FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Unirea Alba Iulia 2-0 (0-0)

«123459»
MoWeed07.11.2009 21:39
Cum se face ca de fiecare data, fara exceptie, cei ce recurg la jigniri sunt contestatarii echipei (deci implicit ai lui Gigi Becali) ?

Nu contesta nimeni echipa. Intelegeti odata Steaua, nu e Gigi Becali!

Astristul07.11.2009 21:42
Cum se face ca de fiecare data, fara exceptie, cei ce recurg la jigniri sunt contestatarii echipei (deci implicit ai lui Gigi Becali) ?

Despre meci, cred ca daca repetam prima repriza de la Istanbul castigam fara probleme.

E sansa noastra sa trecem pe primul loc. Unirea vad ca are probleme cu Brasov, Rapid - Dinamu se intalnesc in meci direct. Clujul e in deriva totala, trebuie sa profitam.

Altu' ...

dayra07.11.2009 21:43
Cum se face ca de fiecare data, fara exceptie, cei ce recurg la jigniri sunt contestatarii echipei (implicit ai lui Gigi Becali) ?

Deoarece "contestatarii" sunt provocati, de aia.Pentru ca s-au saturat sa tot explice de ce Steaua nu are viitor cu Gigi Becali la conducere, cred ca e mai mult decat evident ca locul lui nu e la Steaua.Pentru ca ei vor ca tot ceea ce inseamna Steaua sa fie respectat, nu calcat in picioare.Pentru ca ei pun Steaua inainte de toate si fac sacrificii.Pentru ca ei au fost alaturi de echipa la infrangeri.Pentru ca ei vor binele Stelei, pentru ca ei vor un club curat.Pentru ca ei iubesc Steaua.Pentru ca Steaua SUNTEM NOI!

Becalistii sa-si exprime frustrarile pe stadion, fata in fata cu contestatarii, nu pe net.

Vlad Bogdan07.11.2009 21:44

Ma Agratseala iara n-ai ce face si te infiltrezi pe forum? :))

36valy --- Si numele denota a cocalarism, incultura, sclavism,pupincurism -> Free-jj-ist.

Quetzalcoatl07.11.2009 21:47

Si-a facut cont doar pentru a ne urechea pe noi huliganii. Doamne, cati orbii exista-n tara asta. Daca ar fi fost dupa voi, becalistilor, Ceausescu era si acum la putere. Parazitilor!

red&blue_boy07.11.2009 21:47
Altu' ...

Da...Urmatorul va fi oare 530 diesel? :D Nu stiu,poate noi nu vedem cat de bine joaca Steaua,cat de bine e manageriata de Becali si Argaseala...O echipa unde respectul fata de jucatori,fosti jucatori si suporteri e la el acasa...

Maye07.11.2009 21:50

Stai jos Labus.

MoWeed07.11.2009 21:51

525Diesel e clona lui ronrichie. Va lua o pauza pe termen nelimitat....

Razvan WWE07.11.2009 22:49
Deci, este vreunul care este interzis la Nord si a putut pe baza propiului buletin sa mearga la meci la t2?

Mai incerc si eu odata... Ca sa stiu si eu si probabil si altii...este unul amabil sa imi zica daca ne strangem undeva sau mergem la tribuna a doua (daca se poate) astia care suntem extrem de periculosi si intersizi?

rezistenta_ultras07.11.2009 23:14
@boggie nu au interzis pe nimeni dupa meciul du fener. Poate doar grupul de la t2

au interzis si lume din nord dupa meciul cu fener.nu stiu daca au aplicat aceeasi metoda ca si in cazul abonatilor(sa interzica pe toata lumea),fara niciun criteriu...cert e ca s-au interzis iar un numar de n persoane si dupa meciul cu fener.

danimarcu07.11.2009 23:16
525Diesel e clona lui ronrichie. Va lua o pauza pe termen nelimitat....

Ii doresc vacanta placuta!

Apropo,agitatorul-sef redondo a disparut de tot?Sau s-a clonat si asta?...

Eu zic ca nu toti cei ce-si fac cont sa ureze de bine ciobanului sunt becalisti!Multi dintre ei sunt de la echipe rivale si intra aici doar ca sa ne bazaie...

On-topic:am ajuns rau de tot!Orice victorie a Stelei este un pas inapoi in lupta noastra cu interlopul!

Blestemat sa fii ciobane!

dr.adrian908.11.2009 00:39

chiar nu inteleg cum altii inca cred ca cel ce nu se pomeneste face bine Stelei !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:ce_oameni::ce_oameni::death::spank::spank::wall::wall:

Maye08.11.2009 07:34

S-a evaporat definitiv.

Astristul08.11.2009 11:50

Eu zic ca nu toti cei ce-si fac cont sa ureze de bine ciobanului sunt becalisti!Multi dintre ei sunt de la echipe rivale si intra aici doar ca sa ne bazaie...

On-topic:am ajuns rau de tot!Orice victorie a Stelei este un pas inapoi in lupta noastra cu interlopul!

Blestemat sa fii ciobane!

1. Asa cred si eu.

2. Tocmai de aceea trebuie sa pierdem fiecare meci. Suferim, dar barem suferim pentru o cauza mai buna! ;)

David08.11.2009 12:31

3-1 pentru Alba Iulia.

RED-STAR08.11.2009 15:14

Am fost azi sa-mi iau bilet, dar surpriza... sunt "persoana non-grata" (cu zambetul pe buze mi-a zis-o fatuca de la case). Chiar daca dupa prima "epurare", de dupa meciul cu Bistrita, am scapat de data asta in urma meciului cu Fener am devenit "ciumat". Fcsbtiketing nu mai este un barometru sa vezi daca esti sau nu interzis. Eu ma pot loga pe site dar nu am putut sa-mi iau bilet.

FORZA Steaua!

MORI CIOBANE!

_yang08.11.2009 16:22
Parca spuneati ca e sclavul lui Gigi? Ce naiba, hotarati-va o data.

Aici

Daniel-Ionut08.11.2009 16:32

1-0 tras de par... :confused:

Guardian08.11.2009 17:54

2-0 lejer , ne-am mai revenit fata de acum 2 luni

darkye08.11.2009 18:38

2-0 pentru alba iulia.....hai cu infrangerea sa scapam odata de cioban :worthy:

Quetzalcoatl08.11.2009 18:43

Sper sa i-o traga ardelenii, ciobanoidului. UE, Fc Steaua!!!!

uvictor08.11.2009 19:37
Am fost azi sa-mi iau bilet, dar surpriza... sunt "persoana non-grata" (cu zambetul pe buze mi-a zis-o fatuca de la case). Chiar daca dupa prima "epurare", de dupa meciul cu Bistrita, am scapat de data asta in urma meciului cu Fener am devenit "ciumat". Fcsbtiketing nu mai este un barometru sa vezi daca esti sau nu interzis. Eu ma pot loga pe site dar nu am putut sa-mi iau bilet.

FORZA Steaua!

MORI CIOBANE!

Intrebare: in calitate de abonat T2 cand aflu daca sunt suspendat? Cand ajung deja la turnicheti? Sau nu sunt suspendat decat atunci cand se decide ca si alte cazuri ca toate abonamentele la T2 sunt anulate?

Citind opiniile celor care au fost umiliti la Istanbul nu poate sa ma bucure decat un singur lucru, ca vad si oameni care nu sunt 'ultrasi' cum sunt cei din conducerea clubului, oameni care poate erau neutrii! Degeaba va da bilete gratis la pensionari, elevi, studenti, fara atmosfera, ei nu vor fi cuceriti si acea atmosfera nu este posibila fara peluze!!!

puiu mordasan08.11.2009 21:40
:steag_cruce_invers: batem 4 - 0 si devenim lideri....
radusteaua2308.11.2009 22:43

FACEM EGAL MAI ALES CA VENIM DUPA INFRANGERE LA ISTAMBUL SI NU AM CASTIGAT ACASA DE MULT

Stryker08.11.2009 22:44
3-1 pentru Alba Iulia.

Cred ca se preconizeaza o victorie la limita ... de dat o sa dam macar unul ... si de luat nu cred ca ia gol Zapata de la astia, poate daca-l mai "ajuta" vreun coechipier ... 1-0 sau 2-0 cel mult

«123459»