FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri Iarna 2009-2010

«1171819202134»
pytycrys13.01.2010 08:44

Eu m-am referit ca este foarte slaba in comparatie cu altele,nu cu noi.Mai buni decat noi sunt si Insulele Samoa.

mircea_1013.01.2010 08:51

Roberto Moreira Linck, poreclit Beto, adus de Steaua in probe alaturi de americanul Tudela si de un alt mijlocaș iranian, se autocaracterizează pe propria sa pagină de Internet. "sunt jucator de picior drept. Prefer să joc mijlocaș ofensiv, dar pot evolua si pe partea dreaptă sau pe stinga si chiar si al doilea virf", a scris "Beto".

Brazilianul de 21 de ani si-a descris apoi calitățile principale. "sunt un playmaker, de-asta si port tricoul cu numarul 10. Dau pase creative si assisturi. În plus, lovesc mingea cu ambele picioare", a mai notat "Beto" pe site-ul personal, acolo unde a anuntat că se antrenează cu Steaua, postind si sigla clubului din Ghencea.

Roberto Moreira Linck Jr, poreclit Beto, are 21 de ani, este brazilian, si a evoluat ultima oară la Colegiul Universyti Pennsylvaia din SUA, iar spre finalul anului 2009 s-a antrenat cu Chicago. El a venit la Steaua in urmă cu două zile, iar ieri s-a antrenat cu echipa a doua sub atenta monitorizare a lui Dumitru Dumitriu si Leo Strizu, directorul tehnic si antrenorul echipei secunde a clubului din Ghencea. "Beto" va fi testat de Steaua, la fel ca si iranianul Omid Shokoufandeh (22 de ani), care a venit de la Colegiul "Irvine Valley" din SUA, fiind mijlocaș dreapta si dacă cei doi vor da satisfactie vor face obiectul unui transfer.

*Alecs*13.01.2010 10:46

De undeee baaaaa??? Astia joaca in echipa colegiului, ce pregatire au ei sa joace fotbal de performanta??

Doamne ce bataie de joc a ajuns Steaua :|

Maye13.01.2010 10:56

Bai , mai am vreo 4-5 prieteni esuati , cu burtile crescute din cauza berii...tre sa ii trimitem si pe ei in probe :D

Alex88pl13.01.2010 10:57

Ma duc si eu sa dau probe la Steaua:)) sigur am loc

strezahuzum13.01.2010 11:05
Ma duc si eu sa dau probe la Steaua:)) sigur am loc

Nu prea cred. Ai vreun DVD cu meciurile in care ai jucat, sa-l vada Mache ? Ai jucat in viata ta la o echipa cat mai obscura, localizata undeva la celalalt capat al lumii (dar nu mai mult de 15 meciuri in ultimii 2 ani) ? Ai videoclip pe youtube, sa-l puna ghesepeul pe prima pagina ? Ceri cumva salariu mare ? Tine minte ca la Steaua se poarta contractele pe 6 luni, pana cand Jiji va implementa ultima descoperire in materie de management sportiv, contractul de 45 de minute, care sa-i permita lui JJ sa te dea afara la pauza daca nu-i convine evolutia ta.

De-abia cand vei indeplini conditiile de mai sus te poti prezenta la echipa :D . Dar nu fara o telenovela, desigur, si obligatoriu fa un popas la Otopeni, sa te pozeze ziaristii acolo. Chiar daca de fapt stai in Bucuresti.

andra170613.01.2010 12:33

or primii si fete la fotball ? :))

5 mii pe luna ar iesi ieftin sunt bine la inaintare :)

Khalid13.01.2010 12:51
De undeee baaaaa??? Astia joaca in echipa colegiului, ce pregatire au ei sa joace fotbal de performanta??

Doamne ce bataie de joc a ajuns Steaua :|

Asta e problema multora de pe forum, nu realizeaza ce tip de echipa este Steaua in materie de transferuri,etc. Steaua, practic Becali,nu isi permite sa arunce sute de mii de euro (cand altii arunca cu milioanele) pe jucatori, astfel isi incearca norocul la fel ca in cazul lui Kapetanos care la inceput tot rebut era. Sa speram ca macar unul din cei 3 adusi sa confirme in ochii lui Titi Dumitriu, caci el e primul care le pune eticheta.

P.S: Pana nu ajunge Becali presedinte, Steaua nu transfera un jucator peste 2-3 milioane :hump: .

Anahin13.01.2010 13:27
:))Asa e...totusi nu stiu daca mi-as dori ca Becali sa ajunga presedinte:))
zloty13.01.2010 16:10

Jucatori de la colegii? Da de ce tre sa ii luam din america? ai sa facem si noi niste trialuri pe la liceele din tara ,sigur gasim ceva mai bun.

Astristul13.01.2010 18:27
PS: Pana nu ajunge Becali presedinte, Steaua nu transfera un jucator peste 2-3 milioane.

Nu-i asa? Hai sa-l votam in 2014! :))

Alex88pl13.01.2010 19:26
Nu prea cred. Ai vreun DVD cu meciurile in care ai jucat, sa-l vada Mache ? Ai jucat in viata ta la o echipa cat mai obscura, localizata undeva la celalalt capat al lumii (dar nu mai mult de 15 meciuri in ultimii 2 ani) ? Ai videoclip pe youtube, sa-l puna ghesepeul pe prima pagina ? Ceri cumva salariu mare ? Tine minte ca la Steaua se poarta contractele pe 6 luni, pana cand Jiji va implementa ultima descoperire in materie de management sportiv, contractul de 45 de minute, care sa-i permita lui JJ sa te dea afara la pauza daca nu-i convine evolutia ta.

De-abia cand vei indeplini conditiile de mai sus te poti prezenta la echipa :D . Dar nu fara o telenovela, desigur, si obligatoriu fa un popas la Otopeni, sa te pozeze ziaristii acolo. Chiar daca de fapt stai in Bucuresti.

m-ai demoralizat:((

cum ar fi un atac Thereau Stancu kapetanos dupa ce moare ciobanul?8->

horacezxw14.01.2010 18:27
:steag_cruce_invers: cine suge **** ? Gigi
razvan2815.01.2010 14:38

Daca conducatorii ar avea minte nu ar restructura din 12 sa faca 6 grupe de juniori ci din 12 sa faca macar 8 , adica sa faca inca o selectie.In plus ar putea pune un ochi si la Cupa Liceelor ca sunt multi jucatori tineri acolo care joaca fotbal la alte echipe.Io sunt in Kretzulescu si avem cativa care ar face fata la Steaua , dar mai sunt multe licee cu jucatori buni.Da deh....pe astia nu se ia comision.

Alex88pl15.01.2010 14:57
Daca conducatorii ar avea minte nu ar restructura din 12 sa faca 6 grupe de juniori ci din 12 sa faca macar 8 , adica sa faca inca o selectie.In plus ar putea pune un ochi si la Cupa Liceelor ca sunt multi jucatori tineri acolo care joaca fotbal la alte echipe.Io sunt in Kretzulescu si avem cativa care ar face fata la Steaua , dar mai sunt multe licee cu jucatori buni.Da deh....pe astia nu se ia comision.

sa mearga la numeroasele turnee din Bucuresti (macar) ar insemna ca sunt profesionisti...ori asta la Steaua niciodata:-j anu trecut la cupa universitatii eram destui care faceam fata la multe echipe din tara,chiar daca avem o varsta ridicata.

Stryker15.01.2010 17:40

Tu de la cine vii ? :))

"Pele" din Evansville ... la cati practicanti de fotbal sunt in acel oras , e ceva ... dar, lasand gluma la o parte, daca e cat de cat tehnic , e mai "prieten" cu mingea ca sa zic asa fata de majoritatea celor din lot, doar ii numaram pe degete pe "mingicarii" de la Steaua ... culmea cei care se pricepeau la acest capitol, unii din ei chiar buni : vezi cazul Elton sau Grzelak , au fost indepartati pe criterii absolut stupide

Cine stie ... exista o posibilitate(nu mare) ca sa iasa ceva cu acest jucator, sa nu uitam cine era "Kape" inainte sa vina la Steaua si de ce prezentare a avut parte

Maye15.01.2010 17:43

Cica Dayro la Bragadiru.

alex14716.01.2010 12:55

da kapetanos, o fi venit el gratis da, de la AEK , si cred ca aek nu se compara cu Steaua la nivel de management si scouting(sunt mai buni)

Stryker16.01.2010 13:30

Eu raman la parerea ca Dayro este un jocator cu reale calitati , care mai are inca multe de demonstrat ... indolenta si lipsa de disciplina l-au adus in postura in care se afla acum , plus posibila inadaptibilitate la viata din Romania ...

Cat despre transferul sau la Bragadiru pt doar 450 de mii de euro, este alta afacere proasta , tipica a celor cu care ne-am obisnuit in ultimii ani

@alex147 : Kape o fi venit el de la AEK , dar postura in care se afla nu era una deloc favorabila, nu mai jucase de mult timp, multi s-au apucat sa-l judece dinainte de a-l vedea la treaba si s-au inselat ...

Andrei^16.01.2010 22:39

Kapetanos e un caz care probabil nu se va repeta in urmatorii ani, atat timp cat Steaua are ca patron pe acelasi George Becali. Eu sincer nu stiu cum poate fi Stoichita multumit de transferurile astea, si cum va putea face el fata rivalelor din campionat cu un lot ca asta.

razvan2817.01.2010 11:45

Singurul transfer de pana acum e Jelev care e un fundas bun dar nu e cine stie ce.O sa fie bun in campionat cu Poli Iasi , Curtea de Arges , Astra , Pietricica dar cand o sa jucam cu Bragadiru sau cu CFR o sa il intoarca aia pe toate partile si iar il vedem pe oierul fantezist spunanand ca nu vor mai veni bulgari la Steaua.

Razvypitesti17.01.2010 19:27
Singurul transfer de pana acum e Jelev care e un fundas bun dar nu e cine stie ce.O sa fie bun in campionat cu Poli Iasi , Curtea de Arges , Astra , Pietricica dar cand o sa jucam cu Bragadiru sau cu CFR o sa il intoarca aia pe toate partile si iar il vedem pe oierul fantezist spunanand ca nu vor mai veni bulgari la Steaua.

Gigi Becali e hotarat sa nu mai aduca pe nimeni in Ghencea in aceasta iarna, dar, tot el spune ca aceasta decizie se poate schimba de la o zi la alta. Seful Stelei e sigur ca Stoichita poate lua titlul in acest sezon cu lotul actual, din care au plecat Rada si Dayro si au venit Jelev si Tudela. Ultimul fiind inca in probe. "Gata, deocamdata nu mai facem niciun transfer, desi situatia se poate schimba de la o zi la alta." "Avem un lot suficient de puternic incat sa putem castiga campionatul fara probleme", a spus Gigi Becali pentru NewsIn." nu doar bulgari,nu mai vine nici dracu la Steaua :ce_oameni:

bodanelu17.01.2010 19:41

daca pleca Dayro la Timisoara.. se schimba situatia. O sa vina maxim 2 jucatori de 100.000 fiecare.

dayra17.01.2010 19:51

sau poate chiar pe gratis...

Astristul18.01.2010 16:51

Inainte spunea ca nu mai aduce niciun strain, ca se bazeaza pe jucatori romani, tineri, de preferat chiar de la propria Academie. Ciobanul, dupa cum ne-a obisnuit, azi zice una, maine alta!

http://www.onlinesport.ro/stiri/fotbal/fot...tori-romani.htm

«1171819202134»