FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri Iarna 2009-2010

«1222324252634»
red&blue_boy25.01.2010 12:42
Cred ca noul cuplu Baciu-Jelev se poate ridica la nivelul Ghionea-Rada ...

Bine ar fi ,dar eu nu prea cred.Sa vedem dupa primele jocuri ce face Jelev la Steaua,ca nu e acelasi lucru cu Otelul...Poate mai aducem totusi un fundas,mai gaseste Jiji pe cineva sa vina gratis.Am auzit ca ar fi vorba de ceva sarb...

fredysteaua25.01.2010 14:11

nu stiu dc se mai vorbeste despre FOTBAL ... cea ce clubul FC Steaua practica nu se numeste fotbal...mai degraba haos total...

Astristul25.01.2010 16:29
Faptul ca un atacant care vine la 31 de ani de la Otelul ne multumeste arata cat de slabi suntem.Avem o linie de fund de aproximativ 100 de ani!

LE.124 de ani!

Zhelev e fundas! ;)

David25.01.2010 17:19

Neatentie.Scuzati!

Andrei^25.01.2010 19:57
Parerea mea ca Jelev e o achizitie f buna... un jucator care mi-a placut de la inceput si care marcheaza destul de mult(peste Goian ca medie).

Cred ca noul cuplu Baciu-Jelev se poate ridica la nivelul Ghionea-Rada ...

Zhelev a marcat in 73 de meciuri in Liga I pentru Otelul, 7 goluri. Asta inseamna pentru tine sa marcheze destul de mult? Iti zic sincer ca nu prea exista sanse ca noul cuplu sa se ridice macar la nivelul cuplului Ghionea - Rada.

Iar daca Stoichita a declarat acel lucru, inseamna ca e un tampit. Pai ce mai cauta la Steaua, daca nu garanteaza nici macar un loc de cupe europene?

Alexandru H.25.01.2010 20:06

Lasa baieti ca ii gaseste Borcea un fundas ieftin si bun... :bananadance:

razvan2825.01.2010 20:07

Stoichita oricum e un imbecil...cand am vazut ca echipa merge bine am zis ca nu o sa mai zic nimic de el.Da dupa ce ne-a batut Astra si a zis ca suporterii Stelei sa se mai duca pe la scoala mi-am bagat toata macelaria in el.

Free_Steaua26.01.2010 03:56
Zhelev a marcat in 73 de meciuri in Liga I pentru Otelul, 7 goluri. Asta inseamna pentru tine sa marcheze destul de mult? Iti zic sincer ca nu prea exista sanse ca noul cuplu sa se ridice macar la nivelul cuplului Ghionea - Rada.

Iar daca Stoichita a declarat acel lucru, inseamna ca e un tampit. Pai ce mai cauta la Steaua, daca nu garanteaza nici macar un loc de cupe europene?

Si voua vi se pare buna combinatia Rada + Ghionea? noroc cu Zapata ca altfel luam multe :thumbdown:

Nici nu se compara cu Ghionea+Goian sau cu combinatiile dintre Radoi,Ghionea si Goian

Andrei^26.01.2010 13:52

Era un cuplu in formare, Rada nu mai jucase de atata timp si tu ii compari cu Ghionea + Goian.

razvan2826.01.2010 15:28

Rada juca bine , mai multe greseli facea Ghionea decat el.A fost o prostie ca l-a dat Steaua , mai ales ca era si titular.

Bombonel9426.01.2010 15:37

<h2 style="padding-left: 23px;">Steaua a reusit doua transferuri de senzatia.ProSport anunta ca Arman si Artion Karamian s-au inteles cu Steaua, dupa ce Marian Iancu a decis sa nu le mai prelungeasca contractele.</h2>

Gigi Becali poate da lovitura. Fratii Karamian pot veni liberi de contract la Steaua, dupa ce Marian Iancu spune ca le va rezilia contractele celor doi. ProSport anunta ca Steaua s-a inteles deja cu Artiom si Arman Karamian.

"Putem rezilia contractul de comun acord in aceasta iarna. E bine sa isi caute o echipa. Sunt jucatori care au dat ce au avut de dat pentru Timisoara. Oferta facuta de noi nu le-a fost de ajuns. Nu are rost sa ne chinuim unii pe altii.

Pe mine nu m-au anuntat ca s-ar fi inteles cu Steaua, dar daca au facut asa, foarte bine. Felicitari! Cei doi jucatori m-au respectat, eu i-am respectat pe ei si merita sa primeasca mai muti bani din alta parte", a spus Marian Iancu la Sport.ro

vlad26.01.2010 15:42

Esteeeeeeeeeee Nea Mihaie!!!

Avem locul 2 asigurat!!!!

Sa vina CL la Bucuresti.

Free Gigi!

O sa mergem cu totii la Univesitate sa cantam "In padurea cu alune". am vazut ca au voce Karamienii astia.

Ar trebui sa pape si putin fosfor sa-si imbunatateasca memoria. Alooo,se aude bai ciupalacilor??? Va amintiti de episodul Boro???

Andrei^26.01.2010 16:39

Mie mi-a placut de Christian Schwegler, de la Red Bull Salzburg. Daca tot pleaca Golanski, mi-ar placea sa vina el la echipa.

Iar fratii Karamian ... acum 2-3 ani poate aveam nevoie de ei. Dar acum, nu stiu daca mai au ceva de aratat.

bodanelu26.01.2010 17:26

eu nu cred transferul celor 2. Pai sa o luam logic: Timisoara, un club mai puternic financiar ca Steaua, nu le satisface cererile salariale si ei vin la Steaua pe un salariu de 120.000 si cu un contract pana in vara.

bullshit

razvan2826.01.2010 17:52

Nu cred ca vor veni...oricum dupa mine doar Karamyan ala care e mijlocas de banda e bun , ala care e atacant nu e cine stie ce

Alex88pl26.01.2010 18:32

de karamieni aveam nevoie..se rezolva toate problemele.vb lui vlad..CL iar in Ghencea:-j

Andrei^26.01.2010 18:35

Pe de alta parte, daca vin cei doi frati Karamian, e posibil sa nu il mai vedem pe b@n3L titular.

Andrei^26.01.2010 18:45

'Antrenorul' Becali: "Îi iau pe Karamieni dacă Stoichiță joacă cu Artiom fundaș stanga"

ProSport v-a anuntat in exclusivitate că Mihai Stoichiță i-a convins pe fratii Karamian să accepte oferta Stelei; armenii sunt liberi de contract si vor veni gratis in Ghencea, dar pentru moment Becali nu s-a implicat deloc in negocieri. Totusi, patronul roș-albastrilor admite că tehnicianul este foarte interesat de transferul celor doi, motiv pentru care, foarte probabil, i-a si contactat.

"Nu am vorbit nimic cu fratii Karamian, stiu că sunt liberi. Am vorbit azi cu Iancu si l-am intrebat dacă pot să discut cu ei. Mi-a spus că pot să ii contactez, dar eu nu am discutat cu ei. E posibil ca Stoichiță să fi vorbit cu ei, el poate i-a contactat.", a spus Gigi la Sport.ro

Conditia ca cei doi armeni să sosească in Ghencea (pe langă acceptarea plafonului salarial impus de Becali) este ca Stoichiță să il folosească pe Artiom pe postul de fundaș stanga. Desi armeanul a dat cel mai bun randament ca mijlocaș (a fost incercat, totusi, si de Balint in linia de fund), "antrenorul" Becali e convins că fostul rapidist dă cel mai bun randament in aparare.

"Îi iau pe amandoi pentru că avem nevoie de un fundaș stanga. De ce să dau atâția bani pe un jucator, cand Karamian poate să joace pe acel post si incă foarte bine? Să vedem dacă o să ne intelegem la salariu...eu le dau 100.000 de euro in plus dacă luam titlul. O să am o discutie cu Stoichiță să vad ce spune si el. Dacă joacă pe stanga cu Karamian, pe postul de fundas atunci ii iau. Să nu joace cu el la mijloc, că eu vreau să iau un jucator care să dea cu capul."

Becali a incheiat glumind pe seama faptului că tehnicianul din Ghencea este nemultumit de faptul că nu are suficienti jucatori de picior stang in lot.

"A zis Stoichiță asta? O să ii aduc atunci, ii mai iau si 7 de picior drept si un mijlocaș care să dea cu capul."

@ Prosport

Vom juca deci cu Karamian fundas stanga, vom aduce si un mijlocas de 2.10 m care sa poata da cu capul, si luam titlul.

David26.01.2010 19:03

Al dracu!L-am si reprofilat pe Karamyan fundas stanga!GATA!??Problema rezolvata.

@Andrei^,eu zic sa-l bagam pe Tatarusanu fundas central,are 2,05 m,e numai bun sa dea cu capul!

danimarcu26.01.2010 19:25
Vom juca deci cu Karamian fundas stanga, vom aduce si un mijlocas de 2.10 m care sa poata da cu capul, si luam titlul.

Ai uitat de atacantul de 6 milioane.

razvan2826.01.2010 20:08

Sau cand zicea ca o sa scoata 11 milioane de euro pe Radoi de la Portsmouth si ca o sa ia un atacant de banii aia :))

Astristul26.01.2010 20:09
Esteeeeeeeeeee Nea Mihaie!!!

Avem locul 2 asigurat!!!!

Sa vina CL la Bucuresti.

Free Gigi!

O sa mergem cu totii la Univesitate sa cantam "In padurea cu alune". am vazut ca au voce Karamienii astia.

Ar trebui sa pape si putin fosfor sa-si imbunatateasca memoria. Alooo,se aude bai ciupalacilor??? Va amintiti de episodul Boro???

Daca vin la Steaua, au mare tupeu panaramele astea:

red&blue_boy27.01.2010 05:54
Daca vin la Steaua, au mare tupeu panaramele astea:

Corect...Duca-se inapoi la Copos...Sper sa n-ajunga Karamienii astia la Steaua,chiar am fi fraieri sa-i luam...Desi,nici eu nu cred ca vin pe banii cat le da Jiji...Dar cine stie,ce nu face Jiji pentru Lippisor Stoichita!

Judy27.01.2010 09:03

nu stiu ce sa caute astia doi in Ghencea... cand avem mijlocasi de banda cacalau.. Banel szekely tanase si chiar toja pot juca mijlocasi de banda care eu unul cred ca au mai mare valoare decat descultii astia... si dupa ce am vazut videou' ala, ce sa mai caute in Ghencea ca si asa vor fi injurati:))

dayra27.01.2010 13:13
nu stiu ce sa caute astia doi in Ghencea

ce sa caute....bani

astia intotdeauna au avut ceva de impartit cu Steaua, mereu visul lor era sa bata Steaua...etc

acum o sa vina sa spuna ca vor sa bata cainii, rapizii si pe bragadiru...tipic jucatorilor ca ei. :thumbdown:

«1222324252634»