Nu pot sa cred. Au pus 4 sau 5 mecirui luni in conditile in care sambata se joaca doar un meci. Si mai e si etapa de cupa in saptamana aceea. Astia nu stiu cum sa faca sa alunge suporterii de pe stadione.
Nu pot sa cred. Au pus 4 sau 5 mecirui luni in conditile in care sambata se joaca doar un meci. Si mai e si etapa de cupa in saptamana aceea. Astia nu stiu cum sa faca sa alunge suporterii de pe stadione.
N-ai cu cine...Ce sa mai zici...Se pare ca astia de la Liga si federatie sunt luati de val dupa realegerea lui Mitica,nu isi mai revin din bucurie...
@bodanelu
Meciurile din cadrul Cupei Romaniei se desfasoara in cursul acestei saptamani. Din aceasta cauza au programat meciul nostru de la Ploiesti abia luni, pentru ca Astra evolueaza impotriva spurcatilor joi, 19 noiembrie. Puteau sa puna meciul duminica, insa sunt alegerile prezidentiale. Oricum, astia de la Liga "profesionisata" sunt de
.
mda.. acum am vazut..
de bilete se stie ceva?
DA VAD CA AU SHIMBAT ORA ESTE LA 6 SEARA NU LA 8 BILETE CRED CA PE JOI VINERI .....
Sal as vrea sa stiu si eu care face deplasarea vreau sa merg si eu cine ma ajuta add la id
Banuiesc ca asta a vrut sa fie o ironie,e drept,ti-a iesit cam prost.....am tot observat mesaje de genul asta pe forum,nu inteleg care e problemaNU,nu merg in toate deplasarile pentru ca mai si muncesc,mai am si alte treburi,poate asta ma face mai putin stelist ca tine(desi nu cred) dar vreau sa merg la ploiesti ca sa pot injura javra aia care nu ma mai lasa sa calc in Ghencea.......
Cred ca ar trebui sa va bucurati,ca va tot dati atat de ultrasi incat la Timisoara ati fost 20!
Nu ma dau eu Ultras baiete, insa mi s-a parut penal mesajul "merg la meci, nu fac parte din nici o brigada, de parca alea sunt vreun cancer sau ceva....merg de 9 ani pe stadion in PN si nu m-a muscat nici unul pana acum
@Free_Steaua & luck87
Am pretentii la voi.
@Free_Steaua & luck87
Am pretentii la voi.
Nu ma luam de el ca persoana, insa post-ul a sunat aiurea chiar si pt mine, si nu fac parte din nici o grupare
Nu ma luam de el ca persoana, insa post-ul a sunat aiurea chiar si pt mine, si nu fac parte din nici o grupare
cred ca n-ai inteles bine exprimarea mea,ma refeream la faptul ca cei din brigazi se duc impreuna,iar noi sa fim mai multi in cazul incidentelor cu ploiestenii....ma rog..o lasam asa!
P.S:si eu merg in nord de la 14 ani;)
Am aflat eu. Biletele sunt exorbitante:|
La peluza, tribuna 1 si tribuna 2 costa 25 de lei, iar la tribuna 0 costa 35 de lei
Plm, deplasare de cam 50 roni.
Plm, deplasare de cam 50 roni.
Cam asa. Eu zic ca nu se merita sa dai atatia bani pentru un meci de fotbal pana la urma.
Stadionul e mic iar interesul e mare, de aceea sunt acele preturi!
Cam asa. Eu zic ca nu se merita sa dai atatia bani pentru un meci de fotbal pana la urma.
asa e...cu banii astia dai o **** pe centura si iesi mai castigat...
CAND SE PUN IN VANZARE ? SI UNDE O SA STEA GALERIA Stelei CA VREAU SA MA DUC SA IMI IAU BILET SAMBATA SA STIU UNDE IAU ???
@ ovidul.... mai bine stai acasa daca " nu se merita " cum zici tu acolo si ca sunt exorbitante..asa a fost fiecare deplasare cu mici exceptii ( pentru Nmt parca ). pai daca in astfel de vremuri cand suntem interzisi acasa in masa 25 de lei la tribuna(unde probabil vom sta) e mult pentru un meci in deplasare,,, ce sa ma zic. tocmai la meciurile astea ar trebui sa mai strangem randurile pana cand vor baga legea idioata cu interzicerea deplasarilor. partea aiurea e programarea . ora 6 ce naiba.
Salut.
Parerea mea e ca nu vor iesi incidente. Securitatea va fi maxima in oras din cauza numararii voturilor.
Cu toate acestea mai bine veniti in grupulete mici de 4-5 persoane, iar esarfele bagate in geci.
Biletele ar trebui sa le cumparati de joi - vineri. La meciul cu Otopeniul s-au epuizat in cateva ore. E adevarat ca au fost gratis, dar sunt multi care ar da acei 25 de roni pentru a vedea Steaua.
Gigi !!! EMIGREAZA IN ALBANIA SI-TI PROMITEM VOTURILE NOASTRE LA PREZIDENTIALELE DE ACOLO.
![]()
![]()
![]()
astia isi bat joc de noi
De parca ar fi prima oara....
In primavara, la meciul de la Brasov, au schimbat data si/sau ora de disputare a meciului de vreo 5-6 ori. Abia cu vreo 4-5 zile inainte de meci a aparut data finala
ajunge de il pune la 6 dimineata meciul:)))
Deh, se modifica programul lui Gigi...si militica de la Liga tre sa-l faca pe placul ciobanului, ca doar fara el nu iesea iar presedinte...
@ ovidul.... mai bine stai acasa daca " nu se merita " cum zici tu acolo si ca sunt exorbitante..asa a fost fiecare deplasare cu mici exceptii ( pentru Nmt parca ). pai daca in astfel de vremuri cand suntem interzisi acasa in masa 25 de lei la tribuna(unde probabil vom sta) e mult pentru un meci in deplasare,,, ce sa ma zic. tocmai la meciurile astea ar trebui sa mai strangem randurile pana cand vor baga legea idioata cu interzicerea deplasarilor. partea aiurea e programarea . ora 6 ce naiba.
M-ai inteles gresit. Eu stau in Ploiesti si niciodata n'am platit mai mult de 10 lei ca sa vad o echipa de fotbal, indiferent de numele acesteia. Acum Niculae, patronul Astrei, profita de faptul ca sunt multi stelisti in oras si a marit pretul biletelor(la meciurile cu rapid, Craiova, Timisoara biletele au costat 10 lei). Intelegi?