Ce nunta frumoasa ![]()
Casa de piatra!
Ce nunta frumoasa ![]()
Casa de piatra!
Tare mi-e ca va fi Antonescu presedinte. ![]()
Ce nunta frumoasaCasa de piatra!
Numai nuntasi de vaza (oameni sus pusi ssssst).
Da baiatul cu verighetele unde-i? Sa vezi ca nu mai vine si se strica frumusete de nunta!!!
Basescu cu Geoana in turul doi...Ceea ce era de asteptat...Iar referendum-ul a trecut...
Iar referendum-ul a trecut...
Exista totusi o parte buna a alegerilor astea...
Un editorial fabulos, despre ziaristi: http://www.curentul.ro/2009/index.php/Lume...n-faliment.html
Suntem o tara de imbecili dar mai ales o tara de oameni tristi si fara optiuni. Eu l-am votat pe Cernea pentru ca stiam ca nu are nici o sansa insa macar omul asta are vorbele la el ca sa spun asa si in nici un caz nu merita sa fie in grupul alora mici.Nu are oameni,nu are putere dar mi-a placut sa aud niste argumente curate si sincere pentru o Romanie mai buna. Majoritatea stim ca ideile lui Cernea sunt bune in general(in teorie macar) insa n-au cum sa fie aplicate in Romania asta murdara. Da,stiu ca e un idealist,ca nu are look de presedinte si ca nu are sanse la presedintie insa sincer,pe altcineva nu puteam sa votez. N-am votat din mare iubire de Cernea insa simteam ca ma mint singur daca votez restul panaramelor.
Pe cine sa votez? Pe basescu,cel care a dus tara unde a dus-o,care a semanat scandal in toti acesti 5 ani si care a dus "ilustri" oameni ca videanu,udrea,pogea,boc in functii de conducere in tara asta. Sub mandatul sau Romania e datoare vanduta FMI-ului si ghici ce,lucrurile o sa se imputa din ce in ce mai tare. Pe Geoana,cel cu hidra psd-ista in spate? Imi venea sa borasc cand l-am vazut pe criminalul de iliescu iesind la TV cu zambetul ala had si pe bombonel care jubila si ca romanasii i-au ales partidul. Pe antonescu,cu tariceanu si patriciu in spate si cu niste conceptii despre dezvoltarea tarii hilare? Pe Vadim? Pe Becali? Pe baiatul ala pe care nici tiganii lui nu l-au votat? Pe nenea ala care promite autostrazi suspendate?
Cel mai mult mi-a placut caracterizarea pe care le-a facut-o Mircea Badea celor trei mari in seara labarelii numita pompos confruntare. Tot ce am aflat in seara aia a fost ca base o admira pe sotia sa,ca Geoana e innebunit dupa patriarh si ca Antonescu e fan Tudor Chirila(WTF?!). In rest vrajeala electorala,piperata cu nitel iz religios ca sa dea bine la bobor.
Despre trusturile de presa,nu am decat lehamite pentru ca toti exagereaza. B1 il linge pe basescu de ani buni de zile,Antenele au facut audienta doar pe pozitia lor anti-basescu,tvr si realitatea s-au dat si ei anti-basescu in ultimele luni si tot asa. Eu unul nu-mi ascund opiniile politice,sunt anti-basescu nu neaparata datorita personajului,ci din cauza acolitilor lui,niste tupeisti fara talent managerial,cu rezultate zero si gura mare. Un pitic de Cluj,un bordurist cu tupeu si o centurista blonda care face tara de rusine. Problema mea este ca sunt si anti-psd nu neaparat pentru ca nu-mi place de geoana,ci pentru ca il urasc pe criminalul pe iliescu,imi este antipatic bombonel si cand ma gandesc la vanghelie imi vine sa borasc. Same shit pentru PNL,acesti mari liberali in frunte ca incasatorul de profesie tariceanu si preacinstitul patriciu.
PDL,PSD,PNL = mizerii fara nici un fel de conceptie politica. Nu exista stanga si dreapta in Romania ci numai cumetrii.
Sunt anti aceste partide dar cel mai mult am boala pe basescu mai ales ca l-am votat atunci pentru ca il uram pe nastase iar base mi-a tras o mare teapa. Dupa cum am mai spus,nu sunt fan psd,pnl sau alte formatiuni insa pun si eu o intrebare: Cat de tampit sa fii sa votezi din nou basescu,dupa cinci ani de "trait bine"? Daca nu avem alternative reale,macar sa se stea cu randul la furat tara,acum era randul altora,pdl si-a facut plinul
Vorba lui Basescu,putin cam sado-maso(insa se pare ca romanii sunt sado-maso),"nu mi-a placut primul mandat,dar parca mai vreau o data"-insert HA HA HA here.
Concluzia trista a postarii mele este ca,din nou,avem de ales intre 2 comunisti,sustinuti la randul lor de alti comunisti. Asa a fost si in 90' si in 96' si in 2000 si in 04' si ura,la fel va fi si in 2009. Ce stia Brucan,mai trebuie inca 30 ani pe langa astia 20 ca sa ne trezim putin din adormirea clasica a acestui popor.
Vai de capul nostru. Scuze daca v-am deprimat.
@predatorpulse7
Parca mi-ai citit gandurile, omule. Exact la fel ca tine am facut
Mi-am mai exprimat viziunea mea politica (lol) pe forum.
Parerea mea sincera si neprihanita este ca logic, legitim, corect si drept ar fi ca alegerile sa fi fost boicotate, sa nu se fi dus nici dracu la vot. Imaginati-va ce lovely picture ar fi fost cu toate mizeriile astea de candidati alaturi de sleahtele lor hidoase toti dezamagiti si dezorientati ca alegerile nu s-au validat pentru ca i-au votat doar neamurile. De vis. Si asa nu pot fi atat de imbecil incat sa cred ca unul sau altul va face vreun drac ceva in tara asta, macar placerea infantila de a vedea tabloul asta ar fi ramas.
Exista totusi o parte buna a alegerilor astea...
Da,cam faza cu referendum-ul ar putea fi partea buna.Si ca fraierul de Jiji n-a strans nici 2% !!! ![]()
.................Concluzia trista a postarii mele este ca,din nou,avem de ales intre 2 comunisti,sustinuti la randul lor de alti comunisti. Asa a fost si in 90' si in 96' si in 2000 si in 04' si ura,la fel va fi si in 2009. Ce stia Brucan,mai trebuie inca 30 ani pe langa astia 20 ca sa ne trezim putin din adormirea clasica a acestui popor.
Asa-i,asta e tristul adevar.Vrem nu vrem,tot cei sustinuti de comunisti se bat pentru putere si ajung sa ne conduca.Mi-e ca ne trebuie mai multi ani decat preconiza Brucan sa ne trezim.Daca va fi asa candva....
Da,cam faza cu referendum-ul ar putea fi partea buna.
De ce crezi tu ca ar fi partea buna? Ce ameliorari concrete a situatiei din Romania crezi ca va aduce un parlament cu vreo 100 de jeguri mai putin? Ce rezultat ar avea niste teorii de astea care si in teorie sunt penibile daca le incadrezi in cadrul social actual? Crezi tu ca astfel toate sleahtele astea vor fura mai putin sau macar vor sfida intr-un mod mai putin ostentativ si dezgustator decat pana acum?
Da´ bine ca se vor rezolva toate in Romania ca de acum va fi un parlament mai putin numeros. Nu stiu daca sa rad sau sa plang.
Sabine, nu zice nimeni ca asta ar rezolva totul in Romania; nu zice nimeni ca n-o sa mai fure gunoaiele astea. Dar, macar, o sa fie mai putini hoti in parlament si asta e un lucru bun.
Parerea mea e ca asta e praf in ochi. Cumetriile si increngaturile vor ramane aceleasi, in acelasi numar mare si-si vor vedea in continuare de treaba fara sa-i deranjeze absolut deloc faptul ca vor fi mai putini in Parlament.
Crede-ma, daca ar fi dupa mine as desfiinta parlamentul. Si-asa in 20 de ani si-au urmarit doar interesul personal...
Pana nu vom avea sustinere puternica externa nu putem face revolutie in Romania. Pana atunci nu pot decat sa ma revolt in mine sau maxim pe forum.![]()
De ce crezi tu ca ar fi partea buna? Ce ameliorari concrete a situatiei din Romania crezi ca va aduce un parlament cu vreo 100 de jeguri mai putin? ....
Stiu ca asa-i,ca n-o sa se schimbe mare lucru....Pur si simplu ziceam asta pentru ca au sa fie mai putini hoti si idioti in Parlament...Ca in loc de cheltuieli pe spatele poporului pentru 400 si ceva de parlamentari,au sa fie pentru 300.....Ca in loc de 400 si ceva de afaceristi in Parlament au sa fie doar 300...
Ce chestie si asta, in loc sa ne gandim cum putem sa facem sa fie mai putin hoti, ne gandim cum sa facem sa fie ... mai putin (noi, ca tara, nu noi, cei de pe forum).
Referendumul ala n-a fost decat praf aruncat in ochii celor care nu s-au informat inainte si care cred afisele alea mari cu Base care starpeste...ceva.
Raportat la populatia Romaniei, numarul de parlamentari e corect (in comparatie cu celelalte tari UE). La actualul numar de parlamentari (471), inseamna un parlamentar la 45.000 de persoane, la egalitate cu Belgia, Portugalia si UK, si cu mai putini parlamentari (raportat la populatie) decat Bulgaria, Elvetia, Danemarca, Finlanda, Suedia, Ungaria, Austria, Irlanda, samd, samd. Cu un parlament redus la 300 de locuri, am fi pe locul 2 in UE, cu un parlamentar la 73.000 de oameni. Repet, orice masura referitoare la parlament ar fi trebuit sa urmareasca imbunatatirea cantitativa, nu calitativa. Dar cum ni s-a aruncat praf in ochi cu votul uninominal (unde toata lumea a sarit sa "starpeasca hotia" si tot cine a trebuit a intrat in Parlament), asa vi s-a aruncat praf in ochi cu reducerea numarului de parlamentari.
Cat despre parlamentul unicameral, nici nu mai discut. Trecand peste recomandarea (cu nuanta obligatorie) a UE ca din 2012-2013 tarile UE sa aiba parlament bicameral (deci o sa trecem, eventual, la anul la parlament unicameral, ca apoi sa trecem inapoi la parlament bicameral), nu vad cu ce ar fi mai eficient un parlament cu o singura camera decat unul cu 2 camere.
Cum citeam pe un site la un moment dat, daca 300 de parlamentari sunt mai eficienti decat 471, inseamna ca 200 sunt mai eficienti decat 300, si 20 mai eficienti decat 200. Deci pe aceeasi (i)logica a reducerii numarului de parlamentari, putem sa ne limitam la Guvern si nu mai avem nevoie de parlament ![]()
La mine in sectie l-a batut Cernea pe cioban ![]()
JJ : "Am dat 100.000 euro pe campanie si am strans 100.000 de voturi" ![]()
ce cioban
Geoana iese in turul 2. Oircum Antonescu a declarat ca nu ii da voturile lu` Base
.
Daca iese Geoana presedinte, inseamna ca suntem o tara de prosti si au trecut 20 de ani degeaba. Nu spun ca e Basescu cel mai bun care sa ocupe aceasta functie, dar ce facem? 90, '09 tot Iliescu la putere?
Daca iese Geoana presedinte, inseamna ca suntem o tara de prosti si au trecut 20 de ani degeaba. Nu spun ca e Basescu cel mai bun care sa ocupe aceasta functie, dar ce facem? 90, '09 tot Iliescu la putere?
Si ce, nu suntem o tara de prosti? Cand cei din Conventie au facut prostiile alea uriase, i-am sanctionat imediat si i-am trimis in afara Parlamentului. Pe pesedisti, care au facut de 100 de ori mai multe prostii, ii iertam, ba chiar le dam voturi impotriva unui ipotetic "dictator", care e o notiune folosita stupid si ad nauseaum aici si acum.
Penelistii sunt niste dobitoci. Tot ce vad in fata ochilor e Basescu. Eu vad la ceilalti niste chipuri extrem de familiare: Ilici, Nastase, Hrebenciuc, Stanoiu, Vanghelie. Plus un Becali. Nu-mi dau votul ca sa il ajut pe Hrebe sa isi asigure inca 4 ani de prosperitate si crestere.
Geoana catre botosaneni: "Nemernicii dracului!" A zis asta cand a fost prin Botosani acum 2 saptamani si in judet cica a avut cele mai multe voturi ![]()
![]()
Propun stergerii vechiului sondaj si inlocuirea lui cu unul nou , cu cei ramasi in cursa.
Multumesc anticipat moderatorilor.
Am pus noul sondaj