Ce ma amuza patima unora care se agita sa vada care dintre geaona si basescu e mai comunist. Treaba e simpla: Geoana e un prostanac cu un mega-comunist in spate,ilici,care nici nu mai stim daca mai traieste 5 ani d-apoi sa traga sfori iar Basescu e un mare comunist,nu numai prin faptul ca a fost la anvers,ca a fost ministru al transporturilor pe vremea mineriadelor(oare cine a aprobat vagonurile alea care au transportat viitori criminali),ca a facut parte din fsn ci pentru ca se comporta ca unul,un dictator perfect.
Dupa cum am mai spus,Baselu urmeaza strategia "dati-mi consiliul". Baselu a avut presedintia,serviciile secrete,justitia,a subminat autoritatea parlamentului si s-a pisat pe separarea puterilor in stat si pe constitutie iar in ultimii 2 ani a avut si premierul in mana si practic a facut guvernul,punandu-si sclavii si lingaii in posturi cheie(vezi boc,udrea,ritzi,berceanu,videanu si tot asa). Ce pana mea mai vrea basescu astfel incat sa faca treaba? El habar nu are sa conduca o tara si foloseste mogulii si inamicii reali si inchipuiti pentru a prosti pulimea,pe care o foloseste ca scut invocand "apararea poporului". Indiferent de ce credeti despre Badea,el a spus-o cel mai bine: "Domne,cat basescu s-a luptat cu mogulii cinci ani de zile,astia s-au triplat averile si nici unul n-a intrat la puscarie. De ce? Base doarme in post? Pai daca nu se pricepe sa apere poporul,sa lase pe altul"
Avem de ales intre un corupt ca Basescu(flota,casa din mihaileanu,enormele sume de bani castigate de fetele sale,afacerile suspecte ale fratelui) ce conduce o gasca de sclavi incompetenti si se comporta ca un comunist(nu misca nimeni in front la pdl) si un posibil corupt(de unde aia sfertul ala de milion pe care nu-l poti justifica,nea geoana?) dar clar prostanac in persoana lui geoana,care insa este doar o papusa in mainile altor gasti din psd(si sincer nu cred ca ilici mai are multe de spus ca o sa crape in cativa ani iar cine crede ca partidul va fi mai curat dupa disparitia lui nea nelu se insala AMARNIC) precum cea a lui hrebe,vanghelie,nastase and company.
Insa ce m-a deranjat cel mai mult a fost amatorismul acestor doi politicieni. Stiam de dinainte ce o sa faca astia;
Basescu - a atacat previzibil pe aceleasi fronturi: a facut pe victima in razboiul cu mogulii(insa de ce s-ar uita oamenii la televiziunile lor daca astia mint mereu,oare nu le da si basescu(+acolitii lui) material din greu?) si l-a atacat pe geoana pentru trecutul comunist al celor din spatele sau,el pozand evident in imaculatul capitalist care nu a lucrat niciodata cu comunistii si nu a luat ordine de la ei.
Geoana - Geoana a avut o campanie imbecila ca sa nu spun mai mult. Avea o tona de lucruri cu care putea sa-l ingroape pe basescu insa s-a comportat ca un diplomat,nu ca un candidat,si a preferat sa faca pe pampalaul iar vizita la vantu a fost bomboana de pe coliva. Basescu e un bataus din curtea scolii,e smecher cu pampalaii(nastase,geoana) insa atunci cand da si celalalt la gioale,se fastaceste(vezi antonescu). Un manechin juca mai bine rolul de candidat decat geoana.
Eu unul nu am votat pe nici unul dintre cei doi comunisti,si tineti minte amandoi sunt la fel de COMUNISTI,desi geoana(vb de el,nu de cei din spate) are un aer mai occidental si arata mai mult a presedinte decat baselu. Mi-a placut ce mi-a zis azi un cunoscut si anume ca poti zice orice despre basescu,dar nu ca nu stie cum sa fraiereasca acest popor. S-a folosit magistral de frica oamenilor din "vremurile bune" ale guvernarilor iliciene(psd-iste) si a speriat oamenii cu asta. Ideea este ca nu vrem sa fie la fel ca inainte(mai ales in perioada 2000-2004) insa nici nu ne-am gandit la ce ne va astepta. Lumea a luat de buna ideea ca baselu nu are cum sa fie mai rau ca psd-ul domne asa ca mergem cu el. Nu conteaza ca nu face absolut nimic,ca promoveaza lingai fara calitati in posturi cheie(sa vedeti ce fericiti o sa fiti cand madam udrea,boc,videanu,berceanu o sa ne "scoata din criza") si ca seamana scandal peste tot(si acasa si in relatiile internationale). Macar el nu este comunist ca pesedeii. Cam asta a fost gandirea pe care am intalnit-o astazi la cei ce l-au votat pe basel. Cei ce l-au votat pe geoana stiau ca este posibil sa aiba destui comunisti in spate insa s-au saturat de bullshit-ul lui basescu.
Dupa cum am spus,o situatie imposibila. Tocmai de aia n-am fost la vot. Chiar,cum ar fi fost sa nu fi mers nimeni ieri la vot? N-ar fi trimis asta un mesaj rahatilor politici ca ne-am saturata de curvasaraia lor? Nici nu s-au terminat bine alegerile ca am vazut deja destule curve gata sa sara in pdl desi ii injurau pana acum cateva zile.
O MARE MIZERIE. Asta e politica din Romania. Stiti ce mi-a spus maica-mea dupa alegeri? Ca pot sa plec unde vreau afara(nu ca as fi avut nevoie de permisiunea ei) si ca ma incurajeaza sa fac asta pentru ca nu mai am ce sa caut in tara,nu poti sa ai un viitor aici daca esti un om normal,cinstit,cu coloana vertebrala,care vrea sa faca ceva in viata. Asta in conditiile in care maica-mea tot imi spunea ca se poate si in tara pana alaltaieri.
Abia astept sa vad ce face baselu in noul mandat. Oricum e scuzat din start pentru ca expertii au spus ca criza in Romania va dura cam pana in 2015-2020(cu tot cu efecte evident) si se poate "concetra" pe moguli si pe restul dusmanilor,ca oricum nu va face reforma cu nea boc,nuti udrea,ritzi,borduristul videanu,guristul de profesie berceanu si tot asa.
Noapte buna Romania.