Ce sa faci acolo? bagi alti bani la cioban in cont? macar daca il injuri dar si asta este idioata ca ii bagam bani in buzunar pt a-l injura
Nu , nu il injur .. am tricou cu fry jj :-J
Ce sa faci acolo? bagi alti bani la cioban in cont? macar daca il injuri dar si asta este idioata ca ii bagam bani in buzunar pt a-l injura
Nu , nu il injur .. am tricou cu fry jj :-J
abea astept sa-i dau ue la cioban :X:X
nu au interzis pe nimeni dupa meciul du fener. Poate doar grupul de la t2
Bate-n lemn de trei ori
, sau bate-te cu mana peste...tastatura. ![]()
daca am stat la peluza la meciul cu fener pot sa imi cumpar tot la peluza pentru acest meci ??? sunt student dar nu vreau sa primesc la T2 asa ca o sa incerc sa cumpar la peluza
Astia ''pericolosi'' si interzisi unde ne strangem la meci luni? Astept raspuns, mersi!
cred ca de data asta o sa se organizeze mai bine 'baietii' ca data trecuta cu fener! dupa cum bine se stie la t2 am fost vecini cu cativa 'badigarzi'. sper ca totusi sa existe un nucleu de evadati care sa dea tonul si la noi ca de bine de rau cu fener a mers binisor treaba.
'baietii'='badigarzi'
maine ma duc si eu sa imi iau bilet .. sper sa nu fiu interzis ,ca am fost la ala cu fener . poate ne strangem un grup la t2
maine ma duc si eu sa imi iau bilet .. sper sa nu fiu interzis ,ca am fost la ala cu fener . poate ne strangem un grup la t2
In opinia mea, miseii de la club vor interzice pe cei ce au cumparat bilete la sectoarele 21 si 22. Pentru ca acolo s-au strans contestatarii. Desigur multi au venit ca mine din alte sectoare (eu de exemplu si inca 2 prieteni am avut bilete in sectorul 24). Chestia cu "recunoastere video" este o mare VREAJEALA ! Cand va exista o asemenea tehnologie pe stadioanele romanesti, sa ma anuntati si pe mine. Oricum interzicerea CNP-urilor celor care au cumparat bilete la aceste sectoare e o mare tampenie - jumatatea de jos nici nu striga contra becalului. Pe de alta parte, ciobanul si slugile ne`au obisnuit cu multe tampenii in ultimul timp.
Ne vedem la meciul cu Alba-Iulia !
Astia ''pericolosi'' si interzisi unde ne strangem la meci luni? Astept raspuns, mersi!
Deci, este vreunul care este interzis la Nord si a putut pe baza propiului buletin sa mearga la meci la t2?
chiar daca sunt interzis sunt din cei cu abonament la peluza sper sa strigati si pentru cei interzisi sa vada ciobanu ca a interzis degeaba tot este contestat SA SE AUDA LA TELEVIZOR CINE SUGE **** ? Gigi SE AUDE CEL MAI BINE ASTA SI FERNER SE AUZEA TARE
Baga-mi-as picioarele-n ele de vorbe. Ar trebui ca cei care sunt interzisi, sa ne strangem la meciul cu Alba Iulia si sa-l contestam din fata stadionului. Ideal ar fi, ca toti sa nu mai intram pe stadion, sa lasam tribunele goale, insa asta e o utopie dat fiind faptul ca ne aflam in Romania. Trebuie facut ceva, orice, nu mai suport.
Vinde, pleaca, mori, jigodie!!!!!
Baga-mi-as picioarele-n ele de vorbe. Ar trebui ca cei care sunt interzisi, sa ne strangem la meciul cu Alba Iulia si sa-l contestam din fata stadionului. Ideal ar fi, ca toti sa nu mai intram pe stadion, sa lasam tribunele goale, insa asta e o utopie dat fiind faptul ca ne aflam in Romania. Trebuie facut ceva, orice, nu mai suport.
Cred ca cel mai bine ar fi sa-ti tragi una in cap. Dar nu numai tu, ci toti cei care-l injurati pe cel ca a dus de 3 ori Steaua in Liga Campionilor si a realizat performante la care nu puteati macar sa visati.
On topic
Sper ca Steaua sa obtina o noua victorie in campionat si sa o tina tot asa pana la finalul campionatului. Cel de-al 24-lea titlu ne sta la indemana. Avem o echipa care de la meci la meci joaca mai bine si sunt sigur ca la final vom triumfa.
Cred ca cel mai bine ar fi sa-ti tragi una in cap. Dar nu numai tu, ci toti cei care-l injurati pe cel ca a dus de 3 ori Steaua in Liga Campionilor si a realizat performante la care nu puteati macar sa visati.
On topic
Sper ca Steaua sa obtina o noua victorie in campionat si sa o tina tot asa pana la finalul campionatului. Cel de-al 24-lea titlu ne sta la indemana. Avem o echipa care de la meci la meci joaca mai bine si sunt sigur ca la final vom triumfa.
Ba, tu sfidezi toate legile bunului simt !
Care echipa joaca din ce in ce mai bine ? Unirea Urziceni ?
Ba, tu sfidezi toate legile bunului simt !
Care echipa joaca din ce in ce mai bine ? Unirea Urziceni ?
Nu ma, Steaua lui Stoichita joaca din ce in ce mai bine.
Baieti,36valy asta nu o fi cumva ''argatul ''Vali Argaseala? Ca prea le zice pe placu' lu' beeeecali.Ia verificati umpic care stiti.
Steaua lui Stoichita sclavul dinamovist ?
Parca spuneati ca e sclavul lui Gigi? Ce naiba, hotarati-va o data.
36valy iati tricoul cu free Gigi si dute la meci si incurjeaza echipa lasa ne pe noi
Eu as zice mai bine sa se duca sa-i mulga oile lu Jiji ![]()
Ce-ar fi sa-ti tragem tie una in cap oaie?
On topic
Nu ar fi mai bine sa ne dai IN cap la toti anti-becalistii,mai cacareaza de oaie?
Parca spuneati ca e sclavul lui Gigi? Ce naiba, hotarati-va o data.
Pai Jiji e dinamovist mai Miorele! ![]()
On topic
Eu zic sa te duci tu la meciu cu Unirea AI, sa incurajezi echipa dintr-o goarna, bineinteles, sa strigi "forța Jiji", "luptă Steaua creștina" etc. si la finalul meciului, dupa ce Unirea AI va invinge, sa iti tragi una in cap din proprie initiativa pentru ca iti place sa mananci ceva maro produs de ciobanul tau mult-iubit!
PS: Fc Steaua nu joaca din ce in ce mai bine. E doar impresia ta si o sa te convingi pe viitor ca am dreptate! ![]()
On topic
Vali draga,free Jiji-ist ce esti,tu te-auzi ce spui,ai fost constient?Cat ti-a dat Jiji sa spui astea,cat,cat???Du-te tu si fa galerie pentru cioban,canta-i o oda ceva,iar apoi tragetio-va amandoi...
Iar aia ca echipa lui Stoichita joaca de la meci la meci mai bine,e doar o fantezie de-a ta...Go **** yourself! ![]()
Cum se face ca de fiecare data, fara exceptie, cei ce recurg la jigniri sunt contestatarii echipei (deci implicit ai lui Gigi Becali) ?
Despre meci, cred ca daca repetam prima repriza de la Istanbul castigam fara probleme.
E sansa noastra sa trecem pe primul loc. Unirea vad ca are probleme cu Brasov, Rapid - Dinamu se intalnesc in meci direct. Clujul e in deriva totala, trebuie sa profitam.