Corect.
Unul se numeste Calin si e brasovean.
Corect.
Unul se numeste Calin si e brasovean.
Asa e mah Mariuse
Fost jucator la Precizia.Actualmente fara angajament si cu sticla de Saniuta in jepul la chimesa.
Precizia si Aripile Ghimbav mah ![]()
Scuze.Uitasem de Tractorul ![]()
Te recomand.Mache cumpara-l ca e mic si fasnet.
Tanase: Ionescu e scula de fotbalist, nu ar trebui sa plece.
CORECT!
Imediat o sa apara Marius sa confirme ce a zis Tanase ![]()
Zice ca anduce un fundas din Cipru Edwin Ouon , eu nu sunt de acord cu plecarea lui Andrei Ionescu
Da el se va referi din alt punct de vedere decat cel fotbalistic.
Imediat o sa apara Marius sa confirme ce a zis Tanase![]()
O sa vorbesc cu el sa mergem cu pancarde de gat sa protestam intr'o piata (piata Rahova
) impotriva vinderii acestui talent care se numeste Andrei Ionescu!!! ![]()
Nu stiam ca esti cu Mrs
Se au demult.
O sa vorbesc cu el sa mergem cu pancarde de gat sa protestam intr'o piata (piata Rahova) impotriva vinderii acestui talent care se numeste Andrei Ionescu!!!
![]()
Eventual incepem sa strangem bani pentru o statuie gigantica (pe masura talentului si realizarilor) a lui Ionescu.
Sa nu'l aud p unu' ca rade de Claudiu Raducanu!!!![]()
Ca jucator era bun, atacant de gura portii, dar ca inteligenta .... pana sa il vad pe Florin Costea dand interviuri, nu am mai vazut. Totusi, Mihai, fratele mai mic pare mai inteligent decat Florin! ![]()
Si apropo de Ionescu, si eu sunt de parere ca nu ar trebui indepartat. Sunt altii care ar putea sa ne paraseasca dar nu o fac ... ![]()
Ciobanu a pierdut multi jucatori buni... Dica , Radoi chiar si Vali Badea era bun... acum mai trebuie sa ii dea pe Ghionea , Banel , Zapata , Kapetanos si s'a dus toata echipa de rapa...
"
In toata cariera sa a reusit sa dea 3 goluri si a primit in Cipru premiul pentru "Fundasul anului"."
Cum a sunat asta=]]]
3 Goluri in toata cariera.
PS: Rwanda e tara ? :O
bah.. Becali a zis ca e un fundas din cipru.. astia de la presa au facut imediat legatura ca acolo a antrenat limbistul si prosportul dadea un fundas.. gsp-ul alt fundas.
PS: nu vine nimnei
Ciobanu a pierdut multi jucatori buni... Dica , Radoi chiar si Vali Badea era bun... acum mai trebuie sa ii dea pe Ghionea , Banel , Zapata , Kapetanos si s'a dus toata echipa de rapa...
Pe Dica si Vali Badea i-a pierdut, Radoi e creeatia lui Becali, e un oltean blatist care a plecat de frica anchetelor de dupa blat si pt bani mai multi. Mai era fi finul lui Becali... ca fotbalist era aproape 0.
ca fotbalist era aproape 0.
Radoi? Mirel Radoi? ![]()
Daca Mirel nu era asa fragil si pleca la momentul potrivit de la Steaua, ajungea la valoarea lui Chivu.
Andrei Ionescu este foarte talentat si daca ciobanul vrea sa il vanda, trebuie sa ii mai dea jumate si lu' mititelu... Cred ca vrea doar sa il imprumute, dar nici asa nu e bine.
Andrei Ionescu a venit la Steaua ca mare salvator , viitor playmaker si prin evolutiile sale a aratat ca e doar talentat , e genul de jucator care crede ca prin talent se rezolva tot.
Mai mult decat 2-3 transferuri gen Tininho sau Bibishkov nu cred ca facem iarna asta.
Totusi sper la venirea lui Macheda ! ![]()
Radoi e creeatia lui Becali, e un oltean blatist care a plecat de frica anchetelor de dupa blat si pt bani mai multi. Mai era fi finul lui Becali... ca fotbalist era aproape 0.
Glumesti! ![]()
Radoi e creeatia lui Becali, e un oltean blatist care a plecat de frica anchetelor de dupa blat si pt bani mai multi. Mai era fi finul lui Becali... ca fotbalist era aproape 0.
Ce-ai mancat stricat ?! ![]()