FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Politica

«123436»
*Alecs*27.10.2009 17:31

Daca aveti de gand sa nu mergeti la vot pentru ca nu va place niciun candidat, o varianta mai buna este sa mergeti si sa il anulati. Voi chiar credeti ca toate buletinele celor care nu au mers la vot raman nestampilate? :notangel:

MoWeed27.10.2009 17:33

Da' flota, unde e flota?(asta daca tot zici ca e mai cu mot pe langa ceilalti)

Maye27.10.2009 17:36
Daca aveti de gand sa nu mergeti la vot pentru ca nu va place niciun candidat, o varianta mai buna este sa mergeti si sa il anulati. Voi chiar credeti ca toate buletinele celor care nu au mers la vot raman nestampilate? :notangel:

In general raman nestampilate , pt ca sunt toate numarate.Acum depinde si de competenta comisiei .

Da' flota, unde e flota?(asta daca tot zici ca e mai cu mot pe langa ceilalti)

Povesti vechi nefondate dintr-o perioada extrem de neclara din Romania.

Probabil statea si el la vila cu 45 de camere si aparea in Forbes.

*Alecs*27.10.2009 17:38

Competenta e o insusire pe care o gasesti cu greu la o persoana ce lucreaza in institutiile statului.

Maye27.10.2009 17:39
Competenta e o insusire pe care o gasesti cu greu la o persoana ce lucreaza in institutiile statului.

Corect.Dar o gasesti.

Marius27.10.2009 17:40

Da mah, stii cum e, cred ca numai in Romania toti au fost comunisti de nevoie. Ca sa poate exercita o meserie, ca sa poata cumpara 3 paina, ca sa aiba portocale si videori si toate celelalte.

Eu stau si ma intreb atunci, cum de unii, niste neica-nimeni mai nou, basca faptul ca au scris niste carti si si-au pus viata in pericol, nu au avut nevoia asta...

Si stii ce-i mai nasol, in citatul ala pus de tine, citisem prima data "securisti" in loc de comunisti, deh, cred ca am nevoie de un control la ochi :)

RaMs3s27.10.2009 17:44

Cu Vadim nu votati ma nimeni ? :huh:

Marius27.10.2009 17:46
Cu Vadim nu votati ma nimeni ? :huh:

Daca stau sa ma gandesc bine, asta e poate singurul care vrea sa faca un lucru bun pentru tara fara a avea vreun interes mai mult sau mai putin ascuns. Dar nu, nici gand sa votez un asa specimen :D

Ronnie27.10.2009 17:51
MoWeed27.10.2009 17:52

Daca stia sa poarte o discutie in contradictoriu, fara sa apeleze mereu la mizerii de genul "sursele mele spun ca respectivul are un copil din flori cu...." poate ar fi avut o sansa la votul meu.

Dar un astfel de specimen care se comporta ca Jiji Becali cand este contestat nu are ce cauta in palatul Cotroceni

Marius27.10.2009 18:02
http://www.busolapolitica.ro/Default.aspx

Pe baza răspunsurilor tale la intrebări și a importanței pe care ai considerat că fiecare dintre aceste teme o are pentru tine, candidatul care se apropie cel mai mult de punctele tale de vedere este Crin Antonescu. Pe poziția a doua la mare distanță se află Corneliu Vadim Tudor. La polul opus, candidatii care se indepărtează cel mai mult de punctele tale de vedere sunt George Becali și Mircea Geoana. Pentru a vedea cum a fost obtinut, consulta in pagina "rezultate detaliate" pozitiile candidatilor la fiecare dintre intrebari.

amuzant test :) din pacate, el se bazeaza pe un ideal, pe doctrine si pe toate chestiile care nu vor fi niciodata aplicate de actualii candidati :)

Maye27.10.2009 18:14

Pe baza răspunsurilor tale la intrebări și a importanței pe care ai considerat că fiecare dintre aceste teme o are pentru tine, candidatul care se apropie cel mai mult de punctele tale de vedere este Traian Basescu.

Da mah, stii cum e, cred ca numai in Romania toti au fost comunisti de nevoie. Ca sa poate exercita o meserie, ca sa poata cumpara 3 paina, ca sa aiba portocale si videori si toate celelalte.

Eu stau si ma intreb atunci, cum de unii, niste neica-nimeni mai nou, basca faptul ca au scris niste carti si si-au pus viata in pericol, nu au avut nevoia asta...

Si stii ce-i mai nasol, in citatul ala pus de tine, citisem prima data "securisti" in loc de comunisti, deh, cred ca am nevoie de un control la ochi :)

Mai sincer...imi e de ajuns si sa recunosti.E o parte din vina iertata.Parerea mea.

Alt motiv?Mergi la referendum?

Daniel-Ionut27.10.2009 18:15

Maye, daca imi dai 5 stelute la profil, il votez p Basescu :happy:

(e ceva dubios la mijloc... prea il sustii p Traian :hmmm: )

Maye27.10.2009 18:15
Maye, daca imi dai 5 stelute la profil, il votez p Basescu :happy:

(e ceva dubios la mijloc... prea il sustii p Traian :hmmm: )

Spune-mi ce ti se pare dubios si iti raspund .

Ai 5 stele.

Marius27.10.2009 18:18
Alt motiv?Mergi la referendum?

In niciun caz. As fi mers daca era organizat in orice alta data decat cea a alegerilor. In felul asta, o actiune buna, chiar dorita (reducerea numarului de parlamentari) se transforma acum in demagogie ieftina de tot.

iar despre parlamentul unicameral nici nu are rost sa discutam din moment ce guvernul marinarului si-a impus majoritatea masurilor legislative prin asumarea raspunderii sau prin ordonante :)

rezistenta_ultras27.10.2009 18:20
http://www.busolapolitica.ro/Default.aspx

Pe baza răspunsurilor tale la intrebări și a importanței pe care ai considerat că fiecare dintre aceste teme o are pentru tine, candidatul care se apropie cel mai mult de punctele tale de vedere este Traian Basescu. Pe poziția a doua la mica distanță se află Corneliu Vadim Tudor.

La polul opus, candidatii care se indepărtează cel mai mult de punctele tale de vedere sunt Crin Antonescu, George Becali.

Maye27.10.2009 18:22
In niciun caz. As fi mers daca era organizat in orice alta data decat cea a alegerilor. In felul asta, o actiune buna, chiar dorita (reducerea numarului de parlamentari) se transforma acum in demagogie ieftina de tot.

iar despre parlamentul unicameral nici nu are rost sa discutam din moment ce guvernul marinarului si-a impus majoritatea masurilor legislative prin asumarea raspunderii sau prin ordonante :)

Foarte rau.Nu stiu daca stii , dar ideea parlamentului unicameral este veche si apartine tot formatiunii portocalii.Eu cred ca e ok sa dai prima oara din leafa ta.

despre asumarea raspunderii e greu sa vorbim la momentul de fata , fara o majoritate guvernamentala.

Marius27.10.2009 18:30
Foarte rau.Nu stiu daca stii , dar ideea parlamentului unicameral este veche si apartine tot formatiunii portocalii.

Stiu, tocmai asta e ideea. Promovarea acestei idei in momentul asta este pura demagogie. Daca baselu ar fi venit cu propunerea odata cu europarlamentarele de exemplu, tot pentru a avea costuri mai mici, ma duceam si votam bucuros.

Maye27.10.2009 18:34
Stiu, tocmai asta e ideea. Promovarea acestei idei in momentul asta este pura demagogie. Daca baselu ar fi venit cu propunerea odata cu europarlamentarele de exemplu, tot pentru a avea costuri mai mici, ma duceam si votam bucuros.

Da , poate momentul nu e potrivit.Dar iti spun din surse sigure ca si atunci se milita pe ideea aceasta.

P.S. Daca se facea referendumul la europarlamentare,cati dintre oameni ar fi zis ca ii face campanie Elenei Basescu?iti spun eu...foarte multi!

Daniel-Ionut27.10.2009 18:44
Spune-mi ce ti se pare dubios si iti raspund .

Ai 5 stele.

Faci campanie electorala!

Cred ca iti iei ceva de la PDL sau unde candideaza SuperBase...

Ia zi cat iei? :naughty:

Inca 5 stele :happy:

Maye27.10.2009 18:47
Faci campanie electorala!

Cred ca iti iei ceva de la PDL sau unde candideaza SuperBase...

Ia zi cat iei? :naughty:

Inca 5 stele :happy:

Fac campanie , dar nu aici.

Nu imi iau nimic material de la PDL si nici nu imi doresc.Nu am nevoie de stimulenti financiari ca sa imi hranesc convingerile.

RaMs3s27.10.2009 18:55

Pe baza răspunsurilor tale la intrebări și a importanței pe care ai considerat că fiecare dintre aceste teme o are pentru tine, candidatul care se apropie cel mai mult de punctele tale de vedere este Crin Antonescu. Pe poziția a doua la mare distanță se află Traian Basescu.

La polul opus, candidatii care se indepărtează cel mai mult de punctele tale de vedere sunt Kelemen Hunor și George Becali.

andrey_ptm_steaua27.10.2009 19:13

am facut si eu testul si mi-a iesit primul basescu iar pe 2 la mare distanta oprescu...la polul opus au fost Becali si crin antonescu

Oricum nu m-am hotarat daca votez sau nu pentru ca nu ma incanta niciunul din ei

Daniel-Ionut27.10.2009 19:21

Mi-a iesit ungurul ala Hudor sau cum il cheama... :D

MoWeed27.10.2009 19:28

@Maye

Fara suparare dar referendumul asta, desi este o initiativa laudabila, are scop, in principal, electoral. De fapt, cam toata campania PDL-ului se bazeaza pe acest referendum, toate afisele cu Basescu contin date despre acest referendum.

«123436»