FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Politica

«167891036»
john_8623.11.2009 22:25
Am pus noul sondaj

s-a schimbat sondajul dar nu pot sa votez ca cica am votat deja. am votat numai la primul sondaj

MoWeed23.11.2009 22:26

Mda, sa il intreb pe unul mai priceput ca habar n-am de ce nu merge :))

MoWeed23.11.2009 22:31

Gata, l-am rezolvat. Acum sigur merge!

sabin130723.11.2009 22:34

Bine ca sunt mai mult de 2 variante de raspuns, sa am si eu ce vota la sondaj. :)

MoWeed23.11.2009 22:35

@sabin

Pai celalalt vot al cui crezi ca e? :D

Maye23.11.2009 22:52

Multumesc MoWeed pentru sondaj.

vlad24.11.2009 06:46

Nu am votat pe niciunul dintre "finalisti". Cu siguranta nu-l voi mai vota pe Basescu. Sub nicio forma. De ce?? S-o vad pe patachina aia de Udrea cum isi soarbe seful din ochi??? Pana s-o vad pe fatuca asta cosmetizata si stilizata am avut neplacerea s-o vad acum miii de ani pe un post TV fiindu-ne prezentata ca noua iubita a omului de afaceri Dorni Cocos,care a fost ceruta de nevasta prin Statae. Si a aparut o castigatoare detasata a tittlului de "Pitipoanca anului" in persoana doamnei Udrea. Din nefericire,cred ca a fost stearsa arhiva postului TV cu acele imagini graitoare. Traiasca bine si nea Sarbu pentru asta.

Si in viata privata multi membri ai partidului orange sunt oameni fara cuvant. Ei nu-si tin o promisiune data unui singur om ,daramite unui popor intreg?

Ca atare voi vota cu Prostanacul. Doar pentru a fi si eu sado-masochist. Si se insala amarnic Videanu cand spune ca electoaratul lui Crin il va vota pe Traian. Eu l-am votat pe Crin desi nu as vota niciodata PNL-ul.

(In concluzie nu sunt alegator de dreapta). Cum nu voi vota niciodata PSD-ul. Si nu voi mai vota niciodata pentru Parlamentare.

Dau un vot contra Basescu. Si sincer cat poti cadea mai rau de atat??? Ma refer la mine. Ce poate fi mai rau decat raul??? Geoana??? Ma indoiesc. In plan personal voi avea numai de castigat prin succesul lui Geoana . Dar va avea de pierdut cealalta parte a familiei mele. Cam la asta duce si politica asta. La niste conflicte in sanul familiei.

El ragazzo STELIST24.11.2009 09:57

In orice caz nu`l voi vota pe basescu ! VLAD a punctat foarte bine anumite idei sugestive pentru care membru "portocaliu" nu merita !

Totusi,am vazut o mare de suporteri stelisti care spuneau ca l`ar vota pe "base" doar pentru a`l vedea pe cioban infundand puscaria...Totusi,ala are o imunitate acum,credeti ca ar reusi "base" sa`l bage la racoare ? Mi`e greu sa cred. In primul tur,am votat si eu ca si Vlad : Crin,cu toate ca nici eu nu sustin PNL`ul,dar mi s-a parut cea mai buna varianta.Cat despre Geoana,imi doresc sa iasa presedinte,asta doar pentru a nu`l mai vedea pe "base" care isi va bate joc de romani.

Am si eu o intrebare ( si nu vreau sa sugerez nimic sau sa va creez o pseudo-impresie despre mine) :

La voturi mergeti pe mana lui Basescu pentru a vedea Steaua libera ( dar , repet,nu este o certitudine)

Sau votati pentru viitorul Romaniei ? ( si daca da,tot in Basescu ar consta acesta ? )

Va multumesc ! RESPECT !

VPM !

El ragazzo STELIST24.11.2009 10:02

P.S.: Stiu ca votul este secret,dar intrebam si eu asa,ca fapt divers !

bodanelu24.11.2009 10:47

o intrebare?cum sa votezi pe Geoana? Pe Iliescu? Pe Nastase, vanghelie sau Hrebenciuc? Daca Geoana nu era in PSD...

Cum sa votez un partid care in 20 de ani a fost 12 ani la guvernare?

AG24.11.2009 10:53

PSD = PCR .. deci plm

vlad24.11.2009 11:06
o intrebare?cum sa votezi pe Geoana? Pe Iliescu? Pe Nastase, vanghelie sau Hrebenciuc? Daca Geoana nu era in PSD...

Cum sa votez un partid care in 20 de ani a fost 12 ani la guvernare?

Poate din acelasi motiv pentru care l-am votat eu pe Basescu. In afara ca am crezut intr-un politician mai "nebun" care se ia cu toti la tranta ci si in a-i vedea disparuti pe Iliescu,Mihailescu Spaga,Octav Cozmanca,Adrian Nastase.......

Acum nu pot trai zi de zi cu imaginea lui Videanu,Boc sau Basescu....

Am vazut acum o conferinta a lui Basescu.Doar dispret si dezgust pentru ,sper,fostul presedinte. Ne vorbeste despre corectitudine cine????????????? Basescu??????

Ce dracu ma? Asta e chiar nesimtit!!! Un nesimit fara pereche. Si crede ca ne poate "face" cu vorbe???? Bai frate,un om mai nesimit ca Basescu nu am vazut nicaieri.

Care sunt cetatenii care l-au votat pe el???? Ne vorbeste depre 22 de milioane de romani in tara si inca 10 milioane afara. Asta e mai mincinos si decat Pinochio. (au votat 2,8 milioane de romani. De atatia oamnei suntem condusi). Pe el ar trebui sa-l ingrijoreze lipsa romanului la vot! Nu sa se bucure ca l-au votat doar 2,8 milioane.Asta ar trebui sa-l sperie! Dar nu-i pasa de restul romanilor.Ci doar de cei 2,8 milioane!!!!

S-au scarbit toti romanii de politicienii nostri!

Pe mana caror afaceristi lasa el tara????? Ne vorbeste despre moguli si Grivco dar ii omite pe Umbrarescu,Casuneanu,Besciu si alti grei. Comorile lui cum au ajuns asa sus??? Una a ajuns notar ,stim in ce conditii. Iar pupaza mezina a ajuns euro-parlamentar sfidand regulile bunului simt si ale logicii.

Vai mama noastra in ce tara traim. Si va fi vai mama noastra cu oricine. cand vor muri copiii copiilor lor,vom scapa si noi de vechile metehne. Dar noi vom fi cenusa sau tarana atunci.....

Basescu este o mizerie de om. Geoana va fi si el o mizerie de om daca la sfarsitul mandatului va face la fel ca Marinarul.

Basescu a avut tara pe mana 5 ani!!!!! Deja nu mai suport inca 5 ani!....

PS L-am votat pe Basescu in 2004..... un bou am fost si cu siguranta voi fi si vaca si dupa 5 ani.

bebeto24.11.2009 12:19

pe voi astia inversunati impotriva lui basescu, v-au spalat antena 3 si realitatea bine de tot creierele.

eu nu sunt pro basescu neaparat,dar totusi intre iliescu,vanghelie si toata satra de talhari din psd,plus vintu si patriciu si securistul de voiculescu,eu il aleg pe basescu.

daca e atit de mafiot basescu si mincinos cum se face ca toate partidele sunt impotriva lui? cum se face ca fiind atit de mafiot nu s-a putut intelege cu psd,cu fostul priministru tariceanu(el si vacaroiu cei mai penali primministri de dupa 90)?cum se face aparatori falnici ai democratiei,ca vadim si Becali striga in gura mare impotriva lui?cum se face ca pina si patriotii din udmr sunt impotriva lui?

cum se face ca basescu la cit de corupt si dictator este,a fost singurul care a sustinut alegerile uninominale in doua tururi pentru parlament(ca-n SUA).cum se face ca prin grija luptatorilor anticoruptie din psd si pnl s-a votat o caricatura de uninominal?de ce oare iliescu nu doreste un parlament unicameral si cu parlamentari mai putini?

acuma nimeni nu pretinde ca basescu o fi vreun sfant.la el in partid exista doi mafioti notorii ca berceanu si videanu.dar totusi sa fim seriosi daca nu-i lasi pe unii sa manince,n-ai absolut nici o sansa sa ajungi acolo sus.diferenta e ca la pdl pot fi numiti doar doi mafioti notorii,la psd in schimb inafara de geona care fiind la inaintare trebuie sa fie curat,restul sunt toti mafioti notorii.

in fine,fiecare vede lucrurile asa cum poate.dar totusi sa cercetam intai ambele variante fara patima si dupa acea sa luam decizii.

si apropo,ca fapt divers,eu l-as vota pe basescu doar si doar ca e Becali impotriva lui.

ps:cine a fost in vizita privata la moscova?basescu sau geoana?asta ca sa va dati seama cu cine ,,voteaza'' moscova.

Lari24.11.2009 12:21

Nene Vlad, pai cine te-a pus sa fii atat de insufletit cand te duci sa votezi pe cineva in Romania?

Cu tot respectul pe care ti-l port, TU ESTI DE VINA!

Ti-am mai zis ca nici in 2004 nu am fost extaziat.

Nici acum nu voi fi, pentru ca stiu pe cine o sa-mi pun votul.

Mai stii chestia aia cu "Mai bine mort decat comunist?". Stiu ca te vor apuca pandaliile, insa este inca valabila.

Nu ca Basescu ar fi vreun model de capitalist, din punct de vedere al unui locatar la Cotroceni.

Insa, hai sa ne gandim, FARA PATIMA, la urmatoarele chestii, in caz ca iese Geoana presh:

- cate regii de energie mai sunt de privatizat? Cum a fost privatizat Petromul?

Retine ca Geoana a ajuns la Moscova pe ascuns, pe filiera Hrebenciuc, adica nenea ala care face afaceri uriase cu energie pe sub toate mesele posibile. A zis cineva gaz? N-are cum, doar Catavencu scria zilele trecute de o intalnire Geoana-Patriciu.

- justitia. Cum statea problema intre anii 2000-2004? Care este partidul care s-ar rupe-n mii de bucati daca baietii aia ar duce la bun sfarsit niste dosare?

- cum se face ca indivizi ca Liviu Dragnea, Marian Oprisan si Marian Vanghelie au inca atata putere in Romania condusa de "dictatorul", de "autoritarul" Basescu? Si inca ce putere au, nene Vlade.

- umbla numeroase zvonuri ca nenea Adrian Nastase va fi uns ministru. Gurile rele spun ca va fi numit ministru de interne! DE INTERNE!!!

- cine crede ca Realitatea si Antena 3 au facut atatea favoruri anti-Basescu pe degeaba? Stii cu ce se ocupa holdingul Grivco? Comert (hai sa scadem TVA-ul pentru alimente, ca preturile acestora sa ramana la fel, iar diferenta de bani sa se duca in buzunarele noastre), banci (heheee), agricultura (cum naiba de majoritatea zdrobitoare a fondurilor nerambursabile ale UE s-au dus acolo la cine trebuie? Si mai vezi si punctul 1, ala referitor la comert), energie (complexurile Rovinari si Turceni iti spun ceva?).

Si cum naiba de PSD a avut mereu o presa favorabila p-acolo? Tocmai PSD...

Vantu? Nu e nevoie sa mai spun nimic, sper.

Basescu: nesimtit (desi, nu stiu daca stii, "tiganca imputita" a fost trimisa acolo cu o misiune speciala, ti-o spun din surse cat se poate de sigure; fatuca aia n-ar putea lucra nici operatoare de xerox, crede-ma!), prieten cu o groaza de "afaceristi", lipsa de chef sa faca lobby personal Romaniei in diverse locuri din lume, eba (de parca a numit-o el acolo, iar aia nu a obtinut niciun vot!), nuti (ma rog... atunci despre Sarko ce-am mai spune?), incapabili gen Videanu, Pogea si tot asa.

In opinia mea, batalia se da pentru Justitie. Sau ar trebui sa se dea.

Oricine iese, va face afaceri de mare anvergura. Insa te intreb: ce e mai nasol, sa faci afaceri cu asfalt si borduri sau sa vinzi Petromul unei companii de cateva ori mai mica, sau sa vinzi gazu' (odata cu independenta energetica!) rusilor, sau sa fii guvernat de Patriciu si Vantu, sau sa vezi personaje gen Nastase, Vanghelie si Hrebe ca fura halucinant si tot ei se perpetueaza la conducerea tarii?

Nene Vlade, nu trebuie sa alegi cu sufletul, sa fii patimas in chestia asta.

Trebuie doar sa constientizezi ca abia nepotii matale ar putea apuca sa voteze intre bine si rau in Romania. Poate nici atunci.

Avem de ales raul cel mai mic, asa cum facem din '92 incoace si cum vom mai face si peste ani si ani.

Pune in balanta anii 2000-2004 si 2005-2009 si du-te la vot.

Avem de ales intre a involua si a evolua in pas de melc. Noi decidem.

AG24.11.2009 12:26

la o scoala aflata la 5 minute distanta de mine, duminica psd'isti ofereau 90 de ron persoanelor pentru a vota cu fiul ala de securit .. nu inteleg cum unii nu vad k PSD este acelasi PCR de acum 20 de ani .. decat astia la putere mai bine traian, astia macar au partid de dreapta

KERATOCONUS24.11.2009 12:33

De la rusi vine ploaia...Geoana, vizita SECRETA la Moscova

Mircea Geoana, candidatul PSD la presedintie, a facut o vizita secreta la Moscova pe 27 aprilie 2009. Initial, staff-ul de campaniei al lui Geoana a negat intalnirea cu Boris Golovin, om de afaceri puternic, cu interese in domeniul energetic din Romania, ex ofiter GRU(fost KGB). Vizita a fost insa confirmata chiar de pesedistul Cristian Diaconescu, care in acea perioada era ministru de externe al Romaniei.

Deja se stie cine va fi noul presedinte al Romaniei.

In primul tur al alegerilor prezindentiale, m-am prezentat la urne si am votat raul cel mai mic, cu sanse de a ajunge in turul doi, Crin Antonescu. De data asta, nu ma voi mai prezenta, deoarece ambii candidati imi provoaca greata, mai ales oamenii din spatele lor. :sick:

Virgil24.11.2009 12:43

Il voi vota fara retinere pe Mircea Geoana.

E un un tip inteligent, are o cariera diplomatica imensa in spate, in care si-a ales cu grija relatiile. E bine cunoscut in USA, vrea sa faca lucruri bune pentru Romania si cetatenii ei, e deschis propunerilor liberale, e un om deschis cu care se poate discuta orice. Si multe altele.

In plus arata a presedinte. Daca ar fi ramas Crin, l-as fi votat in mod sigur.

Basescu? A castigat referendumul si s-a bucurat de parca ar fi castigat inca un mandat de presedinte. Mi-e teama ca va veni timpul sa planga.

AG24.11.2009 12:46

referendumul ala a pus in genunchi multi politicieni ce iau bani scobinduse in nas ! se vor schimba multe dupa aplicarea celor votate

MikStelista24.11.2009 12:47

VOTATI BASESCU! :yes:

bebeto24.11.2009 12:55

crin antonescu are ca tatuc si papusar pe patriciu.

geona are ca tatuc si papusar ...pe multi...no coment

basescu,bun,rau,nu are tatic sau papusar.o fi sustinut printre altii si de unii corupti ca berceanu,videanu si poate unii oameni de afaceri,dar nu se duce niciodata la ei cu capul plecat ca sa primeaca ordine.

Virgil24.11.2009 13:11
crin antonescu are ca tatuc si papusar pe patriciu.

geona are ca tatuc si papusar ...pe multi...no coment

basescu,bun,rau,nu are tatic sau papusar.o fi sustinut printre altii si de unii corupti ca berceanu,videanu si poate unii oameni de afaceri,dar nu se duce niciodata la ei cu capul plecat ca sa primeaca ordine.

Este modul tau de a vedea lucrurile. Eu cum am spus il prefer pe Mircea Geoana. Asta nu inseamna ca imi voi schimba parerea buna pe care o am despre tine. Fiecare are dreptul la o opinie. Chiar daca prietenul meu Lari vede cu totul si cu totul altfel lucrurile fata de mine, nu-l voi stima mai putin decat pana acum, nu-l voi privi cu alti ochi sau voi fi mai putin prieten. MikStelista care il prefera pe Traian Basescu? E opinia ei si o respect. Nu ma deranjeaza si o voi privi la fel ca pana acum.

bebeto24.11.2009 13:59

discutam doar, ca intre stelisti,...nu cred ca mai suntem in 1990 cind riscai sa fi linsat daca ziceai ceva impotriva lui iliescu.

eu sunt anti FSN inca din ianuarie 1990.asa ca sunt constient ca si basescu se trage de acolo.nu stiu daca basescu a devenit mai patriot sau nu de atunci.cert este ca avem de ales intre doua clanuri politice si financiare.fiecare trebuie sa decida care clan,pe linga interese personale,e cit de cit responsabil si vrea sa faca ceva si pentru tara.

in Romania ca in orice alta tara,politicienii,sefii de servicii secrete,generalii de Armata,formatorii de opinie,etc fac parte din diferite loji masonice,cluburi si fraternitati oculte.asa ca, sa ne infierbantam prea tare si sa speram cine stie ce,nu-si are rostul.

schimarea intr-o societate poate incepe numai de jos,niciodata de sus.noi oamenii simplii trebuie sa ne schimbam,ca sa meritam o viata mai buna.eu am petrecut multa vreme in germania si pot sa afirm ca nemtii isi merita din plin traiul bun.

asa ca :beer2: ca intre prieteni..de suferinta stelista :steag_cruce_invers:

bodanelu24.11.2009 14:48
MoWeed24.11.2009 15:59

Niciodata n-o sa votez cu PSD-ul.

Practic, lor li se datoreaza colapsul economiei romanesti. In primii ani dupa revolutie au fost interesati doar de binele lor, au furat tot ce au putut fura de la statul roman.

Niciodata n-o sa votez cu partidul celui care a ordonat minerilor sa bata niste tineri nevinovati care, in naivitatea lor, sperau intr-o democratie adevarata si in inlaturarea tuturor comunistilor din structurile de conducere.

@Lari

Despre privatizarea Petromului mai am un lucru de zis. Nu numai ca a fost vandut la o companie mai mica, ci a fost vandut cu un pret derizoriu. Pai, cred ca si pamantul de sub toate benzinariile, rafinariile, cladirile Petromului valora mai mult decat banii care i-am luat de la austrieci.

La mari tepe date statului roman, as trece si autostrada Transilvania. Contractul este beton si in favoarea americanilor si a fost semnat pe vremea cand guverna psd-ul

sabin130724.11.2009 16:25

MikStelista si Virgil, dati-mi voie sa privesc cu alti ochi pentru ca votati cu Basescu, respectiv Geoana. :)

«167891036»