Am sa va dau niste dume bune , dar dupa 14 ore de munca imi cad ochii in cap.
Da` fratilor , deschide-ti ochii!!!
Am sa va dau niste dume bune , dar dupa 14 ore de munca imi cad ochii in cap.
Da` fratilor , deschide-ti ochii!!!
Frumoase puncte de vedere si unele chiar foarte frumos argumentate. Sa nu intre free jijiii pe aici ca e peste nivelul lor de intelegere. Sunt de acord cu Vlad si Lari si cred ca pana nu scapam macar un pic de nasiile din politica nu se schimba nimic. Pana nu vedem cativa grauri mari la racoare (procurori, politicieni, afaceristi), nu se schimba nimic. De fiecare data am vrut si am sperat ca se va schimba ceva. Ultima data in 2004 eram bucuros ca poate ne indreptam intr-o alta directie, ca poate in sfarsit vad mult trambitatii corupti stand la conservare, dar....Acum problema e mult mai complexa, oare chiar se schimba ceva sau e aceeasi panza de paianjen si de fapt de oriunde ai rupe se refac unii pe altii ca sunt de fapt o mare familie. Daca vine iar Base, vom avea mare scandal pentru premier. Chiar daca s-ar face alegeri anticipate (fapt destul de grav pentru situatia precara a tarii) rezultatele tot cam astea ar fi si atunci pentru ce? Daca va iesi altul ....PSD si PNL trebuie sa o puna iar de cumatrie si sincer am vazut ce bine a fost in ultimii ani. Nu cred in independenta trambitata a unora. Guvern tehnocrat? Poate ar fi o solutie, dar cum sa se abtina dinozaurii in a se implica?? Vreau sa vad si eu ca suntem capabili sa construim un pasaj in maxim 1 an, un mare pod in maxim 3, o bucata buna de autostrada in maxim 5 si tot asa...Nu va fi posibil. De ce? Pentru ca avem deja contractele in desfasurare (foarte smecher intocmite) si au atatea dedesupturi ca e imposibil sa nu se gaseasca ceva nou (niste canalizari de nemutat, niste site-uri arheologice, pamant radiat sau care fuge la vale, etc.). Oare nu se poate face unul cu un studiu de fezabilitate bun, iar in momentul in care cineva s-a angajat, sa fie responsabilitatea lui daca gaseste aur sau rahat si sa respecte un termen? Asa ca....deschideti ochii chiar daca nu se intrevede nimic deocamdata.
Pentru cei care sunt ferm convinsi ca Geoana si Crin tin la tara mai ceva ca la ma-sa:
Iese Predoiu de la audieri. Primise aviz negativ. Declaratie: "Ma bucur ca munca noastra, a celor de la minister, a fost macar neoficial recunoscuta, pentru ca am primit felicitari si scuze. Acesta a fost un vot pur politic".
Nu discut munca lui Predoiu, am destule indoieli in ceea ce-l priveste.
Discut urmatoarea faza: ce daca tara e aproape de faliment? Noi votam politic sa aratam lumii ca Base duce tara de rapa, nu noi!
Discut urmatoarea faza: ce daca tara e aproape de faliment? Noi votam politic sa aratam lumii ca Base duce tara de rapa, nu noi!
Toata lumea sa traiasca, numai noi sa nu murim!!!! Pffffff daca era printre noi Caragiale ar fi dat cu palaria de pamant cand vedea cata dreptate a avut. E plin parlamentul de Catavenci, problema e ca unii se mai si trezesc cu microfonul in mana si ca sa nu zica bau scot fraze ca cea de mai sus. Gura pacatosului adevar graieste!!! Unii chiar se inspira..redau cateva citate "Iertati-ma, fratilor, daca sunt miscat, daca emotiunea ma apuca asa de tare... suindu-ma la aceasta tribuna... pentru a va spune si eu... (plansul il ineaca)... Ca orice roman, ca orice fiu al tarii sale... in aceste momente solemne... (de abia se mai stapaneste) ma gandesc... la tarisoara mea... (plansul l-a biruit de tot) la Romania... (plange)... la fericirea ei!... la progresul ei!... la viitorul ei! (plans cu hohot. Aplauze zguduitoare)"...."Industria romana e admirabila, e sublima putem zice, dar lipseste cu desavarsire"; "Societatea noastra, dar, noi, ce aclamam noi? Aclamam munca, travaliul care nu se face deloc in tara noastra".
Si asta se cam intampla acum 100 de ani ......ce mult ne-am schimbat !!! Asa ca: "Din doua una, dati-mi voie: ori sa se revizuiasca, primesc! Dar sa nu se schimbe nimica; ori sa nu se revizuiasca, primesc! dar atunci sa se schimbe pe ici pe colo, si anume in punctele esentiale Din aceasta dilema nu puteti iesi Am zis!"
Gheorghe Funar nu candideaza?
Pe ala l-as vota ![]()
MikStelista, cum poti sa glumesti pe tema asta? Esti o iresponsabila!
Voteaza, soro, cu oameni ca lumea: Kelemen Hunor, Vadim, Becali, ca ai de unde alege...
I-auziti, bai, la ea, voteaza cu Funar... ![]()
MikStelista, cum poti sa glumesti pe tema asta? Esti o iresponsabila!
Voteaza, soro, cu oameni ca lumea: Kelemen Hunor, Vadim, Becali, ca ai de unde alege...
I-auziti, bai, la ea, voteaza cu Funar...
Pfff....in Cluj a dat el ordin ca bancile si alte lucruri sa fie vopsite in rosu-galben-albastru, dar sa vezi in Bucuresti cum or sa fie blocurile
Visssss tataaaaaaaa ![]()
VOTATI CU TOTII Gigi Becali PRESEDINTE!...ca daca iese vor fi nevoite serviciile secrete sa-l impuste ![]()
Asta se va scoate in evidenta.Base e de vina ca nu a plouat acum 2 veri.Ma jur!
Personal am sa merg la vot doar sa-i transmit un mesaj pe buletinul de vot ciobanului de Bruxelles.
Personal am sa merg la vot doar sa-i transmit un mesaj pe buletinul de vot ciobanului de Bruxelles.
Sa nu semnezi doar in numele tau ![]()
Idem Fane! ![]()
plm, eu in primul tur votez anti-Gigi. Adica pe cel care e mai apropiat de cioban in sondaje, cu care se lupta pentru locurile 5-6-7 (cel mai probabil vadim)... In turul 2 ma mai gandesc... mi-e cam scarba de politica/politicieni.
cred ca asta este una dintre cele mai geniale idei pe care am auzit-o in ultima vreme. deci oameni buni, luati aminte ce a zis prietenul nostru. sper din toata inima ca nenea pletos sa fie cel mai apropiat de cioban pentru a nu avea nici o remuscare atunci cand punem stampila aia nenorocita, in caz contrar votam orice, nu e panica... geaona sa nu fie
Am adaugat si un sondaj... spor la vot
Ha ha, primul vot e al meu
Multumesc bodanelu pentru sondaj.
Tare sunt curios cate voturi o sa aiba Jiji
Tare sunt curios cate voturi o sa aiba Jiji
toate.
George-Crin-Laurentiu Antonescu
Ce nume lung are asta.
Traian Basescu (PD-L) 50.00%
Asa o sa fie si pe 22 ![]()
Am adaugat si un sondaj... spor la vot
Ar mai trebui adaugate doua optiuni:
-nu votez
-imi anulez votul
plm, eu in primul tur votez anti-Gigi. Adica pe cel care e mai apropiat de cioban in sondaje, cu care se lupta pentru locurile 5-6-7 (cel mai probabil vadim)...
Intr-adevar, este o idee buna.
Potrivit ultimul sondaj publicat luni, lucrurile stau in felul urmator:
Stie cineva ce candidat ar fi pe locul 8?
Later edit: Haideti toti care suntem anti-Becali sa votam in primul tur cu Remus Florinel Cernea, sa-l ajutam sa-l intreaca pe cioban. Merita, mai ales pentru faptul ca in 2007 a publicat volumul de articole Manifest impotriva becalizării României
Partidul Verde pe primul loc. Cam multi drogati pe aici ![]()
Haideti toti care suntem anti-Becali sa votam in primul tur cu Remus Florinel Cernea, sa-l ajutam sa-l intreaca pe cioban. Merita, mai ales pentru faptul ca in 2007 a publicat volumul de articole Manifest impotriva becalizării României
mi-ar placea ca fraza de mai sus sa apara pe prima pagina a acestui site, dar daca se va intampla asta se va spune ca liderul partidului verde a promis ceva iarba celor de la fcsteaua.ro...
Later edit: Haideti toti care suntem anti-Becali sa votam in primul tur cu Remus Florinel Cernea, sa-l ajutam sa-l intreaca pe cioban. Merita, mai ales pentru faptul ca in 2007 a publicat volumul de articole Manifest impotriva becalizării României
Sunt 2 procente intre jeg si candidatii de sub el.Imi pare rau sa va dezamagesc dar nu va duce la nimic actiunea asta.
Din pacate doar un grup restrans va afla si va face acest lucru , iar 2 procente inseamna enorm la alegerile acestea , unde prezenta va fi mai ridicata.Eu nu zic ca nu merita nenea acesta sa il bata pe cioban si ca nu mi-as dori , insa sper sa va dati seama ca ar fi in zadar.
E parerea mea , pot sa ma insel sau pot sa am dreptate.
Maye, n-ai de unde sti.
Uite, si la europarlamentarele de anul trecut toata lumea zicea la fel, ca nu vor conta cateva voturi dar eu totusi am fost sa votez impotriva lui Jiji. Si i-au lipsit 500 de voturi sa intre in parlamentul european....
Maye, n-ai de unde sti.Uite, si la europarlamentarele de anul trecut toata lumea zicea la fel, ca nu vor conta cateva voturi dar eu totusi am fost sa votez impotriva lui Jiji. Si i-au lipsit 500 de voturi sa intre in parlamentul european....
Cui i-a lipsit 500 de voturi ca sa intre in parlament?
Am de unde sa stiu.Stii de unde?Prezenta la votul pt europarlamentare a fost undeva la 25 %.Cat crezi ca va fi la prezidentiale?
Lui Jiji i-au lipsit.
Anul trecut, adica in 2008 mah. Nu in primavara asta, cand sejurul plin de iubire anala din inchisoare i-a atras simpatia cocalarilor
Referitor la prezenta la prezidentiale, eu cred ca va fi intre 45 si 50%.
LE:greseala mea, alegerile europarlamentare au fost in 2007