale , fundase sau inaintase....nu ca nu mi-ar placea de nu pe post de sport :D

Free_Steaua28.12.2009 14:59
In schimb baga goluri si goale , fundase sau inaintase....nu ca nu mi-ar placea de nu pe post de sport :D

Mah la noi in Romania nu se cumpara ziarul daca nu este una dezbracata pe prima pagina, sau nu este vizitat site-ul daca nu baga ceva **** pe acolo, cam asta este nivelul de inteligenta al romanului....nu prea avem ce face. Pentru ce ne-ar trebui o analiza corecta a unui meci,statistici,jucatorii cei mai bine cotati....etc??....bagam doua balcoane si jumatate de fund si scoatem 100.000 de cititori.

:alcoholic:

Se pare ca Steaua cam sta degeaba in privinta transferurilor :tomato:

David28.12.2009 17:50

Nici un transfer!Doar vise.

Ronnie28.12.2009 18:17

Se pare ca Ionut Rada a semnat cu o echipa din Arabia.

Vlad Bogdan28.12.2009 18:28

La Al Nasr a plecat.

Astristul28.12.2009 18:41

Va tineti de glume? :dry: Cum sa plece Rada? :blink:

LE: Da, e clar. Astia-s prosti de-a dreptul. Cand abia si-a gasit locul in echipa! :angry:

Free_Steaua28.12.2009 19:01

Ar fi o pierdere mai ales pentru ca nu prea avem fundasi, dar probabil va ramane Golanski pana la vara :drunk:

Astristul28.12.2009 19:17
Ar fi o pierdere mai ales pentru ca nu prea avem fundasi, dar probabil va ramane Golanski pana la vara :drunk:

Da, da, cum sa nu?! :)) Golanski daca ramane pana in vara, pleaca gratis. Lucru care nu este pe placul creditorului ca nu mai ia bani, mai ales acum, pe criza. Si daca ramane, nu va fi folosit pana nu-si va prelungi contractul! ;)

ciobane, asa de Sarbatori, iti trimit un calduros, VINDE-PLEACA-MORI!

stelist si dupa moarte28.12.2009 19:30

Bai frate nu-mi vine sa cred¡¡¡¡.Nu-i nimic, asa sigur vine cine stie ce cocalar gratis si cu" batraneii" de Ghionea si Baciu nu prindem cupele europene si pleaca ciobanu in mortii masii.

Free_Steaua28.12.2009 20:26
Da, da, cum sa nu?! :)) Golanski daca ramane pana in vara, pleaca gratis. Lucru care nu este pe placul creditorului ca nu mai ia bani, mai ales acum, pe criza. Si daca ramane, nu va fi folosit pana nu-si va prelungi contractul! ;)

Pai nu va avea de ales Stoichita decat sa-l foloseasca din moment ce avem foarte putini fundasi, mai ales daca se buleste Ghionea sau Baciu este titular 100%.

ciobane, asa de Sarbatori, iti trimit un calduros, VINDE-PLEACA-MORI!

Bai frate nu-mi vine sa cred¡¡¡¡.Nu-i nimic, asa sigur vine cine stie ce cocalar gratis si cu" batraneii" de Ghionea si Baciu nu prindem cupele europene si pleaca ciobanu in mortii masii.

Baciu clar este intrecut, insa de Ghionea sper ca daca va avea inca un fundas central de talia sa , sa redevina acelasi fundas de care toti eram multumiti. Nu uita pana acum Ghionea a activat cu Goian si Radoi care isi faceau foarte bine treaba pe partea lor. In ultimul timp nu putem sa spunem ca Rada sau Baciu se ridica la valoarea celor plecati incat sa stea Ghionea numai pe partea lui sa se concentreze.

razvan2828.12.2009 20:49

Rada a plecat la Al Nasr Dubai :no:

red&blue_boy28.12.2009 22:28
Ar fi o pierdere mai ales pentru ca nu prea avem fundasi, dar probabil va ramane Golanski pana la vara

Da,dar Golanski nu joaca fundas central si nici nu cred ca o sa ramana si el...Pacat de Rada,dar la cum s-au purtat cu el de cand e la Steaua,e de inteles...

Daniel-Ionut29.12.2009 07:34

Si am ramas si fara aparare... :no:

Ma ofer sa joc gratis!

Stryker29.12.2009 09:13
Baciu clar este intrecut, insa de Ghionea sper ca daca va avea inca un fundas central de talia sa , sa redevina acelasi fundas de care toti eram multumiti. Nu uita pana acum Ghionea a activat cu Goian si Radoi care isi faceau foarte bine treaba pe partea lor. In ultimul timp nu putem sa spunem ca Rada sau Baciu se ridica la valoarea celor plecati incat sa stea Ghionea numai pe partea lui sa se concentreze.

Parerea mea este ca Ghionea este un fundas mediocru, in nici un caz unul valoros

Perioada lui mai buna la noi , a avut loc cand ii avea coechiperi pe Radoi si Goian si atunci cand era mai slab nu se prea observa pt ca acestia il acopereau si trecea mai usor cu vederea cand mai gafa , insa o data dupa plecarea acestora a trebuit sa-si asume rolul de lider al apararii si nu s-a ridicat la asteptari

Transferul lui Rada , este un castig pt jucator, si o pierdere pt echipa in condiitile in care nu avem nici un fundas central de valoare in lot ...

Astristul29.12.2009 09:41
Si am ramas si fara aparare... :no:

Ma ofer sa joc gratis!

Du-te sa dai probe de joc! ;) Poate ai noroc si inca se mai ocupa Mache de transferuri! :D

Daniel-Ionut29.12.2009 09:46

Trimit niste DVD-uri :naughty:

Astristul29.12.2009 10:07

Acu ce faci? Ti-e lene sa faci 2 pasi pan' la palat/stadion? Daca erai din Congo mai ziceam! :))

Free_Steaua29.12.2009 20:13

Problema mea este ca Steaua a ajuns sa vanda jucatori pentru ca nu se gasesc bani,alta ca Steaua a stat in jucatori ca Rada care nu se compara cu Radoi sau Goian sau de ce nu cu MIU,Baciu(ala vechi),Rotariu,Belodedici etc.

Problema la Steaua este ca nu se mai cauta jucatori "luptatori" asa cum erau o data, toti cei din garda veche nu erau extraordinari ca tehnica, insa alergau si rupeau oasele pentru Steaua, in schimb acum declaratii toata ziua, facem,dregem,spargem si sunt mielusei cand intra pe teren.

Daniel-Ionut30.12.2009 09:33
facem,dregem,spargem

banii prin cluburi cu pitipoance toata noaptea

Fan FC Steaua30.12.2009 16:56

ce tot il lauzi asa pe Radoi? uiti ca era iubit doar pt ca era finul lui Becali? uiti ca e creatia lui Becali? uiti ca a pus si el mana la blaturi? ce jucator era ala? accidentat nonstop si ca fotbalist aproape 0..... Radoi n-are loc in istoria Stelei... Radoi inseamna ceva doar pentru cei care tin cu Steaua de cand e Becali la echipa...e simbolul echipei Fc Steaua.... pentru Steaua a facut absolut nimic, a fost doar un alt jucator care iesea si dadea cu ciocul prin presa si zicea ca Steaua face Steaua drege si va iubim pe toti.... Steaua n-a stat niciodata in Radoi, nici macar Fc Steaua.

rada a fost peste Radoi cu mult, si peste Ghionea este sigur la toate capitolele. Baciu e doar o rezerva care-si face treaba cand e nevoie de el... daca joaca prea mult o face prost...

Daniel-Ionut30.12.2009 18:20

Iar mananca sport.ro :shit: , si spune ca ar veni Dorel Stoica la Steaua...

optarul30.12.2009 18:50

Parerea mea e ca avem cel mai bun lot din tara. :D

«1111213141534»