la punctul 5.nene..ti-a spalat creierii bine de tot antena 3 si dupa care vii si faci pe desteptul care le vede pe toate.cum puii mei poti spune ca basescu e dictator sau are tendinte dictatoriale?ai mai auzit de vreun dictator in istorie care vrea sa ridice imunitatea politicienilor,inclusiv pe a lui insusi?pai basescu a generat haos sau altii?daca base era asa dictator de ce nu s-a bagat peste justitie,sri,interne,ca sa-si bage dusmanii la zdup?
da,basescu este foarte probabil bagat pina-n git la faza cu flota.da,este un fost fsn-ist,fost aliat a lui iliescu.da,in pdl sunt doi mafioti notorii ca berceanu si videanu.da ,basescu nu este ingeras nevinovat.dar totusi cum se face ca fiind atit de mafiot,a ramas de unul singur?pina si pntcd-ul sa aliat impotriva lui?nu ti se pare curios asa un pic macar, ca o intrega gasca de politicieni,oameni de afaceri(de carton),jurnalisti corupti s-au inversunat atit de tare impotriva lui?
cit despre punctul 7.fratioare cu tot respectul,daca nu ai fost in strada in decembrie 89 sau printre golanii de la universitate din anii 90,simte-te un pic si nu mai vorbi in numele lor.
ps:eu am votat cu basescu.cit de bine sau rau am facut vom vedea.ii respect pe cei care nu au vrut sa voteze cu nici unul.ne-am castigat dreptul vreme de 20 de ani sa nu mai credem prea tare in nici unul.ii respect si pe cei care au votat cu geona atat timp cit au crezut sincer si obiectiv ca cu geona si implicit alianta din spatele lui va fi nitel mai bine si mai liniste.dar mie greu sa respect pe cineva care este antibasescu pe niste motive subiective preluate constient sau inconstient de pe antena 3(cu cea mai abjecta emisiune pe teme politice din lume),si striga ca disperatul fara nici o urma de ratiune, basescu dicatatorul.
Fratele meu,dupa cum ti-am arata in postarea mea ma doare in fund de pdl si psd,sunt acelasi lucru pentru mine insa cum naiba poti sa negi faptul ca baselu face pe dictatoru? Se pisa in mod regulat pe principiul separarii puterilor in stat,intervine direct si indirect in justitie(da un google rapid si o sa vezi),a tinut Romania in loc vreo 3 ani si ceva pentru ca nu a putut sa co-existe cu tariceanu(diplomatia ar trebui sa fie prima calitate a unui presedinte pe cand basescu se comporta ca un lider de partid,nu ca presedintele tuturor romanilor),nu misca nimeni in partidul sau(dar absolut nimeni pe cand la psd sunt zeci de gasti),a tinut Romania in loc inca vreo 2 luni si ceva acu' doar pentru ca nu l-a placut pe johannis(desi restul partidelor erau de acord),a tinut discursuri demagogice si populiste(cica omoara mogulii dar mogulii si-au triplat averile in astia 5 ani si nici unul nu a facut parnaie,desi baselu a avut toate parghiile),nu a acceptat nici un fel de compromis cu partidele(dupa cum spuneam asta e prima calitate a unui presedinte),si-a impus sclavii in functii cheie si in cele mai importante ministere(interne,economie,transporturi etc.) ba chiar l-a facut pe un mega-lingau premier(boc=rahat in turca),a acaparat toate serviciile secrete si MULTE,MULTE altele. Pot sa scriu pana maine faptele de vitejie ale lui baselu din 1990-2009. Adevarul este ca omul asta nu a facut nimic,nici la transporturi(mai tineti minte cum spunea ca nu avem nevoie de autostrazi?),nici in mandatele sale ca primar al bucurestiului(apropo,s-a si pisat pe bucuresteni cand a plecat din functie in al doilea mandat ca sa candideze pentru presedintie) in care marea sa realizare a fost demolarea acelor chioscuri de pe marginea drumurilor iar chestia cu cainii nu a terminat-o niciodata.
Hai sa presupunem din start ca tvr,realitatea(toti aia de acolo),antenele(Badea,gadea,ciutacu and company) sunt cumparati de moguli si mesteca din greu impotriva baselului pentru a-l trage in jos. Insa tu pui problema invers. De ce mai toate televiziunile cu exceptia b1,otv,etno s-au coalizat impotriva baselului? Ca e base prea puternic,prea bun? Oare nu pentru ca au ce sa mestece si multe din temele lor de atac se regasesc in realitate si se bazeaza pe coruptia puternica a lui basescu,caracterul sau mizer si al acolitilor sai? Oare nu pentru ca basescu e la putere? Sunt niste mega jegosi si in psd,pnl insa pdl a fost la putere in acesti 5 ani si Basescu a avut presedintia,serviciile secrete,cateva ministere importante(printre care si internele),mai tarziu a avut si premier-marioneta,tot ce i-a lipsit a fost parlamentul. Asta da comportament de dictator. Basescu manipuleaza perfect acest popor aruncandu-i in fata fricile "ancestrale" de comunisti tocmai ca noi sa uitam putinile realizari ale mandatului sau.
Legat de manipulare: oare se mai uita cineva la realitatea si antene,se mai realizau aceste emisiuni daca Traian Basescu se comporta ca un presedinte normal,daca accepta compromisuri(d-aia esti politician,poti sa faci ce vrei doar daca esti dictator) din cand in cand pentru a putea fi condusa aceasta tara,daca nu tinea tara in loc cand nu i se facea voia,daca nu isi punea sclavi precum udrea,boc,berceanu,videanu in posturi cheie,daca nu avea legaturi in lumea interlopa(vezi bercea mondialu). Basescu are avantajul ca pnl este un partid slab,ca psd are imaginea aia de comunisti(adevarata si pentru ei dar si pentru restul clasei politice) rosii si totusi a reusit "performanta" de a pierde alegerile in tara. Daca Basescu nu se comporta ca un dictator de 2 bani si ca un smenar politic in toti acesti 5 ani,daca avea un comportament mai normal pentru un presedinte castiga din primul tur cu vreo 60% din voturi si credeti-ma,nu manipularea antenelor l-au dus pe baselu aici,ci pentru ca le-a dat material si probabil le va mai da,pentru ca este un presedinte foarte slab si habar nu are ce este aia stragie. Strategia lui basescu e simpla: cine nu e cu mine e impotriva mea,eu sunt curat si incoruptibil si oamenii mei sunt la fel insa nu pot conduce tara din cauza comunistilor rosii si lichelelor liberale(desi el este la putere de 5 ani,nu astia si basescu are aproape toate franghiile pentru a duce tara mai departe) iar mogulii manipuleaza poporul astfel incat sa fie impotriva mea.
THE END.