FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Politica

«1212223242536»
zloty06.12.2009 21:33
zloty, observ o oarecare stare de normalitate, acum 2-3 ani scriai ca un agramat, dar acum, din pacate gandesti ca un cocalar.

nu ai vrut un marinar chior, stai sa vezi ce'o sa te futa in cur un comunist pervers.

Nu ma intereseaza chiar deloc aprecierile tale asa ca te rog tine-ti parerile pentru tine ok?De ce tre sa pui problema in futwt in cur?? faci ce vrei in timpu tau liber da nu ma baga pe mine in hobiurile tale.

Marius06.12.2009 21:34

muahahaahhaahahahahaaaa

stiica tre sa-ti dau warn, nu joga? :)

Joga Bonito06.12.2009 21:42

da'mi asa cam o saptamana. plm sunt sincer.

Azzido06.12.2009 21:43

Geoana ales la al 6-lea congres.

S-a dus pe **** tara asta si cu ea si protestul nostru.

Traiasca tovarasul Gigi Becali!

bodanelu06.12.2009 21:45

in state b1tv a fost inlocuit in grila de programe cu realitatea.

zloty06.12.2009 21:47

De ce nu mor toate mizeriile astea odata? base geoana iliescu Becali berceanu udrea ridzi mazare vanghelie videanu si alte 100 de mizeerii ale caror nume nu imi vin acuma in cap.

*Alecs*06.12.2009 22:16

Numărătoarea paralelă a PD-L dupa 70% din voturi: Traian Băsescu - 50,35%, Mircea Geoană - 49,65%.

William Brânză, deputat PDL: 75-80 % din românii din Spania și Italia au votat cu Băsescu.

94,8% dintre romanii basarabeni au votat pentru Traian Basescu.

In schimb, cei de la PSD se tot bazeaza pe INSOMAR si CCSB care intre timp au mai scazut la 51% Geoana, iar purtatorul de cuvant al PSD-ului a declarat ca nu putem spune acum date concrete.

Maine dimineata vom vedea sigur cum stau lucrurile, am impresia ca s-au desfacut dopurile de sampanie prea devreme la sediul rosu.

sabin130706.12.2009 22:53
William Brânză, deputat PDL: 75-80 % din românii din Spania și Italia au votat cu Băsescu.

Da, bravo, mi-ai dat-o pe Maica Tereza de exemplu.

De asta pot sa-ti pun din proprie experienta ca e una dintre cele mai mari japite, un ordinar exponential pentru clasa politica din care face parte, plin de dosare smenuite.

MoWeed06.12.2009 23:29

PDL zice ca a castigat, la o diferenta foarte mica. Si, desi numaratoarea ar fi trebuit sa fie la fel de avansata si la PSD, aia nu dau nici un rezultat momentan

Sa vedem maine rezultatele oficiale, dar parca vad ca orice rezultat va fi, se vor renumara voturile.

Sper sa se fi pripit pesedistii, imaginile de la "bucuria" de la aflarea exit-poll-urilor cu Jiji alaturi de toti infectii din PSD m-au scarbit

vlad07.12.2009 06:00

Copiii mei.

A inceput "Mihaela". Mihaela Geoana!

V-am spus mai devreme ca Mosul ii va aduce din strainatate lui Marinar exact voturile de care are nevoie.

Vai celor care condamna doar "rosii"! Niste copilasi care vorbesc doar din povestile altora. Ce stiti voi dragilor despre comunism? Vi-l imaginati pe Traian inainte de '89 ca radea ca boul pe la teveuri? Ca se lupta cu mogulii lui Ceausescu?

Cum vi-l imaginati pe Marinar dupa '89(imediat)? Ca se lua la tranta cu mogulii lui Iliescu din FSN????

Stiati cine a fost premierul Romaniei in 91-92??? Cine a fost ministrul transporturilor in acelasi guvern???

Stiti??? Stiti din ce partid faceau parte cu totii?????????? Daca nu stiti de ce vorbiti fratilor?

@JB il critica pe Zloty. El nu are voie sa-si dea cu parerea? il faci cocalar acum?? PE ce considerente? Cine-i frate cocalar in zilele astea??? Au devenit Guta si Salam "bunuri nationale". S-au elevat brusc?

Cum ma simt eu in tara asta? In care cacatul de presedinte TB multumeste doar romanilor care l-au votat? Ce va face in continuare? Va face diferente intre romani?Ii va imparti? Se va razbuna pe ceilalti? Cu razbunarea este posibil. Stim cu totii ce fel de caracter are "anti-comunistul". Zice Videanu ca Ardealu' si Banatu'l au votat in proportie covarsitoare pe Marinar. Si zice:"Ardealu-i fruncea" !

Sa ma suga de **** Videanu! Si pe mine si pe "sudisti". O diaree de om.

M-am scarbit de aerele astea de superioritate pe care le tot afiseaza Ardealu'.

O sa-mi fac eu un cont ,o sa intru de pe la cafeu-rui si o sa va povestesc ceva interesant. Surse sigure! Va povestesc eu despre cei din Diaspora. Despre capsunarii si sutii din strainatate. Va spun eu cine i-a trimis la munca afara. Si cine a fost rasplatit cu varf si indesat cu o functie inalta in Guvernul Romaniei. Am vazut cu ochisorii mei cum se balaceau in aceasi piscina privata oamenii si contestarii Marnarului. Sa inteleg ca exista un turnator intr-un partid?

Diaspora va face diferenta! Exact de cat are nevoie Marinarul!

Noapte buna ,Romania!

Jos Comunismul!

Triasca Comunismul!

predatorpulse707.12.2009 06:34

Nu mai va agitati ca a iesit basescu,diaspora l-a salvat. O sa zic la inceputul postarii mele ca l-am votat pe Cernea si ca nu am fost in turul doi asa ca am privit relaxat si mai ales amuzat evenimentele din turul doi. Nici nu stiu de unde sa incep: de la frauda de la urnele speciale,la primarii care i-au scos pe cetateni en-gros la vot(geniala faza cu tipul ala,primar sau ce naibii era,care stransese multimea si se pregateau sa mearga la vot cand o tipa striga "domnule,cadourile cand ni le dati?"),cozile de la drept si gara unde mai toti care votau aveau fete suspecte si nici nu erau dispusi sa spuna de ce au votat acolo(citeam rusine pe fetele lor cand erau intrebati),victoria prematura si foarte amuzanta a lui geaona si basescu strigand "am invins" de trei ori putin luat de bautura,antenele si realitatea sarbatorind prematur,mai ales antena 3(care a facut si cateva ilegalitati pronuntandu-se asupra rezultatelor inca de pe la ora 7 si ceva),cursa de numarare a voturilor videanu-hrebenciuc,televiziunile care se contraziceau... ce mai tata,hilara de tot Romania.

Ceea ce e trist pentru mine,un tanar de 23 de ani cu un viitor incert,este ca atatia oameni,tanari si batrani pun atata patima pentru niste comunisti imputiti si acolitii lor. Si credeti-ma ca si antonescu m-a dezamagit enorm in aceste zile cat si in confruntarile respective. A fost agresiv dar tot lipsit de idei(si mama ce s-a contrazis,a zis de moguli dupa ce a pierdut si apoi a mers la televiziunile respective ca sa nu mai zic de alte faze penibile gen "daca as putea l-as pune pe patriarh premier"- asta intr-un stat cica laic) si culmea e ca l-ar fi spulberat pe baselu in turul doi pentru ca nu ii atarna atatea de gat ca lui geoana(iliescu,faza cu vantu,cu moscova,vanghelie,nastase,hrebe etc.),era mult mai putin atacabil.

Cu ce e mai bun geaona decat basescu,eternul scandalagiu? Ce diferenta e intre oameni ca udrea,boc,videanu,berceanu si clica lor si vanghelie,nastase,ilici,hrebe and company? Doua gasti de vagabonzi care inca mai pacalesc oameni la 20 de ani dupa revolutie. Desi urasc ficatii marinelului,poate il baga pe ciobanel la puscarie,asta e cam singurul lucru pozitiv din alegerea sa si nici asta nu e sigura.

Vorba unui prieten,cred ca romanii de afara l-au ales pe basel doar ca sa le mai traga o bucata alora care au ramas in tara,in conditiile in care multi au plecat chiar in regimul baselului.

Il las pe base sa traga concluzia: "Nu mi-a placut,dar parca as mai vrea o data(ha ha ha)!!!"

Noapte buna Romania.

vlad07.12.2009 07:38

Sa ma bucur,sa nu ma bucur?

Sa ma bucur ,sa nu ma bucur?

...........................................

Sa nu ma bucur,sa nu ma bucur?

Sa nu ma bucur,sa nu ma bucur?

Vazand atatea postari si atata exuberanta din partea mai multor tineri pe aici m-a cuprins nostalgia.(parca as fi mos). Nostalgia ca au trecut asa repede 5 ani. Ce repede a trecut timpul! Parca ieri sarbatoream venirea lui "Mesia" la carma tarii. Ce repede au trecut 5 ani. Ce repede vor trece si pentru voi 5 ani. Intre timp veti face copii,veti descoperi ca viata nu-i roz,veti lua viata in propriile maini,parintii nu va vor mai putea ajuta...si veti descoperi ca viata este gri.

Sa va fereasca Dumnezeu de greutati si nu o zic sarcastic. Chiar sa va fereasca de greutati.

Inca 5 ani de sperante. Poate se vor misca lucurile de data asta. Sper ca lui Basescu sa-i placa de data asta si sa faca ceva si pentru ceilalti romani.Nu doar pentru romanii lui!

Blestemati am fost ca natie!

Virgil07.12.2009 07:55

In mod sigur daca Geoana ar castiga, democratia si-ar intra in drepturi. Puterile in stat, cea legislativa, cea executiva si cea judecatoreasca ar redeveni de sine statatoare. Ceea ce ar schimba lucrurile in bine.

Am avea in mod sigur relatii externe care ar duce la castigarea de piete de desfacere, la contracte avantajoase, industria si agricultura ar fi incurajate sa se dezvolte, cei dintre voi care muncesc la stat si-ar pastra in mod sigur locurile de munca.

Romania ar iesi mai repede din criza si am avea o economie in crestere si un nivel de trai in crestere continua.

Si multe altele.

Cineva de aici isi manifesta dispretul pentru faptul ca l-a observat pe Becali in tabara lui Geoana. Intreb, daca ar fi fost in tabara lui Basescu l-ai fi reconsiderat? Nu prea cred.

In sfarsit, fiecare a votat cu cine a dorit, dar e rusinos sa-i denigrezi adversarul, potopindu-l cu jigniri nesimtite, Stiu ca pe site sunt inregistrati foarte multi utilizatori din zona Ardealului, cea care l-a votat in proportie superioara pe candidatul PD-L ului. Asta nu le da dreptul sa jigneasca pe cotracandidatul dlui Basescu.

Am votat Mircea Geoana si ii voi fi alaturi pana in panzele albe. Si nu imi e rusine, pentru ca stiu ce spun.

DelPiero1007.12.2009 08:19
In mod sigur daca Geoana ar castiga, democratia si-ar intra in drepturi. Puterile in stat, cea legislativa, cea executiva si cea judecatoreasca ar redeveni de sine statatoare. Ceea ce ar schimba lucrurile in bine.

Am avea in mod sigur relatii externe care ar duce la castigarea de piete de desfacere, la contracte avantajoase, industria si agricultura ar fi incurajate sa se dezvolte, cei dintre voi care muncesc la stat si-ar pastra in mod sigur locurile de munca.

Romania ar iesi mai repede din criza si am avea o economie in crestere si un nivel de trai in crestere continua.

Si multe altele.

Cineva de aici isi manifesta dispretul pentru faptul ca l-a observat pe Becali in tabara lui Geoana. Intreb, daca ar fi fost in tabara lui Basescu l-ai fi reconsiderat? Nu prea cred.

In sfarsit, fiecare a votat cu cine a dorit, dar e rusinos sa-i denigrezi adversarul, potopindu-l cu jigniri nesimtite, Stiu ca pe site sunt inregistrati foarte multi utilizatori din zona Ardealului, cea care l-a votat in proportie superioara pe candidatul PD-L ului. Asta nu le da dreptul sa jigneasca pe cotracandidatul dlui Basescu.

Am votat Mircea Geoana si ii voi fi alaturi pana in panzele albe. Si nu imi e rusine, pentru ca stiu ce spun.

Sincer,ma bucur ca ati pierdut.Dupa primul tur,in care nu votasem,mi s-a sculat parul de pe maini cand am vazut cine e in spatele Prostanacului.Si am zis ca orice rau e mai mic de COMUNISMUL si MOGULISMUL. ;) Oricum,campania PSD(PCR) a fost pur si simplu JEGOASA...

bodanelu07.12.2009 08:21

@Vlad nu e chiar asa. Perioada 2000-2004 am prins-o in liceu. Stateam doar cu mama, muncitoare intr-o fabrica de paine. Si n-am dus-o bine deloc. Dupa 2004 am venit la facultate si mi-a fost mult mai bine. M_am descurcat. Mama nu si-a schimbat locul de munca si tot mai bine o duce...

vlad07.12.2009 08:27
@Vlad nu e chiar asa. Perioada 2000-2004 am prins-o in liceu. Stateam doar cu mama, muncitoare intr-o fabrica de paine. Si n-am dus-o bine deloc. Dupa 2004 am venit la facultate si mi-a fost mult mai bine. M_am descurcat. Mama nu si-a schimbat locul de munca si tot mai bine o duce...

Ma bucur.Si imi doresc sa nu se schimbe nimic pentru tine decat de la bine in sus.

Dar si altii merita o sansa in tara asta. Nu doar familia si apropiatii. Din punctul meu de vedere,Traian nu si-a tinut nicio promisiune facuta acum 5 ani. Poate si-o tine acum. Dar...nu a facut nicio promisiune. Campania lui s-a bazat doar pe textele cu mogulii ,Vantu si Patriciu.Poate este mai bine pentru el asa.

Pe mine ma lasa masca cum multi il acuza doar pe Prostanac de comunism. Pai intre ce doi ,comunistul mai mare este Traian.Traian este mai apropiat de FSN-ul de dupa Revolutie. Este mai vinovat de mineriade. Mult mai vinovat decat Prostanacu'.

POATE NEGA CINEVA ACEST LUCRU??????????????????????????

Virgil07.12.2009 08:54
Sincer,ma bucur ca ati pierdut.Dupa primul tur,in care nu votasem,mi s-a sculat parul de pe maini cand am vazut cine e in spatele Prostanacului.Si am zis ca orice rau e mai mic de COMUNISMUL si MOGULISMUL. ;) Oricum,campania PSD(PCR) a fost pur si simplu JEGOASA...

Campania PSD+PNL+UDMR+minoritati nationale a fost mai putin jegoasa decat campania PDL=PCR. Tr Basescu a fost toata viata lui, pana la revolutia din 1989 membru al PCR si acum se comporta precum conducatorii comunisti care aveau toate parghiile puterii in maini. Mircea Geoana si Crin Antonescu nu au fost in viata lor membri ai PCR.

Tr Basescu se bazeaza pe proprii moguli: Videanu, Berceanu, Cocos, regele asfaltului si alti regi neincoronati. Va e insa greu sa observati acest lucru pentru ca sunteti simpatizanti sau membri PDL. Orice ar fi pana la capat fair-play-ul ar trebui sa ne caracterizeze, DelPiero 10. Suntem romani cu totii si nu ar trebui sa ne dusmanim intre noi. Dar daca e asa de greu sa intelegeti nu aveti decat sa va desfasurati in voie frustrarile. Macar ca stelisti ar trebui sa ne respectam optiunile.

zloty07.12.2009 08:56

Fratilor asta cu comunitii cu mentalitatea de stanga de dreapta e doar o prosteala electorala ,nici uni nici altii nu sunt comunisti sau democrati sau de stanga sau de dreapta ,sunt doar niste hiene care vor sa se imbogateasca cat mai repede ,nu exista in momentul asta comunistii toti sunt la fel aceleasi hiene ca si pana acuma care vor doar$$$$

bodanelu07.12.2009 09:05

Pai @Vlad... daca mi-e mi-a fost bine in perioada asta nu votez automat ce mi-a fost mai bine?

Pana la urma ma uit la mine si la familia mea si asta ma influenteaza. Oricine ar iesi, ca tara suntem jos de tot.

La ora 11, 99,13% din voturi numarate. Base presedinte

vlad07.12.2009 09:09
Pai @Vlad... daca mi-e mi-a fost bine in perioada asta nu votez automat ce mi-a fost mai bine?

Pana la urma ma uit la mine si la familia mea si asta ma influenteaza. Oricine ar iesi, ca tara suntem jos de tot.

La ora 11, 99,13% din voturi numarate. Base presedinte

Pana la urma nu a fost un vot pentru perosna Basescu.Ci pentru binele familiei.

Ideea este ca Basescu se crede si usa de biserica si iubit in tara asta.

Am pus o intrebare cat roata carului de mare(fontul).

Care este mai comunsit dintre cei 2?

Este Basescu la fel de vinovat ca Geoana? Sau doar putin-putin?

bodanelu07.12.2009 09:18

@Vlad, sincer, nu l-am votat pe Geoana pentru oamenii din spatele tau. Daca un afacerist ca Vantul il cheama pe Geoana in mijlocul nopti si asta raspunde prezent... ce sa cred din asta? Cand dupa primul tur in partea dreapta a ecranului zambea ILIESCu. Cand seara era Becali in spatele lui...

Si nu pot sa cred vorbele lor. Plus, consider ca Base este raul mai mic...

Nu-i iubesc pe niciunul. Ce as vrea acum: 10.000 pe oameni peste ei sa le rupa picioarele la toti.

MikStelista07.12.2009 09:26

Funar Presedinte! :hooray::clap:

lasand gluma la o parte....Bravo Base!!!

predatorpulse707.12.2009 09:32

Desi nu prea ma omor dupa el,ctp a zis-o cel mai bine,in seara de ieri s-au luptat masinaria de partid-activistii(psd and friends) cu securitatea-serviciile secrete(base) si ghici cine a castigat.

Ii urasc pe ambii ipocriti care au candidat ieri insa mai mult pe basescu,cel mai mare mincinos in viata. Cum pozeaza el in aceasta victima,acest om inconjurat de moguli care nu-l lasa sa faca treaba,exact ca faza cu "dati-mi consiliul",doar ca acum vrea presedintia,vrea ca premierul sa fie o sluga(boc e bun),vrea ca parlamentarii sa fie din ce in ce mai putini(aici sunt de acord),vrea ca in guvern sa puna smecheri d-ai lui la ministerele banoase si sa puna fraieri la alea cu probleme(sport,agricultura,educatie etc),sa-si puna oamenii in servicii and so on. Mie asta imi suna a dictatura si nu trebuie sa imi spuna realitatea,antenele sau tvr-ul asta. O vad cu ochii mei. Uitati-va cum a blocat formarea unui guvern vreo doua luni doar din considerente personale.

Intrebarea pentru sustinatorii lui baselu: de ce credeti ca toti se aliaza impotriva lui? pentru ca e incoruptibil,nu? pentru ca e vrea sa faca treaba,nu? pentru ca lichelele astea comuniste nu lasa marinarul capitalist sa puna in functiune economie,punandu-i bete in roate,nu? Cum bine zice Badea,base joaca perfect rolului omului de opozitie desi e la putere. Presedintia a fost a sa 5 ani de zile,a avut mereu oameni in serviciile secrete,si chiar daca tariceanu nu a fost de acord cu el,omul tot a facut cam ce a vrut iar de cand e boc premier practic puterea de decizie in Romania este a lui. Basescu e maestru in diversiune si isi creaza adversari mereu pentru a-si prosti electoratul. Cine e de vina ca Romania nu merge din nici un pc de vedere? Mogulii tata,pentru ca denigreaza presedintele si pentru ca induc o falsa stare de rau in Romania. Puteau sa vina gadea,ciutacu si toti ceilalti antenisti sa-l denigreze pe basescu toata ziua ca nu-i credeam daca Romania mergea cumva sau daca nu vedeam cat de mizerabil este basescu. Desi mananca si ei rahat de multe ori,de cele mai multe ori au de ce sa se lege. Iar avand in vedere ca baselu a fost la putere era si normal sa se lege de el,pentru ca el a condus destinul tarii,nu geona,nu ilici,nu vanghelie,ci baselu si clica lui cu videanu,udrea,boc,berceanu si ceilalti sclavi portocalii.

Basescu ii prosteste pe toti cu clasicul "sariti fratilor ca sunt singur,mogulii si comunistii ma mananca" si culmea e ca multi inca mai pun botul. Nu stiu ce e mai penibil,baselu care incearca sa para incoruptibil si necomunist sau psd-ei care promit ca aduc reforma in tara. De asemenea,baselu se foloseste de fantoma comunismului foarte bine el separandu-se cumva de astia,desi el a fost membru,a fost la anvers pe vremea aia,a fost ministrul transportului in vremea mineriadelor si tot asa. Tot mesajul lui basescu,atat pentru cei din tara cat si cei de afara a fost: "eu sunt singur si necomunist,vreau reforma,pe cand comunistii astia cu mogulii lor incearca sa ma traga in jos si sa readuca vechiul regim". Cumlea este ca multi oameni,din tari civilizate,au pus botul pentru ca inca isi mai aduc aminte de acele vremuri,uitand probabil de trecutul mai apropiat,cei 5 ani "minutati" alaturi de basel. Am vorbit la telefon cu niste rude din america si spania si toti spuneau ca au votatu baselu pentru ca l-au vazut pe ilici langa geoana si le-a trezit niste amintiri foarte neplacute.

Deci inca o data baselu a jucat magistral,fraierind gloata speriata de comunisti si si-a mai castigat un mandat astfel desi a avut extrem de putine realizari si doar mult,mult,mult ,foarte mult scandal. Asta au vrut romanii,asta vor primii,ca e popular base domn-u-le!!! HA HA HA!!!

Cum a zis taica-miu: cu psd ar fi fost hotie si liniste,cu pdl o sa fie hotie si scandal. Si cum romanii iubesc la nebunie scandalul,a iesit base.

Si va inselati daca credeti ca s-a terminat hora electorala. Stati sa vedeti destramari de prietenii "pe veci",aliante peste aliante,incercari de a forma guverne, o sa fie mega-distractie. Evident ca nu o sa se intample nimic pentru noi si ca ne va lua dracu(din pc de vedere economic) insa macar ne vom satisface gustul de telenovele.

vlad07.12.2009 09:44

Sper sa-si respecte promisiunea Basescu!

Daca nu si-o tine imi intareste si mai mult convingerea ca este un om abject si fara scrupule. Mai grav este ca s-a folosit de banii publici in campania electorala. Referendumul a fost folosit in scop propriu.

Promisiunea pe care a facut-o este "ca va dizolva Parlamentul in prima zi de mandat".

Marinarule,sper sa te tii cuvant!

MikStelista07.12.2009 10:00

Culmea somnului: Sa te culci Presedinte si sa te trezesti Prostanac =))))))

«1212223242536»