CITAT(spiridusu @ Dec 2 2009, 09:00 PM) *
Nu sunt dur deloc.Noi ne spetim ii sustinem iesim la universitate cand ei sunt in necaz, iar ei ce fac isi bat joc de munca noastra in ultimul hal? Vorba lui Radu, iar o sa iasa jegul in presa daca vom invinge cu declaratii de genul: A-ti vazut suporteri adevarati, stelisti pur-sange nu drogati derbedei huligani.
RUSINE BASARABENILOR !!! si asta o spun din tot sufletul !
Si eu zic rusine voua ca l-ati alungat pe Dica din Ghencea,pe Mihai Stoica,rusine ca la orice meci al Stelei nu se aude nimic din tribune,rusine ca sunteti usor manipulabili,au scris dobitocii de la GSP ca nu sa scandat antibecali si voi credeti.Sa strigat anti Becali,stiu asta fiindca am fost pe stadion si eu personal tot am strigat cit ma tineau plaminii.
CITAT(BAF-kimi @ Dec 2 2009, 09:13 PM) *
Eu nici nu prea m-am uitat la meci, nu ma intereseaza. M-am uitat putin la prima repriza, "Steaua" nu a jucat nimic, cat despre suporterii stelisti, sa le fie rusine. Si am dat din nou pe Pro TV, inainte sa inceapa repriza a 2-a, cum am dat m-am si enervat din cauza iditului de Mironica, cica ce atmosfera frumoasa. Ce MM vede el frumos? noexpression.gif Ca se aud 2 goarne si se aude Steaua, Steaua, Steaua... noexpression.gif
Comparativ cu faptul ca in Bucuresti se aude tot timpul ****...Si suge ****,cred ca fost mai frumos la Tiraspol,unde sa scandat si altceva decit numai Steaua.Goarnele nici nu erau a noastre,idiotii de la Sheiff le purtau.