Ce mic si penibil e ciobanul. Nu se vedea de fiica lui Geoana. ![]()
Ce mic si penibil e ciobanul. Nu se vedea de fiica lui Geoana. ![]()
Vorbeam cu cineva zilele astea despre faptul ca inbatranim prea repede,timpul trece prea repede,ce bine ar fi sa ne intoarcem inapoi cu cativa ani,bla-bla-bla.
Se pare ca in seara asta ne-am intors cu multi ani inapoi... ![]()
E clar ca nu mai am ce cauta pe acasa in urmatorul cincinal.Sper doar ca atunci cand voi veni sa mai gasesc vreun metru patrat de Romanie nevanduta de psd,unde sa pun si eu piciorul. ![]()
Si apropo:se pare ca nici de jegul din loja nu vom mai scapa prea repede... ![]()
Bravo!Fiti fericiti!Fiti mandri ca dupa 20 de ani,presedintele Romaniei este Iliescu!Catastrofal!!Inca 5 ani de comunism!!!!!
Nu m-as hazarda inca. Este o estimare de la ora 19. Mai sunt voturile din diaspora, mai ales cele din Moldova. Si... important e cine numara.
Nu m-as hazarda inca. Este o estimare de la ora 19. Mai sunt voturile din diaspora, mai ales cele din Moldova. Si... important e cine numara.
Ar fi ceva sa fie votul meu cel care sa decida castigatorul... ![]()
Las' ca vin voturile de afara! Exact de cate are nevoie.
Acum 5 ani votam si petreceam in fata la Palatul Parlamentului.
Acum nu am votat si ma distrez plimbandu-ma pe la toate posturile TV. Ce-mi mai place imbarligatura asta.
Fanatacii sa stea linistiti. Traian va primi de afara cadoul de Mos Nicolae. Prostanacul sa mai astepte pana o crapa Iliescu.
Am invins!
Dictatorul a fugit!
Armata e cu noi!
Jos Tiranul!
Azi in Timisoara
Maine-n toata tara!
Jos Ceasescu!
Jos Ceausescu!
.......................................
Comunistul a murit!
Traiasca Comunistul!
Daca le numara Radu Moraru sau Dan Diaconescu iese cine ai vrea tu.
Daca le numara Mircea Badea,iese cine vrea Iliescu!
Nu se stie cine a castigat.
Inca de dimineata antenele si realitatea au inceput o campanie manipulatoare si de la 54-46 cat prezentau atunci, la ora 17 ajunsesera la 51-49(ca sa nu mai zic ca Turcescu a postat un mesaj pe site-ul lui: Asa cum ziceam, la ora 17.00 TB i-a luat fata lui MG. Nu ma intrebati procente), apoi spre seara au bagat material greu pe post ca sa iasa lumea sa-l voteze pe Geoana sau sa descurajeze electoratul PDL. In plus, prezentarea sondajelor pana la ora 21 este o grava incalcare a legii si in orice tara normala ar fi fost pedepsita drastic! Nu e posibil sa prezinti pe site(realitatea) mesaje de tipul: la ora 3 in piata 1 kg de rosii costa 52,5 lei si 1 kg de portocale 48,5. Antena a spus pe fata direct, atat pe site cat si la TV.
P.S. Sper ca l-ati vazut pe cioban zambind in spatele lui Geoana.
Daca castga Psd,cat ii dati lui Johannis?2 saptamani?O luna?Si dupa aia cine stie vine Vanghelie,sau chiar Jiji?
Daca le numara Radu Moraru sau Dan Diaconescu iese cine ai vrea tu.Daca le numara Mircea Badea,iese cine vrea Iliescu!
Eu propun sa le numere @MoWeed ![]()
Bravo!Fiti fericiti!Fiti mandri ca dupa 20 de ani,presedintele Romaniei este Iliescu!Catastrofal!!Inca 5 ani de comunism!!!!!
Ce-ai vrea sa facem acum? Sa ne dam cu tesla-n oua????
Sau se ne intristam alaturi de Basescu?
Sa fim alaturi de el doar la rau???? Pardon,el de noi!
Ai votatat acum 5 ani? Eu da! Si am avut o mare dezamagire . Crunta! Acum m-am obisnuit sa ma descurc singur-singurel! Ma doare-n **** de cine plange astazi! Mai ales de Eba,Udrea sau Ridzi.....
Nu se stie cine a castigat.Inca de dimineata antenele si realitatea au inceput o campanie manipulatoare ''......
Sper ca te-ai uitat la B1TV sau la OTV.Alea da televiziuni!
Imi este lene sa caut postari vechi despre prezenta si sondajele facute de Radu Moraru cand il avea invitat pe Gigi Becali. (nu fac referire la tine )
Atunci era mincinos??
De ce va agitati atat? De ce nu priviti mai cu detasare alegerile astea?? Sunteti tineri.Mai aveti timp sa sperati peste 5 ani! Eu m-am resemnat cu rahatul din tara asta.
I-am prins si pe fsn-isti si pe pdl-isti (conventii si aliante) pentru a-mi da seama ca toti sunt o apa si-un pamanat.
Doamne,ocroteste-i pe romani!
Acu ramane sa asteptam si sa vedem.
Moarte ciobanului.
Multumim, dragi romani! V-ati pisat pe mormintele unor oameni.
sa-mi bag plua, ce se baga in seamna iohanis ala... oare el chiar crede ca sta mai mult de 6 luni la victoria?
))) cat de idiot sa fii ma?
aaaaaaaa, eu lucrez si nu m-am uitat la TV. ascult insa europa fm si pot sa spun ca realitatea fm e exemplu in materie de obiectivitate pe langa astia ![]()
Imi este lene sa caut postari vechi despre prezenta si sondajele facute de Radu Moraru cand il avea invitat pe Gigi Becali. (nu fac referire la tine )
Eu nu vorbesc de cele facute inainte de alegeri cu 80-20, iar Antena avea invers. Vorbesc de ziua de azi si conform legii:
Legea 370/2004, privind alegerile prezidentiale, art. 19, al. 5, modificata cu Ordonanta 95/2009:
(5) In ziua votarii este interzisa prezentarea sondajelor realizate la iesirea de la urne, inainte de incheierea votarii.
Si as adauga
breaking news: sediul pd-l a ramas fara curent electric ![]()
aaaaaaa, si nu mai vorbiti de incalcarea legii. si antenele si realitatea si toti si-au asumat riscul amenzilor CNA cand au publicat sondajele. o sa le dea amenda, ei platesc si mergem mai departe.
Da, Marius, si-au asumat amenzile sau ce sanctiuni se dau ca nu am cautat si asta in lege. Au vantu si voiculescu bani cacalau. Am vrut doar sa subliniez ca e de o anormalitate monstruoasa.
ma alesc, de 20 de ani se tot intample lucruri care mai de care mai anormale in tara asta. ce fac astia la TV e putin ![]()
p.s. daca iese pana la urma gioana eu pun pariu ca Steaua becalista prinde Liga Campionilor ![]()
Auzi, sa le taie lumina ca sa smenuiasca voturile.
Peste 5 ani se vor deturna masinile cu voturi si unul din candidati va fi rapit fara a se cere recompensa.
deci nu'mi vine sa cred... cum mama dracu' un om sustinut de atatia comunisti a ajuns sa fie presedinte in Romania secolului 21. suntem o tara fututa la cap si ne meritam soarta.
cand l'am mai vazut si pe muistu de fecali in spatele lui geoana sa fac infarct....
Sa ma pish pa Basescu si pa tot clanul lui de mizerii ,nu e cu nimic mai prejos decat tabara cealalta.
cand l'am mai vazut si pe muistu de fecali in spatele lui geoana sa fac infarct....
Complet de acord cu Stanici.
Dar diferenta e inca mica, nu e inca suta la suta rezultatul asta...
Eu propun sa le numere @MoWeed![]()
As da un vot in favoarea lui Basescu, doar ca sa nu iasa nenorocitii astia...
Stati asa, asteptati numaratoarea.
Stati asa, asteptati numaratoarea.
Incep sa se stinga lumini in mod miraculos .
zloty, observ o oarecare stare de normalitate, acum 2-3 ani scriai ca un agramat, dar acum, din pacate gandesti ca un cocalar.
nu ai vrut un marinar chior, stai sa vezi ce'o sa te futa in cur un comunist pervers.