FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Politica

«1272829303136»
redblue7110.12.2009 17:12

@Virgil

Domnule Virgil, nu stiu ce varsta aveti, dar raman uluit cum mai aveti inca falsa impresie ca "singura greseala majora care i se imputa este legata de venirea minerilor si macelul facut de acestia printre cei care ocupau abuziv carosabilul din fata Teatrului National vis a vis de Hotel Intercontinental timp de peste 3 saptamani".

Pai 28 ianuarie cand se striga moarte intelectualilor cu tziganul de iliescu in frunte, va spune ceva? Miscarea din Piata Universitatii a fost preponderent una studenteasca, si imi aduc aminte cu mare neplacere de 14 iunie cand eram fugariti pe strada doar pentru vina ca aveam o mapa sub brat si eram studenti!

iliescu a fost cancerul revolutiei si al societatii noastre post decembriste, pentru ca a lansat dictatura prostilor si a imbecililor de teapa unuia ca fekali.

In rest felicitari Lari pentru articol, chiar daca ma doare ca aceasta stare de lehamite ne face sa pierdem Steaua in detrimentul unor nesimtiti analfabeti (nu uita ca fekali a luat-o rau razna dupa ce s-a impacat cu nenorocitii de veri, asa ca acum la Steaua conduce clanul fekali, nu numai gibonul handicapat!).

bekali de sabatori ne dorim ca tu sa MORI!!!!

bodanelu10.12.2009 17:23
Bun,ma bucur nespus pentru tine.

Ce te macina pe tine?la serviciu?

Sa-ti faci planul? Sa-ti termini lucrarea?

si banuiesc sa-ti iei salariul.

Si evident ca magarii aia iti iau taxele aferente la salariu.

nu ma macina nimic la serviciu. Lucrez la "interventie" si am un timp de realizare a lor. Daca depasesc exista riscul sa nu fie platita interventia de catre client.

Da, imi iau salariu si angajatorul plateste taxele pentru salariu.

xray_rom10.12.2009 17:48

Virgil are dreptate!

Cine nu a trait acele timpuri, ca matur, nu poate vorbi prin obiectivitatea propriilor simturi, ci doar prin sabloanele confectionate politic, implementate si implantate mediatic in mentalul "amintirilor despre trecut" de popaganda partidelor prin presa aservita, dar pompos si mincinos intitulata "independenta si libera". Fie ca a fost pro sau anti Iliesu!

Din mentalul de care vorbeam e sters faptul ca la mineriada din '91, Cozma si minerii au fost invitati la Congresul PNT-CD. Au fost primiti, ovationati si indemnati sa mearga la Cotroceni si sa-l dea jos pe Iliescu, nu numai pe Roman. Si s-au dus!

Erau aceeasi mineri din '90, dar acum reprezentau pt PNT-CD o potentiala arma si o potentiala carne de vot! Deh, acum nu mai erau "animalele lui Iliescu" din propaganda.

Asta am vazut cu ochii mei la TVR, pe imagini transmise in direct atunci si nu sunt speculatii din zvonurile citite dupa "n" ani in diverse surse.

Deci,

- Daca Iliescu a gresit cu minerii in '90, a platit politic in '96.

-Daca Miron Cozma a gresit, a platit penal cu inchisoare(inchis si pentru fapte la care PNT-CD-ul fost printre instigatori).

-Daca PNT-CD-ul a gresit, a platit greu politic in 2000.

Numai cel care era in structura puterii si i-a transportat pe mineri nu a platit nici pana "azi" in 2009!Nici politic si nici moral! Cum nu a platit nici macar pentru greselile recunoscute!

De ce?

Pentru ca a preluat cameleonic haina anti-comunismului, anti-Iliescu-mineriada si isi joaca rolul politic dupa textele sablon din acel "mental colectiv", dopat propagandistic. Pe afisul spectacolului ... o curva politica in straiele Maicii Tereza. Pe langa el, si dracul pare un sfant, daramite Iliescu:)

@MoWeed

Am o veste pt tine.

Iliescu este printre cei mai cinstiti oameni politici ante si post '89. Calitatea asta i-a fost recunoscut-o pana si de cei mai vehementi contestari si "inamici" politici ai lui, care au fost in contact direct si indelungat cu el si nu doar prin intermediul presei, ca noi sau al "mentalui colectiv", ca tine.

PS.

In '96 am votat Constantinescu, dar nu a fost vot dictat de mineriada, ci de pericolul unui "razboi civil", daca nu se realiza schimbarea care sa detensioneze societatea civila. Din 3 rele am vrut sa se elimine raul cel mai mare: ultras-ul civic exacerbat de politic.

O tara nu depinde de un om, ci numai de cetatenii ei!

MoWeed10.12.2009 17:50
@Mo,

Ai propria ta firma? Sau lucrezi pentru altcineva? Imi poti raspunde?

Nu am propria mea firma. Dar, in Brasov, "baronii" PDL fura atat de mult incat trebuie sa fi un veritabil retardat mintal sa nu vezi asta. Cred ca si un copil de 7 ani si-ar da seama...

Stiu care este treaba cu firmele PDL-ului, in Brasov absolut tot(piese pentru RAT, izolatia blocurilor, asfaltarea, panourile publicitare, parcari etc) este acontat de firmele PDL-ului.

Pentru panourile publicitare, taxa luata de primarie nu a mai crescut de 6 ani, in contextul in care firma care le administreaza creste chiria extrem de des(am cunostiinte care lucreaza cu aceasta firma).

Cu izolatia blocurilor s-au castigat zeci daca nu sute de mii de euro anul asta. Pai stiu cazuri in care izolatia integrala a costat pentru locatari la fel de mult ca izolatia cu ajutor de la primarie in care locatarii au contribuit doar cu 20%. Asta in cazul in care blocurile si materialele folosite erau identice.

Cu asfaltarile se fac milioane de euro anual. Strazile nu mai au gropi, dar asfaltarile sunt facute fara cap si devin lacuri in cazul in care ploua. Ca sa nu mai zic ca toate lucrarile majore de infrastructura si dezapezirea sunt facute de firma Vectra Service, firma detinuta de un apropriat al PDL(de fapt si primarul are actiuni la firma aia). Aceasta firma abia a obtinut un contract de zeci de milioane de euro pentru amenajarea unei noi partii in Poiana Brasov.

Acum 3-4 ani parcul auto al regiei autonome de transport in comun a fost modernizat. Gurile rele spun ca persoanele "care trebuie" au luat comisioane de pana la 30.000 de euro pe autobuz. Asta in contextul in care s-au cumparat vreo 60-70 de autobuze. Ba chiar au desfiintat tramvaiul si majoritatea liniilor de trolebuz pentru a justifica extinderea numarului de autobuze.

CET-ul din Brasov este dator cu milioane de euro(are datorii la creditori mai mari decat au cetatenii la ei) datorita comisioanelor imense pe care firmele pdl-iste le-au luat pentru diverse servicii. Si, desi este o gaura neagra pentru bugetul local, nu s-a facut nimic pentru gasirea unei alternative tocmai pentru ca era mai profitabil pentru ei sa-l mentina.

Uzina de autocamioane a fost cumparata pe un pret de nimic de patronul lui FC Brasov, Ioan Neculaie(care a candidat din partea PDL pentru europarlamentare) acum cativa ani. In cateva luni acesta isi scosese investitia numai din fierul vechi care l-a vandut din platforma industriala(vindea fier vechi de vreun miliard de lei vechi pe zi)

Ca sa nu mai vorbesc ca majoritatea organelor de control din Brasov sunt conduse de membrii sau de apropriati ai pdl-ului.

Si, cum consiliul judetean este majoritar PNL, in ultmii ani primarul si consilierii judeteni au fost mai ocupati sa isi blocheze reciproc proiectele decat sa faca ceva concret pentru transformarea Brasovului

Crede-ma ca am avut o gramada de dispute cu prietenii mei care au mentalitatea tampita "asta a facut ceva spre deosebire de altii". Degeaba le spun ca, in contextul crizei economice, e o bataie de joc cand se incearca revitalizarea conturilor statului impovarand si mai mult IMM-urile si romanii de rand atata timp cat ei isi bat joc de banul public cu o nesimtire iesita din comun.

Si PDL, si PNL, si PSD sunt toti o apa si un pamant: o sleahta de mafioti care-si urmaresc doar interesul personal si vor sa puna mana pe putere doar ca sa poata sa fure cu nesimtire din banul public.

Dar, nu mi-ai raspuns la intrebare: banii PSD-ului de unde crezi ca vin? Cei ai PNL-ului? Nu cumva de la "baronii" care au furat cand erau PSD, respectiv PNL la putere?

MoWeed10.12.2009 17:56

Nu-mi vine sa cred ce prostii pot sa vad pe aici(ma refer la postarea lui xray).

De aia suntem noi cea mai saraca tara din UE. Pentru ca majoritatea populatiei il vede pe criminalul ala drept un om cinstit. Cu mentalitata asta n-o sa trecem niciodata de nivelul de oi care aduc voturi fara sa ceara nimic in locul lor.

Pai, dragul meu xray, spune-mi care partid politic a inventat moda pomenii electorale? Care partid politic a inventat moda cu voturi ale mortilor si turismul electoral?

Si cine era presedintele partidului acela pe vremea aia?

Spune-mi cine a recunoscut oficial din partea Romaniei ca Tinutul Hertei, Bucovina de N si S Basarabiei apartin Ucrainei?

vlad10.12.2009 18:19
Pai, dragul meu xray, spune-mi care partid politic a inventat moda pomenii electorale? Care partid politic a inventat moda cu voturi ale mortilor si turismul electoral?

Si cine era presedintele partidului acela pe vremea aia?

Banuiesc ca FSN-ul. :)

Ion Iliescu era presedintele lui.

Traian Basescu membru-Mircea Giona,nu. :)

Ipocrizia marinarului trebuie sa deranjeze oamenii.

L-am intrebat pe un vecin(nu are decat 8 clase,a repetat doar clasa a 7-a de 2 ori si Vanghelie pare Ken Wilber pe langa el) :

"Cu cine votezi frate?"

"Cu Basescu" zice el

"Pai de ce?" il intreb eu.

"Pai cu cine ma ?Cu Geoana? Nu ai vazut ca Iliescu a vandut copii!" mi-a raspuns el.

Omul este mai meltean si mai taran decat insusi Romeo Fantastik! Ma intreb cum a fost el instruit in gasca aia unde lucreaza pentru alegerile astea. Lucreaza in grup,gandeste in grup,voteaza in grup. Nu stie nici tabla inmultirii ,fara exagerare.

Nu am vrut sa spun ca pdl-istii sunt ca el.Am vrut sa va povestesc cam care au fost argumentele pentru care au votat unii pentru Basescu.

In 2004 l-am votat pe Basescu pentru ca mi-a placut. Acum l-am votat pe Crin pentru ca nu-mi placea Basescu.

Multi au zis ca au votat pe Marinar pentru ca ei condamna comunismul(aici sunt putin nelamurit care dintre comunisti). Putini l-au votat pe Marinar ca il plac.Sa-i explice cineva Marinarului ca totusi nu este chiar asa iubit precum crede el.

Peste putin timp va iesi si Basescu in fata lumii si va striga: "Pe mine ma iubesc toti oamenii in tara!..." Pac-pac,ma intelegi?(va suna cunoscut?)

MoWeed10.12.2009 18:25

Complet de acord ca Basescu era membru. PDL-ul recurge la aceleasi tactici electorale.

Dar Vlade, trebuie sa recunosti si tu ca si in spatele lui Geoana era un grup de interese. Sa zicem ca Iliescu nu facea parte din ei, dar Hrebenciuc, Vanghelie si alti indivizi de teapa lor nu erau?

In turul 2, multe din voturile PSD si PDL au venit de la romani care au ales raul mai mic(fiecare dupa cum il considera). Multi dintre cei care au votat(aici ma includ si pe mine) erau constienti ca oricare din cei 2 ar fi castigat, romanii oricum pierdeau.

Dar xray a spus ca Iliescu este un om cinstit. Eu i-am raspuns acestei replici, ceea ce am scris n-are nici o legatura cu alegerile astea

vlad10.12.2009 18:29
Dar xray a spus ca Iliescu este un om cinstit.

Nici eu nu am injurat niciodata!..sa-mi bag p..la

Stanici10.12.2009 18:36

Bai nene, mai lasati-ma-n durerea mea cu iliescovici al vostru, manca-i-ar viermii sufl;etul ala negru cand o muri. Fmm de jegos infect, a recunoscut independenta Moldovei primul, ca roman, mortii lui de nenorocit care si acum se trezeste noaptea plangand de ciuda ca nu s-a nascut rus. Lasati-ma cu fazele cu diplomatia lui, cu scenariile cu impartirea tarii, aste sunt povesti de adormit indobitocitii de comunism care incepusera sa isi puna intrebari dupa Revolutie. Bai nene, scarba aia infecta a fost in stare sa ordone masacrarea unor viitori intelectuali (studenti) doar pentru ca il contestau si pentru ca se prinsesera de scraba comunista ascunsa in fata zambetului dracesc. Ce plm vreti mai mult de atat?! Ca basescu e jegos, nu zic ca nu e. Dar nu e criminal.

P.S. mi-as dori sa dau bot in bot si cu tarfa aia de ciutacu, intr-o zi. Ca sa vad cum stie el sa ma scuipe intre ochi.

P.P.S: @ vlade - ziceai ca sa ti se arate in ce fel e mai comunist prostanacul decat marinarul. eu iti spun ca cei carora te-ai adresat au votat doctrina, nu persoana. Scurt pe doi. Daca nu se retragea printul Radu, pe el il votam. Plm, mai as avea multe de spus dar mi-e lene.

sabin130710.12.2009 18:54
Daca nu se retragea printul Radu, pe el il votam.

Da, m-am gandit si eu cand am auzit, nu neaparat ca sigur de aici venea salvarea. Dupa aia parca am auzit ca si asta e imbarligat cu psd(pcr) si mi s-a taiat.

vlad10.12.2009 19:24
P.P.S: @ vlade - ziceai ca sa ti se arate in ce fel e mai comunist prostanacul decat marinarul. eu iti spun ca cei carora te-ai adresat au votat doctrina, nu persoana.

@Dorule,

Tu nu ai inteles ca nedumerirea mea este tovarul Basescu? Este putin mai comunsit decat Iliescu.Dar mai securist.Combinatie periculoasa. Eu nu-ai apararea lui Geoana.De ce nu cascati ochii mai bine? Basescu este la fel de nociv ca tovarasul Iliescu. Eu am votat cu Antonescu. De ce nu ati votat cu Antonescu din prima daca nu ati fi vrut sa se ajunga la alegerea dintre 2 rele? Ce dracu il tot cosmetizati pe Basescu? Eu l-am votat in 2004.Si mi-am dat cu tesla-n oua.Nu am mers la turul 2 pentru ca nu mai vreau sa traiesc cu regretul anilor trecuti. A fost un deliciu sa-l privesc pe Prostanac la "Jump Arround!" luni dimineata .Dar mi-as dori in aceasi masura sa vad si p[e Elena Udrea fierband (fratilor ,eu am vazut-o pe Ceauseasca si live si va spun cu mana pe inima ca nu exista nicio deosebire intre ele.Tupeu fantastic,sfidare,mitocanie).

Si aia cu doctrina este putin exagerata.Lumea l-a votat pe Basescu! Fara el se duce de rapa partidul. Scurt pe doi :)

KERATOCONUS10.12.2009 19:28
P.S. mi-as dori sa dau bot in bot si cu tarfa aia de ciutacu, intr-o zi.

Nu mai jigni evreii, ca s-ar putea sa fii acuzat de discriminare. :bananadance:

Marius10.12.2009 20:02
Nu-mi vine sa cred ce prostii pot sa vad pe aici(ma refer la postarea lui xray).

Nu-mi vine sa cred cat de vehementi pot fi unii doar citind anumite bloguri dubioase denumite generic "noua/noii/noul".

mie personal, postarea lui xray imi aminteste de muuuulte alte pareri ale unor oameni care si-au luat batai sore cu moartea la universitate.

MoWeed10.12.2009 20:06
mie personal, postarea lui xray imi aminteste de muuuulte alte pareri ale unor oameni care si-au luat batai sore cu moartea la universitate.

Deci chiar eu existat oameni care si-au luat batai la Universitate si il considera pe Iliescu un om cinstit? Ma indoiesc sincer...

Mie postarea lui xray mi se pare exact opusul parerilor unor oameni care au trait in perioada aia si care au fost acolo sau au fost de partea protestatarilor dar efectiv nu au putut sa fie acolo. Si ma refer la pareri exprimate personal.

Apropo, de unde ai dedus tu ca informatiile mele le am de acolo?

Maye10.12.2009 21:02
Si ce vrei sa demonstrezi cu asta? S-a terminat campania... Sebastian Lazaroiu a declarat la "Nasu" ca pdl detine o caseta cu Geoana de care este scarbit , insa a precizat ca nu este o caseta cu [,] conotatii sexuale. Trist este faptul ca in Romania campaniile se fac pe injurii reciporce, casete s.a.md.

Vreau sa iti arat (orbule , care esti tu orb) ca PD-L nu a folosit arme murdare in campanie.

Consumati aer.

Propun sa fie redenumit titlul in "Politica".

Alegerile s-au incheiat...Traian Basescu a castigat!

sabin130710.12.2009 21:08

Maye, parerea mea sincera e ca devii agasant cu dragostea ta oarba pentru partid si tovaras. Cu siguranta au furat toti la alegeri, a castigat probabil cine a furat mai mult.

Ia demonstreaza tu ca pedele n-a furat si apoi un ultras pesede sa demonstreze ca pesede n-a furat si dupa ce sunteti rezonabil de convingatori eu cel putin nu mai intru pe forumul asta, nici pe altul, nu mai deschid calculatorul, nici TV-ul. Ma retrag in munti.

Chiar ne luati de dobitoci pe toti. Aici nu e caminul cultural din zabrauti ca sa ne vinzi gogosi de astea expirate. Pun pariu ca zgarie la ochi multe persoane aici, nu numai pe mine.

Propun sa se redenumeasca topicul ¨Circ, manele si suburban¨ ca tovarasul Basescu tocmai a iesit presedinte si nici gura nu-i pute. Da´ poate schimba toate constitutiile si de fapt are dreptul la 10 mandate. Si in ultimul mandat isi da seama ca logic e sa lase mostenire lu´ ridzi si pitzi presedintia, instaurand monarhia basesciana. N-are rost sa mai cheltuie zeci de milioane de euro pe prostit populatia cand ar putea fura direct banii aia.

MoWeed10.12.2009 21:09
Propun sa fie redenumit titlul in "Politica".

Alegerile s-au incheiat...Traian Basescu a castigat!

Probabil cand rezultatul va fi oficial, vom inchide topicul asta...

*Alecs*10.12.2009 21:11

Dupa ce-a scris celebrul pamflet "Baroane!" la adresa lui Adrian Nastase, in 2004, Mircea Cartarescu pare sa revina!

De aceasta data, din motive subintelese, doar pe net:

FUTEVANT PRESEDINTE !?

Auzisem in copilaria petrecuta la tara despre comportamentul straniu al unui mic uliu soricar: cica zboara ce zboara si numai deodata ce se-opreste-n aer ca prostanacu' si mimeaza c-ar face dragoste cu vreo vietate nevazuta. Si da din aripi, si se opinteste, pana oboseste! Apoi, multumit, pleaca mai departe la vanatoarea sa de soricei. Taranii, pisicheri si cu un acut simt al observatiei, l-au numit "Futevant".

Acum, daca vad si aud ce se petrece la alegerile prezidentiale pentru turul al doilea, am un acut sentiment de deja vu: Futevant a revenit ON AIR, dupa ce-a mimat ca nu mai face amor cu vietatea rosie numita Iliescu. Astfel, il vei surprinde pe Futevant cum zboara de colo-colo prin tara, agitandu-se precum rapitoarele cu ochii rosii, dar, fiinta mimetica, pretinde c-ar fi invatat sa dea din aripi si din cioc, ba la stanga, ba la dreapta, precum a vazut el ca da bine la candidatii americani.

"Futevant, garantat Vanghelie" poti citi cu mandrie pe afisele de campanie. Sau il vei descoperi pe Futevant cum mustaceste un zambet plin de sine inconjurat din umbra de strasnice rapitoare ceresti si pamantesti precum: Voiculescu, Nastase, Iliescu, Hrebenciuc & co. intonand lozinca "Invingem impreuna!". Nimeni dintre papagalii si celelalte pasari mici ale politichiei romanesti nu se-ntreaba cum se poate sa-nvingi alaturi de marii pradatori, cand Futevant nu stie sa prinda decat soricei de camp?!

Spre bucuria babutelor si a batraneilor amarati, naraviti la vanghelioane si la micul & berea serbarilor campenesti, Futevant are totusi planuri magnifice pentru tara. Abia isi falfaie aripile la cativa metri de pamant, dar viseaza sa zboare in cosmosul mioritic. Promite cate 25.000 euro fiecarui fiu risipitor, caci, ajuns in fruntea bucatelor, va ciordi inmiit impreuna cu haita de rapitoare mari, iar gura nu-l doare. Se fofileaza pe sest la Moscova ca sa-si aduca ofrandele catre Marele Uliu de la Rasarit, doar-doar isi va asigura scaunul prezidential. Se da apoi de trei ori peste cap - mai mimeaza unul din actele care i-au dat renumele - si iute face niscaiva poze la Bucuresti cu vicepresedintele SUA, timp in care americanu', al dreacu', tocmai ii spune taios ca Washingtonul nu se baga in miuta noastra mica (amanunt pe care televiziunile mogulilor nu l-au dezvaluit).

Dar cea mai buna si mai viteaza fapta izbutita de Futevant este, conform propriei declaratii, aceea ca nu si-a dat soacra afara din casa! Era si normal, caci pe numele acesteia figureaza, se zice, conturi grase - prietenii, liliecii din subteranele de partid, stiu de ce.

Idealul lui de moralitate este insusi Patriarhul Bisericii Ortodoxe, marturiseste. Inexplicabil insa, Futevant prefera sa-nhate lumina de Paste taman de la Teodosie Spagoveanul, cu ocazia bairamului pe care ierarhul cercetat de DNA (pentru luare de mita si multe alte manarii) il face anual pe malul marii. Aici, tre' sa recunoastem, nu avea loc de-ntors: Iliescu, patriarhul linistii fata cu coruptia, brat la brat cu Nastase, prim-ministrul spagii endemice, i l-au predat pe Teodosie Spagoveanul cu proces verbal lui Futevant pentru vesnica lor primenire - martor le este Mazare, dumnezeul afacerilor dobrogene. A se cerceta in Evanghelia Rusinii Analistilor, versetele dupa Bogdan Chirieac si Sorin Rosca Stanescu.

Acum un an, cand Futevant a mers cu metroul pentru a doua oara in viata sa de baiat "umil" din Primaverii, am trait cu totii un moment emotionant, mai ales ca prostanacul a luat trenul in sens invers destinatiei. Tot asa vrea sa duca Romania in sens invers acelor de ceasornic ale istoriei, spre stepele oligarhilor & mogulilor campioni la testele de afacereza pe spinarea noastra. Baiat de general de Securitate, cum stie toata lumea, Futevant ramane fidel celor cativa ani de-acasa ai Scolii de la Baneasa.

Adept al modelului Adrian Nastase, care vorbeste despre existenta a doua Romanii: una, cea a celor ce-l voteaza pe el, reprezentantul oligarhilor-mogulilor-Moscovei-cartelului coruptilor, si cealalta care NU ii voteaza, Futevant aspira inocent la Cotroceni. De aceea este-n toate cele ce se vad si-n cele ce nu se vad pe televiziunile mogulilor. Astfel incat sunt incredintat ca Futevant va avea o binemeritata sansa ca, intr-una din escapadele ON AIR ale acestor zile, sa-nvete a silabisi la randul sau slagarul urmatorilor cinci ani: "Mircea Geoana nici nu stii/ Cat de mic incepi sa fii!". Dar asta este previzibil, caci orice roman de bun-simt nu va vota acest personaj dubios. Numai ca Futevant s-ar putea sa descopere curand - la putina vreme dupa ce va da cu capu-n usa inchisa-n nas de capitanul de nava de la Cotroceni - ce inseamna sa fii halit cu fulgi cu tot de adevaratii lideri ai PSD, marii rapitori profesionisti, care l-au bagat in fata.

Iata de ce mi-e mila de baiatul asta asexuat care MIMEAZA barbatia politica si se viseaza presedintele romanilor. Daca se va destepta vreodata din visul sau de prostanac impins intr-un joc care-l depaseste, va trebui sa ne-arate intai cum se ia la tranta, barbateste, cu Iliescu, Hrenbenciuc, Nastase, Vanghelie, Voiculescu & co. Si-apoi, peste cinci ani, vom mai vedea.

Arcasul lui Stefan

red&blue_boy10.12.2009 21:11
Cu siguranta au furat toti la alegeri, a castigat probabil cine a furat mai mult.

Corect...Si asa a fost si altadata la noi...

Maye10.12.2009 21:18
Maye, parerea mea sincera e ca devii agasant cu dragostea ta oarba pentru partid si tovaras. Cu siguranta au furat toti la alegeri, a castigat probabil cine a furat mai mult.

Ia demonstreaza tu ca pedele n-a furat si apoi un ultras pesede sa demonstreze ca pesede n-a furat si dupa ce sunteti rezonabil de convingatori eu cel putin nu mai intru pe forumul asta, nici pe altul, nu mai deschid calculatorul, nici TV-ul. Ma retrag in munti.

Chiar ne luati de dobitoci pe toti. Aici nu e caminul cultural din zabrauti ca sa ne vinzi gogosi de astea expirate. Pun pariu ca zgarie la ochi multe persoane aici, nu numai pe mine.

Propun sa se redenumeasca topicul ¨Circ, manele si suburban¨ ca tovarasul Basescu tocmai a iesit presedinte si nici gura nu-i pute. Da´ poate schimba toate constitutiile si de fapt are dreptul la 10 mandate. Si in ultimul mandat isi da seama ca logic e sa lase mostenire lu´ ridzi si pitzi presedintia, instaurand monarhia basesciana. N-are rost sa mai cheltuie zeci de milioane de euro pe prostit populatia cand ar putea fura direct banii aia.

Ok.vorbeste cu moderatorii sa imi dea ban ca nu am aceeasi parere cu tine.

Domnul mare specialist.

Sincer ma doare in pul.a de ce crezi tu , e parerea mea si nu mi-o schimbi tu cu besinile tale.

Hai Doamne -Ajuta!

sabin130710.12.2009 21:19

Si inca ceva Maye. Daca se demonstreaza ca in Paris s-a votat o data la 20 de secunde (cu tot cu procesul ala de raspundere civila) cam cum te-ai simti tu ca te-ai identificat (daca citim posturile tale din paginile tale anterioare altceva nu reiese) cu doctrina (lol) partidului? Cred ca foarte bine. Valabil pentru oricare alta frauda care poate fi dovedita (desi e foarte probabil sa cada la pace iar, un fel de pact intre diavoli, nu cu diavolul), indiferent de care factiune a pcr -ului a fost comisa, pdl sau psd.

Aaa, ba nu, ca asa-i in politica, nu?

MoWeed10.12.2009 21:20

Gata, alegerile s-au terminat nu mai are rost sa ne porcaim

Topic inchis

bodanelu10.12.2009 22:15

ca sa inchiei.

In regie s-au dat intre 50 si 150 pentru voturi. Pt amandoi candidatii.

Stanici11.12.2009 06:58
ca sa inchiei.

In regie s-au dat intre 50 si 150 pentru voturi. Pt amandoi candidatii.

Ii sunt martor Bodanelului, am fost IT-ist la una din sectiile speciale din R2.

In rest, data viitoare, votati Partidul Liber Muncitoresc!

Fane11.12.2009 07:49

Topic deschis...dar !

Va rog sa purtati discutiile cat mai decente fara jigniri,injurii si cu argumente ( atat cat are fiecare )

sa aveti spor !

«1272829303136»