FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Politica

«1293031323336»
greenyes20.12.2009 08:42
Ministrii si ministerele noului guvern :

Emil Boc (PD-L) - Prim ministru

Marko Bela (UDMR) - Viceprim-ministru

Vasile Blaga (PD-L) - Ministerul Administrației și Internelor

Adriean Videanu (PD-L) - Ministerul Economiei, Comerțului și Mediului de afaceri

Radu Berceanu (PD-L) - Ministerul Transporturilor și Infrastructurii

Elena Udrea (PD-L) - Ministerul Dezvoltării regionale și Turismului

Gabriel Sandu (PD-L) - Ministerul Comunicațiilor și Societății informaționale

Cătălin Croitoru (PD-L) - Ministerul Educației, Cercetării, Inovării, Tineretului și Sportului

Orest Onofrei (PD-L) - Ministerul Agriculturii, Pădurilor și Dezvoltării rurale

Mihai Șeitan (PD-L) - Ministerul Muncii, Familiei și Protecției sociale

Kelemen Hunor (UDMR) - Ministerul Culturii

Laszlo Borbely (UDMR) - Ministerul Mediului și Gospodăririi Apelor

Attila Cseke (UDMR) - Ministerul Sănătății

Asta e pe bune???

Un ungur care iubeste Romania asa cum noi i-i iubim pe ungurii ca el (numai autonomie viseaza) viceprim-ministru, unul la cultura, altul pentru mediu si altul pentru sanatate.

vlad20.12.2009 09:00

Ne meritam soarta.

Gabriel Oprea,curva lui Udrea. Seful mafiei lui Nastase! :) Acum este in mafia buna!

Vai mama noastra! Un rahat de om ,decorat de iubitul nostru Conducator la foc automat. Pentru ce merite??/

Altii mor prin tari indepartate slujind tara si facand cariera pas cu pas.

Despre unguri numai de bine. O manuta de unguri hotareste destinul tarii. Pai daca Kellemen a luat cam in jur de 5 la suta,asta inseamna ca vreo 500 de mii au vreo 4 insi intr-un guvern restrans. Daca asa a vrut muschii Marinarului Sef. Dar nu ne mai mira nimic cand vedem cine ne reprezinta in Parlamentul European.

10 ani cu Basescu! Vai mama noastra!

Sa traiti bine!

Marius20.12.2009 09:50

ceva interesant:

UI : Mai am o singura intrebare; Spuneti ca ati contribuit la incingerea campaniei electorale, pentru ca trebuia sa saditi samanta unei confruntari politice puternice, intrucat instabilitatea politica era necesara; Concret,ati platit politicieni romani sa puna umarul la actuala criza politica ?

Bancher : In mod evident, in 2007 si 2008 am sprijinit si sustinut politicieni care avea acces la fraiele guvernarii, ca sa fim lasati sa derulam amplul program de acordare masiva a creditelor de consum. In 2009 fiind an electoral, grija noastra a fost sa alimentam puternic aparitia unui contracandidat puternic pentru actualul presedinte, care avea o cota mare de popularitate, si am reusit. Mult mai usor si mai ieftin decat ne imaginam. Sa ne intelegem : noua nu ne pasa cine va iesi presedinte, pentru ca sunteti la

mana noastra, in plan guvernamental. A fost mai usor pentru ca, aveti in Romania o pasiune extrem de mare, sa va consumati energiile fix in directiile care nu va aduc avantaje, care va ingroapa sansele la un viitor mai bun.

Suntem si noi uimiti de modul in care, marea masa a jurnalistilor, ne-au facut misiunea mult mai usoara, implicandu-se in aceasta campanie electorala emotional, doar pe fondul ideii ca actualul vostru presedinte trebuie dat jos, fara sa aiba nici un fel de viziune economica asupra realitatii. Repet,noi doar am alimentat ascensiunea unui oponent puternic pentru dl. Basescu, si restul l-a facut mass-media, si naivitatea voastra , de la sine. Anul 2010 va aduce si rasplata pentru munca depusa de noi in ultimii 4 ani, pentru ca vom aduce Romania la statutul de tara total si , cel mai important,ireversibil dependenta , de fraiele complicatului sistem financiar-bancar mondial. Nu vreau sa par cinic insa, in 1989, toate activele tarii erau ale

clasei proletare, adica de fapt ale nimanui, fiind controlate de o mana de oameni care decideau in aceasta tara si pentru a caror bunastare, muncea intreaga natiune ; La 20 de ani, veti fi ajuns fix in aceeiasi situatie, adica nimic nu va mai fi in proprietatea voastra, si veti munci sa va platiti datoriile. Iar economia nationala va fi dominata de multinationalele

controlat indirect tot de noi, in vreme ce falimentele firmelor romanesti, detinute de romani, vor continua si in 2010, intrucat fara finantare , fara credite, si cu un guvern care nu are resurse financiare, nu exista sanse de supravietuire. Astfel incat, tinerii romani vor avea doar doua optiuni :angajati la stat, sau angajati la multinationalele straine; In ambele variante, numai noi castigam."

viitorul suna extraordinar de bine :D

Maye20.12.2009 11:13

@Marius

L-am omis pe Oprea , dar doar din greseala :)

Maye20.12.2009 12:51

Orest Onofrei a renuntat la portofoliul de Ministrul al Agriculturii.

Principalii favoriti sa preia portofoliul sunt Mihai Dumitru si Vasile Tabara.

sabin130720.12.2009 16:05

Acum vad la TV si eu prima data lista ministrilor.

Kelemen Hunor minstrul culturii. Buna asta.

Maye20.12.2009 16:12

Kelemen Hunor

Activitate literară

* În 1995 a apărut la Editura Kriterion volumul de versuri Mínuszévek (răsplătit in 1996 cu premiul pentru debut din partea Uniunii Scriitorilor din România) .

* În 1999 apare la Editura Mentor din Târgu Mureș romanul A madárijesztÅ'k halála.

* Un nou volum de poezii A szigetlakó a fost publicat in 2001 la Editura Pallas Akadémia din Miercurea Ciuc.

* Creațiile mele literare au apărut in numeroase publicații din România și Ungaria.

kelemenhunor.ro

Marius20.12.2009 17:26

* olumul de versuri Mínuszévek

* romanul A madárijesztők halála

* volum de poezii A szigetlakó

acum inteleg decizia basescului. intr-adevar, altul mai bun nu-i!

john_8620.12.2009 17:39

mda.. copii o sa studieze in scoala romanul "halala"... oricum ungurii aveau 3 ministere indiferent cine iesea presedinte. ei au fost tot timpul la guvernare. de fiecare data se aliaza cu aia care castiga. :finger: ungurilor!

Adrian20.12.2009 17:54
Kelemen Hunor

Activitate literară

* În 1995 a apărut la Editura Kriterion volumul de versuri Mínuszévek (răsplătit in 1996 cu premiul pentru debut din partea Uniunii Scriitorilor din România) .

* În 1999 apare la Editura Mentor din Târgu Mureș romanul A madárijesztÅ'k halála.

* Un nou volum de poezii A szigetlakó a fost publicat in 2001 la Editura Pallas Akadémia din Miercurea Ciuc.

* Creațiile mele literare au apărut in numeroase publicații din România și Ungaria.

kelemenhunor.ro

De la anu', in scoli se va preda in limba maghiara :))

bah Maye, pentru cine ai facut tu campanie ma?! :)) huo :))

Marius20.12.2009 18:34
mda.. copii o sa studieze in scoala romanul "halala"... oricum ungurii aveau 3 ministere indiferent cine iesea presedinte. ei au fost tot timpul la guvernare. de fiecare data se aliaza cu aia care castiga. :finger: ungurilor!

stai ma ca pana acu' li se dadeau frectii de genul mediu, ape si paduri, plm... acus baselu le da sanatatea si cultura (care nu e totusi mare branza) plus un post de vice-premier bulangiului care vrea autonomia tinutului unguria. pai e normal?

vlad20.12.2009 19:08
stai ma ca pana acu' li se dadeau frectii de genul mediu, ape si paduri, plm... acus baselu le da sanatatea si cultura (care nu e totusi mare branza) plus un post de vice-premier bulangiului care vrea autonomia tinutului unguria. pai e normal?

Basescu il face uitat pana si pe Iliescu. Constantinescu doar a fost in trecere prin Cotroceni.

Las' ca ne arata Basescu cum se bea vischi cu gheta in urmatorii 5 ani.

Maye20.12.2009 19:17

UDMR in orice formula era la guvernare.

vlad20.12.2009 19:32
UDMR in orice formula era la guvernare.

Asta e cel mai nasol. O manuta de unguri face legea in tara noastra.

Se va schimba oare imnul nostru ?

Maye20.12.2009 19:37

Nu e prima data ce sunt la guvernare.Nu se schimba niciun imn.Sa nu mai fim asa.

E trist ca aceste curve politice conteaza.

Ronnie20.12.2009 19:47

Pacat. Imnul chiar ar trebui schimbat. Parerea mea!

iNsTiGaToR20.12.2009 19:51
Pacat. Imnul chiar ar trebui schimbat. Parerea mea!

Desteapta-te Romane !!!

Cum sa schimbe ungurii imnu'? ai baut gaz?

S.S.Lazio20.12.2009 19:54

Un imn mai frumos ca al nostru,nu are nimeni,sa fim seriosi . Si da ,ungurii mereu au fost la guvernare,mereu s-au aliat cu cei ce au castigat,doar , doar poate ar obtine autonomia ..(_|_ lor.) De fapt,nu vad ce alt interes ar avea,decat "maghiarizarea Romaniei" .

Ronnie20.12.2009 19:57

Mie personal nu imi place deloc acest imn. Este doar parerea mea strict personala si gusturile nu se discuta.

Maye20.12.2009 20:21
De fapt,nu vad ce alt interes ar avea,decat "maghiarizarea Romaniei" .

Nu au ca interes "maghiarizarea" Romaniei.Nici macar nu cer autonomie.Totul tine de influenta si de ratiuni economice.Li se rupe de autonomie.Crede-ma , pt ca stiu ce vorbesc in cazul de fata.

Adrian20.12.2009 20:36

Totul tine de imbogatirea proprie cat mai rapida. Li se rupe lor de autonomie, maghiarizare, cultura, sanatate, etc. :)

Marius20.12.2009 20:44
Nu e prima data ce sunt la guvernare.Nu se schimba niciun imn.Sa nu mai fim asa.

E trist ca aceste curve politice conteaza.

nu e prima data cand sunt la guvernare, dar e prima data cand au un minister de prima mana. sa-i multumim cu totii tovarasului.

Nu au ca interes "maghiarizarea" Romaniei.Nici macar nu cer autonomie.

te-ar surprinde sa auzi niste declaratii date de vice-premierul ungurian si chiar de fostul candidat la presedintie in cadrul "intim" al adunarilor bozgoresti din secuime. ca de altfel si declaratiile unor reprezentanti ai guvernului ungurian care anuntau ca vor face toate eforturile pentru obtinerea autonomiei.

2 cuvinte am pentru tine: baby steps. :)

Maye20.12.2009 20:59
nu e prima data cand sunt la guvernare, dar e prima data cand au un minister de prima mana. sa-i multumim cu totii tovarasului.

Nu puteau primi ceva secundar din moment ce erau doar 2 partide in alianta.

te-ar surprinde sa auzi niste declaratii date de vice-premierul ungurian si chiar de fostul candidat la presedintie in cadrul "intim" al adunarilor bozgoresti din secuime. ca de altfel si declaratiile unor reprezentanti ai guvernului ungurian care anuntau ca vor face toate eforturile pentru obtinerea autonomiei.

Esti naiv daca pui botul la declaratii in Secuime in timpul campaniilor si nu numai.

Te credeam baiat care nu cade usor in plase.

2 cuvinte am pentru tine: baby steps.

Eu nu am niciun cuvant pentru tine :)

Marius20.12.2009 21:03

de fapt sunt 3 partide la guvernare, uiti de partidul independentilor al lui oprea :D

culmea e ca declaratiile alea sunt date in perioade in care campaniile electorale eru departe si intr-un soi de semi-confidentialitate daca vrei.

Maye20.12.2009 21:08

Independentii nu sunt partid :)

Culmea e ca nu mai e "la moda" sa ceri autonomie.Uita-te de incursiunile lui Basescu prin Secuime de ziua lor.O sa fi surprins :)

«1293031323336»