gata lasati cearta si o fi loat omu calculator din Romania
)
gata lasati cearta si o fi loat omu calculator din Romania
)
Am venit din din Piața Marii Adunări Naționale unde am sărbătorit Ziua României și implicit Unirea! Vreau să le mulțumesc tuturor din Țara care au venit astăzi la Chișinău! O zi minunată, o sărbătoare superbă si un concert magnific! Apropo, m-am făcut și cu un abonament anulat de cioban (Doru, să trăiești)!
Mâine la ora 16:00 ne deplasăm spre Tiraspol... Sper din tot sufletul că mulți din cei care pleacă vor avea coloană vertebrală și-l vor contesta pe cioban!
Trăiască România Mare!
Vinde, pleacă, mori!
(Doru, să trăiești)!
Da, sa traiesc! Daca nu il injurati pe cioban, va rup fashul
.
P.S. : esti frumos ca limba rusa
.
Am privit știrile, Dayro nu apare deloc, iar scandările cu M*ie dinamu nu au fost postate
Dar faza e tare
Noroc ca am vazut clipul inainte sa fie schimbat! ![]()
Multumesc pentru link! ![]()
Da, sa traiesc! Daca nu il injurati pe cioban, va rup fashul.
P.S. : esti frumos ca limba rusa
.
Il injuram, il injuram!
Vezi asta: http://www.jurnaltv.md/ro/news/35901/
Nici nu mai stiu cum de ai fost in stare sa dai acel interviu... ![]()
ce e asta "calculatoarele" ?
ceva greu pentru tine de inteles
Meciurile directe.
Eu cred că se mai poate hai Steaua ![]()
ce e asta "calculatoarele" ?
"Frate", incepe un nou sezon la "Dansez pentru tine".
Poate reusesti sa-ti iei si tu un amarat de calculator.
Gigi Becali la **** Gigi Becali gigiii becaliiii la **** Gigi beacaliiiii tot stadionuu sa cante tot stadionuuuuuuu
cred ca pierdem sau facem egal de castigat nu cred .....
In cazul in care pana si moldovenii sunt superiori Stelei,imi dau palmi pana mi se invarte poza in buletin.Adica daca niste frati de ai nostri,tot cu aceeasi mentalitate(deci nu se poate pune problema ca sunt obisnuiti sa traga mai tare,sa joace mai mult de cat noi,etc)care mai sunt si napastuiti din punct de vedere financiar,reusesc sa ne f** ,inseamna ca Steaua chiar joaca balet oieresc datorita unui dirijor spurcat.Imi bag **** in superioritatea sa baneasca,in debitul lui verbal de **** uscata,in **** aia de Argaseala,si in toate muile care fac parte din stafful FC Steaua 2003.
Gigi Becali nu a facut deplasarea alaturi de echipa, fiind sigur de victorie si calificare. "Nu ma intereseaza Europa League. Eu sunt obisnuit la masa bogatilor. Europa League ma lasa rece. Sunt sigur ca vom castiga si ne vom califica. Am eu presimtirea asta. Nu are cum sa bata Twente pe Fenerbahce in postul Craciunului. Kapetanos este rezerva pentru ca Stoichita il odihneste pentru meciul cu Craiova!" a declarat Becali. slavu Stoichita
nu sunt chiar asa saraci au investit in stadion si infrastuctura peste 100 de milioane de euro sunt cam peste noi nu stiu ce buget au dar oricum
SHERIFF 1-0 Steaua ......in biucuresti ati avut prea mult noroc ....
in Tiraspol nu o sa aveti ........
p.s va felicit cu sarbatoarea
ati mai evoluat un pic noroc cu netul asta! ![]()
Cred ca esti prea dur Spiridusule, sa vedem poate se vor dezlantui in repriza II. ![]()
Rusine basarabenilor care sunt la meci. Adica noi suntem alaturi de ei in toate actiunile, Basarabia Pamant Romanesc, etc si ei nu pot sa fie alaturi de noi in conflictul cu ciobanul. Credeam ca mentalitatea e aceeasi intre noi si fratii de peste Prut. M-am inselat se pare.
au incurajat echipa remarcabil dar se pare ca au uitat de cioban acum sa vedeti ce zice ciobanu de noi si ce supoteri a avut el la tiraspol
Nu sunt dur deloc.Noi ne spetim ii sustinem iesim la universitate cand ei sunt in necaz, iar ei ce fac isi bat joc de munca noastra in ultimul hal? Vorba lui Radu, iar o sa iasa jegul in presa daca vom invinge cu declaratii de genul: A-ti vazut suporteri adevarati, stelisti pur-sange nu drogati derbedei huligani.
RUSINE BASARABENILOR !!! si asta o spun din tot sufletul !
cei care au intrat pe site au zis ca nu uita fratilor scandati macar o data pentru cioban sa nu iasa iar la TV sa zica de noi sa ne faca in toate fedelurile
Cei de la TV intentionat nu arata nici un banner, nu uitati ca la Tiraspol totul e facut la comanda. Cred ca spre dimineata vor aparea fotografii de pe stadion facute de fani... chiar imi vine greu sa cred ca oierul nu a primit nici un "salut" din partea fanilor din Chisinau.
O prima repriza slaba...In afara de ocazia lui Stancu din final,cam nimic.Iar Stoichita cu 3-4-3 -ul lui...Nicolita pe stanga,Petre Marin pe dreapta...