FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Unirea Alba Iulia 2-0 (0-0)

«1234569»
radusteaua2308.11.2009 22:45

sa se auda la TV CINE SUGE **** ? Gigi SE AUDE CEL MA TARE SA MOARA CIOBANU CA A INTERZIS DEGEABA TOT ESTE CONTESTAT

razbunatoru'09.11.2009 08:54

ar trebui sa-i spulbaram fara mari probleme...n-avem voie sa facem pasi gresiti!!!

Virgil09.11.2009 11:37

Batem cu 4-0 si devenim lideri!

andrey_ptm_steaua09.11.2009 12:10

daca am fost la Nord la meciul cu fener pot intra diseara la meci sau sunt interzis ???

MikStelista09.11.2009 12:15

Care se indura sa ma ia si pe mine la meci? :)) pensionarii de la mine de la bloc nu vor sa vina :wall:

Alexander09.11.2009 12:37

"Atacul da semne de mai multa incredere in sine, golul lui Surdu fiind dovada ca dupa o scurta perioada stearpa, au inceput sa vina golurile."

Aici nu iti dau dreptate Virgile. Am marcat si noi un gol amarat si gata ne-am revenit? Am vazut ca deja il ridicati in slavi pe Surdu pentru golul marcat cu Timisoara. Pai frate si eu dadeam gol de acolo. I-a venit mingea in fata si a dat in ea, era normal sa dea gol. Insa cand vezi ca rateaza de n ori singur cu portarul si uneori mai grav, singur cu poarta, iti vine sa te iei de cap, sa ti-l bagi in toaleta si sa tragi apa.

2-0 diseara.

Umie Becali !

Andrei-Cristian09.11.2009 12:55

Nici nu stiu daca sa imi doresc sa trecem lideri sau nu..Iar incepe ciobanu' sa se umfle in pene..chiar daca acum e ocupat cu campania.. :wanker:

Hai totusi cu 1-0 :-<

:steag_cruce_invers:

andrey_ptm_steaua09.11.2009 13:16

se vand bilete daca vreau sa imi iau azi...cat costa unul??

KERATOCONUS09.11.2009 13:33
se vand bilete daca vreau sa imi iau azi...cat costa unul??

http://www.steauafc.com/ro/articole/bilete...unirealbaiulia/

andrey_ptm_steaua09.11.2009 13:38

ms...stiti pe cineva care la meciul cu fener a stat in peluza si acum e interzis??

yulyan8909.11.2009 14:45
HAI CU MIC CU MARE SA SCAPAM DE VRAJITOARE(FECALi)

varianta corecta era : HAI CU MIC CU MARE SA SCAPAM DE BEHAITOARE:)

superdorex09.11.2009 14:53

sa batem la scor...mi-e dor de primul loc...de cand nu am mai fost?...am si uitat.

r3fl3x09.11.2009 15:42
daca am fost la Nord la meciul cu fener pot intra diseara la meci sau sunt interzis ???

nu , nu poti :|

BAF-kimi09.11.2009 16:16

Sper sa bata Unirea, imi bag pl in locul 1, nu e de Fc Steaua. Inca un meci fara sa pot intra pe Ghencea. :(

alex_costin8009.11.2009 16:32

ne vedem la meci! :steag_cruce_invers:

luck8709.11.2009 16:56

Asa ceva e de necrezut....nu ne putem duce la meciurile echipei pe care o iubim(iubeam) si stam si ne plangem ca femeile pe net......ma adresez in special celor din AISS,care ne tot spun ca daca ne-am inscrie am fi mai puternici,bla,bla,bla

NU tu protest,NU tu mers la stadion sa ne cerem dreptul legal de a primi bilete<NU tu nimic!!!

Doar abureala pe net.....sunt profund dezamagit,voua ca asociatie v-ar fi mult mai usor sa obtineti o aprobare de la primarie pentru un mars ceva,sau sa faceti primul pas,sa-l dam in judecata,sa-i facem ceva ca nu o fi zeu!!!!

Imi cer scuze pentru posibilele greseli de caligrafie sau daca am exagerat.....dar un cioban mi-a interzis sa ma duc in singurul loc unde uit de tot:(

BAF-kimi09.11.2009 17:19
Asa ceva e de necrezut....nu ne putem duce la meciurile echipei pe care o iubim(iubeam) si stam si ne plangem ca femeile pe net......ma adresez in special celor din AISS,care ne tot spun ca daca ne-am inscrie am fi mai puternici,bla,bla,bla

NU tu protest,NU tu mers la stadion sa ne cerem dreptul legal de a primi bilete<NU tu nimic!!!

Doar abureala pe net.....sunt profund dezamagit,voua ca asociatie v-ar fi mult mai usor sa obtineti o aprobare de la primarie pentru un mars ceva,sau sa faceti primul pas,sa-l dam in judecata,sa-i facem ceva ca nu o fi zeu!!!!

Imi cer scuze pentru posibilele greseli de caligrafie sau daca am exagerat.....dar un cioban mi-a interzis sa ma duc in singurul loc unde uit de tot:(

Exact, singuri nu putem sa facem nimic. Suntem atatia interzisi, uite azi puteam sa ne stragem sa protestam. Plm in deplsari cel mult 100 de pers, acasa o sa ramana stadionul plin de becalioti si noi stam si o ardem pe net aiurea. Pai asa ciobanul nu o sa mai plece, asta e, ne meritam soarta.

M.UIE g.IGI!!!

Corneliu9009.11.2009 17:21

Meciul Live video => www.free-TV.go.ro

Astristul09.11.2009 17:29

Pai da, hai ma sa batem si sa trecem pe locul 1, nu? Daca ma gandesc mai bine, hai sa luam campionatul si sa-i mai bagam niste "lovele" in cont ciobanului ca nu degeaba ne face praf clubul pe zi ce trece. Si vorba aia, banii din UCL conteaza, nu maruntisul asta din UEL, de parca Steaua se rezuma doar la bani, nu la glorie si onoare ... "Gloriosilor", Steaua poate sa joace si in defuncta "Mitropa Cup", ca tot ar trebui sa lupte ca s-o castige, chiar daca nu va primi niciun ban pentru aceasta performanta! Asta inseamna Steaua, dar nu Steaua de astazi (Fc Steaua)!

Incercati sa faceti diferenta intre FC Steaua si Fc Steaua!

r3fl3x09.11.2009 17:35
Exact, singuri nu putem sa facem nimic. Suntem atatia interzisi, uite azi puteam sa ne stragem sa protestam. Plm in deplsari cel mult 100 de pers, acasa o sa ramana stadionul plin de becalioti si noi stam si o ardem pe net aiurea. Pai asa ciobanul nu o sa mai plece, asta e, ne meritam soarta.

M.UIE g.IGI!!!

pai hai sa mergem toti care nu putem intra pe stadion

BAF-kimi09.11.2009 17:38
pai hai sa mergem toti care nu putem intra pe stadion

Pai cand? Acum? Nu ne-am strange nici 20 de persoane. Asta trebuie vorbit cu cateva zile, chiar o saptamana inainte, ca la meciul cu Pandurii. :|

1uLy4Nn09.11.2009 17:51

sper intr-un 2-0 pentru echipa noastra dar imi este frica de faza cu buturuga mica

Guardian09.11.2009 18:09

sa fac ceva pe el de gsptv

Judy09.11.2009 18:10

Steaua: Zapata - Golanski, Baciu, Petre Marin - Szekely, Ov. Petre, Toja, Nicolita - Tanase, Dayro Moreno, Surdu

3-4-3 .. :O ..

cornisa5809.11.2009 18:13
sa fac ceva pe el de gsptv

nici la mine nu merge asta deja al treilea meci pe care nu o văd :thumbdown:

«1234569»