FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Sheriff Tiraspol - Steaua Bucuresti 1-1 (0-0)

«14567»
Virgil02.12.2009 20:21

In mod sigur pentru golul primit de Zapata o vina majora o are Stochitam care a folosit un sistem de joc cu 3 jucatori in aparare. Sistem pe care nu l-am mai regasit nicaieri in Europa. De aceea spun ca Stoichita e un antrenor cu metoda invechita, aiuritoare. In mod sigur Bergodi ar fi jucat altceva cu componentii echipei folosita astazi. Prin alungarea italianului Steaua a pierdut o mare sansa de a reveni acolo unde ii este locul.

Judy02.12.2009 20:22
Poate am vazut alt meci da Baciu chiar n-a jucat rau...

a jucat binishor dar ala nu e om sa joace 3-4-3 ... care nu fuge deloc...

radusteaua2302.12.2009 20:24

PE GSP TV este ciobanu

strezahuzum02.12.2009 20:25

Mersi ca ne-ai avertizat sa evitam postul respectiv :D

radusteaua2302.12.2009 20:26

"Singura greșeală a lui Stoichiță a fost că nu l-a băgat pe Dayro sau Andrei Ionescu când a ieșit Szekely. Din 3-4-3 s-a transformat in 4-3-3. Asta este, nu poți reproșa nimic echipei. N-a vrut mingea să intre. Dacă nu era autogolul lui Zapata, era 0-0 sau 1-0. Echipele mari nu se joacă, te bat și cu asta basta. La o echipă mare ai șapte bare și marchezi la a opta. La Steaua nu poate fi o echipă mare, dacă pierzi cu Astra de la 1-0", a declarat Gigi Becali a gsptv, după meci!

pai a intrebat cineva pe forum:))

radusteaua2302.12.2009 20:37

N-am ce sa le reprosez jucatorilor, echipa a muncit, dar am avut ghinion, nu a vrut mingea sa intre in poarta. Stoichita a mai jucat 3-4-3 si nu s-a legat! N-a mers jocul deloc. Singura greseala a lui Stoichita a fost ca nu l-a inlocuit pe Szekely cu Dayro sau Andrei Ionescu", a spus Gigi Becali la gsptv.

Apoi, Gigi Becali si-a dat drumul la gura, criticandu-l in special pe Cristi Tanase. "Nu a fost deloc stralucit, nu mai are vlaga pentru ca sta cu o femeie periculoasa in casa. Daca stai cu bomba sexy, sexy ramai! Fotbal nu mai joci! Bicfalvi nu prea a intrat in joc nici el", a tunat Becali.

Chiar daca nu au jucat, Ducu Ninu, Alexandru Tudose si Razvan Ochirosii au fost si ei pusi la zid de Becali.

"Ninu, Tudose si Ochirosii s-au invatat cu pokerul de la Buzau si cred ca la Steaua daca joci doua meciuri bine s-a terminat, gata! O sa stea pe banca toata viata lor daca se gandesc la poker si nu la fotbal", a comentat Becali.

Steaua a fost eliminata din Liga Europa dupa ce a terminat la egalitate, scor 1-1, cu Sheriff Tiraspol. Zapata a facut o gafa monumentala, iar Toja a egalat pe final de meci.

Onlinesport

red&blue_boy02.12.2009 20:38
In mod sigur pentru golul primit de Zapata o vina majora o are Stochitam care a folosit un sistem de joc cu 3 jucatori in aparare. Sistem pe care nu l-am mai regasit nicaieri in Europa. De aceea spun ca Stoichita e un antrenor cu metoda invechita, aiuritoare. In mod sigur Bergodi ar fi jucat altceva cu componentii echipei folosita astazi. Prin alungarea italianului Steaua a pierdut o mare sansa de a reveni acolo unde ii este locul.

Exact asta ziceam si eu mai demult...Ce echipa cu pretentii mai joaca astazi cu 3 fundasi?A mai jucat parca in cateva meciuri in primavara Bayern,dar au renuntat rapid la idee.Cu sistemul asta n-ajungem departe.Plus ca nu orice jucatori joaca bine in orice sistem,trebuie sa mai ai si jucatori pentru un anumit sistem...Daca ne luam dupa Jiji,care zice ca daca nu era gafa lui Zapata bateam...

clausblaus02.12.2009 20:39

Mai terminati-o cu:rusine basarabenilor,ca nu au sustinut protestul!Voi ati facut ceva,vreodata,pentru ei?

Aratati obrazul jucatorilor si degetul mic animalelor de la conducere,comentati arbitrajul,jocul in sine,sau ce vreti dar lasati basarabenii in pace.

greenyes02.12.2009 20:41

Bataie de joc :(((( Cum masa sa joci in halul asta cand meciul e decisiv!!!!

Pacat de romanii din Basarabia care au avut ocazia sa-si vada echipa iubita, echipa care astazi a ajuns o gluma proasta condusa de interlopi si......

radusteaua2302.12.2009 20:43

iar a facut praf jucatori cioban infect

Tz3pI02.12.2009 20:48

Crezi ca ma apucam eu sa scriu de tampit aici daca nu faceam nimic pentru ei? I-am sustinut cat am putut eu de bine in toate actiunile care au avut loc. Ma simt oarecum tradat de cei care au fost la meci. Si crede-ma ca nu sunt singurul. Stai sa vezi peste tot cum ni se va da exemplul cum Steaua a fost incurajata exceptional la Tiraspol si in Ghencea huliganii si drogatii nu lasa echipa sa joace fotbal. Cand vad ca suntem din ce in ce mai putini care mai continuam protestul imi vine sa-mi bag picioarele si sa stau si eu indiferent si sa nu mai fac nimic.

greenyes02.12.2009 20:48
RUSENE ECHIPEI , RUSINE CELOR CARE AU FOST LA MECI SI NU AU SUTINUT PROTESTUL

Mai bine ai gandi de mii de ori inainte sa te ei de baietii aia. Oamenii si-au vazut echipa iubita pentru prima oara in viata lor si au incurajat-o din toata inima.

Ai in restul Romaniei de cine sa te ei!

radusteaua2302.12.2009 20:51

ai dreptate tz3pl protestull nostru paleste pe zi ce trece asta e ne meritam soarta

Astristul02.12.2009 21:05

Trebuie sa fii destul de cretin sa schimbi sistemul de 4 fundasi intr-unul cu 3, cand la Steaua se joaca cu apararea formata din 4 fundasi de multa vreme. A vrut spectacol? A vrut sa fie "ofensiv"? Se pare ca i-a iesit ... NOT!

Si cum spunea si SS Lazio, SA VINA ODATA LUNETISTUL, ca nu mai suport!

clausblaus02.12.2009 21:44
Crezi ca ma apucam eu sa scriu de tampit aici daca nu faceam nimic pentru ei? I-am sustinut cat am putut eu de bine in toate actiunile care au avut loc. Ma simt oarecum tradat de cei care au fost la meci. Si crede-ma ca nu sunt singurul. Stai sa vezi peste tot cum ni se va da exemplul cum Steaua a fost incurajata exceptional la Tiraspol si in Ghencea huliganii si drogatii nu lasa echipa sa joace fotbal. Cand vad ca suntem din ce in ce mai putini care mai continuam protestul imi vine sa-mi bag picioarele si sa stau si eu indiferent si sa nu mai fac nimic.

Nu vreau sa fac aceeasi greseala,pe care o fac multi si sa te intreb ce varsta ai,insa o sa te intreb daca ai idee ce inseamna si ce se intampla in Transnistria?Cu siguranta nu!

Daca in Romania iti mai iei un spray in nas si cateva bulane pe spinare,acolo risti sa dispari.Nu este nici un fel de gluma,cunosc bine sistemul instaurat in Transnistria.Bataia pe care ti-o iei aici,acasa,ti se pare gadileala in comparatie cu ce se intampla acolo.

Daca crezi cu tarie in ceva,trebuie sa mergi pana in panzele albe ca sa-ti atingi scopul,fara a incerca sa arati cu degetul in stanga si in dreapta.

Mi se parea mai normal sa-ti dai cu parerea despre asezarea in teren,despre jocul dezastruos facut,pentru a cata oara,de Banel,de ratarea imensa a lui Kapetanos,sau de mingile scoase de Zapata,fara de care Steaua pleca in genunchi.

Tz3pI02.12.2009 22:02

Stiu foarte bine care e situatia de acolo. Probabil am fost cam dur, insa cei care au fost acolo nu au scandat nici macar un minut impotriva oierului. Cand idiotul ala de mironica mai comenta un pic cum ca uite ce civilizati sunt suporterii stelisti prezenti la meci, cum incurajeaza ei echipa in momentele grele, nu e ca atmosfera de pe Ghencea, imi venea sa sparg televizorul.

Despre echipa am renuntat de la o vreme sa-mi dau cu parerea. Pur si simplu nu ma mai intereseaza, vreau sa pierdem meci de meci. Numai asa va pleca ciobanul. Daca sunt performante, automat vin si banii, iar pe criza asta, sunt o mana cereasca pentru cioban.

Basarabia_e_ros_albastra02.12.2009 23:09

Rusine sa le fie celor care injura suporterii stelisti din Basarabia! Sunt venit din Tiraspol... mah, voi ati fost vreo data in Transnistria? Ne-au luat bannerul "Jiji interzis in Basarabia", ne-au luat tricolorul mare, ne-au pazit tot meciul si la fiecare fluturare a vreo unui tricolor aparea alaturi securistul... maine postam pe youtube scandarile contra ciobanului... O deplasare minunata tinand cont de faptul ca in Tiraspol s-a scandat "Romania", s-au fredonat cantece patriotice, s-a cantat imnul Romaniei si s-a afisat un banner "Basarabia - PAMANT ROMANESC" care a fost trecut nu mai spun cum...

Multumit... Multumit ca Sherifful nu a a avut atatia fani acasa cat a avut astazi Steaua in deplasare. Multumit ca mi-am vazut pentru prima data echipa... Multumit de suporterii stelisti care, atunci cand stadionul scanda "sheriff" le dadeau un simplu raspuns - "****".

Inca o data vreau sa le multumesc suporterilor stelisti care ne-au sustinut si sustin campania "Basarabia - PAMANT ROMÂNESC"... Poate nu l-am injurat pe cioban asa cum merită, dar acolo e Transnistria... și totuși am avut ocazia pentru prima dată să cântăm "Ce drog ciudat" Stelei... Pentru prima dată am avut ocazia sa ne aplaudam echipa.... pentru prima data echipa ne-a aplaudat pe noi la sfarsit de meci.. Poate toate aceste lucruri vi se par banale, dar pentru noi inseamna ceva....

Sheriff - Steaua: Ochiul din peluza!

http://tinyurl.com/yf4bflp

-=Chippy=-03.12.2009 00:49

Urmatorul meci il avem cu Twente acasa care vii la meci ?

Radu1803.12.2009 05:51

Dispret etern pentru moldoveni...

JDERUL03.12.2009 06:40

Crezi ca dispretuindu-i pe cei care au opinii diferite de ale tale este o solutie?

Stanici03.12.2009 06:46

Chitibusule, asa repede ai ajuns de la Tiraspol acasa? Dispret pentru infatuatii ca tine, ma, care clevetesc aiurea. De ce nu ai incercat sa mergi la meci sa faci tu protest?! Am inteles ca unii sunt dezamagiti, si eu sunt trist pentru situatia de aseara. Dar hai sa nu aruncam cu noroi in niste oameni care aseara si-au riscat serios pielea ca sa mearga la meci. Si, cand spun riscuri, nu ma refer la niste cataroaie aruncate de catei sau cateva picioare in cap. Ma refer la niscai kalasnikoave. Daca vroiam sa continuam protestul, trebuia sa mergem noi acolo, sa ne facem de cap in transnistria, railor. Sa va aduc aminte cam dupa cat timp am inceput si noi, pe Ghencea, sa il injuram serios pe cioby?

Tz3pI03.12.2009 06:53

Va inteleg intr-un fel si pe voi, v-ati vazut echipa pentru prima oara, insa chiar asa de greu era sa strigati de cateva ori impotriva ciobanului? Va aduc aminte ca asta nu mai e Steaua de care v-ati indragostit, asta e o gluma proasta.

kmfcomm03.12.2009 07:00
Va inteleg intr-un fel si pe voi, v-ati vazut echipa pentru prima oara, insa chiar asa de greu era sa strigati de cateva ori impotriva ciobanului? Va aduc aminte ca asta nu mai e Steaua de care v-ati indragostit, asta e o gluma proasta.

mai voi chiar nu cititi ce s-a scris inaintea voastra? de nu sunteti atenti? au zis baietii care au fost la meci ca s-a SCANDAT ANTI Becali!!!!!!!!!!!

clausblaus03.12.2009 07:15
Chitibusule, asa repede ai ajuns de la Tiraspol acasa? Dispret pentru infatuatii ca tine, ma, care clevetesc aiurea. De ce nu ai incercat sa mergi la meci sa faci tu protest?! Am inteles ca unii sunt dezamagiti, si eu sunt trist pentru situatia de aseara. Dar hai sa nu aruncam cu noroi in niste oameni care aseara si-au riscat serios pielea ca sa mearga la meci. Si, cand spun riscuri, nu ma refer la niste cataroaie aruncate de catei sau cateva picioare in cap. Ma refer la niscai kalasnikoave. Daca vroiam sa continuam protestul, trebuia sa mergem noi acolo, sa ne facem de cap in transnistria, railor. Sa va aduc aminte cam dupa cat timp am inceput si noi, pe Ghencea, sa il injuram serios pe cioby?

Nu te mira,asta este o veche meteahna a romanului.Este mult mai usor sa dai vina pe altii,pentru toate necazurile din viata,decat sa cauti,cum ar fi logic,niste solutii,ori sa incerci sa intelegi de ce si cum.

Asa cum am mai spus lucrurile difera total,nici nu incape comparatie intre ce se poate intampla in tara si ce se intampla in Transnistria.

Din pacate pentru unii este mai greu de inteles.Ar trebui trimisi,doar o zi,in Transnistria si dupa aia le-as asculta comentariile.

alex_costin8003.12.2009 07:48

un meci binisor dar anul asta mai bine stateam acasa!

pacat dar nu avem cu ce!

«14567»