Cu avionul low cost "astra air", biletul e gratuit, vi cu carnetul de student.![]()
tare
, s-a gasit si el sa faca dleplasarea ca la o dleplasare de peste 200 de kilometri nu a facut in viata lui.
Cu avionul low cost "astra air", biletul e gratuit, vi cu carnetul de student.![]()
tare
, s-a gasit si el sa faca dleplasarea ca la o dleplasare de peste 200 de kilometri nu a facut in viata lui.
Meciul ar trebui sa fie sambata pentru ca miercuri Astra are meci in Cupa, iar duminica nu se poate juca pentru ca sunt alegeri prezidentiale.
Sau poate o să le mute meciul din cupă joi.
deci gara ploiesti vest...hai ca nu e greu...pleaca trenuri din ora in ora spre ploiesti,poate chiar si mai des.
Stadionul astora e la 5 minute de gara sau 10 daca intri la Billa sa iti cumperi o bere.
Stoichita trebuie sa castige in meciurile astea asa-zise ,,usoare,, pentru ca daca nu bati pe Astra,o nou promovata,ai pretentii sa bati pw Twente sau pe Vaslui?Cu toate ca Steaua este o echipa imprevizibila,cred ca vom castiga pana la urma(cu siguranta ca nu dupa un meci lejer).Problema e ca in afara de Kapetanos care inscrie meci de meci,ceilalti atacanti nu prea sau mai vazut cu golul.Forza Steaua,si jos cu Gigi Becali.PLEACA,VINDE,MORI!
![]()
Meciul ar trebui sa fie sambata pentru ca miercuri Astra are meci in Cupa, iar duminica nu se poate juca pentru ca sunt alegeri prezidentiale.
Meciul de cupa se joaca joi, 19, pe Pro TV, iar meciul cu Steaua luni, la ora 20:00!
@ Maye: Exact!
Acum depinde si ce rivali gasiti pe drum ca poate sa dureze mai mult. Ar fi de preferat sa nu mai discutati detaliile deplasarii aici ci mai degraba pe forumul protejat sau prin PM! ![]()
Meciul de cupa se joaca joi, 19, pe Pro TV, iar meciul cu Steaua luni, la ora 20:00!
@ Maye: Exact!
Acum depinde si ce rivali gasiti pe drum ca poate sa dureze mai mult. Ar fi de preferat sa nu mai discutati detaliile deplasarii aici ci mai degraba pe forumul protejat sau prin PM!
Pe site-ul LPF scrie ca meciul din Cupa este miercuri pe Pro TV de la ora 20:15.
@ Astristule, o sa-ti fie cam greu la meciul asta... ![]()
Avand in vedere ca mai este o saptamana si ceva pana la meci,s-ar putea(si sper) ca data disputarii meciului sa se schimbe,nu de alta dar vreau sa fiu si eu prezent sa ii dau mu.ie ciobanului analfabet.
Jiji becalii,LA MU.IE Jiji becalii!
Nu inteleg de ce se continua cu ironia fata de unii care se intereseaza cum sa ajunga la meciul cu Astra. Conteaza daca au facut deplasari sau nu pana acuma? Nu este mai important sa vina cat mai multi acum cand e nevoie de oameni sa il contestam pe Jijifer?
Uite eu de exemplu am fost doar o data in Ploiesti si habar n`am unde e stadionul A$trei, iar acum vreau sa vin cu 2 prieteni la meci. Dar decat sa intreb aici ca sa primesc raspunsuri la misto pentru ca n`am kilometri facuti in deplasari, mai bine ma orientez acolo cand ajung.
Ma doare faptul ca nu putem fi uniti nici macar acuma, cand le simtim de aproape rasuflarea lui Jiji, Vali, Mache, Fane, Marcel si toata sleahta lor.
BAFTA !
baieti vreti la meci? doua solutii:
1) uitati-va pe net la mersul trenurilor. va stabiliti cu ce sa plecati si cu ce sa va intoarceti
2) strangeti-va pentru o masina.
la stadion gasiti biletele. Simplu...
baieti vreti la meci? doua solutii:1) uitati-va pe net la mersul trenurilor. va stabiliti cu ce sa plecati si cu ce sa va intoarceti
2) strangeti-va pentru o masina.
la stadion gasiti biletele. Simplu...
NU e atat de simplu,pentru ca e posibil sa nu mai gasim bilete in ziua meciului,mi s-a mai intamplat.....daca e cineva din ploiesti sau din zona care poate sa faca rost de 5-10 bilete(nu stiu inca) sa lase un mesaj
@luck87 daca ai observat, la inceputul sezonului LPF-ul a scos un fel de lege prin care suporterii raspund de sectorul lor. Asta inseamna ca un reprezentant (sau mai multi) iau sectorul si biletele si le distribuie.
So, exista doua solutii sa faci rost de bilet:
1) sa-ti iei din ploiesti cand se pun in vanzare. Nu garanteaza nimeni ca intri in sectorul stelistilor
2) sa vi cand se dau la casa special amenajata pentru oaspeti. Si aici risti sa ramai fara.
@bogdanelu
????
Poate nu m-am exprimat bine,ma refer la faptul ca e foarte posibil ca biletele sa se epuizeze in prima sau a doua zi de cand se pun in vanzare,iar eu probabil nu o sa pot ajunge la ploiesti decat in ziua meciului,pentru ca muncesc!
Ma intrebam daca e cineva din ploiesti care ne poate lua bilete,sau cineva din Bucuresti care se duce cu cateva zile inainte!!
Nu ma intereseaza in ce sector stau,doar nu o sa-mi fie frica acum de astia din ploiesti,pot sa-i dau mumu ciobanului de oriunde:)
Pe site-ul LPF scrie ca meciul din Cupa este miercuri pe Pro TV de la ora 20:15.
http://www.cuparomaniei.ro/cupa-Romaniei/c...-meciurile.html
@ Virgil: Probabil, dar avand in vedere ca avem de a face cu Fc Steaua, nu prea! ![]()
Singurele lucruri pe care le mai are in comun Steaua de astazi (Fc Steaua) cu Steaua de care m-am indragostit, sunt faptul ca detine numele de Steaua si ocupa stadionul Ghencea, ambele in mod abuziv dupa parerea mea. La fel de abuziv precum se poarta actuala conducere cu adevaratii Stelisti!
@ cei care vor sa faca deplasarea: Procurati-va bilete sau luati legatura cu AISS (care cred eu ca se ocupa de deplasare) din timp, pentru ca in ziua meciului nu garantez ca se vor vinde bilete. Cu Craiova a fost un ordin de-al jandarmeriei sa nu se vanda bilete in ziua meciului, ca masura de siguranta (
), asa ca sa stiti sa nu patiti la fel ca ei, care au facut deplasarea si s-au intors inapoi acasa, fara sa vada meciul!
Pentru zoint si toti cei ce vor sa faca deplasarea la ploiesti, va pot ajuta eu cu orice indicatie ( va iau de la gara, mergem impreuna la stadion, vedem meciul, ii dam **** lu Gigi, batem pe astra, bem o bere 2, 10. , va duc inapoi la gara
)
Dati-mi un PM.
Cea mai buna solutie este sa veniti cu trenul, destinatia Ploiesti Vest. Gara este la 300 de metri de stadion.
sunt trenuri toata noaptea dinspre ploiesti in Bucuresti ?
ca pe siteu CFR-ului am gasit ca ultimul tren pleaca din ploiesti vest la 9 si ceva...
@Spiridusu
Ultimul tren pleaca din Ploiesti Vest la 23,05 deci avem cu ce sa ne intoarcem. ![]()
cu biletele sa vedem cum facem...cand se pun in vanzare??
@Spiridusu
Ultimul tren pleaca din Ploiesti Vest la 23,05 deci avem cu ce sa ne intoarcem.
merci de informatie e ok in cazul asta ![]()
O sa ma duc eu la stadion saptamana asta, sa ma interesez de bilete. O sa va comunic si voua imediat ce o sa aflu.
AISS organizeaza deplasarea pana la urma sau nu ?
@Spiridusu
Ultimul tren pleaca din Ploiesti Vest la 23,05 deci avem cu ce sa ne intoarcem.
Toate trenurile care vine din Brasov au intarziere cel putin 30 de mintue, sunt sanse sa pridem intrectiy de la 22,00, si ultimul tren nu e la 23,05 ci la 23,15 la care va ajunge in ploiesti pe la 0,00.
cel putin 30 de minute o sa fim tinuti in stadion dupa terminarea meciului oricum este bine ca este tren ....
Pentru cei care vreti sa faceti deplasarea cu trenul intr-un numar restrans de persoane(maxim 5-6). Aveti mare grija nu numai in gara din Ploiesti, ci si in cea din Bucuresti(si la plecare si la sosire). Nu stii niciodata de unde "sare" iepurele, pardon, cainele sau cioara. Am postat acest mesaj, nu pentru ultrasi, ci pentru suporterii stelisti care nu fac parte din nicio brigada.
Asi face si eu deplasarea la Ploiesti dar... nu fak parte din nici o grupare si ieste foarte greu sa isi asume riscul o grupare sa ma ia si pe mine... si mie greu sa ma duk singur..
Vorba lui KERATOCONUS nu se stie daca mai ajung intreg acasa...