FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Unirea Alba Iulia 2-0 (0-0)

«16789»
KuzMaN09.11.2009 20:39
Nu stiu detalii, iar de sursa nici nu poate fi vorba sa fie dezvaluita.

Oricum, daca e adevarata faza, va aparea si in presa in cel mai scurt timp.

Ma gandeam ca de pe vreun site sportiv ai informatiile.

mq_messi09.11.2009 20:40

am si eu o intrebare : nu se mai organizeaza proteste ceva ? credeti ca daca se duc 500 de oameni pe stadion va pleca ? trebuiesc organizate cat mai multe mitinguri , anuntate cu 2 sapt inainte ca sa vina cat mai multa lume .

Cat despre Stoichita mai uit chiar acum la TV si deja vorbeste doar cu "eu si domnul Becali". Acest om nu-si imagineaza cat este de penibil .

NICKSTELIST SI DUPA MOARTE09.11.2009 20:41
bravo baeti a fot un meci usor si chiar daca golul afost din opsaid eram sigur ca Steaua va castiga chiar daca acel gol nu era validat forza Steaua

lasa-ne.

ytse jam09.11.2009 20:55

din pacate nu era masina la cioban, ci a unuia dintre badigarzi... dediu. pacat!!!

CIOBANE, O SA ITI VINA SI TIE RANDUL!!!

danimarcu09.11.2009 20:56
Gigi a prins aripi: "Asta e SUPER Steaua! Le batem pe Sheriff si Twente si prindem primavara" =))=))

Asta e nivelul lui,ce sa-i ceri?E penibil de dimineata pana seara.

Din punctul meu de vedere a fost inca o rusine de meci,ca mai toate in ultimul timp.

Jucatorii se zbat saracii,dar daca nu au valoare...

I-as retine pe Tanase,Zapata ,Kapetanos(ca rezerva) si Stancu.Pe restul i-as trimite la cules de cartofi sau la fabrica(vorba lui Copos)...

Felicitari pt contestatarii din tribune,pacat totusi de bucuria exagerata dupa un gol din offside si un joc plictisitor!Oare chiar asa de mult ne-au scazut pretentiile?...

AG09.11.2009 20:59

super Steaua pe masa si pe tacsu, am batut o echipa de pe locul 16, chinuit ,cu gol din offside , multe hentzuri etc

boggie09.11.2009 21:30

cand am iesit de la T2, jegul era singur la volanul unui mercedes negru, a deschis geamul si tot intreba ca boul "care-i problema" dupa care niste scursuri ordinare s-au dus sa dea mana cu el.... imi venea sa vomit. la un moment dat cred ca l-au ajuns din urma si "contestatarii" de la T2

KERATOCONUS09.11.2009 21:35

Sunt mandru de grupul in care am stat la meciul cu Alba Iulia. Se pare ca pe cei de la peluza I, interlopii lui Jiji fecali in frunte cu Fane Dediu, i-au linistit in pauza meciului. La tribuna a II-a, mafiotii preafericitului albanez, n-au reusit sa ne inchida gura, desi au venit de doua ori, incercand sa ne ameninte ca dupa meci vom primi o corectie corporala. Sunt aproape sigur ca voi fi interzis, insa nu-mi pare rau. Macar am incercat sa fac ceva pentru un viitor mai bun, spre deosebire de ceilalti "suporteri" de la tribuna a II-a, care spuneau ca ei au venit doar sa vada meciul si sa incurajeze echipa albanezului. Sincer, n-am auzit nicio incurajare din partea lor.

Dediu si cu ai lui...sclavii ciobanului!

bodanelu09.11.2009 21:40

care dediu? :D

Lari09.11.2009 21:42
care dediu? :D

Romeo Dediu, ala de la Holograf, chitaristu'. :punk:

danimarcu09.11.2009 21:48

Pai parca ciobi nu avea voie sa aiba legaturi cu cei implicati in dosarul cu sechestrarea hotilor!

Dediu nu este unul dintre inculpatii in acelasi dosar?

MoWeed09.11.2009 21:50
Dediu nu este unul dintre inculpatii in acelasi dosar?

Ba da, dar la noi in Romania legile se aplica numai pentru saraci si prosti

Lari09.11.2009 21:50

Dediu a fost mana dreapta a lu' Gigi in acel caz.

Ce conteaza ce au voie si ce nu, Dani? Unde crezi ca se intampla asta, intr-o tara cu legi?

uvictor09.11.2009 21:52

As ruga pe unul din moderatori/admini care au fost la meci sa relateze cu un articol pe prima pagina ce s-a intamplat la T2 sa stie toata lumea!!. E al doilea meci la rand cand Dediu si batausii lui Gigi vin peste noi! Poate asa preia si presa mare si afla lumea ce se intampla la meciurile Stelei. Eu unul mai ca eram sa intru in rand cu baietii nostri cand am vazut ce se poate intampla in Romania 2009!!! Astept meciul in care va fi evacuata galeria, promit solemn sa plec de pe stadion si sa nu ma mai intorc decat atunci cand ni se vor asculta rugamintile!!! Din pacate in afara unor voci de la sectorul 24, in stanga si in dreapta grupului de contestari, restul era liniste...Trist! Trista atmosfera! Poate inteleg si baietii sa nu mai injure ci sa scandeze decent ca sa nu existe motive legale pentru bigies si batausi sa INTRE in noi! Sa arunci cu pietre si tot ce apuci in masinile lui Gigi nu ajuta la nimic si da apa la moara presei. Si cum presa manipuleaza masele, riscam sa fim izolati! Poate fac offtopic dar aici am gasit de cuvinta sa postez!

Fane09.11.2009 21:56

@uvictor

Au fost pozati si filmati in timp ce au venit la intimidare.

O sa apara si un articol pe tema asta si chiar ii rog pe baietii care au filmat sa ne trimita pozele + filmuletele facute.

bodanelu09.11.2009 21:57

Lari.. saracul Gigi.. are o factura mare de platit acum..

MoWeed09.11.2009 21:57

Huliganilor

KERATOCONUS09.11.2009 22:06

Multumim celor interzisi pentru interventiile din afara stadionului! :thumbup:

PS: Pacat ca l-au ratat, era cat pe ce sa-l nimereasca!

:tomato:

Astristul09.11.2009 22:13
din pacate nu era masina la cioban, ci a unuia dintre badigarzi... dediu. pacat!!!

CIOBANE, O SA ITI VINA SI TIE RANDUL!!!

Chiar ca pacat .... Dar sa nu ne pierdem speranta, nu? :rolleyes:

SuperstaR1809.11.2009 23:00

Intr`adevar masina lu` Dediu.

DA~L in MM ca merita sa il linseze lumea pe strada. Venise la tribuna a 2a si se lua si de fete ma ! A intrebat`o pe o fata : " Tie nu ti-e frica de mine?" . Interlopii astia scarbosi sunt in stare sa bata si fete. :chair:

Jiji si sclavii lui la puscarie !

Intr`adevar masina lu` Dediu. Un tovaras de`al meu a aruncat si el, imi pare sincer rau ca nu i`a dat headshot.

DA~L in MM ca merita sa il linseze lumea pe strada. Venise la tribuna a 2a si se lua si de fete ma ! A intrebat`o pe o fata : " Tie nu ti-e frica de mine?" . Interlopii astia scarbosi sunt in stare sa bata si fete. :chair:

Jiji si sclavii lui la puscarie !

ArmyLand09.11.2009 23:40

Mare echipa, mare antrenor, mare creditor...ce sa mai castigam tot chiar si Cupa Romaniei. Barcelona pute pe langa Steaua....revenind.. multumim nea asta care stai pe banca echipei lui jiiijii ca ne-ai dat un reper. Intradevar limba iti patrunde mai adanc decat acel deget.

mdionis10.11.2009 01:40
mcmmcm:

nu-mi sariti in cap... :)... pantelis nu a fost in offside la primul gol. a plecat de pe linie cu ultimul fundas de la albanezi.

kape1.jpg

Dupa cum se vede, cu o fractiune de secunda inainte sa plece mingea, Pantelis se gaseste in intregime dincolo de linia rosie intrerupta care marcheaza paralela la linia de fund pe care se afla partea cea mai apropiata de poarta a ultimului fundas (piciorul sau stang). Deci este in pozitie afara din joc, cu atat mai mult cu cat fundasul se departeaza de poarta si in momentul in care piciorul ridicat al Janos Szekely loveste efectiv mingea, el se afla inca mai departe de propria linie de poarta cu cativa centimetri.

Sa observam si plasamentul perfect al asistentului de pe acea parte (Iulian Szekely), in linie cu ultimul fundas asa cum scrie la carte: era imposibil sa nu vada pozitia neregulamentara a lui Pantelis in momentul pasei. Singura explicatie posibila ar fi confuzia generata de prea multii jucatori ai Stelei aflati dincolo de linia ultimului fundas din care s-a ales nu cel mai apropiat de poarta ci unul intr-o pozitie intermediara, insa altminteri chestiunea este elementara si un tusier decent nu ar fi trebuit sa o comita in acest fel.

Virgil10.11.2009 06:19

Degeaba ii cautati nod in papura. Steaua a mai marcat un gol si a meritat victoria. Chiar daca il prefer pe Gigi afara din Ghencea, apreciez faptul ca baietii au obtinut cu multa munca cele trei puncte. Ei sunt asa cum suntem si noi, Steaua. Si noi si ei ii o reprezentam. Ei in iarba, noi in tribune.

ArmyLand10.11.2009 06:24

Foarte buna schema, dar liniile astea nu ar trebui sa fie paralele sau se intalnesc la infinit? Glumesc, intradevar reiese foarte clar ca este offside. La cati erau in offside.....arbitrul n-are nicio scuza. Am reusit o victorie rusinoasa cu penultima clasata si doar un egal (de doua ori) cu ultima. Avem echipa, avem valoare........si mos limbita i-o suuuje lui beeecalii!!!

uvictor10.11.2009 07:15
«16789»