Ok, atunci de ce ai mai intrebat? ![]()
Ok, atunci de ce ai mai intrebat? ![]()
Pentru ca unii dintre voi sunteti &^*&%^&
Il acuzati pe Lovin ca e varza pentru ca, intr-adevar, a facut varza niste meciuri in Europa dar uitati ca nu stiu ce statistica zicea ca, cu el in echipa, Steaua nu pierde sau nu ia gol, nu mai stiu. La fel, ati cam uitat ca Bourceanu s-a facut de rusine in preliminariile CL din anul asta. L-au cam depasit aia de la Stuttgart prea usor. Pare-mi-se a luat si un rosu, nu?
Cel mai cool ar fi sa intram pe topicul dedicat lui Lovin si sa vedem cati din cei care il injura zic de bourceanu ca e vedeta ![]()
Doar am facut o observatie. Poti sa ma corectezi daca nu ti se pare corecta. Totusi, pe topicul lui, il critici cam dur.
Eu pe Curtean chiar l-am urmarit si mi-a placut foarte mult la Gaz Metan. De restul, doar ce am auzit prin presa ca sunt promitatori si de la alte persoane.
lasa mah gazul, de vreun an jumate-doi e la Timisoara.
si mie mi se parea denilson fenomenal atunci cand juca la Betis.
Sa-mi zica cineva si mie diferenta intre Lovin si Bourceanu. Ca vad ca tot il laudati pe asta de la Timisoara.
vreo 25 de kile. bourceanu e mai gras.
A plecat Ghionea? ![]()
lasa mah gazul, de vreun an jumate-doi e la Timisoara.si mie mi se parea denilson fenomenal atunci cand juca la Betis.
Eu am zis ca este un jucator promitator, in niciun caz o certitudine.
Se pare ca Ghionea a semnat cu FC Rostov!
asteptam sa vedem pe situl oficial ceva despre asta...
Sa'mi bag sutu'... trebuie neaparat un fundas central!!!
Pană la urma Sorin Ghionea pleacă de la Steaua. FC Rostov este noua destinatie a capitanului Stelei, echipă antrenată de Oleg Protasov. Rusii au achitat clauza de transfer, care era de 100.000 de EURO, iar fundasul urmează să schimbe cantonamentul Stelei cu cel al noii sale echipe....
doamne doar 100 000 de euro?![]()
trebuie sa trasnferam acum central...
poate un RICHARDS de la city:))
La 25 de ani, nu stiu ce mai poate promite Bourceanu. Lovin e cu 3 ani mai mare asa ca...
"Eu aș vrea să vină Boloni la Dinamo, din tot sufletul. El are o mare obsesie cu Becali, să lovească Steaua. Eu nu am nimic cu el. Să vină la Dinamo ca să se convingă incă o dată lumea ce inseamnă Steaua. Să vadă toti că Boloni nu e asa mare simbol si vine la Dinamo pentru bani. Ce, Lacatuș ar antrena vreodată Dinamo? Pune-l să se ducă la Dinamo sau la Rapid si o să vezi că nu se duce. Astea sunt simboluri, nu Boloni", a zis Gigi Becali la GSP TV.
Ciobanul iar e high cu urda ![]()
Cat despre Ghionea, las' ca il avem pe Baciu ![]()
P.s. Nu vi se pare senzational faptul ca Steaua vrea titlul dar a renuntat la cuplul de fundasi centrali titulari?![]()
Cat despre Ghionea, las' ca il avem pe Baciu
P.s. Nu vi se pare senzational faptul ca Steaua vrea titlul dar a renuntat la cuplul de fundasi centrali titulari?
Baciu si'a facut datoria cu brio de cate ori a intrat, dar nu il vad ca pe un titular...
Si daca in cele din urma reuseste sa ia titlul cu actualul lot? (ceea ce este improbabil)
Dar eu totusi cred ca va mai veni un fundas central de prin strainatate...
Pai, avand in vedere ca sunt alegeri la FRF, e foarte posibil sa ia titlul cu lotul actual, fara contributia jucatorilor, bineinteles. Dar la anul vom avea soarta lui dinam0 in europa ![]()
p.s. Bah da' si Baciu ala, toata lumea zice de el ca isi face treaba dar ca nu l-ar vedea titular. Asta inseamna ca nu-si face treaba ![]()
Ne-am pisat pe reducerile din Unirii, pe orice outlet si pe toate lichidarile de stoc.
p.s. Bah da' si Baciu ala, toata lumea zice de el ca isi face treaba dar ca nu l-ar vedea titular. Asta inseamna ca nu-si face treaba![]()
Nu cred ca ar fi constant in evolutii... atata tot...
In rest, mie imi place Baciu.
PS: L'ai uitat pe Tudose ![]()
Acum vorbind serios... problema e ca Steaua nu are un fundas bun nici la echipa a 2-a... ![]()
Daca Steaua ar vrea reconstructia echipei, ar putea cu ce are acum. I-ar promova pe cativa de la Steaua 2, i-ar baga la meciuri si ar avea grija sa creasca.
Problema e ca lucrul asta trebuia facut de anul trecut. Numai ca Steaua nu are o strategie clara.
"Anul asta il sacrificam pentru a face o echipa. La anul cupa si campionatul".
Noi mergem tot la mica ciupeala: "jucam sa prindem banii de la europa". Asa nu faci nimic.
De aia au si cumparat jucatori batrani si au renuntat la cei care aveau oferte. O sa vedeti, Steaua o sa fie ajutata daca iasa Sandu. Zic asta pentru ca becalii are mai multa influenta in fotbalul romanesc decat bozgorul paszkaniyiii. De asta nici nu isi face boul griji si vinde in prostie. Ghionea si Rada nu trebuiau dati fara sa fie adusi in locul lor cel putin 2 fundasi centrali de macar aceeasi valoare.
Repet, daca Steaua avea o strategie, ii promova pe Mihai si Iacob de la Steaua II si ii punea sa joace meciuri langa Rada, Goian, Ghionea, etc. Si, dupa ce scapau de aia, ii bagatu in teren ca sa sudeze acest cuplu de fundasi centrali.
La fel si cu promovarile lui Lazar, Filip sau Mustata.
Filip si Mustata, in conditiile in care Steaua sta prost pe flancuri, ar fi trebuit sa fie in lot inca de la inceputul sezonului, sa se antreneze cu echipa.Dar, daca tu aduci un jucator doar pentru un meci, e clar ca nu poate sa se acomodeze. Nu se acomodeaza jucatori maturi.
Tudose e varza.De fiecare data cand a jucat a facut-o prost.La echipa a doua il avem pe Alexandru Iacob dar la fel cum ai spus tu chiar nu avem niciun alt fundas central bun.
Incredibil. Asta e mare pierdere. Dar lasati ma, ca nu-i bai. Doar il avem pe Tudose, nu? Trebuie si ala sa creasca undeva. ![]()
Oricum, bafta Sorine si iti multumim ca ai fost capitanul Stelei! ![]()
Si a plecat Ghionea ... nu prea e o pierdere , ca si asa era un jucator mediocru , care nu mai avea tragere de inima sa joace la noi ... problema este insa ca ne cam lasa descoperiti aceasta mutare ... poate ca o sa mai aduca inca un "star" ca Jelev , poate ...
Asa ca o chestie : "FC Vaslui a perfectat cel de-al treilea transfer din aceasta iarna. Echipa lui Adrian Porumboiu l-a transferat pe atacantul honduria Carlo Costly, dorit in trecut si de Steaua. "
Uite totusi un patron care investeste in echipa lui, nu o fi o suma mare, dar asta in timp ce la noi pt acest jucator nu s-au gasit banii necesari la momentul respectiv ...
Dar ce sa faci? La noi sunt la mare cautare jucatorii liberi de contract si cei care vin pe 6 luni imprumut , bineinteles pe salarii de criza
joaca zhelev cu ouon daca vine...
cat despre Baciu...va ramane rezerva eterna:))
joaca zhelev cu ouon daca vine...cat despre Baciu...va ramane rezerva eterna:))
Zhelev-Baciu va fi cuplul de fundasi centrali. Ouon o sa vina cand o face plopu' mere! ![]()
Nu exista nici o diferenta intre Bourceanu si Lovin. Ambii sunt varza
Bourceanu are potential. Lovin a avut un potential si un talent limitat, dus la maximum de Zenga si Protasov. Dupa aceea, a scayut mult in randament.
Nu se compara Bourceanu cu Lovin.Nu am nimic cu Lovin si-a facut treaba cat a fost la Steaua pe postul sau de "distrugator" dar ca tehnica era varza.Bourceanu nu are nici el tehnica buna da mai face un dribling si are un sut foarte bun fata de Lovin.
Pai, avand in vedere ca sunt alegeri la FRF, e foarte posibil sa ia titlul cu lotul actual, fara contributia jucatorilor, bineinteles. Dar la anul vom avea soarta lui dinam0 in europa![]()
Sunt mai pupati in cur aia de la CFR de catre FRF.
"Anul asta il sacrificam pentru a face o echipa. La anul cupa si campionatul".
Pai s-a incercat asta cu Bergodi. Dar pe principiul Steaua mai are bani, criza e adanca dar scot de acolo. Si a scos, si a scos pana a ajuns la fund. Si acum planurile s-au schimbat. Nu mai facem echipa din tineret, trebuie neaparat castigat campionatul pentru banii de acolo.
Parerea mea e ca e o diferenta IMENSA intre ce reprezinta Lovin pentru fotbalul romanesc de club (bwahahaha cum suna) fata de Bourceanu. In primul rand Lovin are meciuri in cupele europene (UEFA + CL) cat are Bourceanu in prima Liga. Bourceanu pur si simplu a fost prespalat de Piturca la nationala si de presa vanduta pe 2 arginti ca sa il vand verii pe undeva. Apoi in plm, cand Lovin inscria la penalty-uri cu Valencia Bourceanu lucra ca zilier sau ce era el.
Mai toti au o parere proasta despre Lovin pentru ca retin doar ultimele sezoane ( mai ales ultimul care a fost dezastruos) si pentru faptul ca jijik il transformase intr`un scut uman si tribunele aveau impresia ca e jucator aparat de machidon si impus in echipa. Dar pana mea... asa sunt suporterii romani uita imediat ce a facut un jucator pentru o echipa. Mai ales cand e vorba de echipa noastra ![]()
Sunt mai pupati in cur aia de la CFR de catre FRF.
Pai s-a incercat asta cu Bergodi. Dar pe principiul Steaua mai are bani, criza e adanca dar scot de acolo. Si a scos, si a scos pana a ajuns la fund. Si acum planurile s-au schimbat. Nu mai facem echipa din tineret, trebuie neaparat castigat campionatul pentru banii de acolo.
1.Corect. Nu negam.Aia sunt cei mai pupati.
2.Cred ca alea erau planurile lui Bergodi, nu ale ciobanului. Ca, atunci cand a venit Stoichita, s-a schimbat totul.