@Marius
Se vorbeste de multisor de acest reducerea numarului de parlamentari, dar s-a trecut la procesul concret abia in momentul in care lucrul asta a putut fi folosit ca o locomotiva electorala pentru tovaras.
Eu cred ca s-a trecut in momentul oportun la aceasta solutie si iti dai seama care il consider eu momentul oportun.Problema ca oricand ar fi fost organizat acest referendum s-ar fi spus ca e folosit pt ai spori popularitatea/voturile lui Basescu.
Vezi tu maye ce e deranjant? O sleata de pungasi ordinari s-a trezit acum ca sunt prea multi parlamentari. Aceeasi ceata a realizat si ca institutia parlamentului este prea stufoasa in organigrama si ca s-ar face treaba si cu o camera in loc de doua.
Aici nu vad nimic gresit.Poate nu am inteles eu dupa o zi agitata 
Trecem peste faptul ca un parlament bicameral asigura, cel putin in teorie, o mai buna cernere a initiativelor legislative, o imbunatatire rezultata in urma discutiilor intre oameni abilitati, dar sa vii tu, un partid care de ani de zile iti bati joc de parlament, si sa-mi spui ca vrei eficientizezi institutia nu e cam de porc?
Ai spus bine...in teorie.Dar Romania nu face parte din aceasta lume , noi suntem in alta lume.Din punct de vedere politic , partidele se preacurvesc si cred cu tarie ca nu mai exista un partid pur , cel putin ca si doctrina si orientare .Nu stiu in ce masura PDL si-a batut joc de parlament.Eu cred ca intr-o oarecare masura importanta a fost taman invers.
pdl e la guvernare de la precedentele alegeri, cu o pauza data guvernul tariceanu2. Ori pana acum domnii portocalii nu s-au gandit ca parlamentul e ineficient? Pana acum nu s-au gandit ca promovarea obscena a legilor prin asumari de raspundere si ordonante submineaza, aproape ireversibil, autoritatea parlamentului?
PDL nu a guvernat tara!Tara nu a fost guvernata in ultimele 9 luni.Nu stiu de ce nu se pricepe?PSD e in campanie din decembrie 2008 si atacurile la adresa lui Basescu dureaza chiar si de mai mult timp.Alianta din noiembrie 2008 a fost cea mai mare greseala si eu recunosc asta.
Mai spun ceva cu tarie , acest Parlament in forma actuala si organizationala si politica nu va functiona!
cum naiba sa mai votez eu niste porci de calibrul asta?
Nu iti spune nimeni sa votezi cu acesti porci , ci doar sa votezi . E un simt civic.
macar fesenei' lui geoana au avut bunul simt sa nu propuna asta...
eee...aici gresesti.Ei s-au opus referendumului si ti-ai dat seama si de ce...
Înainte eram fan Băsescu, dar el a girat (și condus) guvernul Boc și s-a ales praful. Așa că o să-l votez pe Antonescu.
Cum spunea un prieten de al meu:Daca moare o capra in Tecuci e doar vina lui Basescu.Daca se sinucide un emo boy in Berceni e vina lui Basescu.Daca se rupe un prezervativ la Sighetu Marmatiei e vina lui Basescu.
De ce nu e vinovat Basescu?
Spuneti-mi va rog, 5 lucruri bune/admirabile facute de Basescu in 5 ani de mandat!
1.S-au simplificat procedurile pentru redobandirea cetateniei romane si s-a obtinut cresterea numarului de burse pentru studentii din republica Moldova.
2.Votul uninominal
3.Crimele comunismului au fost condamnate in mod direct
4.A fost introduse pensia minima garantata.
5.Romania este membra cu drepturi deplina a UE.
Mai vrei?