am inteles ca galeria Stelei are rezevat sector la tribuna 0 daca vine ciobanu la meci ce frumos ar fi ![]()
am inteles ca galeria Stelei are rezevat sector la tribuna 0 daca vine ciobanu la meci ce frumos ar fi ![]()
mai schimba ratatii astia mult ora? o sa jucam la 12 pana la urma...se face orice pt ca suporterii Stelei sa nu ajunga si sa-l conteste pe cioban..
La Pitesti peste cativa ani.
M-ai inteles gresit. Eu stau in Ploiesti si niciodata n'am platit mai mult de 10 lei ca sa vad o echipa de fotbal, indiferent de numele acesteia. Acum Niculae, patronul Astrei, profita de faptul ca sunt multi stelisti in oras si a marit pretul biletelor(la meciurile cu rapid, Craiova, Timisoara biletele au costat 10 lei). Intelegi?
Toata lumea procedeaza asa, nu doar Niculae. E si normal, doar vine cea mai mare echipa din tara, nu? Iar interesul e enorm, ca de obicei! ![]()
nu cred ca va atinge pretul de la Brasov de anul trecut, asa ca deplasarea pana la Ploiesti in limita a 50 de Ron ar renta, insa cine se duce? Eu unul nu mai ma obosesc nici sa-l injur,suntem prea dezorganizati incat sa facem vreo diferenta
cam cati suporteri
veti fi la pitesti??
sa stiu are rost sa viu sau nu
vreo 10-12...mai bine stai acasa.
Salut.
Acum 5 minute am plecat de la stadion.
Biletele se pun in vanzare de maine - vineri * 20.11.2009 .
Sectorul rezervat Stelei este la tribuna a 2-a, sector A.
Pretul biletului este de 20 RON.
Din nefericire nu se pot achizitiona decat 2 bilete pe un buletin.
Pentru cei din Bucuresti...cred ca ar fi bine maine sa incercati sa va luati bilete. Nu cred ca sambata vor mai fi prea multe puse in vanzare.
*La meciul de cupa de astazi, inca mai erau fff multe bilete disponibile. Asa echipa vizitatoare...asa interes ![]()
Multam de informatii, Ciprian.
S-a schimbat ora de joc, nu se mai joaca la 18:00 ci la 16:00.
si daca vine cineva cu 4-5 buletine?se poate?
Ciprian, un program al caselor de bilete ne poti spune? Multumim!
FORZA Steaua!
MORI CIOBANE!
La programul caselor de bilete nu am fost atent
... am vazut numai ca se deschid casele de bilete maine dimineata la 8:00.
O sa ajung in seara asta inapoi in Ploiesti si o sa postez.
Sa vii cu mai multe buletine e ok, dar numai daca gasesti vreo persoana dispusa sa te ajute, sau sa cumperi cu buletine diferite la anumite intervale de timp. Casierele sunt cam comuniste si nu e bine sa te risti.
Revin cu informatii mai tarziu. Cred ca dupa meciul Astra - Dinamo, pentru ca nu stiu daca voi fi lasat sa intru in zona aceea daca nu am bilet la meci.
daca vreau sa imi iau biletul in ziua meciului risc sa raman fara sau sa nu se vanda??
boss ma ajuta si cu mn cineva cu detalii pt deplasare add id meu
daca vreau sa imi iau biletul in ziua meciului risc sa raman fara sau sa nu se vanda??
Eu zic ca risti sa vezi meciul la Doroftei Pub
... cand joaca Steaua toti inecatii din Ploiesti (persoanele de fata se exclud sper
) vin sa o vada, chiar daca fenomenul fotbalistic ii depaseste. In plus mai sunt si bisnitarii care intotdeauna reusesc sa fenteze sistemul, dupa care vor vinde biletele cu adaos de 500%.
Parerea mea din experientele anterioare, ca sambata dimineata ar mai exista o mica sansa sa mai gasesti bilete.
**Nu cumparati bilete de la bisnitari. Sezonul trecut cu Otopeni intrau in stadion, dupa care plasau biletele oamenilor pe care ii aveau afara si le vindeau cu 80 - 100 RON. Din moment ce au fost scanate, devin inutilizabile. Se stransesera vreo 30 de pagubiti care ii cautau...dar nu mai aveau pe cine sa gaseasca.
pana la urma unde o sa stea galeria Stelei la tribuna 2 -a sector A sa stim unde lom bilete???
totusi ma ajuta cineva sa fac si eu deplasarea cu galeria ?:Dplz astept
:X
Programul caselor de bilete:
Vineri - 20.11.2009 - 9:00 - 18:00
Sambata - 21.11.2009 - 9:00 - 18:00
Duminica - 22.11.2009 - 9:00 - 18:00
****Luni nu sunt deschise casele de bilete...oricum nu ar mai fi fost bilete.
Preturi :
Tribuna 0 - 35 RON
Tribuna 1 - 25 RON
Tribuna 2 - 25 RON
Peluza - 25 RON
Meciul se disputa luni la ora 16:00.
Dobitocii au schimbat pretul biletelor. De dimineata era afisat 20 RON la tribuna a 2-a, dar probabil ca au observat cati oameni se intereseaza de meci si......tipic cacanaresc. Pardon...romanesc.
radusteaua23 - astazi casiera mi-a confirmat ca sectorul rezervat oaspetilor este A, tribuna a 2-a.
Preturi :Tribuna 0 - 35 RON
Tribuna 1 - 25 RON
Tribuna 2 - 25 RON
Peluza - 25 RON
Dobitocii au schimbat pretul biletelor. De dimineata era afisat 20 RON la tribuna a 2-a, dar probabil ca au observat cati oameni se intereseaza de meci si......tipic cacanaresc. Pardon...romanesc.
Nu-i adevarat! Nu au schimbat nimic. Probabil ai vazut tu gresit, dar 20 RON costa la Astra-Dinamo. 25 de lei a costat de la inceput
Multumim Ciprian, ne-ai fost de ffffff mare ajutor! ![]()
daca pe amaratii astia nu-i batem....
[...]
font normal
poate ne face ca la dinamovisti nu ne lasa sa intram ca ne cer garantiie ca nu distrugem stadionu 600 de milioane ......plm
trebuie mers in weekend sa cumparam bilete naso rau si cu teancu de buletine la noi ......... se duce cineva?