FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri Iarna 2009-2010

«191011121334»
Free_Steaua23.12.2009 22:18

Mah eu cred ca trebuie sa scapam si de Ionescu, este clar...nu poate ajunge vreo mare "scula", stie sa intoarca mingea si cam atat, la pase lungi e 0,la suturi e 0,viteza nu are,doar face cercul invers fata de Toja(Toja macar mai alearga cand se mai simte si el).

De Claudiu Raducanu zic si eu sa nu se atinga nimeni,a fost ultimul varf de viteza benefic de la Adi Ilie pana in prezent. Era e ratangiu(nu putem uita pana a inscris primul gol cat a putut sa rateze, si lui Piti ii era rusine sa-l mai bage in teren ca rata singur cu poarta goala) insa a facut mult mai multe pentru Steaua decat cei din prezent, sa nu uitam, cand a plecat de la noi marcase 14-15 goluri si era golgheter iar noi luam titlu.

Cat despre transferurile viitoare, din Liga 1 doar Parvulescu ar trebui cumparat cu orice pret ca atac avem,revine si Bogdan Stancu si marcam mult mai mult. Sa speram ca se va rezolva si problema in aparare, este clar Ghionea nu mai poate sa duca greul de unul singur

razvan2824.12.2009 00:58

Intr-adevar a fost un atacant foarte bun cat a fost la Steaua , foarte eficient.In momentul de fata ne-ar trebui cineva care sa aiba macar jumatate din calitatile lui Raducanu.

se7en24.12.2009 01:00

ce trebuie sa mai faca Kapetanos sa-l bagati si voi in seama? tot da goluri si voi va tot plangeti ca n-avem atacant.

razvan2824.12.2009 01:03

E foarte bun Kapetanos , n-a zis nimeni ca nu e bun dar Raducanu sau Adi Ilie au fost clar superiori.

red&blue_boy24.12.2009 07:37

Eu nu cred ca Raducanu a fost superior lui Kapetanos...Iar referitor la Ionescu,nu stiu,e tehnic,dar nu prea sunt convins de calitatile sale,e destul de lent...

David24.12.2009 08:00

Vorbim de alte vremuri,nu prea se pune problema,iar Kapetanos si Raducanu jucau in cu totul alt stil.Kapetanos nu isi creeaza ocazii,profita de ele,Raducanu si le creea singur si mai si rata destul.Ca stil de joc,pe Raducanu l-am fi putut compara cu Stancu.

Ronnie24.12.2009 08:04

Cu siguranta, Raducanu era un Djibril Cisse de Bucharest, era un talent senzational care isi facea singur ocazii, marca din unghiuri imposibile si avea o lovitura de cap ceva intre Jan Koller si Ibrahimovic.

red&blue_boy24.12.2009 08:31

@ David : nu era asa tehnic Raducanu incat sa isi creeze ocazii singur,era doar de multe ori la locul potrivit,era poate mai oportunist...Poate Kapetanos ar fi marcat mai mult,sa fi avut in spate echipa ce o avea Raducanu.

s0r1n11124.12.2009 09:41

Pai nici Stancu nu e genul de jucator care sa-si creeze singur ocaziile,de cele mai multe ori a marcat datorita plasamentului,aflandu-se la locul potrivit.

andra170624.12.2009 11:21
Mah eu cred ca trebuie sa scapam si de Ionescu, este clar...nu poate ajunge vreo mare "scula", stie sa intoarca mingea si cam atat, la pase lungi e 0,la suturi e 0,viteza nu are,doar face cercul invers fata de Toja(Toja macar mai alearga cand se mai simte si el).

De Claudiu Raducanu zic si eu sa nu se atinga nimeni,a fost ultimul varf de viteza benefic de la Adi Ilie pana in prezent. Era e ratangiu(nu putem uita pana a inscris primul gol cat a putut sa rateze, si lui Piti ii era rusine sa-l mai bage in teren ca rata singur cu poarta goala) insa a facut mult mai multe pentru Steaua decat cei din prezent, sa nu uitam, cand a plecat de la noi marcase 14-15 goluri si era golgheter iar noi luam titlu.

Cat despre transferurile viitoare, din Liga 1 doar Parvulescu ar trebui cumparat cu orice pret ca atac avem,revine si Bogdan Stancu si marcam mult mai mult. Sa speram ca se va rezolva si problema in aparare, este clar Ghionea nu mai poate sa duca greul de unul singur

nu stiu de ce va dati cu parerea unii care habar n-aveti de fotbal

ai tu garantia ca parvulescu va fi bun? ce a facut el pana acum? a dat un gol cu Steaua si l-a facut varza pe ninu'? - nerelevant - uite asa se iau tepe

Andrei ionescu este poate cel mai bun jucator de la Steaua , Ghionea cel mai lenes si arogant din echipa, uitati-va si voi la meciuri nu la ce se intampla in tribuna

Bogdan Stancu poate mai mult dar am impresia ca e slab cu psihicul , de fapt toti jucatorii romani sufera de asta.. nu stiu cum sa iasa din impasul psihic dupa un meci sau doua proaste vin mai multe , la care se adauga si injuraturile taranilor din tribune , si asta e .. pac pac s-a maturat un talent :)

Credeti-ma ca stiu ce spun cunosc destule despre psihicul uman.

Poate unii dintre voi or sa faca niste comentarii inutile acum si ironice , ceea ce va coincide cu tacerea mea, dar stiu cum sunteti.

MoWeed24.12.2009 12:00
Bogdan Stancu poate mai mult dar am impresia ca e slab cu psihicul , de fapt toti jucatorii romani sufera de asta.. nu stiu cum sa iasa din impasul psihic dupa un meci sau doua proaste vin mai multe , la care se adauga si injuraturile taranilor din tribune , si asta e .. pac pac s-a maturat un talent :)

Dar strainii cum pot suporta injuraturile din tribuna?

Maye24.12.2009 12:05

Aia "nu stie " romana :D

andra170624.12.2009 12:08

mai e vorba si de valoare acolo , si mentalitatea lor care e.. se distreaza baietii prin baruri discoteci , nu zic ca nu ar avea dreptul dar mai usor asa cu astea .. plus ca oricum Romania tinde catre un mic Babilon cei care vin aici nu stiu cum sa isi faca de cap mai repede cu femei si bautura , + ierburi exotice si aia e, mai joaca fotbal.

Deja vestul europei vede Romania ca pe o tarfa ieftina care se pune capra pentru o plimbare cu limuzina si o cola.

Imposibil de venit in Romania jucatori dornici de performanta fie ei si din sud-america.

Bineinteles aici se includ si exceptii gen Kapetanos

Astristul24.12.2009 13:34
Cu siguranta, Raducanu era un Djibril Cisse de Bucharest, era un talent senzational care isi facea singur ocazii, marca din unghiuri imposibile si avea o lovitura de cap ceva intre Jan Koller si Ibrahimovic.

Asta e caracterizarea perfecta! :thumbup:

Daniel-Ionut24.12.2009 18:04

Ieeeeeeeeeeeee!!!

Avem si primul transfer al iernii...

Fundas stanga/dreapta experimentat, pe profilul lui Roberto Carlos, Steaua i-a oferit un contract pana in 2011, foarte multe meciuri jucate in cupele europene + campionat!!!

Razuieste cu o lama sa aflii cine este >Petre Marin< :D

Astristul24.12.2009 20:55

Era de asteptat ca tot in batranul Jair va sta banda stanga ...

DelPiero1024.12.2009 21:20
E foarte bun Kapetanos , n-a zis nimeni ca nu e bun dar Raducanu sau Adi Ilie au fost clar superiori.

U il pui pe Raducanu in aceeasi propozitie cu Adrian Ilie?Horror. :)) Kapetanos e mai bun decat Claudiu.

razvan2825.12.2009 00:12

O sa ajungi scouter la Steaua :))

clausblaus25.12.2009 07:47

Se intoarce favoritul tribunelor.......Lovin!

Chiar nimeni nu doreste un mijlocas la inchidere,un jucator de baza? :hmmm:

Daniel-Ionut25.12.2009 08:18
U il pui pe Raducanu in aceeasi propozitie cu Adrian Ilie?Horror. :)) Kapetanos e mai bun decat Claudiu.

Daca o sa dea si Pantelis 16-18 goluri / sezon o sa se ridice la valoarea lui Claudiu, pana atunci... nu zic ca nu e bun Kapetanos, chiar imi place, dar in comparatie cu Raducanu... ma abtin :)

Maye25.12.2009 09:30

Nu mai ziceti ba de Raducanu , ca Daniel se arunca in colt la masa si plange cu lacrimi de sange.

MoWeed25.12.2009 09:31

Vorbea ala care are Cosmote

Maye25.12.2009 09:33

Am si Orange bai piciule :D

Hai recunoaste ce faceai tu aseara la 10.

Stateai in casa si plangeai.

MoWeed25.12.2009 09:38

Aveam o bere in fata si sunam toti taranii :))

@Daniel-Ionut

Parerea mea este ca Kapetanos e mai bun decat Raducanu. Raducanu chiar era tipul de atacant de gura portii, mare parte din goluri le dadea din pozitii din care era imposibil sa ratezi.

Maye25.12.2009 09:40

Cu bere de Craciun , ca toti boschetarii.

Bai mie imi e dor de Raducanu.

I love Jesus 100% - chestii geniale asa :))

«191011121334»