FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Unirea Alba Iulia 2-0 (0-0)

«1456789»
David09.11.2009 19:51

Frumoasa atmosfera!

LE:Kapetanos asta!Din nou!

Robinson Rufay Zapata09.11.2009 19:52
Pai ce e mai important: binele Stelei sau al amaratilor astia din teren(ca presupun ca la ei te referi)?

Si amaratii aia din teren nu reprezinta Steaua? Daca ei nu fac nimic , nu este calcata Steaua in picioare?

MoWeed09.11.2009 19:54
Si amaratii aia din teren nu reprezinta Steaua? Daca ei nu fac nimic , nu este calcata Steaua in picioare?

Steaua este calcata in picioare zi de zi de tampitul ala din loja. Si este mult mai grav ce face el decat rezultatele proaste din ultima vreme...

BAF-kimi09.11.2009 19:54

Care Steaua ma? Esti nebun? Unde plm vezi tu ma Steaua?

Ragnarok09.11.2009 19:54

-edit-

Ps: se poate sterge...

anti gigi09.11.2009 19:54

am si eu de facut un anunt:daca sunt baieti din peluze pe forum sa se duca la stadion pt ca din cate se pare baietii nostri de la tribuna a 2 a sunt amenintati de gorilele lui Gigi cu bataia dupa meci

cristian01409.11.2009 19:54

Doamne, cat de prost e limbita Stoichita.

Cui i s-o fi adresat prin gestul ala ?

o intrebare : unde sta grupul nostru vesel anti-Gigi ? La peluza ? Sau la tribuna 2 ?

Maye09.11.2009 19:55

Unii vad ca inca nu pricep ca doar numele mai e de echipa asta.

Robinson Rufay Zapata09.11.2009 19:55
Steaua este calcata in picioare zi de zi de tampitul ala din loja. Si este mult mai grav ce face el decat rezultatele proaste din ultima vreme...

Si totusi nu inteleg , ce este mai mare: iubirea pentru Steaua sau ura fata de Gigi de va doriti cu ardoare infrangerea?

Maye09.11.2009 19:56

Buna schimbarea.

Hai sa ne bagam cu curu in poarta ca doar jucam cu Alba.

ss lucki09.11.2009 19:56

Daca ei nu fac nimic, sa-si dea tricoul jos si sa-si caute alta meserie!!!!!!!! La banii castigati de ei, n-ai voie sa fii penibil acasa cu o nou promovata!!! Se fac angajari la Posta Romana, stiu ca am un var acolo la resurse umane.

crossman09.11.2009 19:56
am si eu de facut un anunt:daca sunt baieti din peluze pe forum sa se duca la stadion pt ca din cate se pare baietii nostri de la tribuna a 2 a sunt amenintati de gorilele lui Gigi cu bataia dupa meci

CE MA? ma dar mai da-l ma in plm de infect cine mortii lui e ma el? de unde sti?

MoWeed09.11.2009 19:56
Si totusi nu inteleg , ce este mai mare: iubirea pentru Steaua sau ura fata de Gigi de va doriti cu ardoare infrangerea?

A iubi Steaua=A-l detesta pe Jiji

ytse jam09.11.2009 19:58

Kapetanos a inscris la prima atingere. Stoichita catre suporteri: "Ciocu' mic"

Grecul Pantelis Kapetanos a inscris pentru Steaua la prima atingere de balon din ofsaid in meciul cu Unirea Alba Iulia. Mihai Stoichita s-a rafuit cu suporterii, facandu-le semn sa taca.

Aruncat in lupta in minutul 54, dupa ce ros-albastrii nu se regaseau, grecul Pantelis Kapetanos a reusit performanta sa inscrie la prima atingere de balon, din centrarea lui Janos Szekely.

Pozitia din care atacantul grec a inscris a fost una suspecta de ofsaid, oaspetii protestand vehement dupa validiarea golului.

Dupa ce Kapetanos a inscris, Mihai Stoichita s-a intors cu fata spre tribune, ducand degetul la buze, in semn de "Ciocu' mic!".

Onlinesport

Maye09.11.2009 19:58

happy as I can be.

BAF-kimi09.11.2009 19:59

Pai plm, trebuie sa ne strangem la fiecare meci in fata stadionului cei interzisi sa protestam, dar nah, nimeni!

Lari09.11.2009 19:59

Golul din off-side al lui Kapetanos:

danimarcu09.11.2009 20:00

Sper sa nu-ti raspunda nimeni!

Daca nu ai inteles pana acum cine este rau la Steaua,ma indoiesc ca vei avea vreo sclipire de geniu ca sa mai intelegi vreodata!

MoWeed09.11.2009 20:00

Si gestul extraordinar al lui Pippi

cristian01409.11.2009 20:02

Un nou meci in Ghencea, o nouă bătălie in războiul Gigi Becai - fani. Patronul Stelei nu a scăpat de contestatari nici la partida cu Unirea Alba Iulia, in ciuda asistenței relativ reduse. Puținii fani prezenți in tribunele stadionului "Steaua" au inceput protestele din primul minut al meciului cu nou-promovata, "refrenul" preferat fiind deja tradiționalul "Gigi, pleacă din Ghencea". Ca și la precedentele manifestări, fanii Stelei au scandat numele fostelor glorii ale clubului și l-au injurat permanent pe Gigi Becali.

Majoritatea contestatarilor au luat loc la tribuna a II-a a arenei, acolo unde, la aproximativ 30 de minute după primul fluier al partidei, și-au făcut apariția mai mulți bodyguarzi. Aceștia au incercat să ii intimideze pe cei aproximativ 500 de "turbulenți", sub privirile aparent nepăsătoare ale agenților de ordine.

sursa : prostport.

Ce executie are Banel !!! :shutup2:

Robinson Rufay Zapata09.11.2009 20:02
Sper sa nu-ti raspunda nimeni!

Daca nu ai inteles pana acum cine este rau la Steaua,ma indoiesc ca vei avea vreo sclipire de geniu ca sa mai intelegi vreodata!

Doamne! Am inteles si imi dau seama ca Gigi e raul cel mai mare al Stelei. Dar pune-te in locul jucatorilor si zi-mi cum te-ai simti sa nu auzi ca cei de pe stadion nu te incurajeaza. Gigi pleaca de la Steaua doar mort , cu scandari impotriva lui niciodata...niciodata!!!

valentin2day09.11.2009 20:03

Lippi nu ne arata ciocu mic, ne arata cu ce-l saruta in dos pe patron :).

MoWeed09.11.2009 20:04
Gigi pleaca de la Steaua doar mort , cu scandari impotriva lui niciodata...niciodata!!!

Asta ramane de vazut. Eu zic ca o sa plece cand n-o sa-i mai aduca nici bani, nici imagine

Maye09.11.2009 20:04

Genial sutul tiganului :))

cristian01409.11.2009 20:06

Oh da.

Traiasca nea Gigi.

«1456789»