FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri Iarna 2009-2010

«1789101134»
KERATOCONUS21.12.2009 19:19
Pe ce post joaca Mara? mijlocas stanga sau dreapta? :hmmm:

Din cate stiu eu, Mara evolueaza mai mult pe postul de mijlocas dreapta.

red&blue_boy21.12.2009 20:24

Da,asa e,mijlocas dreapta joaca de regula...Oricum,asta ne-ar mai lipsi la echipa,tocmai Mara...

Astristul21.12.2009 21:48

Dar ce au "evoluat" discutiile pe aici in ultimul timp. E drept, m-am spart de ras (la fel ca Adrian :D ) la faza cu Macheda! :))

Voi (astia cu transferurile) pesemne ca veti iesi in strada la Universitate, sa sarbatoriti cu Jiji pe maybach, daca luam titlul 24 in vara. :rolleyes:

1. Treziti-va ca nu sunteti in Football Manager, ci in viata reala!

2. ciobane, Vinde-Pleaca-Mori!

axl21.12.2009 21:54

Armenteros foarte aproape de a semna cu Steaua!

bodanelu21.12.2009 21:57

tu cand te intorsasi?

Astristul21.12.2009 21:58
Armenteros foarte aproape de a semna cu Steaua!

Corect. Cred ca a vorbit cu Macheda ca si ala vrea sa vina neaparat! :))

Maye21.12.2009 23:00
Pe ce post joaca Mara? mijlocas stanga sau dreapta? :hmmm:

Joaca pe manele pe post de smecher.

s0r1n11121.12.2009 23:35

Chiar,de Armenteros sau Camus ce se mai aude?

E buna ideea cu Macheda,dar cred ca un Kun Aguero sau un Diego Perotti ar fi mai indicat.

Acum ramane la aprecierea domnului Gigi.

Free_Steaua21.12.2009 23:41
:D Acelasi refren ca la Dayro, Surdu, Stancu si alti zeci de jucatori umflati. Vesnic au scuza gata pentru prestatiile penibile : ba sunt obositi, ba sunt in urma cu pregatirea fizica (la capitolul asta suntem campioni, nu-mi amintesc vreun jucator transferat de Steaua care sa intre direct pe teren si sa rupa gura targului, toti sunt "in urma"), ba nu s-au antrenat, ba luna nu era in ascensiunea lui venus, etc, etc.

Lemn-Tanase a jucat berechet si de fapt baiatul e chiar in grafic. In sezonul trecut a dat doua goluri amarate, acum are un gol in tur. Poate-poate, daca e in forma, mai da unul.

Daca il comparam cu chibitii de forum, poate. La procentajul pase/centrari reusite, cred ca majoritatea l-ar putea egala pe tigan in orice zi ; doar la efort fizic seamana a jucator profesionist. Daca il compari cu jucatori adevarati, e sub penibil.

1.Nu stiu de ce iti dai cu parerea despre Tanase din moment ce el revine dupa o accidentare lunga si n-a facut pregatirea fizica. O sa poti sa-ti dai cu parerea din februarie despre el...pana atunci eu zic sa asteptam.

2.Nu cred ca-mi gasesti alt jucator in lotul Stelei sau al oricarei echipe din Romania care rezista mai mult decat intr-un meci de maxima intensitate gen CL sau pt Nationala.Uiti un lucru, Banel nu era tehnic nici in 2006, insa atunci aveam jucatori care ii scoteau adversarul direct din joc si putea sa bage sprintul si sa suteze sau sa centreze decisiv, acum nu mai avem asa ceva si incearca si el ce poate.

3.Daca si Stancu ti se pare un jucator slab atunci cred ca televizorul tau iti reda imaginea invers. Deocamdata nu si-a revenit din accidentare dar uiti cat de bine incepuse si uiti si golurile si pasele din preliminarii(nu ca mari realizari cu mari echipe, insa executii de mare atacant,insa si aici ne lovim de acelasi lucru...nu avem jucator de creatie care sa paseze decisiv).

razvan2822.12.2009 13:29

Nu vine Macheda ca nu ii place lu Gigi...e mai latin si ii e frica ca va avea succes la fete.O sa vina Luca Toni ca are probleme la Bayern si din ce am inteles s-ar putea sa vina si Toldo si Samuel ca nu se mai inteleg cu Inter.

David22.12.2009 15:49

Ma mir ca inca nu a vorbit cu Willy Wonka sa cumpere niste Oompa-Loompas africani.Macar asa ar fi si Banel impunator.

alex_nicolae_dica22.12.2009 17:04

Sa'l aduca pe Dica :))) :)fular-campionii fular-campionii :steag_cruce_invers: :steag_cruce_invers:

David22.12.2009 17:32

De unde apareti,mai?

red&blue_boy22.12.2009 19:33
Sa'l aduca pe Dica :))

Da...Si pe Iacob,Radoi,Nesu...Of,of....

razvan2822.12.2009 23:53

Eu il vreau pe Bloc notes :D

Chiar pe unde mai joaca ?:))

SuperstaR1823.12.2009 08:24
Aduce vreun Toja iar de ne sparge cu declaratii de presa si vreo doi brazilieni sa intarzie la cantonamente si luam titlul sigur.

Si eu sunt de parere ca cel mai bun transfer pentru Steaua este plecarea Ciobanului(dau 100 de euro la cheta pt asta)

ce-ai ma cu Toja? :D

PS: Radeti voi de Claudiu Bloc-notes Raducanu, dar alea erau vremurile cand mai aveam si noi un golgeter (chiar daca avea iq-ul mai mic decat numarul de la gheata de fotbal). Acuma ne rugam la Doamne-Doamne sa nu il vanda Jiji pe Kape pe o suma de kkt cum face de obicei cu jucatorii valorosi;, ca poate asa avem si noi vreo sansa. Deja vad prin "presa sportiva" ca se pregateste debarcarea lui Janos. Ce ciobaaaaan baaai :|

Later Edit:

"Din iarnă vom avea o echipă superofensivă. Mi-a plăcut cum am evoluat in sistemul cu trei fundași"

Gigi Becali, patron Steaua

"Am discutat cu patronul și la echipă vor veni 2-3 jucători de valoare. Acești fotbaliști trebuie să dea omogenitate valorică lotului"

Mihai Stoichiță, antrenor Steaua

Eh na ma! Daca voi nu ii credeti pe domnul Becali si pe Signor Lippi cand zic ei ca Steaua o sa joace ca Barcelona, sunteti niste huligani. Si drogati.

Daniel-Ionut23.12.2009 09:26
Radeti voi de Claudiu Bloc-notes Raducanu

Sa nu'l aud p unu' ca rade de Claudiu Raducanu!!! :chair:

Maye23.12.2009 09:45

de ce ba?e idolul tau?

Daniel-Ionut23.12.2009 09:46
de ce ba?e idolul tau?

De cand n'am mai avut noi un atacant ca Raducanu>? :huh:

Maye23.12.2009 09:51
De cand n'am mai avut noi un atacant ca Raducanu>? :huh:

De la Raducanu.

gio_stgloria23.12.2009 10:19

nu va entuziasmati , la Steaua nu vor exista transferuri. doar sa aduca fraieri din Liga I , care vin ca vezi doamne e Steaua. ce jucator bun ar veni pe salariu de 100 000 ?

Daniel-Ionut23.12.2009 10:21
ce jucator bun ar veni pe salariu de 100 000 ?

120.000 te rog frumos :happy:

red&blue_boy23.12.2009 10:24

Asta e,pe bani asa putini sau chiar deloc pentru transferuri,pe asa salariu,n-avem cum sa ne asteptam la ceva transferuri,la ceva jucatori mai rasariti...

gio_stgloria23.12.2009 10:28

Daca nici macar scouteri n-avem. Sunt atatia jucatori buni de care nu stie nimeni..

red&blue_boy23.12.2009 10:34
Daca nici macar scouteri n-avem. Sunt atatia jucatori buni de care nu stie nimeni..

Exact...Cand am avut noi...Doar pe dvd,cu Virgil si Mache e greu...Ca sa aduci ceva jucatori buni sau de perspectiva,nu iti trebuie tot timpul doar bani multi,daca ai cine sa-i vada...Porto cati jucatori a adus pe nimic si i-a vandut ulterior pe niste sume super.

«1789101134»