FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Politica

«1222324252636»
I.N.Money07.12.2009 10:20

E trist ca am ajuns sa fim luati de prosti la fiecare campanie electorala, sa asistam la acest circ mediatic de fiecare data. Unii si-au dat viata in 89 pentru libertate, iar ce au obtinut este vandut de catre un prostanac dintr-un sat din Sacele pentru o punga cu zahar.

Imaginea celor doi candidati de a parea "curati" a fost cel putin patetica, pacat. Mare pacat . Noapte buna, Romania !

1on07.12.2009 10:28

După alegerile ăstea e pentru prima dată când chiar imi vine să plec din țară.

Maye07.12.2009 10:48

Să trăiți bine! :D

KERATOCONUS07.12.2009 10:55

Oricine ar iesi presedinte, noi tot rau o vom duce. N-are rost sa ne certam intre noi. Sa ne destindem putin. :)

pda07.12.2009 11:13

Mircea, it's Ashton Kutcher, you've been punk'd!

Maye07.12.2009 11:20

Besitul de Ciutacu : Dacă mai aud pe cineva cu grija noastră față de soarta românilor de la Chișinău, il scuip intre ochi!

Altul care se taie pe veneeee.

pda07.12.2009 11:28
Besitul de Ciutacu : Dacă mai aud pe cineva cu grija noastră față de soarta românilor de la Chișinău, il scuip intre ochi!

Altul care se taie pe veneeee.

Sa ne mai lase si balosu asta.

Sa se taie pe lung si el si badin, stan, gadea, ciuvica si toti aia de pe acolo.

Maye07.12.2009 11:30

Voi va realizati ca astia ca Gadea,Ciutacu,Stan sau Badea nu isi mai primesc salariile?

Au muncit 2 ani degeaba :))

Joga Bonito07.12.2009 11:35

Ce tare! Si cat l'a lins in fund Crin pe Geoana, si atatea vrajeli cu "de maine ne punem pe treaba" si "Asa sa ne ajute Dumnezeu!"... hahahahaha teapa fraierilor, Hristos a vazut discursul vostru de prost gust si v'a ars! =))))

sabin130707.12.2009 11:39

Da, ne-am scos cu Basescu, asa cum ne-am fi scos si cu Geoana.

Mai aduceti lamaie, sa cante fetele, sa danseze muzica! Let´s `party!

Bombonel9407.12.2009 11:56

Traian Basescu:"Un fleac..iam ciuruit":)):bananadance:

valentin2day07.12.2009 12:18

Inca 5 ani de criza :( cu 5 guverne.

Stanici07.12.2009 12:31

Ai dreptate. singura diferenta intre astia doi e faptul ca Basescu nu face parte din aceeasi organizatie cu acel criminal de neam pe nume iliescovici. In rest, toti o apa si un pamant.

MoWeed07.12.2009 12:32

Complet de acord. Eu nu ma bucur ca a iesit Basescu, eu ma bucur ca nu a iesit iarasi PSD-ul la putere.

vlad07.12.2009 12:32
Ai dreptate. singura diferenta intre astia doi e faptul ca Basescu nu face parte din aceeasi organizatie cu acel criminal de neam pe nume iliescovici. In rest, toti o apa si un pamant.

Te-nseli amarnic,Dorule. Din aceasi organizatie face parte si Basescu.

O noua clasa tanara de politicieni este pe cale sa rasara. Aceast clasa va fi pregtita sa preia fraile din mainile bravilor nostri conducatori.

Dupa Daciana,Victoras vom avea placerea sa vedem pe firmamentul scenei politice noi figuri: Honorius Prigoana -care se viseaza premierul Romaniei peste cativa ani,EBA-deja este veterana-fatuca facuta europarlamentar la comanda pe banii boilor ,pesemne ca va straluci si Cocos Jr in curand).

Diferenta dintre Prostanac si Marinar a facut-o Diaspora.

Mailat si capsunar-suntem mandrii de voi!

Basescu nu ar trebui sa neglijeze si voturile celorlalti romani. Mai ales ca diferenta este foarta mica,iar voturile in plus pot fi o plastografie :).

Aceste alegeri au fost cele mai cinstite la care am asistat.

Sa ne mai lase si balosu asta.

Sa se taie pe lung si el si badin, stan, gadea, ciuvica si toti aia de pe acolo.

@Pda,nu-i uita pe Radu Moraru si Dan Diaconescu. Si pe Salam si Guta! Si pe Ogica!

Maye07.12.2009 12:48

Va roade.

nemilosul07.12.2009 12:49

2 jeguri penale amandoi,2 mincinosi,2 imputiti

sincer mai mult il urasc pe basescu decat pe geoana,dar cand i-am vazut ieri pe Becali,marco bella si cel mai mare criminal iliescu fericiti mi s-a pus un nod in gat.Acum singurul lucru care m-ar face sa fiu fericit si sa trec peste partea ca inca 5 ani o sa o vad pe udrea,baseasca junior si toate neamurile lui spurcate in fata este fata fecali cand o sa intre in puscarie.Atat am pretentia de la cacatul nostru de presedinte sa il bage in puscarie pe ala care plangea de fericire in spatele lui geoana si pe toate neamurile lui imputite.

vlad07.12.2009 12:56
Va roade.

Ne roade prostia ,draga Maye.

Ne roade de ani de zile.

Ne roade ca unii se folosesc de victimele Revolutiei pentru a-si atinge scopul.

Ne roade nesimitirea.

Ne roade tupeul unora.

I-am injurat si blestemat pe DIP,Adrian Nastase,Iliescu,Octav Cozmanca,Viorel Hrebenciuc,Serban Mihailescu.

Spune-mi si mie diferenta intre cei enumerati mai sus si Adriean Videanu,Traian Basescu,Elena Udrea,Radu Berceanu!

Ma chinuiesc pe aici de ceva timp sa-mi se zica si mie cineva diferenta intre Prostanac si Marinar. Diferenta intre mogulii buni si mogulii rai. Diferenta intre cei care ne-au vandut tara si care ne-au cumparat tara. Diferenta intre Vantu lui Geoana si Vantu lui Basescu. Diferenta intre Grivco lui Basescu si Grivco lui Geoana.Diferenta intre matusa Tamara si "unchiul" Puiu Popoviciu. diferenta intre FSN-ul lui Basescu si P sd-ul lui Geoana.

Ce-i deosebeste?

De ce merita unul mai mult ca altul sa fie ales presedinte?

PS Credeti ca recunostinta Diasporei are legatura cu sa zicem....secretarul general la Guvernului Romaniei???

Maye07.12.2009 13:20

Intreba victimele care este diferenta.

vlad07.12.2009 13:33
Intreba victimele care este diferenta.

@May ,astept alt raspuns din partea ta. s-a terminat campania electorala. Eu nu sunt manelistul de la etajul 3 sa ma duca Traian de nas cu moguli si revolutie.

Te intreb pe tine. Stii cum si-a inceput Traian Basescu viata politica? Sau tot pe victime trebuie sa le intreb?

Maye07.12.2009 13:35

Cum si-au inceput-o toti dupa 89.

Kellerman07.12.2009 13:35

JAJAJAJHAHAHAHAAHHHA EPIC FAIL.

Gigi la puscarie !!! Rupe-l BÂSEEEE :D

dwb94y.gif

vlad07.12.2009 13:40
Cum si-au inceput-o toti dupa 89.

Eviti un raspuns foarte simplu. Te eschivezi.

M-am gandit sa intreb victimele . O sa fac o sedinta de spiritism si o sa vad de ce isi amintesc ele. De spa-ul lui geoana sau de suvita celui care se nastea din FSN. :)

zloty07.12.2009 13:41

Inca 5 ani de circ ...romanu vrea circ , circ a primit .

Lari07.12.2009 13:42
I-am injurat si blestemat pe DIP,Adrian Nastase,Iliescu,Octav Cozmanca,Viorel Hrebenciuc,Serban Mihailescu.

Spune-mi si mie diferenta intre cei enumerati mai sus si Adriean Videanu,Traian Basescu,Elena Udrea,Radu Berceanu!

La numarul 1 avem asa: Petrom, Mefin Sinaia, ARO, Rafo Onești, IPRS Băneasa, ALRO Slatina (plasată rușilor), ALPROM SA (preluat de ruși), SIDEX Galați, Nitramonia Făgăraș, COS Târgoviște (plasat rușilor),Combinatul Siderurgic Reșița (preluat de ruși pe un euro), Industria Sârmei Câmpia Turzii (plasată rușilor), Republica (ruși), SNTR. Ar fi urmat RomGazul.

Spune tu, te rog, la punctul 2, apoi hai sa facem asemanarile si deosebirile, sa nu ma acuzi ca fac eu parti-pris-uri.

Singurele mele legaturi cu ce s-a intamplat ieri a fost votul si accesarea, pentru cateva secunde, a unor situri care dadeau rezultatele. Atat.

Imi este o sila de neimaginat de TOTI!

«1222324252636»