FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Sheriff Tiraspol - Steaua Bucuresti 1-1 (0-0)

«1567»
Flo1303.12.2009 09:33

De la meci la meci devin tot mai irascibil. Cand dracu vom scapa de ciuma asta de Becali. Parca se intinde asupra tuturor. Sa stea la politica lui, acolo e mai mult din ceea ce ii trebuie :shit: . Scuze iar delirez....un joc anost, o tactica gresita, jucatori in forma slaba si cu un moral distrus. Iar fara noi, suporterii, au fost asa cum si-i doreste "euro :ike: " oite ratacite. Iar colac peste pupaza, cand ne e mai greu, mai avem si ghinion.

rAzVaN4sTeAuA03.12.2009 10:30

Steaua nu mai joaca nimic.....Stoichita e praf......nu mai avem un lider cu era Radoi care sa impinga toti jucatorii de la spate sa ii faca sa isi doreasca victoria mai mult ca orice...ciobanu duce echipa din ce in ce mai jos...de la semifinala de Cupa UEFA ajunge sa iesim cu coada intre picioare nici macar de grupe nu putem sa mai trecem...rusinos pt o echipa de rangul Stelei....Gigi si Argaseala AFARA!!!

Tz3pI03.12.2009 10:33

Roș-albaștrii au fost susținuți la Tiraspol de 500 de fani din Republica Moldova. Ei au incurajat echipa și l-au ignorat total pe Gigi Becali

Gigi Becali și-a văzut visul cu ochii: nici un suporter stelist nu l-a contestat! Numai că totul s-a intîmplat la Tiraspol, nu in Ghencea, acolo unde ostilitatea față de patron a atins cote maxime.

Aseară, cei 500 de fani ai roș-albaștrilor, toți din Republica Moldova, s-au concentrat exclusiv pe incurajarea echipei. Nici măcar o scandare care să-l vizeze pe Becali! Înainte de a pătrunde pe stadion, ei au trebuit să treacă printr-o zonă special amenajată de organizatori. Suporterii intrau unul cîte unul in niște corturi pentru a fi controlați de forțele de ordine. "Nu a fost un control agresiv. Pînă la urmă ne-au lăsat să intrăm și cu steaguri și fulare. Ne bucurăm că am găsit ințelegere la conducerea Stelei", au spus fanii.

Drum greu

Majoritatea covîrșitoare a suporterilor au venit de la Chișinău. Și au avut ceva probleme pe drum. Mulți au plecat cu intîrziere din capitală spre Tiraspol și s-au blocat la granița dintre Moldova și Transnistria. Din cauza controlului vamal, o procedură greoaie, coada de mașni și de autocare se intindea pe o distanță de cîțiva kilometri! La startul meciului erau in jur de 400 de susținători in sectorul Stelei, apoi au mai venit incă 100.

Poate ati strigat 10 insi impotriva ciobanului, dar de la TV s-a auzit altceva. Sa nu mai spun de ce a fost pe aeroport cand au venit jucatorii si stafful. Cei de la Gruppo Chisinau oricum au declarat inainte de meci ca ei vor incuraja echipa, pe ei nu-i intereseaza conflictul cu ciobanul. Daca vreti caut declaratia unuia pe net.

Basarabia_e_ros_albastra03.12.2009 11:06

Inca o data... IL URASC PE FECALI, este un jeg, este cel mai mare rau care i se putea intampla Stelei... dar multi din noi nu au dorit sa rateze ocazia de a incuraja echipa in dauna scandarilor anti-Jiji... ne-am inteles de la inceput ca ultimile 10 minute din meci sunt dedicate ciobanului si dinamuei...

Pentru prima data am simtit cum e sa fii aplaudat de jucatorii stelisti... oare chiar se merita sa ratez aceasta (poate unica) ocazie din cauza unui jeg?

Cei care injura fanii din Basarabia, mai bine intrebati-va cum e posibil ca un jeg sa fie votat de cateva sute de mii de români din Țară? In Basarabia nu a luat macar UN vot...

Imi pare rău, dar habar nu aveți de sentimentul care l-am simțit aseară... habar nu aveți cum ne-am simțit cănd s-a cantat in Tiraspol de 500 de suporteri "Deșteaptă-te române"... habar nu aveți cum ne-am simțit când am scandat ROMÂNIA acolo... habar nu aveți cum se uita securitatea când 500 de oameni cântau in Tiraspol "Noi suntem români, noi suntem români, noi suntem aici in veci stăpâni"... Habar nu aveți cum m-am simțit la inceputul meciului cand fluturam tricolorul nostru, românesc, in peluza din Tiraspol... habar nu aveți cum ne simțeam cand cantam "Cea mai nașpă meserie/Este la jandarmerie/Iar pe noi ne doare-n pană/de miliția transnistreană"...

Nu regret absolut deloc ca i-am dedicat ciobanului doar cateva minute...

Vreau iarasi sa le multumesc tuturor românilor din Țară care ne-au susținut și ne susțin, iar cei care se dau mari viteji, poftim, veniți in Tiraspol si faceti macar ce am facut noi...

Astristul03.12.2009 11:14
Rusine sa le fie celor care injura suporterii stelisti din Basarabia! Sunt venit din Tiraspol... mah, voi ati fost vreo data in Transnistria? Ne-au luat bannerul "Jiji interzis in Basarabia", ne-au luat tricolorul mare, ne-au pazit tot meciul si la fiecare fluturare a vreo unui tricolor aparea alaturi securistul... maine postam pe youtube scandarile contra ciobanului... O deplasare minunata tinand cont de faptul ca in Tiraspol s-a scandat "Romania", s-au fredonat cantece patriotice, s-a cantat imnul Romaniei si s-a afisat un banner "Basarabia - PAMANT ROMANESC" care a fost trecut nu mai spun cum...

Multumit... Multumit ca Sherifful nu a a avut atatia fani acasa cat a avut astazi Steaua in deplasare. Multumit ca mi-am vazut pentru prima data echipa... Multumit de suporterii stelisti care, atunci cand stadionul scanda "sheriff" le dadeau un simplu raspuns - "****".

Inca o data vreau sa le multumesc suporterilor stelisti care ne-au sustinut si sustin campania "Basarabia - PAMANT ROMÂNESC"... Poate nu l-am injurat pe cioban asa cum merită, dar acolo e Transnistria... și totuși am avut ocazia pentru prima dată să cântăm "Ce drog ciudat" Stelei... Pentru prima dată am avut ocazia sa ne aplaudam echipa.... pentru prima data echipa ne-a aplaudat pe noi la sfarsit de meci.. Poate toate aceste lucruri vi se par banale, dar pentru noi inseamna ceva....

Sheriff - Steaua: Ochiul din peluza!

http://tinyurl.com/yf4bflp

Tot respectul pentru voi baieti! ;)

razbunatoru'03.12.2009 11:18

rusinea serii din Europa League...ne gandim sa luam titlu si sa mergem in CL ,dar nu suntem in stare sa invingem pe cei de la Sherif;toate acestea se datoreaza ciobanului si el daca nu va pleca si mai rau vom ajunge.RUSINE!!!!!!

cucuruzu03.12.2009 11:28
Inca o data... IL URASC PE FECALI, este un jeg, este cel mai mare rau care i se putea intampla Stelei... dar multi din noi nu au dorit sa rateze ocazia de a incuraja echipa in dauna scandarilor anti-Jiji... ne-am inteles de la inceput ca ultimile 10 minute din meci sunt dedicate ciobanului si dinamuei...

Pentru prima data am simtit cum e sa fii aplaudat de jucatorii stelisti... oare chiar se merita sa ratez aceasta (poate unica) ocazie din cauza unui jeg?

Cei care injura fanii din Basarabia, mai bine intrebati-va cum e posibil ca un jeg sa fie votat de cateva sute de mii de români din Țară? In Basarabia nu a luat macar UN vot...

Imi pare rău, dar habar nu aveți de sentimentul care l-am simțit aseară... habar nu aveți cum ne-am simțit cănd s-a cantat in Tiraspol de 500 de suporteri "Deșteaptă-te române"... habar nu aveți cum ne-am simțit când am scandat ROMÂNIA acolo... habar nu aveți cum se uita securitatea când 500 de oameni cântau in Tiraspol "Noi suntem români, noi suntem români, noi suntem aici in veci stăpâni"... Habar nu aveți cum m-am simțit la inceputul meciului cand fluturam tricolorul nostru, românesc, in peluza din Tiraspol... habar nu aveți cum ne simțeam cand cantam "Cea mai nașpă meserie/Este la jandarmerie/Iar pe noi ne doare-n pană/de miliția transnistreană"...

Nu regret absolut deloc ca i-am dedicat ciobanului doar cateva minute...

Vreau iarasi sa le multumesc tuturor românilor din Țară care ne-au susținut și ne susțin, iar cei care se dau mari viteji, poftim, veniți in Tiraspol si faceti macar ce am facut noi...

Bravo. asteptam videoclipurile pe youtube.

Marcus0103.12.2009 12:55
Comentatorii spun ceea ce vrea oierul, de pe stadion nu auziti nimic pentru ca nici nu ai cum auzi... cine a fost pe stadionul de acolo va poate confirma. Nu imi vine sa cred ca cei din Chisinau fac jocul ciobanului. :shit:

Eu am fost ieri la meci si pot confirma ca s-a strigat anti Becali,asa ca nu **** capu degeaba ***** de esti.

Mai usor cu jignirile.

Marcus0103.12.2009 13:18

CITAT(spiridusu @ Dec 2 2009, 09:00 PM) *

Nu sunt dur deloc.Noi ne spetim ii sustinem iesim la universitate cand ei sunt in necaz, iar ei ce fac isi bat joc de munca noastra in ultimul hal? Vorba lui Radu, iar o sa iasa jegul in presa daca vom invinge cu declaratii de genul: A-ti vazut suporteri adevarati, stelisti pur-sange nu drogati derbedei huligani.

RUSINE BASARABENILOR !!! si asta o spun din tot sufletul !

Si eu zic rusine voua ca l-ati alungat pe Dica din Ghencea,pe Mihai Stoica,rusine ca la orice meci al Stelei nu se aude nimic din tribune,rusine ca sunteti usor manipulabili,au scris dobitocii de la GSP ca nu sa scandat antibecali si voi credeti.Sa strigat anti Becali,stiu asta fiindca am fost pe stadion si eu personal tot am strigat cit ma tineau plaminii.

CITAT(BAF-kimi @ Dec 2 2009, 09:13 PM) *

Eu nici nu prea m-am uitat la meci, nu ma intereseaza. M-am uitat putin la prima repriza, "Steaua" nu a jucat nimic, cat despre suporterii stelisti, sa le fie rusine. Si am dat din nou pe Pro TV, inainte sa inceapa repriza a 2-a, cum am dat m-am si enervat din cauza iditului de Mironica, cica ce atmosfera frumoasa. Ce MM vede el frumos? noexpression.gif Ca se aud 2 goarne si se aude Steaua, Steaua, Steaua... noexpression.gif

Comparativ cu faptul ca in Bucuresti se aude tot timpul ****...Si suge ****,cred ca fost mai frumos la Tiraspol,unde sa scandat si altceva decit numai Steaua.Goarnele nici nu erau a noastre,idiotii de la Sheiff le purtau.

STELIST 8603.12.2009 14:13

dati pe sport.ro ca face Becali spume la gura

Vlad Bogdan03.12.2009 15:01

Joc absolut superb, nea Jiji s-a gandit foarte mult la acest sistem pe care l-a asezat in teren. Ideea cu 3 fundasi este adoptata de orice club cu pretentii la castigarea CL. Tiganinho a fost mai ceva ca Messi in dribilng, iar apararea s-a descurcat exemplar. Nu mai zic de Tanase care joaca absolut exemplar de cand sta cu "frumoasa" si "ne-tiganca" aia de iulia.

Steaua joaca ultra ofensiv, inscriem goluri (si in proprie poarta ce-i drept) si facem spectacol. Conducem campionatul, am castigat derby-urile si am intrat in primavara europeana. Ce vreti mai mult?!

Iar voi "huliganilor", " lasa-til pe ne-a Gigi s-a finanteze echipa si s-a ajunge-m dinou in champions lig. s-a vina real!!"

Postul meu este in concomitenta cu starea mea actuala si trebuie tratat ca atare.

Am ajuns de rasul curcilor.

Mori ciobane!!!

MyLove4R203.12.2009 16:01
Mai terminati-o cu:rusine basarabenilor,ca nu au sustinut protestul!

asa e. n-ar trebui sa ne acuzati de protest. noi am cintat in primul rind pentru Steaua, pentru ca in sfirsit am avut ocazia sa demonstram dragostea si pasiunea noastra pentru ea. L-am contestat pe cioban, chiar daca doar citeva minute si chiar daca nu ne-au sustinut toti. N-am uitat ca tre sa-i "uram" si lui ceva de bine. si nu doar pe stadion am facut asta....

radusteaua2303.12.2009 16:48

Cei 500 de suporteri din Republica Moldova care au sustinut Steaua la Tiraspol l-au impresionat pe Gigi Becali, care vrea sa le propuna sa vina la fiecare meci al ros-albastrilor.

"O sa le propun sa faca naveta, ii aduc la meciuri pe banii mei. Trebuie sa fac ceva, pentru ca nu se mai poate", a spus Gigi Becali.

Conducatorul gruparii din Ghencea este convins ca din retur va scapa de neintelegerile cu suporterii, dupa ce i-a interzis pe cei care il contestau.

"Nu prea mai am probleme, la ultimul meci au fost doar cativa suporteri care m-au contestat. La urmatoarele meciuri stadion va fi plin-plin", a adaugat Becali.

Onlinesport

cornisa5803.12.2009 17:08

" Trebuie sa fac ceva, pentru ca nu se mai poate", a spus Gigi Becali.

VINDE PLEACĂ' MORI

Astea se pot face

Korado03.12.2009 17:11

Eu zic sa se impuste ca asa mai scapam tara de o gura de hranit :)

VINDE PLEACA MORI!

radusteaua2303.12.2009 17:28

si daca o sa l conteste si cei adusi de el :))

crx04.12.2009 22:29

pana la urma s-a intamplat ce era de asteptat, adevaratii suporteri ai Stelei au incurajat echipa..........bla, bla, bla

iar noi "huliganii, drogatii, ........interzisii (unii cu abonamente de ani de zile pe Steaua)" oare cum ne-am simtit cand am auzit cum comentatorii ii lauda pe cei 500 de suporteri????? rezultand ca noi suntem de vina............."auziti adevaratii suporteri"

in general cand te duci pe un stadion, ar trebui sa te gandesti si la problemele ce pot aparea din cauza unor terti, sa zic asa, daca v-a fost frica de securitate, sa scandati, de ce v-ati mai dus pe stadion, de ce nu v-ati organizat sa veniti la un meci pe Ghencea, oare chiar atat de scumpa e deplasarea?????

eu am fost la turci pe banii mei(si nu sunt copil de senator), am platit bilet, am intrat in stadion, si dupa nici 10 minute am fost evacuat impreuna cu majoritatea Romanilor identificati din peluza.

asa ca daca vrei sa vezi un meci live eu cred ca oricine poate face un sacrificiu.

nu stiu daca sunt in masura sa va spun "sa va fie rusine" nu-mi place sa judec omul, dar pot sa va spun ca in mare parte v-ati gandit din pacate doar la voi.

PACAT

STELIST 8606.12.2009 13:17

da.....am inceput cu un 0-0-10...formatie de atac,in poarta Becali cu biblia in mana....in atac lippi,duru',Ronaldinho(Banel),Hagi(Tanase),Mutu,(Stancu)drogba(kape)Surdu(Messi).am avut un stil gen arsenal.........dupa meci portaru a declarat: Ce bah....ne calificam.sa vina realu.noi suntem Arsenal si sa imi aduca si niste branza ca nu mai am! Pac pac...

«1567»