Desi nu prea ma omor dupa el,ctp a zis-o cel mai bine,in seara de ieri s-au luptat masinaria de partid-activistii(psd and friends) cu securitatea-serviciile secrete(base) si ghici cine a castigat.
Ii urasc pe ambii ipocriti care au candidat ieri insa mai mult pe basescu,cel mai mare mincinos in viata. Cum pozeaza el in aceasta victima,acest om inconjurat de moguli care nu-l lasa sa faca treaba,exact ca faza cu "dati-mi consiliul",doar ca acum vrea presedintia,vrea ca premierul sa fie o sluga(boc e bun),vrea ca parlamentarii sa fie din ce in ce mai putini(aici sunt de acord),vrea ca in guvern sa puna smecheri d-ai lui la ministerele banoase si sa puna fraieri la alea cu probleme(sport,agricultura,educatie etc),sa-si puna oamenii in servicii and so on. Mie asta imi suna a dictatura si nu trebuie sa imi spuna realitatea,antenele sau tvr-ul asta. O vad cu ochii mei. Uitati-va cum a blocat formarea unui guvern vreo doua luni doar din considerente personale.
Intrebarea pentru sustinatorii lui baselu: de ce credeti ca toti se aliaza impotriva lui? pentru ca e incoruptibil,nu? pentru ca e vrea sa faca treaba,nu? pentru ca lichelele astea comuniste nu lasa marinarul capitalist sa puna in functiune economie,punandu-i bete in roate,nu? Cum bine zice Badea,base joaca perfect rolului omului de opozitie desi e la putere. Presedintia a fost a sa 5 ani de zile,a avut mereu oameni in serviciile secrete,si chiar daca tariceanu nu a fost de acord cu el,omul tot a facut cam ce a vrut iar de cand e boc premier practic puterea de decizie in Romania este a lui. Basescu e maestru in diversiune si isi creaza adversari mereu pentru a-si prosti electoratul. Cine e de vina ca Romania nu merge din nici un pc de vedere? Mogulii tata,pentru ca denigreaza presedintele si pentru ca induc o falsa stare de rau in Romania. Puteau sa vina gadea,ciutacu si toti ceilalti antenisti sa-l denigreze pe basescu toata ziua ca nu-i credeam daca Romania mergea cumva sau daca nu vedeam cat de mizerabil este basescu. Desi mananca si ei rahat de multe ori,de cele mai multe ori au de ce sa se lege. Iar avand in vedere ca baselu a fost la putere era si normal sa se lege de el,pentru ca el a condus destinul tarii,nu geona,nu ilici,nu vanghelie,ci baselu si clica lui cu videanu,udrea,boc,berceanu si ceilalti sclavi portocalii.
Basescu ii prosteste pe toti cu clasicul "sariti fratilor ca sunt singur,mogulii si comunistii ma mananca" si culmea e ca multi inca mai pun botul. Nu stiu ce e mai penibil,baselu care incearca sa para incoruptibil si necomunist sau psd-ei care promit ca aduc reforma in tara. De asemenea,baselu se foloseste de fantoma comunismului foarte bine el separandu-se cumva de astia,desi el a fost membru,a fost la anvers pe vremea aia,a fost ministrul transportului in vremea mineriadelor si tot asa. Tot mesajul lui basescu,atat pentru cei din tara cat si cei de afara a fost: "eu sunt singur si necomunist,vreau reforma,pe cand comunistii astia cu mogulii lor incearca sa ma traga in jos si sa readuca vechiul regim". Cumlea este ca multi oameni,din tari civilizate,au pus botul pentru ca inca isi mai aduc aminte de acele vremuri,uitand probabil de trecutul mai apropiat,cei 5 ani "minutati" alaturi de basel. Am vorbit la telefon cu niste rude din america si spania si toti spuneau ca au votatu baselu pentru ca l-au vazut pe ilici langa geoana si le-a trezit niste amintiri foarte neplacute.
Deci inca o data baselu a jucat magistral,fraierind gloata speriata de comunisti si si-a mai castigat un mandat astfel desi a avut extrem de putine realizari si doar mult,mult,mult ,foarte mult scandal. Asta au vrut romanii,asta vor primii,ca e popular base domn-u-le!!! HA HA HA!!!
Cum a zis taica-miu: cu psd ar fi fost hotie si liniste,cu pdl o sa fie hotie si scandal. Si cum romanii iubesc la nebunie scandalul,a iesit base.
Si va inselati daca credeti ca s-a terminat hora electorala. Stati sa vedeti destramari de prietenii "pe veci",aliante peste aliante,incercari de a forma guverne, o sa fie mega-distractie. Evident ca nu o sa se intample nimic pentru noi si ca ne va lua dracu(din pc de vedere economic) insa macar ne vom satisface gustul de telenovele.