FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Politica

«1303132333436»
Adrian20.12.2009 21:24

Tocmai am trecut pe la TV si m-am uitat pe realitatea un pic. talkshow politic la care era prezent si relu fenechiu. si mi s-a facut greata. mi s-a facut greata pentru ca domnul fenechiu a aratat o aroganta inspaimantatoare, in vorbe, in mimica fetei, in tot.

E ca reclama aia: "ciocu mic la ei, nu la noi, ca suntem la putere". Asa parea.

Plm. incep sa imi fac griji. La anul termin cu facultatea. Ce o sa faca basescu pentru mine?

Si sa ma scuzati daca vorbele mele par antikennedy. Chiar imi fac griji. Anul 2010 o sa fie dezastruos pentru noi cu o conducere formata din udrea, videanu, boc, etc.

Astia sunt manageri?

Astia pot face ceva serios?

Ce plm o sa faca videanu cu economia si mediul de afaceri?

O sa le puna borduri?

Ce plm o sa faca madam udrea la turism? in afara de a suge bani, bineinteles.

Urmeaza cei mai urati 5 ani de la revolutie incoace. presimt.

cu becalii si eba europarlamentari si cu restul maimutelor la conducere, e clar ca ne ducem dracului.

ce plm o sa faca basescu pentru noi?

o sa dea bani la bechtel. altceva?

Maye20.12.2009 21:25

Adrian pesimistul :)

MoWeed20.12.2009 22:55
Mie personal nu imi place deloc acest imn. Este doar parerea mea strict personala si gusturile nu se discuta.

Si ce imn ti-ar placea?

Imnul Romaniei este unul din cele mai frumoase imnuri nationale care le-am auzit

vlad21.12.2009 05:51
Ce plm o sa faca madam udrea la turism? in afara de a suge bani, bineinteles.

@Adrian,

Care turism? Ministerul Dezvoltarii Regionale. Acelasi minister pe care l-a pastorit un greu al PDL-ului. Un greu ,sef de campanie electorala,Vasile Blaga. Crezi ca a fost intamplator sef peste acest minister in an electoral????

Sa nu uitam de marea "Reabilitare termica!" .Cei care au beneficiat din plin de acesti bani au fost edilii sectoarelor 2 si 3: Ontanu si Negoita. Cati bani a papat acest minister! Si cati bani va papa in continuare!

Seful numero uno este Ielena Udrea. Fatuca aia tupeista.

Stie cineva care a fost prima aparitie a Elenei in lumea mondena??? Eu unul imi amintesc prima ei aparitie pe Acasa TV . V-ati schimba radical parerea despre ea. Acum este mare "cucoana".

Facem si-un pariu :Basescu va ajunge sa aiba spre mijloc de mandat maxim 20 la suta in preferintele romanilor. Din cei 20 la suta ai romanilor lui Basescu! Adica din 5 milioane de romani. Si asta si pentru ca Guta si Salama vor scoate noi hituri! Probabil cu (,) Campiona Romaniei la fotbal. N-o sa mai fie la moda :"Basescu ,Presedinte!"

Maye21.12.2009 07:35
@Adrian,

Care turism? Ministerul Dezvoltarii Regionale. Acelasi minister pe care l-a pastorit un greu al PDL-ului. Un greu ,sef de campanie electorala,Vasile Blaga. Crezi ca a fost intamplator sef peste acest minister in an electoral????

Nu Vasile Blaga a fost seful de campanie in aceasta campanie.Nu vorbi dezinformat.

Marius21.12.2009 07:43
Nu Vasile Blaga a fost seful de campanie in aceasta campanie.Nu vorbi dezinformat.

sau nu dezinforma vorbind. :D

blaga parca a fost la parlamentare, la prezidentiale sef de campanie a fost un domn care mie mi s-a parut foarte inteligent, dar si extraordinar de... sictirit, numitul sever Voinescu cotoi.

maye, n-or fi independentii aia partid structurat si format legal, dar se comporta exact ca un partid parlamentar aflat la guvernare. pana la urma asta e tot ce conteaza.

adriane, vad ca te plangi pe aici? ai fost la vot? :D

daca nu ma insel aveai vreo 10 optiuni in primul tur al prezidentialelor, cred ca unul din aia avea in program ceva pentru tinerii absolventi.

Maye21.12.2009 07:51

Nu tizule , nu a fost Sever Voinescu sef de campanie.Altcineva a fost.Sever a fost cel cu vorbaraia.

Pai e normal ca independetii sa se comporte asa?Cand mai prind astia ciolanul ? :D

Marius21.12.2009 08:41

my bad, dar asa l-au prezentat aia si la RTV si la A3 in perioada aia. sa nu-mi spui ca madam nuti a fost mama lor :D

vlad21.12.2009 08:59

Tot Blaga a fost. Cred ca sunt si eu un pic informat. Nu considera ca daca nu ii mai plac pe portocalii nu cunosc si eu povestiri de amor din tabara lor. Maye,tot nu ti s-a acrit de tovarasu'?

Maye21.12.2009 09:10

Eu tind sa cred ca am mai multe informatii decat tine din inside.

Si iti spun ca nu el a fost.

Nu mi s-a acrit.De ce mi s-ar acri?

Adrian21.12.2009 09:15
adriane, vad ca te plangi pe aici? ai fost la vot? biggrin.gif

daca nu ma insel aveai vreo 10 optiuni in primul tur al prezidentialelor, cred ca unul din aia avea in program ceva pentru tinerii absolventi.

Marius, am votat cu Crin Antonescu si atat.

Avand in vedere ca primele 3 guverne boc au fost cele mai slabe din istorie, am crezut ca, cel putin teoretic, orice alt guvern ar veni, ar fi mai bun ca asta. Dar, avand in vedere ca guvernul boc 3 a fost urmat de guvernul boc 4, guvern care va conduce nu un an, ci 4, e destul de clar ca lucrurile nu au cum sa se schimbe in bine.

In turul 2 nu am votat pentru ca nu era pe liste nici macar un candidat.

Nea Vlad

Avand in vedere ca madam udrea a primit cel mai banos minister eu cred ca ea e cea mai buna curva din tara si poate din lume. Va dati seama cat de bine suge asta si cat de bine sta capra daca i-a dat base, nu bani, ci un minister?! I-a pus baselu' la dispozitie resursele unui stat intreg. Atat de bine suge madam udrea. Eu, muritor de rand, pot doar sa sper sa mi-o suga si mie intr-o zi.

Maye21.12.2009 09:17

Nu mai exagerati ma cu ministerul Elenei...se invart mult mai multi bani in alte ministere la care nici nu va ganditi.

La cate proiecte europene se fac in Romania , nu vad de ce o catalogati pe asta cea mai banoasa.

vlad21.12.2009 09:19
Eu tind sa cred ca am mai multe informatii decat tine din inside.

Si iti spun ca nu el a fost.

Nu mi s-a acrit.De ce mi s-ar acri?

Asa se explica si fanatismul tau. :) Cat despre informatii nu are rost sa discutam. Tu crezi, eu sunt sigur.

@Maye ,desi i-am votat acum 5 ani si anul trecut,desi greii PDL-ului sunt cunostinte de familie (ministrii grei ai PDL),eu nu-i mai indragesc. Familia mea ii indrageste,eu nu.

Si am mai zis :Liviu Negoita a locuit in blocul meu. :)

Adrian21.12.2009 09:22
La cate proiecte europene se fac in Romania , nu vad de ce o catalogati pe asta cea mai banoasa.

Cate proiecte europene se fac in Romania?

Omule, aveam o statistica, ti-as fi aratat eu cum sta treaba cu proiectele europene.

Din 3 miliarde de euro alocati de UE pentru Romania, pentru proiecte europene, au fost cheltuiti doar 500 de milioane. Sunt aproximari dar sunt aproape de sumele reale. Romania a cheltuit doar o sesime din ce ne-a dat Europa. Ce proiecte visezi?

Sa nu crezi ca toate proiectele propuse sunt si acceptate. Majoritatea nu sunt. Pentru ca sunt facute prost sau pentru ca nu aduc destul profit celor interesati.

Maye21.12.2009 09:22

Ti se pare ca sunt fanatic?Mie nu.

Daca simt si cred in ceva , normal sa sustin acel lucru.

Nu are rost sa dam mai multe informatii , dar eu sunt multumit de PD-L si sunt convins ca va fi bine pana termina Basescu mandatul.

MoWeed21.12.2009 09:25
Din 3 miliarde de euro alocati de UE pentru Romania, pentru proiecte europene, au fost cheltuiti doar 500 de milioane. Sunt aproximari dar sunt aproape de sumele reale. Romania a cheltuit doar o sesime din ce ne-a dat Europa. Ce proiecte visezi?

Asa este Adriane, ai dreptate.

Dar aici este vorba si de lenea unor primari de a face un proiect, nu numai de proiecte facute prost. Vorba aia, daca se poate fura din asfaltari, izolatii ale blocurilor, parcari, panouri publicitare etc, de ce sa te mai chinui sa faci un proiect?

Maye21.12.2009 09:25

@ Adi

Mai citeste inca o data cu atentie ce am spus eu:)

Si eu sustin acelasi lucru Adi , in Romania nu se fac proiecte , sau daca se fac multe sunt facute prost si nu sunt finantate.Romanul nu e obisnuit cu astea , el in mai scoate de CAR.

Asa ca fapt divers , judetul cu cele mai multe proiecte europene finantate este ... Sibiul :D

Adrian21.12.2009 09:31

Si de ce, ma rog, dati vina pe romanul de rand pentru ca e facut proiectul prost?

Pai, frate, mai marii de la putere ce treaba au decat sa ajute oamenii? De ce nu le arata ce si cum trebuie sa faca?

Eeeeeeeeeeeeeeeeeeee, dar e prea greu pentru madam udrea sa se scoale de sub biroul lui base si sa faca niste treaba adevarata. ca doar jobul ei e blowjobul ;)

vlad21.12.2009 09:38
Ti se pare ca sunt fanatic?Mie nu.

Daca simt si cred in ceva , normal sa sustin acel lucru.

Nu are rost sa dam mai multe informatii , dar eu sunt multumit de PD-L si sunt convins ca va fi bine pana termina Basescu mandatul.

@Maye ,

Ia mai da-o in plm de politica. Nu vreau sa certam din cauza asta. Nu mai vreau sa ma cert cu nimeni din cauza asta.

Tot nu am inteles de ce nu l-ai sustinut pe Relu Munteanu la sefia FRT. :)

Ai vazut ce-a facut Ruxandra Dragomir. :wall:

MoWeed21.12.2009 09:50
Pai, frate, mai marii de la putere ce treaba au decat sa ajute oamenii? De ce nu le arata ce si cum trebuie sa faca?

Cred ca e o intrebare retorica?

De ce sa-si piarda vremea ajutand romanii cand pot sa-si piarda vremea furand din banii publici?

Adrian21.12.2009 10:02
The Game21.12.2009 11:05

Totusi,nu vi se pare ca va contraziceti degeaba?In timp ce voi va contraziceti pe forum,astia se imbogatesc pe spatele vostru.OK,au trecut alegerile,ne-am fu.tut in gura cu totii si ne-am sustinut candidatul.A castigat basescu,si totusi,nu vi se pare ca deja exageram sa ne certam si pe tema ministrilor?Nu va era clar ca Udrea nu va iesi din guvern,indiferent ca era Boc sau nu premier?Nu va era clar ca erau cam acelasi personaje in guvern,si anume Berceanu,Videanu etc. etc.?Era de foarte asteptat ca basescu sa isi puna in continuare oamenii de incredere in guvern..nu inteleg care e marea mirare.Nu va era clar ca ungurii vor veni la guvernare,avand in vedere ca PD-L-ul nu avea alta solutie,pentru ca PSD-ul si PNL-ul nu intrau cu basescu la guvernare?Nici aici nu inteleg unde este marea mirare.

Nu veti rezolva nimic daca va veti certa in continuare,zic ca ar trebui sa o dam in mortii ei de politica si sa ne concentram pe adevarata problema a noastra,si anume ca Satana este in Ghencea si noi trebuie sa facem orice ca sa lase Steaua in pace in loc sa ne certam pe politica asta infecta.

Maye21.12.2009 12:09
@Maye ,

Ia mai da-o in plm de politica. Nu vreau sa certam din cauza asta. Nu mai vreau sa ma cert cu nimeni din cauza asta.

Tot nu am inteles de ce nu l-ai sustinut pe Relu Munteanu la sefia FRT. :)

Ai vazut ce-a facut Ruxandra Dragomir. :wall:

Dar eu nu ma cert si nici tu.Doar discutam si atat.

E normal sa fim oameni diferiti cu opinii diferite.Poate ai tu dreptate , poate am eu :)

SI l-am sustinut pe Aurel Munteanu la sefia FRT si l-a sustinut si Sibiul , implicit oameni politici , dar decizia s-a luat la Bucuresti.

Si de ce, ma rog, dati vina pe romanul de rand pentru ca e facut proiectul prost?

Eeeeeeeeeeeeeeeeeeee, dar e prea greu pentru madam udrea sa se scoale de sub biroul lui base si sa faca niste treaba adevarata. ca doar jobul ei e blowjobul ;)

In Romania se fac multe traininguri pentru absortia fondurilor europene.Eu am participat la vreo 3 pana acum.

Este insa adevarat ca totul pleaca de la nivel de primarii si se leaga de absenta lor in cadrul proiectelor.

Pe scurt , romanul nu face proiecte pentru ca nu ii spune nimeni cum sa le faca si pentru ca nu are banii care ii trebuie drept garantie.

Joga Bonito21.12.2009 12:40
Si ce imn ti-ar placea?

Imnul Romaniei este unul din cele mai frumoase imnuri nationale care le-am auzit

unul compus de Puya. :-j

Adrian22.12.2009 09:13
«1303132333436»