Doamne ce slab joaca ![]()
Doamne ce slab joaca ![]()
Eu nici nu prea m-am uitat la meci, nu ma intereseaza. M-am uitat putin la prima repriza, "Steaua" nu a jucat nimic, cat despre suporterii stelisti, sa le fie rusine. Si am dat din nou pe Pro TV, inainte sa inceapa repriza a 2-a, cum am dat m-am si enervat din cauza iditului de Mironica, cica ce atmosfera frumoasa. Ce MM vede el frumos?
Ca se aud 2 goarne si se aude Steaua, Steaua, Steaua... ![]()
de meci ce sa mai zicem.Asezare fara nicio noima jucatorii nu sunt pe posturile lor preferate nu se gasesc pe teren..nu cred ca o sa castigam
La naiba,ce-am ajuns,sa ne domine si Sheriff...
singura sansa a fost a lu kapetanos....ce mai....jucam ca o grupa de 19 ani......
PS-pt Nicolita-BA PUTZA TINE DE MINGE
Plm, ma duc sa mananc.
gol fener... daca ar da si Steaua.. avem sanse...
Basarabenii au pierdut orice fel de suport din partea mea dupa seara asta. Incepe sa-mi para rau ca am fost si luni la lansarea cd-ului "Uniti sub tricolor". Chiar nu ma asteptam.
Despre meci: chiar nu ma intereseaza, oricum nu ne calificam.
exact ce spuneati..............comentatorii supun "cei 600 de suporteri fac ceea ce ar trebui sa faca adevarati suporteri,........sa isi incurajeaza echipa"
pana la urma de ce ne miram, doar noi suntem niste drogati, huligani,.........majoritatea avem abonamente la Steaua de ani buni, si suntem premiati cu titlul de persona non grata
Fener conduce la Twente,iar noi nu suntem in stare de nimic,sa le dam un gol moldovenilor...Mai vrem sa ne calificam...
Comentatorii spun ceea ce vrea oierul, de pe stadion nu auziti nimic pentru ca nici nu ai cum auzi... cine a fost pe stadionul de acolo va poate confirma. Nu imi vine sa cred ca cei din Chisinau fac jocul ciobanului. ![]()
am ajuns sa nu ne mai intereseze nici-un trofeu, Cupa Romaniei, Europa League,........pe noi ne intereseaza doar BANII
imi este rusine de ce a ajuns acest club din cauza unui cioban
Suntem de rusine...Am primit ce meritam...
gg Zapata. :>
doamne zapata:| .. te-ai lins pe bot de transfer:))
incredibil...
waw......ce gol frumos
pacat ca e cam tarziu
o mai zic odata...incredibil
sperate! 1-1
1-1
Cine suge plua? Comentatoarele! Deja am dat pe mute și ascult un csardas.
Suntem de rusine...Am primit ce meritam...
corect.........din pacate, inca o seara trista
Banele tata, iar mi-ai mancat din zile!
mda..cam asta a fost.Banel sa manance sa dea mai tare in mingea aia..VINDE PLEACA MORI
s-a cam terminat ...
am de spus ceva..
sa il f*t in gat pe sclau de Stoichita si sa ii bag p**a in gat lui Becali
si la jucatori pot sa ii multumesc lui zapata pt gol:X si sa ma pish pe restu!