@LariDespre privatizarea Petromului mai am un lucru de zis. Nu numai ca a fost vandut la o companie mai mica, ci a fost vandut cu un pret derizoriu. Pai, cred ca si pamantul de sub toate benzinariile, rafinariile, cladirile Petromului valora mai mult decat banii care i-am luat de la austrieci.
Esti complet indus in eroare. Petrom avea datorii mari si primul lucru care l'a facut omv'ul a fost sa umble la "extractie". Benzinariile, sindicatul si cealalta firma din Petrom sunt sub controlul lui Liviu Luca si a lui Patriciu sau mai bine zis OMV le'a platit lor banii si nu statului roman.
OMV e o firma profesionista si puternica pe piata europeana, nu se compara cu gigantii rusi sau englezi, dar pana la urma cred ca e cea mai buna alegere. Orice firma ar fi preluat Petromul il dezmembrau piesa cu piesa si il transformau intr'un fel de satelit. Daca bine'mi aduc aminte privatizarea Petrom era una dintre conditii sa ajungem in UE.
Si nu vorbesc sa ma aflu in treaba, Mo, unul dintre parinti lucreaza ca geolog la OMV (fostul Petrom, denumire schimbata acum in noiembrie)
Virgil, pt un om de varsta si calibrul tau esti destul de naiv daca crezi ca Geoana va "face ceva bun pt Romania si cetatenii ei". Gunoiul ala de comunist e primul pas spre reinstaurarea baronilor locali si spre imbogatirea PSD-ului. Totul se va produce subtil si pe nesimtite ca si zambetul pervers ce'l afiseaza.
Desi nu'l suport pe Basescu, decat sa vad un comunist precum Geoana in fruntea tarii mai bine imi tai venele.